Spring naar bijdragen

  • Torrentsite Extratorrent is gestopt

     Delen


    Na de KickassTorrents en Torrentz.eu houdt nu een nieuwe grote torrentsite het voor gezien. ExtraTorrent is ermee gestopt. Op een bericht dat woensdag op de homepage is geplaatst, melden de beheerders van ExtraTorrent dat ze de deuren definitief hebben gesloten. Ook alle mirrors van de site zijn offline. "Blijf uit de buurt van fake-Extratorrent-websites en klonen", waarschuwen de mensen achter de torrent-site nog.

    "Het is tijd om gedag te zeggen", laat ExtraTorrent-beheerder SaM weten tegenover TorrentFreak. Een verdere toelichting op het besluit geeft hij niet. De release-groep ETRG houdt er volgens TorrentFreak eveneens mee op. Andere release-groepen die verbonden waren met ExtraTorrent, zoals EtHD en ettv, blijven volgens een bron van de site vermoedelijk wel functioneren "als ze genoeg donaties krijgen om hun kosten te dekken".

    ExtraTorrent

    Tien jaar

    ExtraTorrent, dat voor het abrupte einde deze week qua bezoek alleen The Pirate Bay voor zich moest laten, ging ruim tien jaar geleden van start. Dat maakte de site een belangrijk doelwit voor de entertainmentindustrie.

    Hoewel The Pirate Bay niet offline lijkt te krijgen, legden meerdere grote torrensites de afgelopen jaren wel het loodje. Zo sloot vorig jaar de grote zoeksite voor torrents, Torrentz, zijn deuren. Het populaire KickassTorrents werd in de zomer van 2016 offline gehaald door de FBI, waarbij het brein achter de site zou zijn opgepakt. Maar die site keerde in december weer terug.

    De beste torrent client is volgens ons op dit moment qBittorrent door de ingebouwde zoekmachine. 

     



    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...