Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:robert jan

Read-only
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

robert jan's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • Collaborator
 • One Month Later
 • Dedicated
 • Reacting Well
 • Week One Done

Recent Badges

11

Reputation

 1. Misschien wel van deze beheerder geachte lid wildbunch
 2. Wat mijn opvalt cq een vraag eigenlijk is dit hoe lang bestaat die site eigenlijk ?? gezien de admin in zijn profiel heeft staan JOINED September 11, 2001 Edit SwitchFreak; Post aangepast, onzin verwijderd.
 3. Grootschalig uploader uit noord - holland was inderdaad ook DownUnder ( Alkmaar ) of die 2 anderen namen die hij dat voor gebruikte. zat inderdaad met de zelfde post op verschillende forums en heel veel aan muziek soms 10 tallen of 100 meer aan gb met heel veeeel dubbels. DownUnder zat ook op shadows of legends en heeft zich op Second Stage ( daarvoor ) in een forum chat ooit eens flink voorbij gepraat door te zeggen dat zijn woonplaats Alkmaar was dus. staat me nog goed bij ( zat er zelf ook toen ). is dit de juiste opgepakte ? weet ik ook niet eerlijk gezegd maar wel erg toevallig.
 4. Die zijn er wel maar langzamerhand op 1 hand te tellen ongeveer en die werken dan alleen nog maar met een uitnodiging. er zijn uiteraard nog wel buitenlandse te vinden maar die werken zelden of nooit met ned. content dus vallen meestal af. en werken meestal niet met films met ned. ondert. of ned boeken ect .ect. dus de belangstelling om daar naar toe te gaan is minimaal. kortom wen er maar aan het einde is in zicht zo langzamerhand.
 5. Probeer in ieder geval dat telefoon eens te draaien in die link. het bedrijf usenet farm valt onder zelfde host lijkt me het proberen waard ze kunnen je misschien wel verder helpen ect .ect. SUCCES
 6. Woon zelf in Hoorn kijk hier maar eens dit bedrijf zit op de wierdijk in hoorn https://bedrijfnederland.nl/noord-holland/hoorn/its-hosted
 7. Een mooi, lollig en gevat antwoord van je. forums ? zijn er nog forums LOL Hoe spijtig dit ook klinkt het einde is zo langzamerhand in zicht het waren mooie tijden maar is niet aars zeggen ze in west Friesland.
 8. ik bedoel eigenlijk waar haalt met de gegevens weg zoals jij als voorbeeld heb gebruikt hierboven in jou bericht. kan je dit zelf doen of is hier spec. software voor nodig dat was eigenlijk als mijn vraag bedoeld. viel me namelijk op dat alleen die poster er last van had misschien kan dit niet iedereen dus ?
 9. Hoe komt men dan aan deze gegevens dan zoals hier boven zie post werk van mokalu10 en hard to find of zildjian op spotnet ( muziek ) waarmee deze poster gepest werd steeds lijkt hier wel erg op of zie ik dat verkeerd ?
 10. Het einde is nu echt in zicht voor alle forums wat is er nog over ? geen idee echt niet veel meer. jaren zelf bezig geweest met verschillende forums ( om te posten ) en ook op spotnet. maar dat daar hobbelt nu ook echt achteruit merk ik vooral de muziek heeft daar veel betere tijden gekend. Nee echt het einde is nu redelijk dichtbij gekomen tijd veranderd.
 11. Zal dit ook niet te maken hebben met dat de verschillende nzb fora,s die op gedoekt zijn al dat niet door brein. Als er iets met een forum aan de hand was ect. ect. zag je dat hier als eerste, zal er misschien ook mee te maken hebben.
 12. Proton vpn erg tevreden over van harte aanbevolen. https://protonvpn.com/nl/?utm_campaign=nl-all-2a-vpn-gro_src-g_acq-branded&utm_medium=src_ad&utm_source=bing.com&utm_content=1338106828666455&utm_term=protonvpn
 13. Misschien de volgende in de rij van mr. t.kruik en zijn clubje ??
 14. Laten we heel eerlijk wezen alles wat je ook probeert brein heeft inmiddels ook de kennis denk ik om dit ook weer te niet te doen. als inmiddels een vpn er achter ook al niks meer uitmaakt ( zie een aantal op spotnet ) wat dan wel ?? ps spotnet loopt nu ook verder leeg weer 1 die de brui aan geeft vandaag. nu nu nog op MIXMASTER en TARKUSTWS en NOTROUBLE al die wijs zijn, tijd zal het leren.
 15. ja en op spotnet zijn er ook al een aantal mee gestopt o.a. frenkster. Mokalu10. ( met altijd hele goede en onbekende prog muziek ) en nog 1 die me niet te binnen schiet. ja de spoeling wordt dun.
×
×
 • Create New...