Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Duken

Administrators
 • Posts

  26,090
 • Joined

 • Days Won

  262

Everything posted by Duken

 1. Goedemorgen inderdaad! Met zo een mooi weekend voor de boeg lekker werken in de tuin.
 2. Heerlijke update weer! 😇
 3. Goedemorgen, hele fijne zaterdag 👌 Maak er een mooi weekend van.
 4. Fijn dat je nog de oplossing deelt en je probleem is verholpen!
 5. Ben je van plan een nieuwe Meta Quest 2 te kopen, of heb je hem niet lang geleden gekocht? Dan krijg je via de referral actie gratis €30 gametegoed als je via de onderstaande link de uitnodiging accepteert. Link: https://www.oculus.com/referrals/link/Draaky2009/ Als je een Oculus login scherm ziet ipv een uitnodiging, sluit het tabblad en open de link opnieuw, en dan zie je de uitnodiging met een Facebook login. Login met Facebook en accepteer de €30 🎉Doe dit voordat je de Meta Quest 2 in gebruik neemt. Je krijgt de €30 zodra je de headset activeert. Heb je de headset al geactiveerd, of heb je vragen? Antwoord en ik help je verder Referral link: https://www.oculus.com/referrals/link/Draaky2009/
  Jaaa!! Wat een leuke film, met een goed verhaal!!! Zo genoten met de fam. Ik keek de tekenfilm vroeger als kind en om nu deze te mogen zien. Wat een topper op Disney+. Heel veel te zien tussen de scenes door, van Batman VS E.T. tot Transformers en the Terminator.. alles komt er in voor. Lekker kijken.
 6. Dank je, ik verwacht dat de server maandag wordt opgeleverd. Dan kan ik in de avond aan de gang. Dit weekend verjaardag van onze middelste dochter en afzwemmen van de jongste dochter. Dat is iets belangrijker als de snelheid van de server... 😉 Dus dan maar even stroperig door het weekend. Kans is ook aanwezig dat ik het probleem straks nog kan tackelen. Sorry!
 7. Wat heb je trouwens een toffe handtekening @Vampire Inspector Maar deels met de hand en deels automatisch, we maken al dagelijks backups offsite. Deze kan je inladen in nieuwe servers. Configuratie moet daarna wel nog gebeuren... en testen, testen en testen. Server blijft nu nog een beetje gek doen, maar we zijn online.
 8. Bestaande provider (strato) alleen dan nieuwe server. Dus geen upgrade van de huidige.
 9. Server een reboot gegeven, SQL tabellen geoptimaliseerd en hij voelt weer vlotter. Toch gelijk een nieuwe VPS server in de bestelling gedaan. Deze server bestaat alweer twee jaar en ik kan nu 6 maanden voor één euro een nieuwe VPS server afnemen. Dan migreer ik alles naar een nieuwe unit met extra geheugen. Kan ik het abonnement voor deze server weer afsluiten.
 10. Vandaag problemen met de servert. Moet er even lekker induiken, maar de site is traag. Niet altijd maar soms.... Misschien wel ddos of ander gespuis. Ach ja, we doen ons best. Komt goed lieve leden. 👌 Gelijk maar even de software bijwerken en misschien toch een gekke database tabel 🤔
 11. De ervaren huurmoordenaar Alex Lewis komt in een hachelijke situatie te zitten. Hij weigert een opdracht uit te voeren als die niet strookt met zijn erecode. Hierdoor wordt hij achternagezeten door zijn opdrachtgevers die hem uit de weg willen ruimen. Ook de FBI-agent Vincent Serra moet hij in het oog houden. Alex sukkelt evenwel met zijn gezondheid wanneer de eerste tekenen van de ziekte van Alzheimer zichtbaar worden.
 12. De Chinese immigrante Evelyn poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een gek avontuur beleeft. De wereld blijkt in gevaar en enkel zij kan de planeet redden. Ze verkent het universum en ontdekt hierdoor de andere levens die ze had kunnen leiden. Het is maar de vraag of ze in haar missie slaagt wanneer ze het spoor bijster wordt in het eindeloze multiversum.
 13. Terug van schoolkamp! Als hulpouder 75 kinderen mogen helpen... ben wel toe aan slaap 😉
 14. Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan een eigen kookboek wil schrijven. Maar als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef waar ze net voor is gevallen, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Zo komen niet alleen haar carrière en levenslange droom op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.
 15. Wat een warm weekend was het heren! Lekker in de tuin genoten. Werkse!
 16. Ik ook PIA VPN. Heerlijke en werkt ook fijn als browser plugin en de split-tunneling is ook fijn. De software heeft wat goede upgrades gehad kwa automatisering. (auto start van VPN etc.)
 17. Minder...? Ik ga weer meer betalen. Eerlijk gezegd is het nu best wel aan de prijzige kant.... Ach ja. Zonder kan ik ook niet.
 18. Wat tof! Erg leuk om mee te spelen en te weten hoe die parameters in elkaar steken. dank je wel!
 19. Beetje laat maar ook een goed weekend gewenst Ik ga lekker spaghetti maken
 20. Welkom! Iedereen begint als leek en dat is helemaal niet erg, we helpen elkaar graag op weg.
 21. Om een wereld te herstellen waarin alles verandert, zoekt Strange hulp bij zijn bondgenoot Wong, de Sorcerer Supreme, en de machtigste Scarlet Witch van de Avengers, Wanda. Maar er doemt een verschrikkelijke dreiging op over de mensheid en het hele universum die niet langer door hun macht alleen kan worden gedaan. Nog verrassender is dat de grootste bedreiging in het universum precies lijkt op Doctor Strange...
 22. Drie jonge antiapartheidsstrijders ontdekken tijdens een missie om een benzinedepot te saboteren dat ze erin geluisd zijn. De politie staat klaar om ze te arresteren en een dodelijke achtervolging volgt. Het drietal zoekt uiteindelijk beschutting in een bank te Silverton, Pretoria. Ze gijzelen de medewerkers en de klanten en eisen dat Nelson Mandela vrijgelaten wordt. De inzet en spanningen lopen hoog op wanneer de vrijheidsstrijders zich realiseren dat één van hen mogelijk een verrader is en met de politie samenwerkt.
×
×
 • Create New...