Jump to content

Duken

Administrators
 • Content Count

  22658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

Everything posted by Duken

 1. Ik ga wel In deze film leert een jongen auto wassen terwijl dat in eerste instantie niet nodig lijkt..,..
 2. Voordat we allemaal boos worden op elkaar, ik lees het als een grapje / sarcasme. Dat mag toch geen probleem zijn voor ons allen? Hou de liefde in de lucht heren anders kunnen we 50% van het forum ruimen als we geen geintje meer kunnen maken. Dank jullie!
 3. Grrrrr zijn mijn hint te makkelijk? Maar inderdaad baby driver.
 4. Nieuwe film!!!! Hint 1: redelijk recente film Hint 2: rode auto en oordopjes
 5. Zooooooo wat een saaie bedoeling..... Pffffff Ben in staat om te stoppen met kijken.
 6. Als je de kans hebt zou je gewoon moeten gaan, al is het alleen. Er lopen heel veel bezoekers alleen, je kunt je zo goed vermaken en er is zo veel te zien. Alleen is bijna prettig, neem een kleedje mee, een drankje en hapje. Ga zitten op het veld en geniet van alles om je heen.
 7. Ik lees nu, even geduld dus Welkom bij the-newgeneration.net Wij zijn bezig om de server te verbeteren en verwachten hiermee binnen enkele uren klaar te zijn. (dit was nodig omdat we erg snel gegroeid zijn waardoor we extra stappen moeten ondernemen om de veiligheid en snelheid te verbeteren.) Onze excuses voor het ongemak The TNG Crew
 8. Vandaag bij Elfia geweest met de kids. De jongste bleef bij opa en oma maar de oudste twee hebben genoten. Het was wel ijskoud, maar wat een wonderlijk en prettig publiek. Tenminste 65 procent was verkleed waarvan 30 procent zeer goed verkleed en 10 procent meesterlijk. Ik viel buiten de boot met mijn Batman shirtje. was onze eerste keer maar dat kan we elk jaar doen, en volgens jaar verkleed. Warm weer is trouwens wel een vereiste... Om 17.00 gingen we naar huis zo koud was het. https://www.elfia.com is Europese grootste elfen fair ding. Zowel de superhelden lopen rond, als starwars en heel veel fantasy. Aanrader dus, morgen is het weer een dag. (Dan ben ik gewoon thuis
 9. Ziet er niet uit? Ik vind de stijl echt wel tof, ook een mooie tekening. Dat digitaal tekenen heb je in de vingers Maar je gaat dus wat minder gamen en lekker creatief bezig. Goed bezig man
 10. Briljant! Echte mspaint.exe skills Serieus respect als je het zelf hebt gemaakt
 11. Ja ik was een van de eerste met deze software in Nederland. Ik heb zelfs een officiële licentie. Geen genullede versie maar netjes gekocht. Dat is de software en onderhoud ook meer dan waard nu komen er steeds meer met de fijne IPB forum software. Maar het blijft natuurlijk altijd om de inhoud en content gaan. Ik heb liever een lelijke torrent community net veel content en gezelligheid als een hele mooie met weinig. Volgens mij kan je dit soort software extra's en inhoud niet zomaar converteren naar een andere forum leverancier.... Nu ga ik wel heel erg offtopic. Excuus! Nederlandse torrent communitys zijn een heerlijke bijdrage aan het worldwideweb.
 12. Trueman show? Hij wilt graag weg met een bootje
 13. Gelukkig gaat het om de binnenkant en niet om de buitenkant De torrent community's draaien op een soort standaard software en template. We hebben in het verleden een keer de software achterhaalt dacht ik.
 14. Het zou wel kwaad kunnen, maar een certificaat zegt niet alles. Voorbeeld, door malware op jouw computer of door je provider verwijzen ze nzbserver.com niet meer naar de originele server maar naar een "nep" server bij bijvoorbeeld een auteursrechten organisatie waar jouw gedrag wordt opgeslagen. Zoals je IP adres en de NZB bestanden die je download. Dat wil je niet, ook zouden je gegevens niet onderschept kunnen worden door het certificaat. Maar het is niet meer alles zeggend. Bij HTTPS zijn data en gegevens, welke uitgewisseld worden tussen bezoekers en een website, versleuteld. Dit ´versleutelen´ houdt in dat de gegevens, voorafgaand aan het verzenden, onherkenbaar worden. Dit wordt vervolgens weer omgezet nadat deze zijn aangekomen bij de bestemming, bijvoorbeeld na het invullen en verzenden van een webformulier. Bij HTTP is geen sprake van deze versleuteling. Hierdoor kunnen deze gegevens door kwaadwillenden gemakkelijker onderschept en misbruikt worden. Doorgewinterde hackers zijn goed in het onderscheppen van gegevens waarbij we het vaak niet eens doorhebben, bijvoorbeeld als je op dezelfde wifiverbinding zit. Bij HTTPS kunnen hackers deze gegevens nog steeds wel onderscheppen, alleen kunnen ze er niks mee omdat ze geen sleutel hebben en het niet kunnen ontcijferen.
 15. Replicas (2018) In de sci-fi-thriller Replicas speelt Reeves de rol van neurowetenschapper William Foster. Na hard werken weet hij een doorbraak te forceren: hij weet het menselijk bewustzijn bijna succesvol naar een computer over te zetten. Zijn vrouw en kinderen komen op tragische wijze om het leven bij een zwaar auto-ongeluk. In paniek probeert hij ze tot leven te wekken en vraagt William medewetenschapper Ed Whittle (Thomas Middleditch) om hem te helpen hun lichamen te klonen en hen terug te brengen. De inmiddels 54-jarige acteur Keanu Reeves zien we het liefst in wraakfilms als John Wick. Daar is hij het beste op zijn plek. Buiten het feit dat Keanu een ontzettend sympatieke acteur is, moet hij toch wegblijven van drama in films. Het is niet geloofwaardig als hij tranen laat vloeien bij het verlies van zijn gezin. Het hele proces van klonen gaat wel erg gemakkelijk en het verhaal rammelt aan alle kanten. Een matige thriller, waar ze er beter geen twee van kunnen maken. bron: https://www.gids.tv/artikel/3519/filmrecensie-replicas Download bestand Replicas (2018) [WEBRip] [1080p] [YTS] [YIFY] Grote 1.6 GB bron Afbeeldingen Replicas downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor Replicas NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 16. Ik bekijk net het certificaat van nzbserver. Deze is vandaag vernieuwd. Met andere woorden, hij was dus verlopen waardoor je de melding kreeg. Het certificaat is weer netjes vernieuwd en geldig to 18-10-2019.
 17. Seriously..... Met deze een hint raad je de film? Maar inderdaad. Ariel van de kleine zeemeermin. Link naar Aquaman +1
 18. Ok ik ben! Hint 1: heeft linksom of rechtsom iets te maken met de film.… "Ariel"
 19. Dit wordt een spannende en gaat veel betekenen in de Usenet wereld. Als nse "verliest" (hebben ze eigenlijk al gedaan) kan Brein hiermee volgens mij naar andere Usenet providers. We gaan het zien over een aantal maanden.
×
×
 • Create New...