Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


bambi1515

Full members
 • Posts

  527
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by bambi1515

 1. Met google chrome lukt het me wel, maar niet met mozilla firefox webbrowser. Enig idee waarom? Ik gebruik het liefst mozilla firefox webbrowser.
 2. Moet ik bij internet protocol versie 6, zelfde gegevens invoeren als bij internet protocol versie 4 of mag ik die leeg laten?
 3. Hallo, Weten jullie een Portforward handleiding voor windows 10 voor bedraad internet?
 4. @Skeletor bedankt voor de tip. Ik heb een en ander aangepast op mijn Firefox instellingen. Ik ga nu Qbittorrent als voorbeeld nemen om mijn probleem te specificeren. Voorheen als ik op een download file van een torrent klikte, kreeg ik 2 opties: 1) openen, dus direct downloaden als Qbittorrent is actief, en dus geen torrentfile koppeling rotzooi te moeten opruimen in mijn downloadmap 2) opslaan, dwz torrentfile koppeling direct opslaan in downloadmap. Dit probleem geldt ook voor bijvoorbeeld een pdf bestand en word bestand die ik krijg toegestuurd via de mail. Voorheen kreeg ik 2 opties: 1) openen (zonder het bestand te opslaan/downloaden) of 2) het bestand opslaan in downloadmap. Nu, kon het niet meer. Wat er nu gebeurt is als ik een download file kies, kan ik alleen maar de torrentfile (koppeling) opslaan in downloadmap. Ik moet dan als het ware op de torrentfile weer klikken om het bestand toe te voegen aan download lijst op Qbittorrent. Ik wil zoiets weer terug hebben. https://freeimage.host/i/E4mMs2
 5. Hoi, Ik weet niet hoe ik het beste mijn probleem onder woorden kan brengen, maar ik zal het proberen. Voorheen als ik een bestand/file/document download, kan ik het bestand/file/document zien en kan ik besluiten of ik het bestand/file/document wil opslaan in mijn download map of gelijk openen, maar vanmorgen merkte ik dat als ik bijvoorbeeld op een torrentbestand klikt, het bestand gelijk wordt opgeslagen in mijn download map. Hoe krijg ik mijn oude configuratie terug opdat ik als ik een bestand/file/document download, het niet gelijk wordt opgeslagen in download map, maar dat ik weer de 2 opties tezien krijg: 1) bestand openen en 2) bestand opslaan?
 6. Hoi, Tegenwoordig als ik films download, dan merk ik dat er 2 soorten file format zijn namelijk x264 of x265. Ik heb informatie opgezocht op Google, maar helaas geen eenduidig antwoord te vinden welke formaat het beste is als ik voor de beste kwaliteit wil. Weten jullie iets van?
 7. Dankje heren voor de alternatieve oplossingen. @skeletor: het is precies zoals je het hebt vermoed.
 8. De laatste tijd gebeurt het regelmatig dat mijn windows 10 scherm blijft hangen. Er is weliswaar knoop rechtsonder maar, die doet niets om de pc opnieuw te starten of uitzetten. Ik moet elke keer mijn pc handmatig resetten. Enig idee waarom en zo ja hoe dit probleem te voorkomen?
 9. Het probleem is dat hard blazen van de pc nooit is voorgekomen bij het afspelen van pc spellen op 4k (alles op maximum). Sinds gisteren begon het problem. dus het is wel enorm onverwacht voor me dat zoiets gebeurt.
 10. Hoi, Mijn pc begint hard te blazen bij het opstarten van hoge eisen spellen. Bij websurfen is hij gewoon stil, maar als ik een zware spel opstart dan begint hij keihard te blazen. Komt dit door de nieuwe windows update?
 11. Jongens, bedankt voor de reactie. Ik heb windows update opnieuw gedaan en voila, tot nu toe geen problemen meer.
 12. Hoi, Na het behalen van windows update, blijft mijn scherm hangen zoals op het plaatje. Enige manier om in te komen in de windows menu is door de pc opnieuw op te starten. Het is vervelend als ik elke dag mijn pc 2x moet opstarten om windows menu te kunnen gebruiken. Enig oplossing?
 13. Dankje wel voor de reacties mannen. Ik heb de vpn nodig vanwege BREIN dreiging.
 14. Ik heb VPN nodig. Ik kan dus concluderen dat ExpressVPN is de beste vpn tot nu toe qua torrentdownloadsnelheid? ik wil namelijk VPN gebruiken zonder snelheidsverlies van de qbittorrent.
 15. Ik heb ongeveer 1000 bestanden die niet af zijn. Hoe moet ik die bestanden exporteren?
 16. Raak ik de downloadbestanden in de qbittorrent interface kwijt als ik qbittorrent verwijder en opnieuw installeer? of kan ik beter wachten op de volgende update?
 17. Hoi mensen, Na de laatste windows 10 update van eergisteren, kreeg ik problemen met mijn qbittorrent. Alle voltooide gegevens zijn weg en op de downloadpagina kreeg ik achter alle torrentbestanden de melding: hervattingsgegevens controleren. Bij toevoegen van een nieuw download bestand, kreeg ik de zelfde melding. Na controle, bleek dat de station :F waar de torrent bestanden naar toe moeten, is veranderd naar station :C. Ik heb uiteraard de Station :F opnieuw aangewezen als de download map, maar het probleem met de melding hervattingsgegevens controleren blijft bestaan. Wat nu?
 18. Ik heb de laatste update van logitech c270 weken geleden al geüpdatet. Ik gebruik de webcam met de applicatie GoToMeeting (GTM). Trouwens mijn webcam is uitgelezen op webcamtests. Geen probleem weergegeven. Ik kon mezelf zien op de webbrowser. Misschien dat het foutje aan de wederpartij lag? Kom ik binnenkort wel erachter. In ieder geval bedankt nog voor de tips
 19. Beste leden, Vandaag was mijn eerste online vergadering met een webcam maar de groep kon mij niet zien maar ik kon hun wel zien. Verder werkte het geluid aan beide kanten prima. We konden gewoon communiceren. Hoe moet ik het zwarte beeld goed krijgen?
×
×
 • Create New...