Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Duken

Administrators
 • Posts

  26073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  262

Everything posted by Duken

 1. Terug van schoolkamp! Als hulpouder 75 kinderen mogen helpen... ben wel toe aan slaap 😉
 2. Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan een eigen kookboek wil schrijven. Maar als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef waar ze net voor is gevallen, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Zo komen niet alleen haar carrière en levenslange droom op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.
 3. Wat een warm weekend was het heren! Lekker in de tuin genoten. Werkse!
 4. Ik ook PIA VPN. Heerlijke en werkt ook fijn als browser plugin en de split-tunneling is ook fijn. De software heeft wat goede upgrades gehad kwa automatisering. (auto start van VPN etc.)
 5. Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode tot 9 mei. Deze week staat de film ‘Sonic the Hedgehog 2’ bovenaan, gevolgd door ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness' en ´Uncharted' maakt de top drie weer compleet. Er zijn drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Sonic the Hedgehog 2 is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Onze sectie Films en series toont de meest populaire en gedownloade Nederlandse en Engelstalige films. Gebaseerd op de wekelijkse top 10 downloads en de uitgave in de bioscopen. Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden. De meest gedownloade films voor de week die eindigt op 9 mei zijn: Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier: 1 (…) Sonic the Hedgehog 2 6.7 / trailer 2 (…) Doctor Strange in the Multiverse of Madness 7.5 / trailer 3 (1) Uncharted 6.6 / trailer 4 (2) The Batman 8.4 / trailer 5 (…) The Bad Guys 6.9 / trailer 6 (4) Spider-Man: No Way Home 8.6 / trailer 7 (3) Ambulance 6.3 / trailer 8 (6) Moonfall 5.2 / trailer 9 (8) Dune 8.1 / trailer 10 (back) No Time to Die 7.3 / trailer
 6. Minder...? Ik ga weer meer betalen. Eerlijk gezegd is het nu best wel aan de prijzige kant.... Ach ja. Zonder kan ik ook niet.
 7. Wat tof! Erg leuk om mee te spelen en te weten hoe die parameters in elkaar steken. dank je wel!
 8. Beetje laat maar ook een goed weekend gewenst Ik ga lekker spaghetti maken
 9. Welkom! Iedereen begint als leek en dat is helemaal niet erg, we helpen elkaar graag op weg.
 10. Om een wereld te herstellen waarin alles verandert, zoekt Strange hulp bij zijn bondgenoot Wong, de Sorcerer Supreme, en de machtigste Scarlet Witch van de Avengers, Wanda. Maar er doemt een verschrikkelijke dreiging op over de mensheid en het hele universum die niet langer door hun macht alleen kan worden gedaan. Nog verrassender is dat de grootste bedreiging in het universum precies lijkt op Doctor Strange...
 11. Drie jonge antiapartheidsstrijders ontdekken tijdens een missie om een benzinedepot te saboteren dat ze erin geluisd zijn. De politie staat klaar om ze te arresteren en een dodelijke achtervolging volgt. Het drietal zoekt uiteindelijk beschutting in een bank te Silverton, Pretoria. Ze gijzelen de medewerkers en de klanten en eisen dat Nelson Mandela vrijgelaten wordt. De inzet en spanningen lopen hoog op wanneer de vrijheidsstrijders zich realiseren dat één van hen mogelijk een verrader is en met de politie samenwerkt.
 12. Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot. Zal ze hem verlaten of is er geen ontsnappen aan haar nieuwe leven?
 13. Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode tot 25 april. Deze week staat de film ‘Uncharted’ bovenaan, gevolgd door ‘The Batman' en ´Ambulance' maakt de top drie weer compleet. Er zijn twee nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Uncharted is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Onze sectie Films en series toont de meest populaire en gedownloade Nederlandse en Engelstalige films. Gebaseerd op de wekelijkse top 10 downloads en de uitgave in de bioscopen. Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden. De meest gedownloade films voor de week die eindigt op 2 mei zijn: Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (2) Uncharted 6.6 / trailer 2 (1) The Batman 8.4 / trailer 3 (5) Ambulance 6.3 / trailer 4 (3) Spider-Man: No Way Home 8.6 / trailer 5 (…) 365 Days: This Day 2.6 / trailer 6 (6) Moonfall 5.2 / trailer 7 (8) Death on the Nile 6.5 / trailer 8 (10) Dune 8.1 / trailer 9 (…) Silverton Siege 5.9 / trailer 10 (back) Turning Red 7.0 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:
 14. Eens, ook met de Webvarianten altijd VPN actief houden zoals extreem aangeeft.
 15. Welkom! Je bent inderdaad de laatste keer in 2018 online geweest. Gezellig je weer te zien. Als VPN provider raad ik echt 100% Private internet access vpn aan. Ik ben er nog steeds zo tevreden over en hij is erg goedkoop
 16. We deze hier ook altijd samenstellingen van PC's Dus hier mag je ook je vragen stellen, al zit er vast meer kennis bij Tweakers. Maar ik heb wel een aanvulling, dat ik enigzins jaloers ben op je set. En wat voor kast neem je erbij, deze mag wel in een erg mooi doosje worden gestopt.
 17. Werkloos en op de rand van een financiële afgrond ziet de fictieve versie van Cage zich gedwongen om een aanbod van 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van een superfan bij te wonen. Wanneer de situatie een gevaarlijke wending neemt, wordt Cage gedwongen om zijn eigen legende waar te maken. Hij zal zijn meest iconische en geliefde filmkarakters erbij moeten halen om zichzelf en zijn dierbaren te redden. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscarbekroonde acteur de rol van zijn leven op zich nemen: die van hemzelf.
 18. 'The Northman' speelt zich af in IJsland in de tiende eeuw en volgt een viking genaamd Amleth. Nadat zijn vader koning Horvendill vermoord is, is hij uit op wraak. De koning werd vermoord door Fjölnir en zijn leger. Amleth belooft zijn vader te eren, zijn moeder, koningin Gudrun, te redden en Fjölnir te doden. Hij verzamelt een leger dat hem bij deze ultieme wraakactie steunen zal.
 19. Wat goed! De switch die staat hier weer uren per dag aan met de kids. Ze zitten weer helemaal in de Animal Crossing en Minecraft dungeons.
 20. Gezellige welkoms berichten weer
 21. Ja was gezellig, zelf 12 hele euro verdient 😛 Dus dat was niet echt de moeite. 3 oude schermen en een tv verkocht voor 2 euro. Een zak dino speelgoed voor 3 euro en wat andere kleine dingen. Happy maandag!
 22. Goedemorgen, ik heb de site niet via tor beschikbaar gemaakt. Maar via die browser kan je duken niet laden? Misschien door de bescherming van cloudflare welke wij actief hebben. Ik ga kijken. Update: hij werkt bij mij via tor browser op mijn telefoon. Er zit alleen 1 bescherming tussen van cloudflare dat je moet aanvinken dat je human bent. 👍
 23. Hoewel ik vroeger ook in die boot zat merk ik dat het wereldje echt veranderd is. Er komen er niet meer twee bij (tenminste niet in mijn gezichtsveld). Ik zie spotters en forums verdwijnen.. Gelukkig zijn er nog diehards. Maar nieuwe spotters? We hadden vroeger een overvloed en nu nog een handje vol is mijn idee. Of men zit allemaal in het darkweb of andere locaties waar ik ook het bestaan niet van af weet
  Voor mijn gevoel geen batman film maar meer een detective film. Prima film met goede scènes maar batman? Nee dat zeker niet. 3 sterren
×
×
 • Create New...