Jump to content

Duken

Administrators
 • Content Count

  22923
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

Everything posted by Duken

 1. Duken

  Galgje spelen

  _ _ i s _ a _ (7 letters) fout 4 / 10 V e r b
 2. Duken

  Galgje spelen

  _ _ _ s _ a _ (7 letters) fout 3 / 10 V e r
 3. Duken

  Galgje spelen

  Helaas geen r _ _ _ _ a _ (7 letters) fout 3 / 10 V e r
 4. Duken

  Galgje spelen

  _ _ _ _ a _ (7 letters) fout 2 / 10 V e
 5. Vanaf morgen de huttenbouw met de kids. Gezellig bouwen met pallets. Blijft stiekem erg leuk
 6. Duken

  Galgje spelen

  Excuus!!!! Was het helemaal vergeten. _ _ _ _ a _ (7 letters) fout 1 / 10 V
 7. Ik heb ze hier besteld: € 0,61 31%OFF | Kan koeler mouw ELOMAN bruiloft en partij decoratie effen kleur bier koozies custom fles gezellige bier kan houder gift https://s.click.aliexpress.com/e/bOEVLaRA In her rood, Dan lijken ze een beetje op cola
 8. Wat een pannekoek...... Ook nog drie pogingen gedaan. Draas. Grrrr Bedankt voor de toevoeging @Drifter
 9. Misschien en met een beetje geluk komt rolfie62 hier langs nadat hij op zijn username zoekt op Google. Of hij komt wel eens hier als gast. Je weet maar nooit.
 10. Haha leuk @Trizomu Ik ook
 11. Tja bestellingen van AliExpress. Ik had na de vakantie ook weer pakketjes liggen. Telefoonhoesje, telefoon houder voor de fiets, zonnebril, blikjes cooler hoesjes, stickers... Blijft een heerlijke webshop
 12. Die cd'tjes ken ik ook nog. De crazybytes en Twilight cd's. Later dvd's. de meer is beter zin, is voor mij ook niet waar. Het geluk en het luisteren van 1 mp3tje en een kleine verzameling samenstellen was heel leuk. Je had niet zoveel keuze, nu heb ik zoveel keuze dat ik soms niet eens meer weet wat ik moet draaien in Spotify of Netflix waardoor de tv of radio aangaat. keuze kan fijn zijn, maar soms ook weer niet daaraan tegen kan ik ook weer genieten van Spotify, maar minder als mijn losse gedownloade MP3 op een 32 MB grote MP3 speler.
 13. 6 TB.... Jeetje.... Daar doe je echt heel lang mee. Kan je zo snel gerekend 250 films mee binnen harken.
 14. Ik had er weer 1 in de mailbox: Website: Extremeusenet.nlCouponcode: SUMMERTIMEKorting: 25%Geldig tot en met: einde zomer Vanaf vandaag hebben we bij ExtremeUsenet 1500 dagen retentie. Om dit te vieren kun je jouw abonnement nu verlengen of aanvragen met 25% korting. 1500 dagen...? Die content van zoveel jaar geleden krijg je vaak niet meer wegens dmca toch?
 15. Ik hoop dat je niet op iets belangrijks wacht, dan is het helemaal vervelend. Morgen mag ik weer aan het werk... Hoort er natuurlijk ook bij.
 16. Goedemorgen! Ik heb je linkje helaas moeten verwijderen, we kunnen ze hier niet toelaten i.v.m de bekende auteursrechten organisaties. Maar gezellig kletsen, overleggen en tips delen mag natuurlijk wel je lijkt op een bekende uploader in de Usenet scene. Welkom welkom!
 17. Aaawwwww wat lief!!!!!
 18. Ja en we waren ook best naïef. Bij de installatie van de deel programma's was het ook vaak dat hij mijn documenten deelde of sommige deelden de gehele c drive. De tijd is snel gegaan, je wachten toen net zo lang op het downloaden van een muziek bestandje als nu een film. En natuurlijk speelde we alles af met Winamp en de Windows media player met de codex packs.
 19. Kudos zijn voor apparata. Ik herken me erg in de tekst. Goede website hebben die heren https://www.apparata.nl/nieuws/5-redenen-waarom-illegaal-downloaden-nog-steeds-een-ding-is-31982 Met bearshare heb ik zelfs nog gewerkt.
 20. Lekker vooruitzicht en leuke dingen om uit te zoeken. Wat een storm trouwens, hier liggen de trampolines in de sloot.
 21. Een jaar of 15 geleden waren de hoogtijdagen van Limewire, Kazaa en Bearshare. Het internet is in de tussentijd keihard doorontwikkeld en die programma’s klinken anno 2019 niet meer bekend in de oren. Toch is het illegaal downloaden van content misschien wel actueler dan ooit. . 1. Een mager aanbod Met diensten als Netflix en Amazon Prime hebben we alles wat ons hartje begeert. Nou ja, bijna alles dan. Je kunt dan wel zelf bepalen hoe laat je iets kijkt en hoeveel afleveringen. De beschikbare content is nog steeds niet aan jezelf. Zo kan het aanbod niet aansluiten op je smaak en mis je films of series die je zo graag zou willen zien. Vooral in Nederland is dat een issue. Het Amerikaanse aanbod van Netflix is bijvoorbeeld veel groter in vergelijking met ons land. 2. Drama der rechten De reden dat je favoriete films of serie missen hebben vaak met rechten te maken. De ene streamingdienst mag die ene serie wel uitzenden en de ander niet. Of het nieuwste seizoen verschijnt pas na een jaar of twee á drie op je favoriete streamingdienst. Je loopt dan achter de feiten aan. Met een torrent heb je diezelfde avond nog het nieuwste seizoen binnen gevist.. 3. Te veel keus Het aanbod aan streamingdiensten groeit en groeit. Netflix, Hulu, Amazon Prime. Later dit jaar ook Disney. Je bent maandelijks serieus veel geld kwijt als je op al deze diensten een abonnement zou nemen. Het grote aanbod brengt de consument weer naar die torrentsite. Want dat is in principe één plek voor al je content. 4. Weinig schuldgevoel Iets fysieks stelen in de winkel. Nee, dat doe je gewoon niet. Even die film of serie downloaden met het grootste gemak? Het gaat zo makkelijk en ondanks allerlei acties van Stichting Brein en consorten zijn er nog steeds genoeg torrentsites in de lucht met een gigantische bibliotheek. Omdat je de ‘eigenaar’ van de content er gevoelsmatig geen pijn mee doet ligt de drempel tot illegaal downloaden heel laag. 5. Stijgende prijzen Helaas worden streamingdiensten niet goedkoper. Duurder worden ze wel. Voor een Netflix-abonnement betaal je (met Ultra HD-content) inmiddels 13,99 euro per maand. Natuurlijk kun je constructies verzinnen door bijvoorbeeld een account te delen met vrienden of familie, maar het maakt dat illegaal downloaden nog steeds een ding is. Toon volledig nieuwsbericht
×
×
 • Create New...