Jump to content

Duken

Administrators
 • Content Count

  23139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  105

Everything posted by Duken

 1. Spijtig voor de NZB community. Goed dat je het bericht deelt, dan zijn andere leden en bezoekers er ook weer van op de hoogte. Thx @Drifter
 2. Welkom bij de club
 3. Was dit al gelukt? Weet je wel hoe je de games kan downloaden. Ben zelf stiekem ook benieuwd. Ik heb wat handleidingen gevonden (in het Engels). [NL]_SX_Pro_v1.2 (1).pdf
 4. Toffe feature die ze inbouwen! Ook knap om de zien waar de techniek heengaat. Wie had dit bedacht Ik wil het wel even testen, ben benieuwd.
 5. Nee fout hint twee De vrouw in stukjes wordt weer in elkaar gezet...
 6. Dat is waar... Hint 1 in deze film valt een meisje na een gevecht in stukken...
 7. De port forwarding aanvragen is inderdaad een goede optie. Deze dan combineren met de verkregen port. Die kan je in qbittorrent plaatsen. Maar kijk ook eens naar je torrent, heb je voldoende seeders? Probeer anders eens een hele populaire torrent van een willekeurige torrent site. Wat gebeurt er dan? Hier:
 8. Maar ik lees nog geen oplossing? hopenlijk krijg je nog een soort compensatie. fijne avond! Bijzonder wat de software van Google kan doen met nachtfotos. (Het is hier pikkedonker) Een foto standaard en een met nachtfoto aan.
 9. Duken

  Galgje spelen

  Ik doe weer mee, nogal hectisch privé en thuis. Maar moet weer lukken
 10. Ik weet het zelf niet eens meer...
 11. Wat ben ik blij met de Pixel 3a! Dat ding schiet echt super mooie fotos en voelt lekker vlot aan. De sint is weer het land uit, dus de kerstboom mag weer gaan staan
 12. Ik heb mijzelf ook verwend met black friday. Ik zoek al lang een betaalbare telefoon met een goede camera. Daar kwam de pixel 3a om de hoek kijken. Het toestel kost normaal los 400+ euro. Maar met een slimme berekening i.c.m. een verlenging bij Belsimpel heb ik hem voor...344 euro. I.c.m. Tele2: 200 minuten + 20000 MB 4G - Verlenging € 14,00 pm Voor je toestel € 10,00 pm Totaal per maand: € 24,00 Daarbij: Eenmalig betaal ik 104,00 voor de 3a Via het abonnement betaal ik € 240,00 (Daarmee blijf ik onder de 250 euro voor de BKR meuk en eventuele hypotheek aanvragen in de toekomst) Totale kosten voor je toestel € 344,00 Helaas moet hij nog even in de zak van Sinterklaas, de telefoon komt er niet eerder dan 5 december uit...
 13. Deze hebben we ook mogen zien in de bioscoop met de kids. Was erg goed, verhaal is wel een stuk moeilijker als deel 1 maar voor de kids zit er veel leuke humor in en voor de volwassenen natuurlijk ook. Hij was ook weer bijzonder mooi gemaakt.
 14. Deze film gaan we zaterdag bezoeken in de bioscoop. Ik laat nog even weten wat we er van vonden. Even lekker in de kerst stemming komen.
 15. Ik denk Disney+ Daar staat hij toch op? Tenminste ik heb hem er daar tussen staan. Moet hem toch weer een keer zien, ooit in de bioscoop gezien als eerste 3d movie.
 16. Top bedankt voor de mijdrage @mrbane. Altijd handig.
 17. Die film / serie zegt mij weinig. Die heb ik niet zien langskomen. Ik wil wel nog de nieuwe Terminator zien, maar die verwacht ik best snel op Netflix en dergelijke. Stiekem toch benieuwd. Maar we komen weer rond het einde van het jaar, bij amazon.de voor mijn zoontje met sinterklaas Super Mario maker 2 gekocht. Ze hadden een mooie black friday deal. Nu voor 46 euro. https://www.amazon.de/dp/B07NW5WRTQ/
 18. Ik las ook op Tweakers: Stichting Brein heeft onder andere chatlogs en WhatsApp-gesprekken als bewijs aangedragen. Daarin heeft de veroordeelde het over het uploaden van 500GB aan series en films in korte tijd. Ook heeft hij het daarin over het treffen van back-upvoorzieningen in het geval van notice-and-takedown-verzoeken. Dan denkt de speurneus in mij, hoe komt brein aan Whatsapp gesprekken? Of was die kerel met iemand van Brein undercover aan het appen? Hoe dan ook, een screenshot uit het vonnis:
 19. Laat maar, net gevonden op: https://ziggoforum.nl/topics/ziggo-go-app-op-nvidia-shield-en-android-tv.92927/post-1279002 daar is de link te vinden. overigens ik heb hem nog niet getest.. vanavond weer eens proberen.
×
×
 • Create New...