Jump to content

bambi1515

Full members
 • Content Count

  512
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by bambi1515

 1. Ik heb ongeveer 1000 bestanden die niet af zijn. Hoe moet ik die bestanden exporteren?
 2. Raak ik de downloadbestanden in de qbittorrent interface kwijt als ik qbittorrent verwijder en opnieuw installeer? of kan ik beter wachten op de volgende update?
 3. Hoi mensen, Na de laatste windows 10 update van eergisteren, kreeg ik problemen met mijn qbittorrent. Alle voltooide gegevens zijn weg en op de downloadpagina kreeg ik achter alle torrentbestanden de melding: hervattingsgegevens controleren. Bij toevoegen van een nieuw download bestand, kreeg ik de zelfde melding. Na controle, bleek dat de station :F waar de torrent bestanden naar toe moeten, is veranderd naar station :C. Ik heb uiteraard de Station :F opnieuw aangewezen als de download map, maar het probleem met de melding hervattingsgegevens controleren blijft bestaan. Wat nu?
 4. Ik heb de laatste update van logitech c270 weken geleden al geüpdatet. Ik gebruik de webcam met de applicatie GoToMeeting (GTM). Trouwens mijn webcam is uitgelezen op webcamtests. Geen probleem weergegeven. Ik kon mezelf zien op de webbrowser. Misschien dat het foutje aan de wederpartij lag? Kom ik binnenkort wel erachter. In ieder geval bedankt nog voor de tips
 5. Beste leden, Vandaag was mijn eerste online vergadering met een webcam maar de groep kon mij niet zien maar ik kon hun wel zien. Verder werkte het geluid aan beide kanten prima. We konden gewoon communiceren. Hoe moet ik het zwarte beeld goed krijgen?
 6. Mensen, Ik heb de oplossingen voor de mozilla firefox. Als je op mozilla webbrowser klikt, krijg je gelijk een blanco zoekpagina. Rechtsboven, zie je een wiel logo (als je met de cursor erover heen gaat, krijg je de melding: Uw nieuw tabblad-pagina aanpassen), klikt erop dan zie je op de pagina wat je moet doen. In ieder geval bedankt nog voor de moeite.
 7. Beste Guardian, die hulpfunctie van Mozilla had ik al eerder gedaan, maar helaas niets heeft gewerkt. Gewone bladwijzers opslaan lukte wel, maar mij gaat het meer om de plaatsing van de mini pictogrammen onder de searchbalk zoals in de pic hierboven.
 8. Weet iemand hoe ik een snelkoppeling kan toevoegen bij mozilla firefox zoals het geval is met mijn Googlechrome?
 9. @Drifter De oplossing die Guardian aandraagt werkt wel, mits ik bereid ben om de hele tekst over te typen. In feite lang voordat ik overwoog om mijn probleem aan jullie voor te leggen, zat ik al over te denken om maar de hele paper over te typen. Maar dan blijft de kwestie met de voetnoot bestaan. Wat als de volgende keer zoiets weer gebeurd? Dit is namelijk niet de eerste keer. In het verleden, moest ik de hele tekst over typen wat me enorm veel tijd heeft gekost. Daar moet nu eindelijk eens een oplossing worden gevonden. Daarom kwam ik naar deze forum om te vragen of iemand toevallig we
 10. Bedankt voor de tip, maar de hele paper uit typen is geen optie. De hele paper is ruim 18000 woordjes verdeeld over 53 pagina's. Er moet wel een simpelere manier zijn om het probleem op te lossen.
 11. Ik heb precies gedaan zoals je het omschrijft, maar tevergeefs. Er is nog steeds witte regel tussen voetnoot 6 en voetnoot 7. Zal ik anders de hele paper naar jou sturen dan kun je zelf zien en testen?
 12. Echt waar. Geen geintje. Door de pc op te starten, werkte qbittorrent weer normaal. Vreemd was het wel
 13. Ik krijg hetzelfde resultaat met regelafstand 1,15. De ruimte tussen voetnoot 6 en 7 blijven nog bestaan ipv netjes recht onder elkaar.
 14. Hoi, Ik heb een probleem met de voetnoot. Er is een witte gat/regel tussen de voetnoten. Hoe moet ik de witte gat/regel verwijderen waardoor de voetnootjes netjes worden onder elkaar.
 15. Bedankt voor de reactie, maar het probleem is verholpen door de pc opnieuw op te starten.
 16. Hoi, qbittorrent letters zijn kleiner geworden na windows update, te merken bij interface van de opties en de mini cijfertjes van download en upload. Weet iemand hoe ik de letters grootte weer groter kan maken?
 17. Heren, bedankt voor de reacties maar doubleclick.net is niet eens te vinden in Apps en onderdelen. Maar die is volgens Hitman Pro wel aanwezig. Ik kan het weten want ik scan my pc elke dag met Hitman Pro. Hoewel doubleclick.net is elke keer gedetecteerd, hij maar terug blijft komen na verwijdering. Trouwens ik heb mijn mozilla webbrowsers al gereset voor een paar keer, maar niets helpt. De extensie menu van firefox gaf alleen een overzicht van 1 software, namelijk adblock.
 18. Ik heb een Adblock nu. Maar ik vrees dat Doubleclikc.net echt vast zit, wat ik ook probeer.
 19. Hoi Drifter, ik heb momenteel een andere pc met windows 10. Ik heb jouw advies opgevolgd en die AdwCleaner+MalwareBytes gebruikt. Helaas, geen resultaat.
 20. Weet iemand hier hoe ik doubleclick.net kan verwijderen? ik heb AVG, Malwarebytes en Hitman pro geprobeerd, maar niets heeft geholpen.
 21. Hoi, Bij mijn nieuwe pc heb ik per ongeluk een wachtwoord ingesteld. Hoe moet ik dit ongedaan maken? Ik wil de pc toegankelijk maken voor iedereen in het huis.
 22. Dat klopt. Het downloaden stopte gewoon. De oplossing lag in weliswaar de pc scherm uitzetten, maar eerst moest de sleep mode worden uitgeschakeld. op deze manier wordt er torrents nog steeds gedownload terwijl pc monitor is uitgezet. Het is raar maar het werkte wel.
 23. qBitttorrent werkt niet als mijn pc monitor in sleep mode is of de pc monitor is uitgeschakeld. Utorrent daarentegen downloadt gewoon door als ik mijn pc monitor uitzet. Is er een manier om qBittorrent te laten werken met een een uitgeschakelde pc monitor?
 24. Ik download bestanden naar mijn interne en externe harddisk van 8TB WD. Weet je toevallig of het probleem ligt bij de interne of externe harddisk gaat?
×
×
 • Create New...