Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Duken

Administrators
 • Posts

  26,202
 • Joined

 • Days Won

  263

Everything posted by Duken

 1. De filters zal ik als gast inderdaad toevoegen. Goed gezien. Privé is het momenteel nogal een drukte waardoor ik onvoldoende aandacht aan de website kan steken voor verdere aanpassingen met modules. De site leeft wel gezellig en er is (los van de huiskamer) ook genoeg activiteit. Ik ben er blij mee
 2. Vanaf welke website wil je videos downloaden? Per dienst zijn er verschillende mogelijkheden.
 3. Site verplaatst naar offline, informatie van bovenstaande leden zegt meer dan voldoende.
 4. Vannacht is er inderdaad bijzonder veel geplaatst... Het lijkt wel een bot o.i.d.? Ik zal er een limiet op zetten. Maar verder wil ik de modules graag behouden, ik hoop juist op wat extra activiteit door de content, zowel door bezoekers als door leden. Maar we zijn inderdaad van oorsprong een download forum alleen is daar de doelgroep steeds kleiner van. Tenslotte downloaden we allemaal steeds minder, daarom ook "meer dan downloaden". Overigens is er wel een filter binnen de activiteit om gegevens binnen de films te negeren:
 5. Walt Disney Animation Studios’ presenteert de nieuwe animatiefilm “Strange World”. Ga mee op reis door een mysterieus landschap waar gevaar op de loer ligt. De legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizgers, dreigt hun laatste en belangrijkste missie te riskeren door meningsverschillen onderling.
 6. Na de dood van haar moeder wordt Evie benaderd door een onbekende neef die haar uitnodigt voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. Al snel realiseert ze zich dat er een gotische samenzwering gaande is en moet ze vechten om te overleven terwijl ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie onthult.
 7. De studente Emily zit in diepe schulden en geraakt door haar criminele verleden maar moeilijk aan een baan. Om toch geld te kunnen verdienen werkt ze samen met Youcef door gebruik te maken van gestolen bankkaarten. Haar nieuwe rol lijkt haar te bevallen, net als haar nieuwe partner.
 8. Een filmische odyssee naar David Bowie's creatieve en muzikale reis. 'Moonage Daydream' bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw.
 9. Pinocchio is een opkomende Amerikaanse live-action computer-geanimeerde muzikale fantasiefilm geregisseerd door Robert Zemeckis naar een scenario van Zemeckis en Chris Weitz. De film, geproduceerd door Walt Disney Pictures, is een remake van de gelijknamige film uit 1940, die zelf is gebaseerd op het Italiaanse boek The Adventures of Pinocchio uit 1883 van Carlo Collodi. De filmsterren Tom Hanks, Cynthia Erivo en Luke Evans met Benjamin Evan Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key en Lorraine Bracco in stemrollen.
 10. Wanneer een groep rijke twintigers in een afgelegen landhuis aankomt voor een feest tijdens een orkaan, loopt een spel enorm uit de hand. Ze moeten op zoek naar een moordenaar maar doen dit op hun eigen, sarcastische manier. Wie zijn nepvrienden en wie kunnen ze echt vertrouwen?
 11. De eenzame en verbitterde Britse Alithea Binnie is op reis in Istanboel wanneer ze op een oude fles stuit. Ze bevrijdt een djinn die haar drie wensen schenkt. Haar onverschilligheid belemmert haar ook maar een wens uit te spreken. Om de tijd te doden houden ze elkaar gezelschap.
 12. Heren en dames, Ter informatie: E r is een extra beschikbare standaard tijdlijn toegevoegd. Activiteit zonder de huiskamer. In deze tijdlijn is alle activiteit zichtbaar behalve de berichten welke in de huiskamer voorkomen. Je kan hem standaard instellen of selecteren. Een eigen tijdlijn maken mag natuurlijk ook via: https://www.duken.nl/forums/discover/?do=create
 13. Links werken weer... maar ze zijn aan het pannekoeken bij Invision Community met upgraded. Pfff
 14. Dank je wel, het nummer kon ik niet. Heb er van genoten. Kwam binnen als een blok. Mooi mooi mooi.
 15. We hebben een issue na een upgrade van de forum software. De links directory en discord koppeling werkt niet meer. De links directory zou in de loop van de dag weer online moeten komen, de koppeling met discord werd niet erg actief gebruikt. Ik kijk er naar of we die gaan fixen... Excuus
 16. Misschien een vetbult oid? Maar goed dat je naar de dierenarts gaat. Wij gaan maandag even langs, onze hond is aanhet glijden. Iets met kind op de grond kopen..... Dit weekend werken in de tuin, bakken maken etc. Dus dat wordt blubber eten. 😄
 17. Blijven mooie berichten! Dank je wel
 18. 'Nope' volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in Californië. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject. Ze worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.
 19. Ja top! De links werken ook weer goed Dus 3 jaar is geen 2 jaar gedoe €11.69 per maand €3.10 per maand (€37,19 per jaar - 62% korting) €1.79 per maand (€70 per drie jaar- 85% korting) + 3 maanden gratis)
 20. Dat is een serieus handige site! Gelukkig kwam mijn prive IP niet naar voren
 21. Over pijn gesproken, afgelopen dinsdag wezen sporten maar iets te fanatiek met mijn rug. Die is nu helemaal stuk 😞 onderrug doet bizar pijn. Een weekje volhouden dan zal het weer zakken maar slapen lukt niet zo lekker. Pfff
 22. AI!!! Sterkte en beterschap, ziet er uit als een flinke klap.
 23. Website: Extremeusenet.nl Couponcode: D82B968A1A Korting: 20% Geldig tot en met: Geen idee, geld op alle pakketen.
 24. Elke week zetten wij de meest gedownloade films op een rij. Wat downloaden we het meeste? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode tot 22 augustus. Deze week staat de film ‘Top Gun: Maverick’ bovenaan, gevolgd door ‘Jurassic World Dominion' en ´Prey' maakt de top drie weer compleet. Er zijn twee nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Top Gun: Maverick is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Onze sectie Films en series toont de meest populaire en gedownloade Nederlandse en Engelstalige films. Gebaseerd op de wekelijkse top 10 downloads en de uitgave in de bioscopen. Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden. De meest gedownloade films voor de week die eindigt op 22 augustus zijn: Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (9) Top Gun: Maverick 8.6 / trailer 2 (3) Jurassic World Dominion 6.0 / trailer 3 (1) Prey 7.3 / trailer 4 (…) Vengeance 6.9 / trailer 5 (2) Elvis 7.7 / trailer 6 (4) Minions: The Rise of Gru 6.7 / trailer 7 (5) Day Shift 6.2 / trailer 8 (7) Doctor Strange in the Multiverse of Madness 7.2 / trailer 9 (10) The Batman 7.9 / trailer 10 (…) Orphan: First Kill 6.1 / trailer
×
×
 • Create New...