Jump to content

Duken

Administrators
 • Content Count

  23037
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  97

Everything posted by Duken

 1. Super! Dat is dan wel weer erg leuk. Heel veel plezier ermee. Heb ik ook jaren gehad
 2. Duken

  Galgje spelen

  We hebben een winnaar!!!!!
 3. Duken

  Galgje spelen

  Plotseling zou kunnen.... Maar dat is m niet. _ l o e _ _ l e e _ (10 letters) Fout: (1/10) A
 4. Duken

  Galgje spelen

  _ l o _ _ _ l _ _ _ (10 letters) Fout: (1/10) A
 5. Dat kaartje is dus geactiveerd en werkt in je Ziggo box. Je kan dus met het kaartje gebruik maken van andere netten los van ned 123 op de Ziggo box? Als dat zo is, is het kaartje geregistreerd. Heb je dan de regio code goed in de software? Ik moet toen 5555 doen. Tipje. Op het forum van degroeneknop kan je ook nog veel oude hulp topics vinden.
 6. Duken

  Galgje spelen

  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (10 letters) Fout: (1/10) A
 7. Dit lijkt mij serieus een erg toffe film. Lekker fout en goed. Trailer smaakt naar meer, deze wil ik zien!
 8. Bumperkleef Hans, een zelfverzekerde en eigenwijze man, is met zijn gezin op weg naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestrest begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een bloedstollende achtervolging. De familie is nergens meer veilig en wordt langzaam paranoïde van alle witte busjes op de weg… Vanaf de eerste scène zit je meteen strak op je stoel: met een simpele achtervolging tussen een busje en een fiets wordt duidelijk dat we met een totale psychopaat te maken hebben als moordenaar. Het is de koele, rustige en doordachte manier waarop hij, Ed (Willem de Wolf) te werk gaat. Met gecontroleerde emotie. Je weet meteen dat je in een horrorfilm bent belandt. Mocht je toch nog twijfelen, dan helpt de openingstitel ook nog een handje: deze doet sterk denken aan Dick Maas, toch wel de Nederlandse genrefilmmaker van horror. Vanuit de synopsis kun je al vermoeden dat Bumperkleef een stressvolle film gaat worden en dat is precies wat je mag verwachten: een thriller met een hoop spanning, gillende kinderen, flink wat actie, zieke moordpogingen, personages die je op de zenuwen werken, een verhaallijn om met een korrel zout te nemen, ijskoude performances en bovenal heel veel witte busjes. bron: entertainmenthoek.nl/recensie-bumperkleef-immy-verdonschot/ Downloaden Als Bumperkleef de liefde online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Bumperkleef.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Trailer Bumperkleef downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Bumperkleef 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 9. Instinct Instinct is een klassieke wat/als-film. Wat als een psychiatrisch behandelaar verliefd wordt op een tbs-patiënt? Welk machtsspel ontstaat er? Wie verleidt wie? En, belangrijker, wie komt ongeschonden uit de strijd? Halina Reijn is naast debutant-regisseur van Instinct ook de bedenker van deze intrige. Het gaat haar vooral om de 'neiging het verkeerde te willen' dat ze samen met schrijfster Esther Gerritsen heeft omgezet in een prikkelende speelfilm. Want prikkelend is Instinct zeker. Ervaren psychologe Nicoline en de tbs-gestelde zedendelinquent Idris draaien vanaf hun eerste kennismaking als een ware Clarice Starling en Hannibal Lecter om elkaar heen. Idris geeft geen antwoord op Nicolines behandelvragen en Nicoline probeert geen antwoord te geven op Idris' ongepaste wedervragen. Nicoline is de enige van haar collega's die in Idris de gewelddadige maniak herkent die hij is, maar juist dat blijkt olie op het vuur van haar gecompliceerde verlangens. Zuur blijven is bij Instinct dus geen optie. Zeker niet als je bedenkt dat deze snijdende verliefdheid wordt gespeeld door twee van 's lands internationaal succesvolste acteurs. Kenzari en Van Houten geven Idris en Nicoline een - ja hoor, daar is het zurige dan toch -on-Hollandse grandeur mee. Beiden omarmen de geboden complexiteit alsof deze het meest menselijke is dat ze ooit hebben gespeeld. Het uitdagende Instinct laat bij uitstek zien dat films als Vechtmeisje en De Libi geen toevalstreffers waren, maar dat de Nederlandse productiehuizen schitterende films aan het afleveren zijn. De enige reden om echt Hollands zuur te zijn bij de beoordeling van Instinct, is door te bedenken dat het waarschijnlijk net weer niet gaat lukken om tweeëntwintig jaar na Karakter de Oscar voor beste niet-Engelstalige speelfilm binnen te slepen. bron: filmtotaal.nl/recensie/6041 Downloaden Als Instinct de liefde online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Instinct.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Instinct downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Instinct 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 10. Duken

  voorstellen

  Je hebt je voorgesteld in het "Nieuwe leden" board. Dat is dus helemaal juist Welkom op duken.nl!
 11. Goedemorgen, het bericht van @MysticGirl is in mijn ogen ook helemaal niet kwalijk. Het is een positief en leuk bericht over boeken die ze deelt. Daarin mag ze best aangeven waar ze dat doet. Er zullen voldoende gasten of leden zijn die haar herkennen en blij zijn met de aankondiging. Prima dus. Laten we blij zijn dat er wat communicatie over te vinden is
 12. Bij mij ook, hij komt heel sterk uit de recensies. Maar het lijkt ook een begin van een hele serie films te worden wat ik zo hebt gelezen.
 13. Leuk zo een tuigje! Maar ik heb ze inderdaad niet eerder in klein formaat gezien. Volgens mij kan je hem toch met een maandje of 6 aantrekken? Dat Aliexpress.... ik wil er niks kopen. Maar toch vallen er producten in mijn winkelmandje. Raar....
 14. Ik had het werkend op Windows 7 i.c.m. Windows mediacenter software en de Anysee software. Helaas "Je bent er wel even mee aan het stoeien, de software is niet erg jip en janneke" Je moet ook je netwerk ID opgeven van Ziggo. Bekijk even https://nl.hardware.info/artikel/1586/anysee-e30-combo-plus-test of https://www.gebruikershandleiding.com/Anysee-e-30/preview-handleiding-233515.html .
 15. Ik heb de oude Chatbox mogelijkheid toegevoegd... omdat ik er zin in had. De link staat onder het forum van de huiskamer en onder de "forum" knop. Chatboxje is hier Gewoon omdat het kan
 16. Duken

  Galgje spelen

  Die had ik nooit geraden maar gelukkig mag ik met de eer een nieuw woord verzinnen. komt ie: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (10 letters)
 17. Heren en dames, Ik wil dit toch even met jullie delen.... Bij een duik in het archief kwam ik op een oude database van duken.nl met een nieuwsbericht over de "nieuwe website". Dit bericht kwam uit 2011. Het ging toen van de overgang van het CMS systeem Joomla naar Wordpress. Daarbij kwam ik screenshots van de oude sites / layouts tegen. Deze heb ik weer opgeslagen zodat ze gedeeld konden worden. Vanaf 2011 draaide we de Wordpress pagina (nu niet meer... ). De screenshots na 2011 heb ik zojuist gevonden en toegevoegd. Altijd leuk ! De wordpress site heeft vanaf 2012 heeft gedraaid tot ergens 2017. Daarna zijn we overgestapt naar dit IPB CMS gestapt. Daar zoek ik het nieuwsbericht nog van... 2002 tot 2004 - HTML code: 2004 tot 2005 Joomla CMS: 2005 tot 2006 Joomla CMS: 2006 tot 2007 Joomla CMS: 2007 tot 2009 Joomla CMS: 2009 tot 2011: Joomla CMS 2011 tot 2017 Wordpress CMS: En nu dus de invision Community. Daar draaien we al wat jaren vertrouwd op.
 18. Je mag zelf met je eigen account inloggen op 10 apparaten tegelijk. De software moet je inderdaad installeren op je gewenste apparaten. (Downloaden kan hier: https://www.privateinternetaccess.com/pages/download ) Na de installatie van de VPN software wordt er gevraagd om je login gegevens. Deze heb je gehad bij de registratie. Dit moet gebeuren op elk apparaat waar je de software op wilt gebruiken. Dus installeren op de drie laptops, je PC maar kan ook op je telefoon.
 19. Helaas is dat niet mogelijk, zodra je de client start maak je verbinding en gaat al het internet verkeerd over de VPN dienst. Pagina's uitsluiten is niet mogelijk. Overigens is het deactiveren en activeren van de client drie klikken werk. Dat maakt niet zo veel uit, een voordeel van PIA is trouwens dat veel van de VPN servers nog niet bekent zijn. Waardoor je ook bijvoorbeeld gewoon Netflix over de dienst kan gebruiken. Belastingen etc kunnen ook. Bij mij staat de client altijd ook, ook op mijn telefoon. Erg prettig Betalen met creditcard is ook mogelijk met de VPN connectie en veilig.
×
×
 • Create New...