Spring naar bijdragen

  • Pikachu x Van Gogh-kaart binnenkort in Nederlandse winkels verkrijgbaar

     Delen


    Goed nieuws voor Pokémon-fans in Nederland! Vanaf 10 februari kunnen jullie de speciale Pikachu x Van Gogh-kaart bemachtigen bij verschillende winkels. Deze bijzondere Pikachu with Grey Felt Hat-kaart, die eerder alleen verkrijgbaar was bij het Van Goghmuseum, is nu beschikbaar voor een breder publiek.

    Om de kaart te kunnen krijgen, dienen fans bij de deelnemende winkels voor minimaal 30 euro aan Pokémon Trading Card-producten te kopen. Vervolgens wordt de unieke Pikachu-kaart als cadeau aan de fans gegeven. Per aankoop is slechts één kaart beschikbaar.

    Echter, de release van deze kaart heeft voor veel ophef gezorgd. Het Van Goghmuseum had de populariteit ervan enorm onderschat, met als gevolg dat de online verkoop van de kaart alleen nog via doorverkoopsites mogelijk was. De bedoeling was oorspronkelijk dat de kaart beschikbaar zou zijn voor kinderen die in het museum een Pokémon- en Van Gogh-speurtocht zouden voltooien. Helaas ontstond er bij de start van de samenwerking een chaos in het Van Goghmuseum, waar scalpers massaal de kaarten probeerden te bemachtigen en daardoor veel producten snel uitverkocht waren. Er is zelfs sprake geweest van diefstal van een doos met speciale Pikachu-kaarten, wat resulteerde in ontslagen binnen het museum.

    Gelukkig krijgen alle fans vanaf 10 februari een nieuwe kans om de kaart te verkrijgen. Met een groter aanbod en beschikbaarheid wordt gehoopt dat de online prijs instort en dat dit de problemen die eerder bij het Van Goghmuseum ontstonden, voorkomt. Dus zorg ervoor dat je klaar bent om je eigen speciale Pikachu x Van Gogh-kaart toe te voegen aan je verzameling!



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  3 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...