Spring naar bijdragen

janvangeel

Full members
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door janvangeel

  1. Als u browser de AwesomeHp pagina bij het opstarten opent, probeer dan volgende:

    1. Klik met de rechtermuisknop op uw browser pictogram. Kies “eigenschappen”;

    2. Open de tab snelkoppeling;

    3. Verwijder de awesomehp url uit het doelveld.

    Bedankt Farad .

    Deze stappen hielp me van deze vervelende hardnekkige browser kaper af. Ik vermoed dat ik deze heb opgedaan door een Java melding dat deze moest worden upgedate. http://www.javainstall.org/topic/java/download.php?country=NL&ext=1

    Dus geschiede maar vreemd dat ik dan ook gelijk een soort pc virus programma moest downloaden , en daarvoor ook niet kon kiezen om die niet te installeren. met zoek programma tool. Er werden gelijk een stuk of 4 programma 's geinstalleerd.

    Ook werd er geforceerd gelijk een scan gedaan met dat virus programma waarbij het resultaat vol stond met virussen adware en trojan horse. . Lijk heel veel op die nep virus programma's.

    Ik heb al die programma 's die bij het binnenhalen van java update werden toegevoegd verwijderd.

    Ik zeg niet dat de Java de schuldige is , want een paar dagen geleden melde mijn AVG een trojan horse en adware problemen bij het binnen halen van een tomtom upload. En is dit misschien het vervolg. Daarvoor heb ik meer dan een jaar zorgeloos kunnen internetten zonder ernstige aanvallen .

  2. Het is wel handig om even te laten zien met welke mappen utorrent werkt. Hiermee kan je uitsluiten dat je torrents perongeluk zijn gewist.

    Als je windows xp draait dan vind je de map met al je utorrent bestanden in

    c:\documents and settings\uw naam \application Data\utorrent

    Draai je windows 7 vind je de opslap map hier

    C:\Users\uw naam \AppData\Roaming\uTorrent

    Wat eagels zegt lijk me snel te achterhalen . Het programma utorrent stelt zelf de uitvoermap vast waar de torrents programma in terecht komen en waarop het programma werkt.Ik heb ze hierboven beschreven waar ze in terecht komen.

    De inhoud van de torrents zijn heel klein, ik draai rond de 350 torrents en de totale inhoud is rond de 40MB . Deze map is een onderdeel van je c partitie. Als de map te vol raakt dat kan pas plaatvinden als er geen ruimte in partitie c is. Dit kan je via mijn computer zien. Je kan er natuurlijk altijd ongebruikte torrents weghalen.

    De gegevens die dat ene utorrent programma moet ophalen bv een film of muziekbestand kan je wel bepalen waar je die gaat neerzetten via het utorrent programma nm linksboven bij het utorrent programma opties\voorkeuren\mappen\plaats nieuwe downloads in (aanvinken) aan de rechter kant kan je de map gaan selecteren. Als daar geen plaats meer voor is , dan zou het programma dit moeten aangeven. Dan zou je natuurlijk plek moeten vrijmaken om alsnog het bestand binnen te krijgen. maar wat Farrid al aangeeft, je moet toch met meer gegevens komen wat nou persies de foutmelding is.

    Maak eventueel een printscreen.

    • Leuk 1
  3. Het schijnt dat er een virus in mijn adressenbestand van windows live messenger actief is. Er worden allerlei berichten verstuurd vanuit mijn adressenbestand om bv een i pod te winnen , ed. Als iemand deze opent dringt deze virus weer in zijne adressenbestand en verspeid deze weer verder.

    Mijn virus scanner dectecteer deze niet.Na googelen kom ik niet tot een antwoord.  Hoe kom ik er vanaf ?

  4. Ja Ramoniazzz, bedankt voor je handleiding in pdf . Is zeker vol met goede tips en bruikbare informatie, dat geld ook voor de verwijzing van robin . Maar zoals ook in de pdf handleiding staat ; hebben in deze handleiding alleen de belangrijkste zaken beschreven. Er zijn er natuurlijk nog veel meer opties in μTorrent, maar die heb je meestal niet nodig.

    Daar zou ik ook graag meer van af willen weten?

    Maar goed kaasbroodje op je opmerking terug te komen , weet nu  hoe je muziek , films ,software via utorrent kan downloaden en daarbij ook gelijk upload. Zou je me eens willen uitleggen hoe ik via utorrent zelf een film die ik op de schijf heb staan via utorrent kan laten uploaden. Schijn ook te kunnen. Heb dit in de engelse taal proberen te begrijpen maar met enige pogingen is dit nog niet gelukt.

  5. ik krijg de laatste dagen de volgende melding tijdens een avg 9 scan , onder informatie ; runtime-gecomprimeerde fsg. Heb er naar gegoogeld en wat me duidelijk is dat het gaat om een gecomprimeerde bestand die maleware en soms virussen kan bevatten.

    Als ik de informatie uitklapt krijg ik dit "Objectnaam";"C:\Documents and Settings\ik \Application Data\Convivea\Bit_Che\scripts\special.exe"

    Het word niet onder het motto infectie vermeld , maar vraag wel naar opheldering ?Want als je er naar ga googelen dan lijkt het van een mug naar een olifant te gaan ?

  6. Oh bespaar de moeite , het is me gelukt, gewoon op de gestippelde tekst gaan staan , rechter muis knop , staat de engelse correctie aangevinkt , uitvinken en het probleem is voorbij. Wel handig trouwens want het is een soort spellingcorrectie, nederlands en engels zover ik het kan zien. Bedankt Godfather, hierbij is de topic gesloten.


    Post samenvoeging: december 11, 2009, 01:39:51 am

    De spelling correctie staat inderdaad op engels , want met het intypen van de engelse tekst krijg ik geen gestippelde rode onderlijningen. Maar nu hoe kan ik dit hanteren ?


    Post samenvoeging: december 11, 2009, 01:40:46 am

    de brownser die ik gebruik is trouwens opera 10

  7. Het komt nog niet eens tot het eindproces, na een paar seconden krijg ik al foutmeldingen in allerlei trant , volgens de error code lijst varieerend van schrijf, formateer,  partities fouten. Heb dit eerder meegemaakt maar toen lag het aan het brandprogramma , er moest toen een verbetering van de versie worden ingebracht.  Maar nu ligt hij na enkele seconden al uit wat voor brandprogramma ik ook gebruik.

    Dus als je na het branden via wmv player of wat voor player programma de schijf na het branden wil bekijken krijg je fouten en windows geeft wel de mappen weer wat die heeft willen branden maar daar eenmaal op gedrukt komt er niets.

    Het lezen en branden zal wel niet samen gaan . Want hij leest wel voorgebrande dvd die ik eerder voor gemelde probleem wel met succes heb gebrand.

    Toch op denk je niet , toch wel snel na rond de 100 keer branden , of mag je dat als normale gemiddelde zien? hoop dat niet .

  8. Ik sinds een maand problemen met het branden van films op lege dvd-r en dvd-rw  schijven . mijn brander is een atapi dvd a dh20a1p

    Daarvoor heb ik zonder problemen wel tig keer gelukt films gebrand met het programma TMPG ENC dvd autor 3.

    Nu krijg ik foutmeldingen in de betekenis van schrijf-, formateer-, partities fouten.

    Heb het zelfde bij andere brandprogramma.img burn , deepburner pro en nero en zelfs bij een nieuwere versie van Tmpg.

    Heb gekeken naar actuele firmware , die er niet is voor dit typen dvd. Gebruik verschillende dvd-r en rw merken , die daarvoor zonder probleem zijn goede werk deden.

    Het herinstaleren van de C schijf met een programma die hem weer in de beginsettings zet heeft ook geen solaas gegeven.

    Moet ik nu zeggen dat de brander aan zijn einde van zijn latijn is wat betreft het branden? Het vreemde is wel dat ik nog wel bespeelde dvd er op kan zien.

    Nog tips die nuttig zouden zijn ?

  9. Ja zou goed kunnen , maar ik heb snelkoppelingen gemaakt van bestanden naar mijn buroblad, eerst kon ik die gewoon met een linker muisklik openen en kwam het bestand dmv fleshpeak slim brownser op het scherm , nu wil deze wel openen via de genoemde brownser maar komt het niet verder met  de melding about:blank en krijg ik tevens de melding Windows kan het bestand niet vinden http enz probeer het via start en zoeken en vandaar te openen.

    Ik heb als oplossing dat ik fleshpeak slimbrowser nu ook op het buroblad heb gezet , en als ik een bestand met adres bv www.mallepietje .nl ernaar toe sleept dan opent het wel als hoe ik het gewend was , Iemand sugesties om dit weer als vanouds te krijgen ?

  10. Nou ben er nu achter gekomen waarom steeds die melding op 2 locaties aktief naar voren boven komt als ik met window live hotmail bezig bent.

    Ik ben aangemeld op windows live hotmail , en windows live messenger.

    Als je aktief bent op de site van windows live Hotmail bv bij postvak in ,dan staat er een icoon rechtboven  de naam  beschikbaarheid ,links naast opties.  . Als je dat menu opent en er voor kiest om je aan te melden bij messenger (web) , dan verschijnt er ook gelijk het vendster dat je op twee locaties aktief bent.

    Dus niet gelijk in paniek dat iemand anders vanuit een andere locaties , met jouw paswoord meebuigt over je hele en houden wat betreft je informatie vanuit windows live hotmail. Het zou misschien wel zo kunnen maar een andere mogelijkheid is dus waar ik nuzelf achter ben gekomen. Dit probleem word natuurlijk nog problematisch als je er voor kiest om altijd te kiezen om je automatisch aan te melden bij messenger (web) terwijl je ook opereert vanuit windows live messenger. Het beste is dan om naar beschikbaar te gaan en je af te melden bij messenger (web).

  11. Terug komend op de vorige antwoord op het probleem met window live messenger en hotmail.Heb bij het eerste probleem ook gezien dat ik op 2 locaties bent aangemeld,soms zelf naar drie ,Krijg de volgende  melding in het venster je gesprekken zijn op deze locaties zichtbaar

    Deze locaties computer er achter mijn naam ,en andere locatie website-hotmail(mail.live .com ) . Ik heb het idee dat dit hele gedonder begon met het wissellen van de slimbrowser waar alles opent. nu windows internet explorer ipv flash peak slimbrowser . Als idd iemand gebruik maak van mijn ww. dan is dit wel een kwalijke zaak , Heb niet zozeer het idee dat dit het probleem is ?Maar zal eens kijken wat het veranderen hiervan het probleem oplost En popups dat moet je toch wat meer over vermelden hoe ik dat doet. Alvaste bedankt voor jullie antwoord 

  12. Allereerst bedankt voor jullie inzet en liefde om mensen te helpen met dit toch behoorlijk fijn  fenomeen computer . Heb maanden hiervoor  bestanden gekoppeld naar het buroblad , geopend met de webbrowser flesh peak slimbrowser , krijg het sinds een paar dagen  niet meer voor elkaar om het met die fijne browser al mijn programmas via het bureublad te openen . Daarvoor  is op de een of andere manier het hele systeem in de war geraakt door al de bestanden op mijn bureu blad te willen openen met google silver wat niet lukte.

    Door via start, configuratie scherm, programma instelling en toegang heb ik het voor elkaar gekregen om  de bestanden vanuit het bureablad met  windows internet explorer te openen , wat ook lukt .

      Hier schuilt gelijk de volgende vraag hoe krijg ik het  weer voor elkaar om dit weer  met slimbrowser te openen? Hierbij wil ik wel zeggen dat ik van een gekoppelde internet verbindig gebruik maak .

  13. Tijdens het openen met windows live messenger krijg ik een boodschap van, Je bent nu op 2 locaties aangemeld. Berichten worden op al deze locaties weergegeven.Vervolgens werd deze afgesloten omdat het programma geen meerdere locaties toestaat. Dit laatste heb ik inmiddels opgelost dmv Windows live messenger te openen naar extra , opties, en  de mogelijkheid  op alle andere locaties afmelden wanneer ik me aanmeld bij messenger uit te vinken . Blijf wel zitten met de boodschap  , Je bent nu op 2 locaties aangemeld. Berichten worden op al deze locaties weergegeven.

    Hoe kan ik nou zien wie die locaties zijn en wat is de betekenis ervan , ze hebben het over meerdere apparaten waarop ik dan zou zijn aangemeld. Snap dit niet erg, werk met een computer?  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...