Spring naar bijdragen

  • Windows 11 22H2: Microsoft bevestigt aanstaande update

     Delen


    De grote Windows-update komt eraan

    De volgende grote versie van Windows 11 wordt officieel Windows 11 22H2 genoemd, volgens notities van een recente update.

    Het was aannemelijk dat dit de titel zou zijn, vanwege de benamingspatronen van Microsoft voor zijn besturingssysteem. Dit is echter de eerste keer dat het bedrijf zelf op deze manier naar de aankomende update verwijst.

    De update ging voorheen door het leven onder de codenaam ‘Sun Valley 2’. Gebaseerd op wat we hebben gehoord in geruchten, lijkt het erop dat dit een van de grootste Windows 11-updates tot nu toe wordt. We mogen enkele interessante nieuwe functies verwachten.

    Sommige van de nieuwe mogelijkheden kunnen jouw Windows-ervaring compleet veranderen, zoals de ondersteuning van Android-apps. Daarmee kun je jouw favoriete smartphone-apps ook op je pc gebruiken. Daarnaast komen er grote opfrisbeurten voor bekende Windows-tools, zoals Kladblok en Windows Media Player. Als kerst op de taart komt er nog extra functionaliteit voor de taakbalk in het nieuwe besturingssysteem. Mogelijk is dit genoeg om mensen te overtuigen om de overstap te maken van Windows 10.

    Microsoft verwijst naar ‘Windows 11, versie 22H2’ in de omschrijving van een nieuwe Windows-update, volgens Windows Latest. Dit is de eerste keer dat het bedrijf deze naam gebruikt.

    Eerder werd ook al een verbetert bluetooth-overzicht bekend gemaakt in de aankomende Update, hoe bluetooth-toestellen worden weergegeven in Taakbalk, met een nieuw interactief overzicht van de batterijduur en opties om met deze toestellen een verbinding te maken. 

    Niet alleen weten we nu hoe de volgende grote Windows 11-update heet, het geeft ons ook een idee over de releasedatum.

    Het getal 22 in de naam is waarschijnlijk een afkorting voor het jaar waarin de update verschijnt. ‘H2’ verwijst naar de periode waarin we de update mogen verwachten. Waarschijnlijk lanceert de update in de tweede helft van 2022.

    Windows 11 lanceerde op 5 oktober 2021, mogelijk verschijnt de 22H2-update op de eerste verjaardag van het besturingssysteem. Microsoft deed namelijk hetzelfde met de Windows 10 Anniversary Update.

     



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  6 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...