Spring naar bijdragen

  • Taakbalk verdwenen na Februari-update voor Windows?

     Delen


    Een Windows-update die geen problemen veroorzaakt is zeer zeldzaam. Dat blijkt nog maar eens na de laatste ‘februari-update’ voor Windows 10 en 11. Die verplichte veiligheidsupdate zorgt er bij een aantal gebruikers voor dat de taakbalk verdwijnt.

    Als je problemen ervaart met de taakbalk in Windows 10 na de KB5034763-update, kun je proberen de update te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit kun je doen door naar het "Windows Update"-scherm in de Instellingen van je pc te gaan. Het wordt echter afgeraden om de update volledig te verwijderen, aangezien deze belangrijke beveiligingsupdates bevat.

    Voor Windows 11-gebruikers die problemen ondervinden na de KB5034765-update, waarbij de taakbalk verdwijnt zodra de snelkoppelingen op het bureaublad verschijnen, kan het helpen om de update opnieuw te installeren. Je kunt de update eerst verwijderen, je systeem herstarten en vervolgens proberen de update opnieuw te downloaden en installeren via het "Windows Update"-scherm in de Instellingen van je pc.

    Het is belangrijk om te vermelden dat het altijd raadzaam is om regelmatig een back-up van je bestanden te maken voordat je updates installeert of wijzigingen aanbrengt aan je systeem. Als deze oplossingen niet werken of als je twijfels hebt, is het altijd verstandig om contact op te nemen met de technische ondersteuning van Windows of een professional.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  0 leden zijn actief

    There is no users online

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...