Spring naar bijdragen

Meh Meh

Moderators
 • Aantal bijdragen

  3128
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  46

Meh Meh won de laatste keer op November 18

Meh Meh had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

960 Support punten

4 Volgers

Over Meh Meh

 • Rang
  Duken God
 • Verjaardag Mei 17

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Grabit, Deluge
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Velen
 • Locatie
  Benelux
 • Luistert graag naar
  Moby, Mozart
 • Sport
  Kickboxen
 • Helden
  Bruce Lee, Jim Carrey
 • Tv programma's / Series
  Star Trek TNG
 • Overige Intresses
  Vrouwen, web development en boomschors

Recente profielbezoeken

3502 profielweergaven
 1. Meh Meh

  Echtpaar achter rom-site is Nintendo 12 miljoen verschuldigd

  12 miljoen Zimbabwaanse dollars is geen probleem. Dat is maar €30,000,- met de huidige koers. Nintendo is altijd erg agressief als het om hun rechten gaat.
 2. Meh Meh

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Daar kijk ik noooooit naar en ik kijk ook bijna nooit naar Nederlandse films. Ik gooi de handdoek maar in de ring.
 3. Meh Meh

  Top 10 gedownloade films van 12 november tot 18 november

  Nee, ken ik niet. Heb je Alpha al gezien? Achteraf balen, zou willen dat ik Alpha in de bioscoop had gezien met mijn onzichtbare hond, Foover. Alpha verklaard op een redelijk geloofwaardige manier hoe de band tussen mens en hond is ontstaan. Moet je zien als je van honden houdt.
 4. Meh Meh

  Standaard gateway niet beschikbaar

  Hallo, hopelijk kan ik helpen. 2,4 GHz of 5 GHz? Heb je ingelogd op je router en gekeken of er iets vreemds te zien is? Wat is de afstand tussen je apparaten en de router/modem? Wat gebeurd er als je met je iPad of iPhone direct voor de WiFi zender gaat staan? Staan er veel muren andere apparaten zoals een magnetron of die ook verbonden zijn met het internet tussen je router/modem en apparaat? Heb je de driver van je WiFi ontvanger of adapter geïnstalleerd? Heb je dit probleem voorgelegd bij je provider? Heb je je wachtwoord, van je router aangepast? Wie weet zit er iemand mee te liften...
 5. Ik ben te lui om het hele topic door te nemen maar meen je probleem te begrijpen, misschien kan ik toch helpen. Het is maar een idee, heb je het installatiepakket al geprobeerd te installeren door deze als admin uit te voeren? Ander idee, werken oudere versies wel? Heb je python op je PC geïnstalleerd? (Dat hoeft niet, tenzij je een Python coder bent)
 6. Lijkt mij een prachtig spel.
 7. Meh Meh

  Café de Download

  Je bent goed bezig, @Monkie Ziet er professioneel uit, zonder dollen. Als Duken er zou zijn zou hij je waarschijnlijk een kusie geven. Maar die is tot woensdag wat minder online.
 8. Meh Meh

  Café de Download

  Ja, het doet mij denken aan die film, the day after the day before the day after the day before the day of tomorrow.
 9. Is nzbfinder.ws een redelijke vervanger? (las ik net op reddit, ik ben niet bekend met nzbfinder.ws en PFMonkey.com)
 10. Meh Meh

  Café de Download

  Een fijn weekend allemaal.
 11. Meh Meh

  Heyhey

  Welkom op Duken.
 12. Of NZBchronicle dat doet weet ik niet, ik ken het forum niet. Maar er zijn vele forums die er puur voor het geld zijn. Dergelijke usenet/torrent fora gaan gelukkig meestal snel ten onder. Vriend en vijand, digibeet en geek hebben er vaak weinig problemen mee om even verder te kijken naar o.a. de betalingsgegevens en brein te informeren. Ik heb daar geen zin an, maar heb er alle begrip voor als een ander dat wel doet. Je deelt uit idealistische, morele overwegingen. Niet om snel te verdienen. Er moet een verdienmodel zijn, anders is een server niet te onderhouden. En je mag best wat verdienen als je er uren per dag mee bezig bent. Maar als het puur om geld gaat, ga dan maar offline.
 13. Ik stelde 1 enkele vraag, puur uit interesse, zonder slechte bedoelingen. Fascinerend wat er daarna gebeurd in dit topic. Er is zoveel pijn en leed op deze aarde. Zoveel mensen die zo veel goeds zouden kunnen doen, maar zich bewust gedragen als demonen. Het feit dat sommige mensen hier, over een vrij onzinnig onderwerp, zo fel reageren en 'discussiëren', zegt voor mij persoonlijk erg veel. Je zou, terwijl je raged en trolt zoveel goeds kunnen doen. Maar je gaat liever anoniem los op dit forum over een ander usenet of torrent forum. Het is maar net wat je met je tijd, je leven en bestaan wilt doen.
 14. Ik stelde op vriendelijke wijze een vraag, puur en geheel uit nieuwsgierigheid, ik snap iets niet. Fijn dat sommige mensen die vraag proberen te beantwoorden, bedankt. Maar het is niet nodig om grof te reageren, mensen de grond in te trappen. Hou het a.j.b. gezellig, dit is een gezellig forum en geen broeinest voor trollen. Om terug te komen op mijn vraag, er worden vele antwoorden gegeven. Kan dat ook met een duidelijke bronvermelding? Plaats een link naar een bestand of webpagina die bewijst dat je (deels) gelijk hebt. Ik kan zeggen dat mijn blauwe vriendin 1000 jaar is en van Mars komt maar neem je dat dan aan als waarheid? Waarschijnlijk niet. (Ik heb trouwens geen vriendin maar dan is een heel ander onderwerp )
×