Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:bambi1515

Read-only
 • Posts

  530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bambi1515 last won the day on December 12 2019

bambi1515 had the most liked content!

Informatie

 • Download met
  qbittorrent
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Ziggo

Recent Profile Visitors

6,909 profile views

bambi1515's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • Full member
 • Question
 • Nice
 • Lekker actief
 • Collaborator

Recent Badges

16

Reputation

 1. Ik wil een software hebben die alle video content van een willekeurige website plukt en die ik vervolgens kan opslaan op mijn pc. Voor youtube video, gebruik ik bijvoorbeeld youtube downloader. Zodoende vraag ik me af of er een (betrouwbare)software bestaat die zoiets aan kan, maar dan op niet youtube websites.
 2. Hoi, Is er een goede software of online website om video online van een website te downloaden en opslaan op de pc?
 3. Met google chrome lukt het me wel, maar niet met mozilla firefox webbrowser. Enig idee waarom? Ik gebruik het liefst mozilla firefox webbrowser.
 4. Moet ik bij internet protocol versie 6, zelfde gegevens invoeren als bij internet protocol versie 4 of mag ik die leeg laten?
 5. Hallo, Weten jullie een Portforward handleiding voor windows 10 voor bedraad internet?
 6. @Skeletor bedankt voor de tip. Ik heb een en ander aangepast op mijn Firefox instellingen. Ik ga nu Qbittorrent als voorbeeld nemen om mijn probleem te specificeren. Voorheen als ik op een download file van een torrent klikte, kreeg ik 2 opties: 1) openen, dus direct downloaden als Qbittorrent is actief, en dus geen torrentfile koppeling rotzooi te moeten opruimen in mijn downloadmap 2) opslaan, dwz torrentfile koppeling direct opslaan in downloadmap. Dit probleem geldt ook voor bijvoorbeeld een pdf bestand en word bestand die ik krijg toegestuurd via de mail. Voorheen kreeg ik 2 opties: 1) openen (zonder het bestand te opslaan/downloaden) of 2) het bestand opslaan in downloadmap. Nu, kon het niet meer. Wat er nu gebeurt is als ik een download file kies, kan ik alleen maar de torrentfile (koppeling) opslaan in downloadmap. Ik moet dan als het ware op de torrentfile weer klikken om het bestand toe te voegen aan download lijst op Qbittorrent. Ik wil zoiets weer terug hebben. https://freeimage.host/i/E4mMs2
 7. Hoi, Ik weet niet hoe ik het beste mijn probleem onder woorden kan brengen, maar ik zal het proberen. Voorheen als ik een bestand/file/document download, kan ik het bestand/file/document zien en kan ik besluiten of ik het bestand/file/document wil opslaan in mijn download map of gelijk openen, maar vanmorgen merkte ik dat als ik bijvoorbeeld op een torrentbestand klikt, het bestand gelijk wordt opgeslagen in mijn download map. Hoe krijg ik mijn oude configuratie terug opdat ik als ik een bestand/file/document download, het niet gelijk wordt opgeslagen in download map, maar dat ik weer de 2 opties tezien krijg: 1) bestand openen en 2) bestand opslaan?
 8. Hoi, Tegenwoordig als ik films download, dan merk ik dat er 2 soorten file format zijn namelijk x264 of x265. Ik heb informatie opgezocht op Google, maar helaas geen eenduidig antwoord te vinden welke formaat het beste is als ik voor de beste kwaliteit wil. Weten jullie iets van?
 9. Dankje heren voor de alternatieve oplossingen. @skeletor: het is precies zoals je het hebt vermoed.
 10. De laatste tijd gebeurt het regelmatig dat mijn windows 10 scherm blijft hangen. Er is weliswaar knoop rechtsonder maar, die doet niets om de pc opnieuw te starten of uitzetten. Ik moet elke keer mijn pc handmatig resetten. Enig idee waarom en zo ja hoe dit probleem te voorkomen?
 11. Het probleem is dat hard blazen van de pc nooit is voorgekomen bij het afspelen van pc spellen op 4k (alles op maximum). Sinds gisteren begon het problem. dus het is wel enorm onverwacht voor me dat zoiets gebeurt.
 12. Hoi, Mijn pc begint hard te blazen bij het opstarten van hoge eisen spellen. Bij websurfen is hij gewoon stil, maar als ik een zware spel opstart dan begint hij keihard te blazen. Komt dit door de nieuwe windows update?
 13. Jongens, bedankt voor de reactie. Ik heb windows update opnieuw gedaan en voila, tot nu toe geen problemen meer.
×
×
 • Create New...