Spring naar bijdragen

bambi1515

Full members
 • Aantal bijdragen

  494
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door bambi1515 geplaatst

 1. Weet iemand hier hoe ik doubleclick.net kan verwijderen? ik heb AVG, Malwarebytes en Hitman pro geprobeerd, maar niets heeft geholpen.
 2. bambi1515

  Doubleclick.net verwijderen

  Heren, bedankt voor de reacties maar doubleclick.net is niet eens te vinden in Apps en onderdelen. Maar die is volgens Hitman Pro wel aanwezig. Ik kan het weten want ik scan my pc elke dag met Hitman Pro. Hoewel doubleclick.net is elke keer gedetecteerd, hij maar terug blijft komen na verwijdering. Trouwens ik heb mijn mozilla webbrowsers al gereset voor een paar keer, maar niets helpt. De extensie menu van firefox gaf alleen een overzicht van 1 software, namelijk adblock.
 3. bambi1515

  Doubleclick.net verwijderen

  Ik heb een Adblock nu. Maar ik vrees dat Doubleclikc.net echt vast zit, wat ik ook probeer.
 4. bambi1515

  Doubleclick.net verwijderen

  Hoi Drifter, ik heb momenteel een andere pc met windows 10. Ik heb jouw advies opgevolgd en die AdwCleaner+MalwareBytes gebruikt. Helaas, geen resultaat.
 5. bambi1515

  PC zonder password instellen

  Hoi, Bij mijn nieuwe pc heb ik per ongeluk een wachtwoord ingesteld. Hoe moet ik dit ongedaan maken? Ik wil de pc toegankelijk maken voor iedereen in het huis.
 6. Dat klopt. Het downloaden stopte gewoon. De oplossing lag in weliswaar de pc scherm uitzetten, maar eerst moest de sleep mode worden uitgeschakeld. op deze manier wordt er torrents nog steeds gedownload terwijl pc monitor is uitgezet. Het is raar maar het werkte wel.
 7. qBitttorrent werkt niet als mijn pc monitor in sleep mode is of de pc monitor is uitgeschakeld. Utorrent daarentegen downloadt gewoon door als ik mijn pc monitor uitzet. Is er een manier om qBittorrent te laten werken met een een uitgeschakelde pc monitor?
×