Spring naar bijdragen

  • Streamingdienst Disney komt als test eerst naar Nederland

     Delen


    Disney's concurrerende streamingdienst, Disney+ wordt als eerst uitgerold in Nederland en dan pas in andere landen. De mediagigant wilt de dienst als eerst testen in een land met een hoog aantal breedbandaansluitingen en Nederland lijkt daar uitermate geschikt voor.

    Het komt niet vaak voor dat een wereldwijde streamingdienst als eerst in een klein land als Nederland wordt uitgerold, maar Disney vond dat een goed idee. Het bedrijf wilt beginnen met testen in Nederland voordat de dienst wordt uitgerold in grotere landen. Naast het feit dat Nederland relatief veel breedbandaansluitingen kent, zijn Nederlanders ook sneller bereid een streaming-abonnement aan te schaffen.

    De mediagigant kijkt nog of het Disney+ als stand-alone dienst gaat uitrollen of dat het samenwerkt met televisieproviders om de dienst zo snel mogelijk aan de man te brengen. Disney+ zal content bevatten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Daarnaast werkt het ook aan materiaal dat exclusief voor de streamingdienst beschikbaar zal zijn.

    Disney gaat op 11 april meer informatie geven over deze dienst, maar gebruikers kunnen zich nu alvast hier aanmelden voor meer informatie.



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  4 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...