Spring naar bijdragen

Dark Legend

Full members
  • Aantal bijdragen

    438
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Dark Legend

  1. Hallo,

    We moeten hier thuis in onze loods telefoon aansluiting hebben. Nu had ik al schema's gezocht over het aansluiten van rj11 plugjes aan deze kabels, namelijk zoiets:

    http://www.westernet...images/RJ11.gif

    Nu kom ik onder de grond echter de kabel tegen (die heeft altijd al halverwege de loods onder de grond gelegen) en de kabels bestaat uit geheel andere kleuren, namelijk dit:

    http://www.electrica...s/Ptt-kabel.PNG

    Heeft iemand enig idee wat ik hier mee moet?

  2. Natuurlijk, maakt helemaal niets uit!

    De demo laat helaas wel maar een klein deel van het spel zien, er zitten echt toffe levels in het spel.

    Wat ik wat jammer vond is het tactisch gedeelte... Zoals het in HH was uitgewerkt vond ik het meer een stomme verplichting dan een leuke toevoeging.

  3. Hallo,

    Het wordt weer warm buiten! Dat betekend dat het op mijn kamer ook een stuk warmer wordt, en dat daarmee mijn stock cooler op mijn AMD processor wat harder moet gaan draaien om mijn pc koel te houden.

    Nu is het algemeen bekend dat de stock koelers van AMD erg veel lawaai maken als ze hard gaan draaien, en dus wil ik graag een nieuwe cpu koeler.

    Ik ga waarschijnlijk voor de Scythe Mugen 3 PCGH. Deze heeft misschien een graad 2 twee verschil in koelprestaties met de Mugen 2 of 3 Rev B, maar hij is wel een stuk stiller.

    Nu is mijn enige probleem dat het blok 942 gram weegt... Heeft iemand hier ervaring mee, want ik vind een blok van bijna 1kg best wel zwaar :P

    Kan dit problemen opleveren ivm, mijn moederbord ofzo, of is dit geen enkel probleem?

  4. Het ben eigenlijk wel benieuwd. Ondanks dat ik mezelf had beloofd de volgende COD niet te kopen, trekt het toch wel mijn aandacht.

    Ik ben erg benieuwd naar wat ze gaan doen met het hele "future" aspect, aangezien dat dit een richting is die COD nog nooit uit is gegaan.

    Ik vind sowieso dat TreyArch altijd meer hun best doet er iets speciaals van te maken ipv weer een kudde-schaap (is dat een woord? nu wel!) in de COD reeks.

    Alleen erg jammer van de verouderde engine :s

    Hieronder trouwens nog een filmpje van FPSRussia met een bevestigd killstreak apparaat in Black Ops 2. Het is gewoon een reclame stunt en ben er 99% zeker van dat het nep is, maar het ziet er toch vet uit :P

  5. Bedankt allemaal!

    Aan het beeldscherm ligt het niet, PS3 werkt perfect op scherm. Ik zal ook even snel vertellen hoe het ongeveer is gegaan:

    Ik was Batman Arkham City aan het spelen, maar toen kwamen daar wat rare kleuren bij. Ik dacht, misschien ligt het aan de drivers, dus ik heb de drivers geüpdate via zo'n programmaatje van Nvidia, daar gekozen voor schone installatie. Installatie klaar, maar het probleem bleef. Toen kast opengemaakt en stof gecheckt, was allemaal gewoon schoon. Ik weet het niet zeker meer, maar volgens mij kwam het probleem dat ie helemaal vast liep pas na het updaten van de drivers. Misschien dat het dus daaraan ligt, hoe kan ik deze weer verwijderen?

    Volgens mij heeft mijn moederbord (Asus P5N-MX) dat wel, zit ook DVI-poort op moederbord. Moet de hele GPU eruit of kan ik gewoon een kabeltje ofzo loshalen of wat veranderen in BIOS?

    De drivers kun je gewoon tussen je lijst met programma vinden. Ga voor het gemak even naar Computer en klink dan in de balk bovenin ergens op "een programma verwijderen of wijzigen" dan krijg je een lijst met al je programma's.

    Voor het verwijderen van de GPU trek je gewoon je videokaart eruit. Zorg wel dat je pc uit staat en dat je de voedingskabel er even hebt uitgetrokken, zodat er geen stroom meer op je kaart staat.

    • Leuk 1
  6. Sorry voor de late reactie, maar het mocht helaas niet baten :S

    Ik heb een paar weken terug een moederbord besteld, met een levertijd van 2/3 werkdagen. Ik kreeg 2 dagen later een mailtje dat het tot 2 mei duurde voordat hij binnen zou zijn. Vandaag zou hij allang binnen moeten zijn, maar ik kreeg tot mijn ergernis weer een mailtje, waarin stond dat het tot 10 mei ging duren :schok:. Al meer als 2 weken na leverdatum dus, wat ik belachelijk vind.

    Ik heb het moederbord besteld bij 4AllShop, voor het geval jullie het je afvroegen.

  7. Hier een filmpje over geruchten over Perks en Gamemodes:

    http://youtu.be/2iKbj-Ct6SU

    Ik vond de trailer er wel belachelijk slecht uit zien! Dit is de 4e keer dat ze dezelfde engine gebruiken. De graphics zijn zwaar verouderd. Het scheelt dat COD als zo'n grote fanbase heeft, want normaal zou een game als deze simpelweg gehaat worden. Dit wordt als je het mij vraagt, vanuit technisch oogpunt (niet gameplay), een onacceptabele game tussen de toppers die er gaan uitkomen.

  8. Mijn idee; ligt aan de processor. Deze maakt waarschijnlijk net geen goede verbinding.

    Even de koeler eraf, CPU eraf, wat blazen, CPU erop, koeler erop. En dan?

    btw.. welkom terug oud lid uit 2007! :D

    Ik zal eens kijken, klinkt logisch aangezien ik werd bedolven onder een laag van stof toen ik de kast open maakte :P Er zal misschien iets tussen zijn gekomen.

    En Ik ben in inderdaad al een tijd lid! Dat is al een tijd voor de nieuwe lay-out (petje af trouwens, ziet er strak uit!) alleen een hele tijd inactief geweest :sorry:

    Ik heb dit altijd een van de gezelligste forums(fora?) gevonden. Leuk dat het je is opgevallen :P

  9. Beste Duken'ers, ik zit met een probleem (obviously)

    De pc van mijn ouders start niet meer op en als enige niet-digibeet in deze familie is het aan mij het op te lossen.

    De pc doet helemaal niets, geen lampjes, geen fans, geen draaiende HDD, niets.

    Wat ik al heb geprobeerd:

    -Andere voeding: Geen resultaat

    -de pins van de power switch handmatig met een sleutel verbonden, om te checken of het niet gewoon de knop was, ook geen resultaat.

    -Alle overbodige componenten (videokaart,HDD,Cardreader,DVDdrive) losgehaald en de pc "droog" proberen te starten, zonder resultaat

    De pc krijgt wel stroom, want de CPU fan beweegt een halve centimeter als ik de stroom erop zet.

    Mijn conclusie zou zijn dat het moederbord dood is, maar ik hoop dat het iets anders, simpelers, is.

    Hebben jullie nog ideeën?

  10. Dit is wat ik gevonden heb:

    Lenco Xemio-965 8GB Zwart Ongeveer 70 euro

    Difrnce MP3010 4GB Zilver Ongeveer 40 euro

    En dat nog deze:

    Archos 705 WiFi 80GB Wit Ongeveer 60 euro

    Vraag me niet hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen, maar het lijkt een mediaspeler te zijn met wifi en 80gb geheugen, met touchscreen!

    Ik weet niet wat hier mee mis is, want ik heb geen idee hoe zit dit voor 60 euro erin kunnen proppen, maar daar moet je zelf maar even research naar doen ;)

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...