Jump to content

 • Duken
  Duken

  Pas op voor Game of Thrones-torrents

  Sign in to follow this  

  Game of Thrones is een van de meest gedownloade series ooit en dat weten malware-verspreiders ook. Het is en blijft natuurlijk altijd een risico om je favoriete TV-series illegaal te downloaden. Je weet immers nooit of er niet gerommeld is met de bestanden. Volgens Kaspersky is de kans het grootst als je Game of Thrones via torrents binnenhaalt, want terwijl jij de laatste aflevering checkt, wordt je computer op de achtergrond besmet met malware.

  In totaal zou het gaat om 17 procent van alle geïnfecteerde downloads, gemeten over het afgelopen jaar. Dan hebben we het dus over 2018, waarin niet één nieuwe Game of Thrones-aflevering uitkwam. Laat staan wat er gebeurt als binnenkort de gekte rond het nieuwe, laatste seizoen losbarst.

  Kleine tip: de eerste en de laatste aflevering van elk seizoen zijn het meest risicovol. ‘Winter is Coming’ is de meest besmette aflevering van allemaal. Weet dus waar je aan begint. ;)
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Ik dacht altijd dat in videobestanden niets verborgen kan worden. Wat is de remedie vanaf Synology en kan de malware my alsnog exposen vanaf een vpn?

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  In een groot aantal gevallen gaat het om toepassingen in de categorie Malware uit de populairste gevaarlijke Trojan-categorie en de meest voorkomende bedreigingen zijn "Not-a-virus: Downloader" en "Not-a-Virus: AdWare"

  Toepassingen met het Not-a-Virus voorvoegsel zijn potentieel schadelijke toepassingen uit de categorie Riskware. Ze kunnen gegevens op de computer verwijderen, blokkeren, wijzigen of kopiëren of ervoor zorgen dat de computer niet goed werkt. Er wordt door elke Beveiliging aangeraden dergelijke software te verwijderen.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Zolang men geen .zip, .tar, .rar, .exe, etc download zal het wel meevallen.
  Maar er zijn talloze mensen die daar niet over nadenken en dan installeer je (ongemerkt) zooi.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  10 uur geleden zei Meh Meh:

  Zolang men geen .zip, .tar, .rar, .exe, etc download zal het wel meevallen

  Dat denk ik ook wel, maar waar ik het wel in kan verwachten zijn bijvoorbeeld extra bestanden bij het serie bestand.

  Je ziet het nu ook vaak bij Usenet, een folder met plaatjes informatie en een rename tool. Daar zouden ze meuk in kunnen plaatsen, net zoals bij een torrent van got.

  Ok denk dat er echt wel downloaders zijn die na klikken op watchgots8e1.exe ;) die staat dan naast de mkv file of iets dergelijks.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  1 uur geleden zei Duken:

   Ok denk dat er echt wel downloaders zijn die na klikken op watchgots8e1.exe ;) die staat dan naast de mkv file of iets dergelijks.

  Ik denk dat dat er heel erg veel zijn. Mensen die nooit downloaden, even GOT willen zien en daarop klikken.
  Ze weten gewoon niet waar ze op moeten letten. Op die manier kan een scriptkiddie binnen enkele dagen hele nare dingen uithalen.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Nu op het forum

  • Alle personen die door BREIN zijn gepakt leveren de mediaspeler inclusief de software (software die daar dus door die personen is opgezet) wat het juist voor de wetgeving illegaal maakt. Je hoeft in dit geval dus zelf niets meer te installeren, maar alleen je mediaspeler aansluiten. Je betaald dus in feite de kosten van de mediaspeler + een zeer gereduceerd bedrag voor illegale (gehackte) abonnementen van betaalzenders.
  • Website: Extremeusenet.nlCouponcode: 25easterKorting: 25%Geldig tot en met: niet bekend
  • De Lego Film 2 Dat het niet per se een slecht idee hoeft te zijn om een (animatie)film te baseren op beroemd speelgoed bewezen de makers van The Lego Movie vijf jaar geleden al. De animatiefilm van regieduo Phil Lord en Christopher Miller combineerde het Deense constructiespeelgoed waar we allemaal groot mee zijn geworden met een charmant verhaal over de goedgemutste bouwvakker Emmet die de strijd met Lord Business aanging.  Dit laat onverlet dat de animaties wederom van hoge kwaliteit zijn. Ook al is alles uit de computer komen rollen, je krijgt door de fijntjes uitgewerkte texturen compleet met vingerafdrukken, krassen en vetvlekken het idee dat je met echte Lego te maken hebt. Grandioos zijn de momenten waarop Emmet en zijn vrienden stante pede een voertuig in elkaar moeten zien te flansen. De nummers van de onderdelen vliegen je om de oren. bron: https://www.filmtotaal.nl/recensie/13365 Download bestand The Lego Movie 2: The Second Part (2019) [WEBRip] [1080p] [YTS] [YIFY] Grote 1.7 GB bron Afbeeldingen   De Lego Film 2 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor De Lego Film 2 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Allemaal dagjes mensen natuurlijk. Die gingen er lekker met de paasdagen uit, zeker met het mooie weer.  Hele fijne dinsdag allemaal!
  • Maar weet jij toevallig of deze software wordt geïnstalleerd door de verkoper of dat ze worden ingekocht met de software? Er gaar best wat werk in zitten voor de verkopers om de software er handmatig op te knallen per stuk. Ik was gewoon benieuwd   Bedankt voor de lijst met software, moet ik weer eens induiken. 
 • Latest nieuws

×
×
 • Create New...