Jump to content

Duken

Administrators
 • Content Count

  22853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

Everything posted by Duken

 1. Na heel veel zoeken voor een klein budget bluetooth speakers gekomen op de Tribit XSound go. https://www.amazon.de/Tribit-Lautsprecher-Wasserdicht-Kabelloser-Reichweite/dp/B078S4P3J9/ref=sr_1_4?tag=theprolab0d9-21&s=ce-de&ie=UTF8&qid=1546910988&sr=1-4&keywords=Tribit+XSound+Go Setje van 30 euro met een geweldig geluid. Gisteren binnen gehad. Verwacht geen mega bass maar voor 28 euro klinkt het als een JBL van 80 euro
 2. Bedankt! We gaan er een lekker weekend van maken. Sinds tijden weer eens de deur uit naar een klein festival vanmiddag. Voel we weer helemaal jong
 3. Wat spijtig ik heb zelfs gebruik gemaakt van deze dienst. Ook om een mp3 te creëren als beltoon. Jammer jammer, steeds meer oude sites gaan offline.
 4. Duken

  Galgje spelen

  Ik kom r nog niet achter... De letter b?
 5. Ik ben ietsje jonger, uit 83 maar download ook steeds minder. Ligt dus niet perse aan de leeftijd.
 6. Dat klinkt mooi Tom! Leuk om te horen dat je nog in de zorg zit en daarbij lekker doorgroeit. Privé gata het je dus ook goed, fijn. Misschien komen we elkaar nog een keer tegen in 1 van de ziekenhuizen bij een ICT project. De kids zijn nu 10, 8 en 3 jaar. Met de oudste kan ik zelf mee gamen. Hij is anderhalf jaar begonnen met zijn eigen website draakxxl.nl Alles gaat dus z'n gangetje en duken bestaat nog steeds. Hoe ben je hier weer terecht gekomen?
 7. Jaaaa!!!! Wat goed je weer te zien? Registratie is op tom@duken die kan ik voor je aanpassen, verder alles goed? Wat doe je vandaag de dag?
 8. Five Feet Apart (2019) Stella is een optimistisch meisje, doet aan yoga en heeft haar medicatie graag ordelijk gerangschikt. Ze belt en spreekt graag af (de ene aan de ene kant van de bank, de ander aan de andere kant) met haar vriend Poe. Samen bespreken ze het leven, de liefde en de voortgang. Ze maakt videodagboeken om over haar ziekte en het leven in het ziekenhuis te vertellen – een handige manier om de ziekte ook aan de kijker uit te leggen. Een longziekte en opgroeiende tieners zijn niet een nieuw verhaal voor een film, in 2011 maakte Hans van Nuffel Adem over twee broers die lijden aan taaislijmziekte. Ook doet Five Feet Apart denken aan The Fault in Our Stars over een verliefd, maar ziek (hij geopereerd aan een tumor, zij aan de zuurstof om niet te stikken) tienerstel dat samen op reis naar Amsterdam gaat. Na een dramatische gebeurtenis in het ziekenhuis, wanneer Stella buiten staat en graag de lampjes in de stad wil gaan bekijken, zegt ze tegen Will: “This whole time I’ve been living for my treatments, instead of doing my treatments so that I can live.” Een mooie boodschap in een voorspelbare film die wordt gered door de hoofdrolspelers. bron: indebioscoop.com/recensie-five-feet-apart/ Download bestand Five Feet Apart.mkv (3.1 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Five Feet Apart downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Five Feet Apart NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.  Meer informatie in onze huisregels.
 9. Long Shot (2019) Charlotte Field was het bloedmooie buurmeisje dat vroeger op de net wat jongere Fred Flarsky kwam passen en zijn hormonen op gênante wijze op hol deed slaan. Jaren later kruisen hun wegen elkaar opnieuw. Hij is inmiddels een linkse journalist met een gezond wantrouwen in de politiek en een waardeloze kledingsmaak.. Zij - steevast om door een ringetje te halen - heeft ’t geschopt tot minister van Buitenlandse Zaken. Inmiddels koestert zij serieuze plannen om een gooi te doen naar het Amerikaanse presidentschap. Terwijl het personage van de verrassend komische Charlize Theron weet dat het soms onvermijdelijk is om water bij te wijn te doen. Hun vrolijke chemie doet de rest. Dat zij in Long shot niet alleen van elkaar leren, maar ook voor elkaar vallen, wil je als kijker daarom maar wat graag geloven. bron: Telegraaf.nl/entertainment/196623838/recensie-long-shot Download bestand LongShot.mkv (3.1 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Long Shot downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Long Shot NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.  Meer informatie in onze huisregels.
 10. De libi (2019) Ze stappen in de Ferrari-rode Canta van Greggs moeder en met 45 kilometer per uur scheuren ze de binnenstad in, het leven tegemoet. Waarna een aanstekelijke reeks omzwervingen begint: bij de kapper, op de Wallen, in een studentenhuis vol hippies; overal kibbelt het knetterende trio over hun wensen, dromen en ambities. Het masterplan van Bilal is het duidelijkst: hij wil rapper worden. „Want echt man: als ik mijn base drop, ga ik vliegen!” De ontdekkingsreis die regisseur Shady El-Hamus en scriptschrijver Jeroen Scholten van Aschat (de zoon van...) voor hen uitstippelen, is al vaker en meeslepender verteld. Toch genereren de film en de talentvolle cast zóveel energie, enthousiasme en optimisme, dat De libi zelfs voor de grootste droeftoeter onweerstaanbaar is. Natuurlijk, er zijn ook tegenslagen. Want gaandeweg concludeert Gregg dat een diploma, een meisje en geld nog ver weg zijn. Maar dat hun vriendschap, levenslust en strijdbaarheid hen uiteindelijk ver zal brengen, zoveel is duidelijk. bron: telegraaf.nl/entertainment/1881981002/keihard-in-een-canta Download bestand Libi.mkv (3.2 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen De libi downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film De libi NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 11. De top 10 meest gedownloade films van de periode 10 juni tot 16 juni. Deze week staat de film ‘Dumbo’ bovenaan, gevolgd door ‘Pokémon Detective Pikachu’ en ‘Captain Marvel’ maakt de top drie weer compleet. Week 25 zijn er drie nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Dumbo is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of streamen van films en series. Plaats Vorige wk Film IMDb / Trailer 1 (…) Dumbo 6.5 / trailer 2 (2) Pokémon Detective Pikachu 6.9 / trailer 3 (1) Captain Marvel 7.1 / trailer 4 (3) Us (Subbed HDRip) 7.2 / trailer 5 (…) I Am Mother 6.9 / trailer 6 (…) Murder Mystery 6.1 / trailer 7 (4) Avengers: Endgame (HDCam) 9.1 / trailer 8 (5) Hotel Mumbai 7.8 / trailer 9 (7) Captive State 7.0 / trailer 10 (9) Glass 6.9 / trailer Het topic van de meest gedownloade film vinden we hier: De trailer van de meest gedownloade film:
 12. De top 10 meest gedownloade films van de periode 10 juni tot 16 juni. Deze week staat de film ‘Dumbo’ bovenaan, gevolgd door ‘Pokémon Detective Pikachu’ en ‘Captain Marvel’ maakt de top drie weer compleet. Week 25 zijn er drie nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Dumbo is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of streamen van films en series. Plaats Vorige wk Film IMDb / Trailer 1 (…) Dumbo 6.5 / trailer 2 (2) Pokémon Detective Pikachu 6.9 / trailer 3 (1) Captain Marvel 7.1 / trailer 4 (3) Us (Subbed HDRip) 7.2 / trailer 5 (…) I Am Mother 6.9 / trailer 6 (…) Murder Mystery 6.1 / trailer 7 (4) Avengers: Endgame (HDCam) 9.1 / trailer 8 (5) Hotel Mumbai 7.8 / trailer 9 (7) Captive State 7.0 / trailer 10 (9) Glass 6.9 / trailer Het topic van de meest gedownloade film vinden we hier: De trailer van de meest gedownloade film: Toon volledig nieuwsbericht
 13. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat Gandalf op dat forum hetzelfde is als Gandalf op dit forum.
 14. Wat een prettig weer is het, lekker met de korte broek naar buiten.
 15. Duken

  Galgje spelen

  Mmmm lekker lang woord. De letter a
 16. Downloaden is ook steeds meer de uitvoering als regelmaat. De legale alternatieve worden beter maar soms ontkom je er niet aan. De serie Chernobyl Kan ik niet kijken maar of downloaden ooit helemaal verdwijnt.... Joost mag het zeggen
 17. Duken

  Galgje spelen

  Alvast sterkte met je oog ik zeg de letter e
 18. Dan heb je waarschijnlijk de verkeerde software versie. Welke R4 en Nintendo DS heb je precies?
 19. Heb je een oem licentie liggen? Of een sticker op de kast? Dan kunnen we deze gebruiken. Anders zal je hem moeten activeren middels een hackje
 20. Dan is de VPN connectie gelukkig actief. Lijkt op een tijdelijk issue met de software van Microsoft. Fijn dat de VPN software weer goed werkt.
 21. Lekker weekend en nu weer droog weer. Morgen Vaderdag dus ik mag lekker in bedje uitslapen! Yes
×
×
 • Create New...