Spring naar bijdragen

Meh Meh

Moderators
 • Aantal bijdragen

  2508
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  12

Meh Meh won de laatste keer op Mei 18

Meh Meh had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

736 Support punten

4 Volgers

Over Meh Meh

 • Rang
  Duken God
 • Verjaardag Mei 17

Contact methoden

 • Website URL
  https://popcorntimedownloaden.nl/

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Grabit, Deluge
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Velen
 • Locatie
  Benelux
 • Luistert graag naar
  Moby, Mozart
 • Sport
  Kickboxen
 • Helden
  Bruce Lee, Jim Carrey
 • Tv programma's / Series
  Star Trek TNG
 • Overige Intresses
  Vrouwen, web development en boomschors

Recente profielbezoeken

2529 profielweergaven
 1. Meh Meh

  Café de Download

  Ja, een vrije maandag. Mag iedereen balen op dinsdag. Ook ik, aantal vervelende afspraken. Een fijn weekend.
 2. Ik las het net toevallig. Op PM's reageren ze niet. Maar dit bericht hebben ze wel verstuurd. Er zijn op diverse fora valse verklaringen gegeven uit naam van het beheer van P2H. Wij hebben daar NIKS mee te maken, wij reageren enkel op onze site, en nergens anders. Deze mededeling bekrachtigt wat ik al enige tijd aangeef en behoorlijk irritant vind. Er zijn hier mensen die zich voordoen als de beheerder "van". Ze bleren en bleren zoals ik dat als geit nog niet eens kan, maar weigeren bewijs te leveren. Bewijs is makkelijk te leveren. Schrijf hier iets, plaats het daarna op je torrent of usenet website. Dan kom je geloofwaardig over en niet als een vreemde fantast. Ahh, dat moest ik even kwijt... opluchting. Gargamel over en uit. Ik geloof het bericht op P2H trouwens. Er is waarschijnlijk een interne overname en/of schoonmaak geweest of iets dergelijks. En het Tweakers bericht klopt niet helemaal. Brein heeft de website niet in handen
 3. Oke, dus je download iets en krijgt het compleet binnen. Dat is dan een teken dat Brein de website niet heeft overgenomen. Dan zouden ze zich schuldig maken aan het faciliteren van illegaal downloaden. En uploaden, want het betreft torrents. @Polarbear1 Ja, ik heb de IP adressen van 4 downloads gecontroleerd. Het zijn mensen met een VPN, zonder VPN, maar niets dat op Brein wijst. TransIP is zeer groot hostingbedrijf. Ik heb er zelf bijna 20 websites lopen. Als een IP van TransIP is, wilt dat niet zeggen dat het Brein is. Iemand heeft place2home.org overgenomen. Mogelijk Brein, al zijn er vele dingen die erop wijzen dat ze de website niet in handen hebben. Dit is een van de meest vreemde dingen die ik in ruim 2 decennia op het internet heb gezien. Het zal mij benieuwen wat er nou echt is gebeurd. Dit topic is voor mij gesloten. Ik hou reacties als moderator bij maar zie er persoonlijk het nut niet van in om de discussie hier voort te zetten. Een fijn weekend allemaal!
 4. Ik kon het niet volgen, dat was mijn punt. Helaas werd het daarvandaan nog onduidelijker. Mensen hoeven elkaar niet altijd te begrijpen. Ontopic: Mijn eerdere vraag, kan iemand nog downloaden via Place2home.org? Ik kan dat, maar alle downloads stoppen op of rond de 50%
 5. Ik snap er helemaal niets van vrees ik, ook niet nadat ik je berichten meerdere keren heb gelezen. Erg moeilijk om er dan serieus op in te gaan. Mede dit komt op mij nogal verwarrend over: Enkele zinnen daarna:
 6. De WHOIS gegevens zijn onveranderd. Tweakers heeft gisteren aangegeven dat ze contact hebben gehad met Tim Kuik, zoals ik in mijn korte artikel al beschreef. Wat probeer je nou precies duidelijk te maken?
 7. Wat je schrijft zijn ook speculaties. Er komen hier al vele maanden allerlei mensen die als gast of lid in hun eerste bericht beweren de eigenaar van een torrent of usenet website te zijn. Maar dat bewijzen ze niet, ze schrijven het maar tonen het op geen enkele manier aan. Het verbaasd mij nog steeds dat de 'echte' kerstman en sinterklaas nog niet zijn langs geweest... Maar we zijn het eens, waarschijnlijk heeft Brein de website overgenomen en zijn ze nu alle spotters (en leden) aan het traceren. Ik kan mij niets anders voorstellen. P2H.org reageert ook helemaal nergens op... dat deden ze vroeger wel. Forum en chat offline, zodat niemand een ander kan waarschuwen. Betalingssysteem nog gewoon online. Torrents downloaden lukt niet meer, ze blijven steken op 50%. Het klopt niet.
 8. Ik heb, met verschillende accounts, geprobeerd om verschillende dingen te downloaden. Niets, zelfs een enkel mp3 bestand, komt volledig binnen. Mijn vraag, is er iemand die iets volledig kan downloaden via place2home.org? Met of zonder VPN?
 9. Meh Meh

  VPN voor Windows 10

  Bekijk deze handleiding eens. Werkt ook op Windows 10.
 10. Donaties, daar had ik niet eens over nagedacht, @FilmGek Bedankt voor je toevoeging. Ik zie dat ze een iDeal betalingssysteem hebben via mobilemoney.com Die hadden ze al een hele tijd meen ik. Het maakt de situatie nog verdachter.
 11. Meh Meh

  Café de Download

  Ze hebben in deze film geen thuisplaneet maar een verborgen land, ergens in Afrika. Misschien in de film wel. Avengers: Infinity War wil ik graag zien, hoop goede dingen over gelezen. Een hele fijne dag allen!
 12. Dat zeg ik niet. Het is niet duidelijk wat er nou precies gaande is. Maar als Brein de tent heeft overgenomen, dan is het wel zo handig om in elk geval een VPN te gebruiken.
 13. Meh Meh

  Café de Download

  Net Black Panther gezien. Niet slecht, al vond ik het een simpel filmpje met redelijk wat simplistische clichés. Grafisch was het wel mooi, veel kleuren. Een fijn weekend allemaal!
 14. Meh Meh

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Winner, winner, fish dinner.
 15. Meh Meh

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Hint: Wit en oranje, gek op water.
×