Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


robert jan

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by robert jan

 1. Proton vpn erg tevreden over van harte aanbevolen. https://protonvpn.com/nl/?utm_campaign=nl-all-2a-vpn-gro_src-g_acq-branded&utm_medium=src_ad&utm_source=bing.com&utm_content=1338106828666455&utm_term=protonvpn
 2. Misschien de volgende in de rij van mr. t.kruik en zijn clubje ??
 3. Laten we heel eerlijk wezen alles wat je ook probeert brein heeft inmiddels ook de kennis denk ik om dit ook weer te niet te doen. als inmiddels een vpn er achter ook al niks meer uitmaakt ( zie een aantal op spotnet ) wat dan wel ?? ps spotnet loopt nu ook verder leeg weer 1 die de brui aan geeft vandaag. nu nu nog op MIXMASTER en TARKUSTWS en NOTROUBLE al die wijs zijn, tijd zal het leren.
 4. ja en op spotnet zijn er ook al een aantal mee gestopt o.a. frenkster. Mokalu10. ( met altijd hele goede en onbekende prog muziek ) en nog 1 die me niet te binnen schiet. ja de spoeling wordt dun.
 5. Ja hoor nog steeds op spotnet muziek hoofdzakelijk en velen namen gehad daar en in de tussen tijd ook op veel forums geweest. maar zoals ze de boel draaiend hielden op newzbin zag ik nergens. ja al heel wat gb geupload en nee nog niet op gepakt en werk al sinds 2012 dacht ik met vpn ,payserver in het buitenland ect. ect. ja genoeg ervaring.
 6. Hoe je het ook wend of keert dit soort sites gaan en komen en blijven in het algemeen nooit zo lang al dan niet door onderlinge ruzies. Nee dan het altijd goed georganiseerde Newzbin daar kon je op bouwen. nee haal altijd mijn muziek bv uit het op dit moment meest gehate ventje uit de wereld. het nieuwste van het ............
 7. DownUnder of nog 2 andere namen die hij ooit gebruikte ( The big GB poster met al zijn Muziek Dubbels ) kwam ook uit Alkmaar zelf staan te verraden op de chatroom aldaar ooit hij zat ook achter Second stage en ineens was hij daar weg. onder het mom van hij moest om zijn gezin denken en was een zzp ? het zal toch niet?? daarom begeef ik me ook nooit ergens in een chatroom na een verloop van tijd ga je wat loslippigere worden en de verrader slaapt nooit.
 8. je krijgt geen email terug van ze na een tijdje gewoon inloggen werkte hier ook.
×
×
 • Create New...