Spring naar bijdragen

  • Picture-in-picture-modus van YouTube wordt mogelijk gratis in Europa

     Delen


    Het lijkt erop dat de picture-in-picture-modus van YouTube mogelijk gratis wordt in Europa. Normaal gesproken is deze functie alleen beschikbaar voor abonnees van YouTube Premium. Met de picture-in-picture-modus kun je video's bekijken terwijl je andere apps gebruikt. De video wordt in een klein hoekje van het scherm afgespeeld en je kunt het venster eenvoudig verplaatsen naar een andere plek.

    Volgens rapporten van Android Police en verschillende meldingen op sociale media hebben sommige Europese gebruikers de picture-in-picture-modus ontdekt in hun app, zelfs als ze geen abonnees zijn van YouTube Premium. Hoewel Google nog geen officiële aankondiging heeft gedaan over deze verandering, kan het zijn dat ze de optie aan het uitrollen zijn voor alle gebruikers.

    Op de hulppagina van YouTube staat nog steeds dat je YouTube Premium nodig hebt om picture-in-picture te kunnen gebruiken, dus het is mogelijk dat deze verandering een fout is in de app. In de Verenigde Staten is de functie al langer gratis beschikbaar en kan deze handmatig worden geactiveerd via de instellingen van de app.

    Het is belangrijk om op te merken dat deze informatie gebaseerd is op de beschikbare gegevens en dat er nog geen definitieve bevestiging is van YouTube zelf. Het is mogelijk dat er binnenkort meer duidelijkheid komt over de beschikbaarheid van de picture-in-picture-modus voor alle gebruikers in Europa.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...