Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up • IKEA komt met meubels en accessoires voor gamers

   Share


  IKEA komt met een collectie voor gamers, bestaande uit dertig meubels en accessoires die zijn ontworpen in samenwerking met Republic Of Gamers, het game-merk van ASUS.

  IKEA bracht de lijn eerder dit jaar al uit in China, in oktober is de rest van de wereld aan de beurt. "Er zijn wereldwijd 3 miljard gamers: een grote groep die vaak nog wordt vergeten als het gaat om oplossingen voor een beter leven thuis", aldus IKEA.

  De lijn bestaat uit dertig meubels en accessoires, variërend van verstelbare bureaustoelen en bureau's tot accessoires als een een houten hand om koptelefoons vast te houden, een geleider voor een muiskabel en een ringlamp met losse telefoonhouder waarmee gamers zichzelf kunnen uitlichten tijdens het streamen.

  Links: het UPPSPEL-ophangbord, rechts de LÅNESPELARE-bekerhouder.

  Bestaande en nieuwe producten

  De lijn bestaat uit zes productfamilies, waarvan een deel al bestond maar speciale uitvoeringen heeft gekregen met kleuren en aspecten die gamers moeten aanspreken. Er zijn accessoires zoals muismatten in verschillende formaten, een bekerhouder die aan een bureau kan worden geschroefd en een nekkussen dat ook gebruikt kan worden als deken en onesie.

  De nieuwe UPPSPEL-lijn is gemaakt in samenwerking met ASUS, en bevat onder meer een nieuwe versie van het SKÅDIS-ophangbord. Aan de normale versie van dat bord kunnen dingen als plantenbakjes en haakjes worden gehangen, de game-versie is zwart en heeft speciale bandjes waarmee muizen, toetsenborden, kabels en controllers netjes opgeborgen kunnen worden.

  Links: LÅNESPELARE-ringlicht, rechts: UPPSPEL-kastje met verlichting.

  Vitrines, kasjes en wieltjes

  In de UPPSPEL-lijn zitten verder vitrinekastjes met gekleurde verlichting, een verrijdbaar ladekastje met ruimte voor meerdere stekkerdozen en een in breedte verstelbaar onderstel met wieltjes voor game-pc's. De game-lijn van IKEA is vanaf oktober verkrijgbaar, online en in de winkels van IKEA.

  De prijzen van de bureaustoelen variëren van 49,99 tot 250 euro, afhankelijk van functies en bekleding. Game-bureaus zijn er van 129 tot 449 euro, afhankelijk van verstelbaarheid. De overige accessoires hebben prijzen van 7,99 tot zo'n 99 euro.  Skeletor
  • Haha 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  • Administrators

  IKEA... mijn huis staat er vol mee 😛 Maar ik mag het wel dat ze ook een game lijn gaan inrichten. Altijd leuk om te bekijken als je door de winkel loopt.

  • Haha 1
  Link to comment
  Share on other sites

  20 uur geleden zei Diederik:

  Ik ben wel benieuwd of ze met game stoelen gaan komen en of ze betaalbaar zijn. Een goede stoel is al gauw honderden euro's.

  Volgens bovenstaand bericht zitten er ook Verstelbare Bureaustoelen in dat assortiment :yes: Lijkt me best wel een leuke aanvulling op het bestaande assortiment van IKEA. Ze komen ook met steeds meer elektronische gadgets.

  • Haha 1
  Link to comment
  Share on other sites  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...