Spring naar bijdragen

Meh Meh

Moderators
 • Aantal bijdragen

  2155
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  1

Meh Meh won de laatste keer op Maart 7

Meh Meh had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

607 Support punten

3 Volgers

Over Meh Meh

 • Rang
  Duken God
 • Verjaardag Mei 17

Contact methoden

 • Website URL
  https://popcorntimedownloaden.nl/

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Grabit, Deluge
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Velen
 • Locatie
  Benelux
 • Luistert graag naar
  Moby, Mozart
 • Sport
  Kickboxen
 • Helden
  Bruce Lee, Jim Carrey
 • Tv programma's / Series
  Star Trek TNG
 • Overige Intresses
  Vrouwen, web development en boomschors

Recente profielbezoeken

2141 profielweergaven
 1. Café de Download

  Lijkt mij wel leuk om naartoe te gaan met familie of vrienden. Belachelijk duur is het ook niet, 44 euro.
 2. Gearbest Coupon Codes Aanvragen

  Ik zat in het verkeerde topic. Maar zie nu dat het bericht dat ik net verwijderde toch van toepassing was. Ik koop er een, hopelijk met een coupon.
 3. place2home registratie

  Erg vreemd. Misschien moesten ze iets testen of hadden ze een tijdelijk probleem.
 4. Café de Download

  Oke, dat lijkt mij erg mooi. (en altijd beter dan de toppers die daar ook vaak een 'show geven'. ) Staanplaatsen, gewone stoelen of stoelen en tafels met een biertje en hapje erbij? Heel veel plezier!
 5. Muis loopt over beeldscherm

  Heb je een andere muis in huis? Bind die even vast aan je systeem en kijk of deze ook probeert weg te lopen. Welk merk en model heb je eigenlijk? En welk besturingssysteem?
 6. Café de Download

  Ik heb het opgezocht, en natuurlijk heb ik er vaak van gehoord maar waar ga je Planet Earth II kijken, @Monkie ? Deel 1 moet ik nog steeds kijken. Delen van gezien maar ik wil het eens vanaf het begin zien, op een Oled TV of mijn beamer. @Rikkert. als je PUBG wilt spelen hoor ik het graag. Ik werk vandaag weer vanuit huis, ben er dus de hele dag. Een fijne dag allemaal!
 7. place2home registratie

  Bedankt voor het melden Bart. Heeft waarschijnlijk een reden, al weet ik niet welke. Open, dicht, open, dicht, open en nu weer dicht. Het is wat.
 8. Batterij en Mi Band Tools

  Drugs? Nee, het is gewoon een hormoon. Geheel onschuldig, mede daarom is het overal te koop. Met wat valeriaan slaap ik door alles heen.
 9. Café de Download

  Mhaha. Wie is de snol, nog nooit gezien. Misschien erg leuk, zou het niet weten. Heel holland kakt was beter toen Martine Bijl het nog presenteerde. Ik kijk bijna geen kabelTV meer, zeldzaam. @Rikkert. ik heb net een overbodig schoonheidsslaapje gedaan en zie dat PUBG ondertussen naar binnen is geharkt. Vanavond heb ik vanaf 23:00 uur tijd. Weekend weet ik niet zeker, kunnen verschillende dingen tussenkomen. Als je zin hebt in een game laat het weten. PM gaat door naar email en lees ik meestal vrij snel. Een fijn weekend allemaal.
 10. Café de Download

  Nee, ik kan niet upgraden geloof ik. Wel een season pack nemen maar dat is volgens mij wat anders. Internetverbinding is wisselend, ik zit niet altijd op dezelfde plek(stad). Maar het is een behoorlijke install, er moet zeker 50GB+ worden gedownload. Ik heb Steam aangekwakt en ben 'm nu weer aan het downloaden. Denk dat het vandaag/vannacht wel binnen is, ik heb nu een goede verbinding.
 11. Batterij en Mi Band Tools

  Uitstekende review. Persoonlijk vind ik het model niet passend bij mezelf. Ik hou meer van ronde modellen. Maar dat slaapt niet lekker, zoals je ook al aangeeft en een van de leuke features is juist kijken hoe je slaap verloopt. Over onrustig slapen, dat had ik vroeger ook. Een paar mg melatonine helpt enorm, ik word uitgerust wakker en slaap korter. Melatonine is vrij te verkrijgen, heeft geen bijwerkingen zover ik weet en is erg goedkoop.
 12. Café de Download

  Prima zou ik niet zeggen maar goed te doen, zekers wel. Iets wat simpel, met name de humor. Maar Jack Black was wel grappig. Waarom zie je wel als je de film zelf kijkt. Het is in elk geval geen tijdsverspilling. Rainbow Six Siege kopen! De Starter Edition is maar 14,99. Weinig nadelen, je moet alleen langer spelen om operators te verzamelen. Maar het scheelt 20 ballen. Achteraf had ik liever de Complete Edition willen kopen, al bak ik er nog steeds niets van, het is een fantastische game. Ik heb eergisteren PUBG verwijderd, die wou je dit weekend bekijken? Eventueel kan ik 'm dan vandaag/vannacht downloaden, dan is ie morgenmiddag/avond volledig geïnstalleerd. Laat maar weten! Een fijn weekend allemaal
 13. Café de Download

  En waar ben je nu? Maar gelukkig is het bijna weekend!
 14. Café de Download

  Vannacht eindelijk Jumanji gezien. Grappig, niet slecht. Jack Black, waar ik gewoonlijk niet veel mee heb, was erg grappig. Deze film heeft niets te maken met het origineel. De enige overeenkomst was het spelbord, dat anders werkte. Ik geef Jumanji een 7. Kijken waard maar geen bioscoop film.
 15. Het speelfilm fragmenten raden topic

  Dat zou ook heel goed kunnen. Ik weet dat die scene erg snel ging. Volgens mij hebben zij die het niet weten nog een hint nodig, @snowboardsissy
×