Spring naar bijdragen

  • PlayStation Now laat je nu ook PS4- en PS2-games downloaden

     Delen


    Sony heeft bekendgemaakt dat gebruikers van PlayStation Now voortaan bepaalde PS4- en PS2-games kunnen downloaden. Zo hoef je dus niet meer elke game uit die bibliotheek te streamen naar je PlayStation 4-spelcomputer.

     Wanneer je met een Xbox One in huis het Game Pass-abonnement neemt, dan kun je ongelimiteerd games downloaden die beschikbaar zijn binnen dit abonnement. Mensen met een PlayStation 4 in huis konden dit tot op heden nog niet, aangezien het alternatief, PlayStation Now, gamers alleen in staat stelde games te streamen. Daar komt nu verandering in, heeft Sony bekendgemaakt. Er wordt namelijk een downloadfunctie uitgerold naar de dienst, waarmee je dus PlayStation 4- en PlayStation 2-games mee kunt downloaden.

     De nieuwe downloadfunctie, die vanaf deze week beschikbaar is, kan worden gebruikt voor honderden kaskrakers, exclusieve PlayStation-games en geremasterde PS2-klassiekers. PS4-titels, waaronder Bloodborne, God of War 3 Remastered, Sniper Elite 3, DiRT Rally  en Farming Simulator 17 kunnen als ze zijn gedownload, worden gespeeld met een native resolutie van maximaal 4K en met 5.1 surround sound. Alle gedownloade games op PlayStation Now ondersteunen dlc, microtransacties, add-ons en PS4 Pro-verbeteringen.

     Het voordeel van games kunnen downloaden in plaats van streamen, is dat je niet afhankelijk bent van een constante sterke verbinding. Met andere woorden, als je huisgenoot opeens keihard gaat downloaden, dan kan dat een effect hebben op je streamkwaliteit, en door een game te downloaden ontloop je dat probleem.



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Nog wat extra informatie

    Als je al een game hebt gestart via streaming op PS Now en je wilt lokaal blijven spelen op je PS4, kun je je opslagbestand van de PS Now-cloud naar je console overbrengen met een PS Plus-lidmaatschap (apart verkrijgbaar). 

    Dit gebeurt door het opslaan van het opslagbestand van de PS Now-cloud naar uw PS Plus cloudopslag en vervolgens over te zetten van de PS Plus cloudopslag naar uw PS4-systeem.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  6 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...