Jump to content

bambi1515

Full members
 • Content Count

  514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bambi1515 last won the day on December 12 2019

bambi1515 had the most liked content!

Community Reputation

12 Support punten

About bambi1515

 • Rank
  Duken Hero

Informatie

 • Download met
  qbittorrent
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Ziggo

Recent Profile Visitors

6116 profile views
 1. Dankje wel voor de reacties mannen. Ik heb de vpn nodig vanwege BREIN dreiging.
 2. Ik heb VPN nodig. Ik kan dus concluderen dat ExpressVPN is de beste vpn tot nu toe qua torrentdownloadsnelheid? ik wil namelijk VPN gebruiken zonder snelheidsverlies van de qbittorrent.
 3. Ik heb ongeveer 1000 bestanden die niet af zijn. Hoe moet ik die bestanden exporteren?
 4. Raak ik de downloadbestanden in de qbittorrent interface kwijt als ik qbittorrent verwijder en opnieuw installeer? of kan ik beter wachten op de volgende update?
 5. Hoi mensen, Na de laatste windows 10 update van eergisteren, kreeg ik problemen met mijn qbittorrent. Alle voltooide gegevens zijn weg en op de downloadpagina kreeg ik achter alle torrentbestanden de melding: hervattingsgegevens controleren. Bij toevoegen van een nieuw download bestand, kreeg ik de zelfde melding. Na controle, bleek dat de station :F waar de torrent bestanden naar toe moeten, is veranderd naar station :C. Ik heb uiteraard de Station :F opnieuw aangewezen als de download map, maar het probleem met de melding hervattingsgegevens controleren blijft bestaan. Wat nu?
 6. Ik heb de laatste update van logitech c270 weken geleden al ge├╝pdatet. Ik gebruik de webcam met de applicatie GoToMeeting (GTM). Trouwens mijn webcam is uitgelezen op webcamtests. Geen probleem weergegeven. Ik kon mezelf zien op de webbrowser. Misschien dat het foutje aan de wederpartij lag? Kom ik binnenkort wel erachter. In ieder geval bedankt nog voor de tips
 7. Beste leden, Vandaag was mijn eerste online vergadering met een webcam maar de groep kon mij niet zien maar ik kon hun wel zien. Verder werkte het geluid aan beide kanten prima. We konden gewoon communiceren. Hoe moet ik het zwarte beeld goed krijgen?
 8. Mensen, Ik heb de oplossingen voor de mozilla firefox. Als je op mozilla webbrowser klikt, krijg je gelijk een blanco zoekpagina. Rechtsboven, zie je een wiel logo (als je met de cursor erover heen gaat, krijg je de melding: Uw nieuw tabblad-pagina aanpassen), klikt erop dan zie je op de pagina wat je moet doen. In ieder geval bedankt nog voor de moeite.
 9. Beste Guardian, die hulpfunctie van Mozilla had ik al eerder gedaan, maar helaas niets heeft gewerkt. Gewone bladwijzers opslaan lukte wel, maar mij gaat het meer om de plaatsing van de mini pictogrammen onder de searchbalk zoals in de pic hierboven.
 10. Weet iemand hoe ik een snelkoppeling kan toevoegen bij mozilla firefox zoals het geval is met mijn Googlechrome?
 11. @Drifter De oplossing die Guardian aandraagt werkt wel, mits ik bereid ben om de hele tekst over te typen. In feite lang voordat ik overwoog om mijn probleem aan jullie voor te leggen, zat ik al over te denken om maar de hele paper over te typen. Maar dan blijft de kwestie met de voetnoot bestaan. Wat als de volgende keer zoiets weer gebeurd? Dit is namelijk niet de eerste keer. In het verleden, moest ik de hele tekst over typen wat me enorm veel tijd heeft gekost. Daar moet nu eindelijk eens een oplossing worden gevonden. Daarom kwam ik naar deze forum om te vragen of iemand toevallig we
 12. Bedankt voor de tip, maar de hele paper uit typen is geen optie. De hele paper is ruim 18000 woordjes verdeeld over 53 pagina's. Er moet wel een simpelere manier zijn om het probleem op te lossen.
 13. Ik heb precies gedaan zoals je het omschrijft, maar tevergeefs. Er is nog steeds witte regel tussen voetnoot 6 en voetnoot 7. Zal ik anders de hele paper naar jou sturen dan kun je zelf zien en testen?
 14. Echt waar. Geen geintje. Door de pc op te starten, werkte qbittorrent weer normaal. Vreemd was het wel
 15. Ik krijg hetzelfde resultaat met regelafstand 1,15. De ruimte tussen voetnoot 6 en 7 blijven nog bestaan ipv netjes recht onder elkaar.
×
×
 • Create New...