Jump to content


Duken

Administrators
 • Posts

  25270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  204

Everything posted by Duken

 1. Slaaplekker, ik duik onder de wol 😁
 2. Na de vakantie ga ik ook actief meedoen. Wraak ... Is het die film waar bij een gezin wordt overvallen en daarbij de vrouw en dochter wordt vermoord en de vader vanuit de gevangenis wraak uitvoerd?
 3. Rob is truffelzoeker die zich heeft afgezonderd in de wildernis in Oregon. Wanneer zijn geliefde varken en prijsbeest ontvoerd wordt, moet hij noodgedwongen naar zijn vroegere leefomgeving in Portland terugkeren. Daar moet hij afrekenen met zijn verleden.
 4. Alle regels worden overtreden als een sekte van wetteloze plunderaars besluit dat de jaarlijkse Zuivering niet stopt bij het aanbreken van de dag en in plaats daarvan nooit mag eindigen als ze een groep immigranten achtervolgen die ze willen straffen vanwege hun harde historische verleden.
  Gisteren in de bioscoop met het gezin gezien. Leuke film, voelt erg als Roger rabbit. Alle dieren in de film zijn getekend en dat toont erg speels en tof in New York. Hebben ze serieus mooi gemaakt, met een aantal goede tunes en natuurlijk Tom welke een paar lekkere klappers te voorduren krijgt
 5. Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode 26 juli tot 1 augustus. Deze week staat de film ‘Black Widow’ weer bovenaan, gevolgd door ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard' en ‘Space Jam: A New Legacy' maakt de top drie weer compleet. Week 30 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Black Widow is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (1) Black Widow 7.0 / trailer 2 (4) The Hitman’s Wife’s Bodyguard 6.3 / trailer 3 (5) Space Jam: A New Legacy 4.3 / trailer 4 (…) Jolt 5.5 / trailer 5 (…) The Forever Purge 5.4 / trailer 6 (6) A Quiet Place Part II 7.7 / trailer 7 (3) The Tomorrow War 6.7 / trailer 8 (2) Gunpowder Milkshake 5.9 / trailer 9 (7) Cruella 7.5 / trailer 10 (…) Pig 7.0 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:
  Niet de doorsnee Netflix serie. Ik zit nu in Episode 5 en er zit bijzonder veel bloot in... en stiekem is dat wel erg leuk 😉 Ik geef hem 4 sterren, lekker fout mag ook een keer.
 6. Billie Connelly was niet altijd een vrouw en moeder uit de buitenwijken die trouw thuis bleef. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha. Hard werkend en nog harder feestend. Uitgeput van de zorg voor haar twee jonge kinderen en nostalgisch gevoel voor haar verleden, begint Billie een dagboek te schrijven en te fantaseren over haar gepassioneerde heldendaden met haar sexy ex-vriend Brad.. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen. Dan vindt haar man haar dagboek.
 7. Deze mega vette stofzuiger gekocht voor 89 euro https://www.aliexpress.com/item/1005001619574182.html Kom maar op met de stof!
 8. Meen je niet... dat is nieuw. Ik dacht dat dit niet meer nodig was. Misschien heb je hier iets aan? https://crispconcept.com/pages/how-to-add-an-mpeg-2-license-key-to-xbmc-media-center
 9. Mooi stuk content Past hier helemaal, bedankt @Skeletor Ik heb hem ook gepromoot.
 10. Fijne avond, dit weekend heeft de wasmachine het na 13 jaar begeven. Ik had hem al 2x gerepareerd maar nu kwam er water door de onderkant heen... dat was niet goed. Gelukkig een hele goede deal kunnen scoren. De Siemens WM14UT75N. Normaal tussen de € 599,00 tot € 649,00. Ik heb hem via de Mediamarkt voor van 500 voor 424 euro via de Outlet. De verpakking was beschadigd, dus extra korting... en Tja die bewaar ik normaal 😛 + nog 50 euro cashback van Siemens is 374 euro! Dat is nou een goede deal.
 11. Altijd goed en belangrijk. Het is mij in het verleden genoeg gebeurt dat de pc ging stotteren omdat de cpu fan vast zat door de stof. 🤭 Goedemorgen!
 12. Bedankt voor je recensie @louis1970 ik zet hem zeker op de top watch list.
 13. Johnny Cash.... Held. Gisteren nog zijn muziek gedraaid. 😁
 14. Jammer inderdaad, deze sites waren er nog niet zo lang. Maar misschien zijn het server problemen en komen ze straks weer online. 🙌
 15. Dat voelt ergens herkenbaar, euummm ik weet het alleen nog niet
 16. Waar haal je de NZB bestanden vandaan? Bij de openbare community's en sites is de takedown inderdaad bijna dezelfde dag nog uitgevoerd. Op NZB forums is de kans veel minder groot.
 17. Fijn weekend ook! En sterke de aankomende periode @Nobody.
 18. Die vliegenjager moet ik ook hebben. 🙏
 19. Ooo die wil ik graag zien. Ik wordt hier gek van de vliegen thuis. Je filmpje werkt alleen niet
 20. Sonera plaza... pff daar heb ik ook nog gezeten. En dan lekker met kazaa losse mp3 bestanden downloaden. Wat een feest.
 21. Goedemorgen! Wat een mooie dag, we nemen er lekker een kopje koffie bij.
×
×
 • Create New...