Jump to content


 • Skeletor

  Skeletor

  Samsung introduceert gratis streamingdienst Samsung TV Plus in Nederland

  Samsung lanceert vandaag de streamingsdienst Samsung TV Plus in Nederland. De service geeft gratis toegang tot een breed aanbod van live on-demand content. Het is een aanvulling op de streamingapps waar gebruikers van een Samsung Smart TV nu al gebruik van kunnen maken.

  Tegelijkertijd met de lancering in ons land komt de service in acht andere Europese landen beschikbaar: Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, België, Luxemburg, Ierland en Portugal. Na de recente uitrol in Australië, Brazilië, Mexico en India is Samsung TV Plus nu wereldwijd in 23 landen beschikbaar.

  Samsung TV Plus: een snelgroeiende streamingdienst

  Met Samsung TV Plus heb je direct toegang tot nieuws, sport, entertainment en nog veel meer. Nadat het in 2015 werd gelanceerd is het wereldwijd een van de snelst groeiende streamingservices. Wereldwijd is Samsung TV Plus goed voor een totaal aanbod van meer dan 1.000 kanalen.

  “Bij Samsung Benelux vinden we het fantastisch dat de dienst nu ook onze kant op komt. Dat Samsung TV Plus zo snel groeit, heeft alles te maken met de kwaliteit van de content, de eenvoudige toegang en dat je gemakkelijk op meerdere schermen kunt kijken. We zijn er trots op dat Nederland tot de eerste landen in Europa behoort waar we van de dienst kunnen genieten,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio, bij Samsung Benelux.

  In Nederland is Samsung TV Plus vanaf 20 april  beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s die zijn verschenen na 2017. Je hebt direct toegang tot 20 kanalen, bestaande uit 6 lokale kanalen en 14 wereldwijde kanalen, zoals Rakuten, Euronews Live, Filmstream en EDGEsport.

                                                           Knipsel.thumb.JPG.20b8d8f739bf9b39ea831bcf7b0a58c7.JPG

  De Samsung TV Plus Experience uitbreiden

  In Nederland maken we direct gebruik van de laatste verbeteringen van de Samsung TV Plus-app. Zo heb je via een sneltoets op de afstandsbediening toegang tot de nieuwste Smart TV-functies.

  Samsung TV Plus krijgt regelmatig updates, waardoor je altijd kunt genieten van de best mogelijke gebruikerservaring. Verder doe je je voordeel met verbeteringen die gemaakt zijn aan de Player User Interface van de app, zoals een extra intuïtieve bediening. Aangezien Samsung TV Plus’ video-on-demand (VOD)-aanbod blijft groeien, kun je ervan uitgaan dat dit alleen maar nóg beter zal worden in de toekomst, zowel via Samsung TV Plus als mobiele apps.

  Over TV Plus

  Samsung TV Plus geeft kijkers direct toegang tot nieuws, sport, entertainment, en nog veel meer. Het is volledig gratis en vereist geen downloads, inschrijving, credit card, abonnement of extra apparaten.

                                                   939900250_Knipsel2.thumb.JPG.9a3c5ca9c5c7c2d960b52da8e5b6fa9b.JPG

   


  User Feedback

  Recommended Comments

  Top, weer een mooie feature van Samsung. Ps je logo's van nieuwsberichten zijn altijd erg leuk :)

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Bagger, een tijd geleden mijn Samsung TV teruggestuurd, het geluid viel tegen. Het klinkt leuk maar doet mij denken aan Disney+, zij begonnen ook gratis... nu niet meer.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who was online  10 Users were Online in the last 2 hours

×
×
 • Create New...