Jump to content

bambi1515

Full members
 • Content Count

  507
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bambi1515 last won the day on December 12 2019

bambi1515 had the most liked content!

Community Reputation

11 Support punten

About bambi1515

 • Rank
  Duken Hero

Informatie

 • Download met
  qbittorrent
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Ziggo

Recent Profile Visitors

5734 profile views
 1. Mensen, Ik heb de oplossingen voor de mozilla firefox. Als je op mozilla webbrowser klikt, krijg je gelijk een blanco zoekpagina. Rechtsboven, zie je een wiel logo (als je met de cursor erover heen gaat, krijg je de melding: Uw nieuw tabblad-pagina aanpassen), klikt erop dan zie je op de pagina wat je moet doen. In ieder geval bedankt nog voor de moeite.
 2. Beste Guardian, die hulpfunctie van Mozilla had ik al eerder gedaan, maar helaas niets heeft gewerkt. Gewone bladwijzers opslaan lukte wel, maar mij gaat het meer om de plaatsing van de mini pictogrammen onder de searchbalk zoals in de pic hierboven.
 3. Weet iemand hoe ik een snelkoppeling kan toevoegen bij mozilla firefox zoals het geval is met mijn Googlechrome?
 4. @Drifter De oplossing die Guardian aandraagt werkt wel, mits ik bereid ben om de hele tekst over te typen. In feite lang voordat ik overwoog om mijn probleem aan jullie voor te leggen, zat ik al over te denken om maar de hele paper over te typen. Maar dan blijft de kwestie met de voetnoot bestaan. Wat als de volgende keer zoiets weer gebeurd? Dit is namelijk niet de eerste keer. In het verleden, moest ik de hele tekst over typen wat me enorm veel tijd heeft gekost. Daar moet nu eindelijk eens een oplossing worden gevonden. Daarom kwam ik naar deze forum om te vragen of iemand toevallig weet wat de oplossing is voor de blanco/witte regel tussen de voetnoten. P.S: over typen kan altijd maar draagt niet bij aan de oplossing voor dit kernprobleem.
 5. Bedankt voor de tip, maar de hele paper uit typen is geen optie. De hele paper is ruim 18000 woordjes verdeeld over 53 pagina's. Er moet wel een simpelere manier zijn om het probleem op te lossen.
 6. Ik heb precies gedaan zoals je het omschrijft, maar tevergeefs. Er is nog steeds witte regel tussen voetnoot 6 en voetnoot 7. Zal ik anders de hele paper naar jou sturen dan kun je zelf zien en testen?
 7. Echt waar. Geen geintje. Door de pc op te starten, werkte qbittorrent weer normaal. Vreemd was het wel
 8. Ik krijg hetzelfde resultaat met regelafstand 1,15. De ruimte tussen voetnoot 6 en 7 blijven nog bestaan ipv netjes recht onder elkaar.
 9. Hoi, Ik heb een probleem met de voetnoot. Er is een witte gat/regel tussen de voetnoten. Hoe moet ik de witte gat/regel verwijderen waardoor de voetnootjes netjes worden onder elkaar.
 10. Bedankt voor de reactie, maar het probleem is verholpen door de pc opnieuw op te starten.
 11. Hoi, qbittorrent letters zijn kleiner geworden na windows update, te merken bij interface van de opties en de mini cijfertjes van download en upload. Weet iemand hoe ik de letters grootte weer groter kan maken?
×
×
 • Create New...