Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


reneetje1969

Oud-Modje
 • Posts

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by reneetje1969

 1. Ik vermoed dat dit gesprek afkomstig is van een van de 4 andere grotere uploaders die wel met Brein geschikt hebben. Wellicht in ruil voor een lager schikkingsvoorstel. Gevalletje eigen hachje redden...
 2. Ik vermoed dat dit gesprek afkomstig is van een van de 4 andere grotere uploaders die wel met Brein geschikt hebben. Wellicht in ruil voor een lager schikkingsvoorstel. Gevalletje eigen hachje redden...
 3. Als je weet hoe je met cracks en patches of met unattended software moet omgaan, niet.
 4. Is inderdaad een uitstekend programma om MKV bestanden mee te bewerken.
 5. Op dit moment inderdaad niet te bereiken. Ligt dus niet aan jouw verbinding.
 6. Had er zowaar nog een account. Zo te zien een Nederlands downloadforum echter niet heel actief. Worden weinig nieuwe posts geplaatst. Downloaden gaat via cyberlockers zoals Mega.
 7. Start je pc eens op in veilige modus en voer dan Hitman Pro uit als Administrator => rechtermuisknop erop klikken en kiezen voor: Als administrator uitvoeren. Wellicht kan Hitman Pro deze doubleclick.net dan wel volledig verwijderen.
 8. Momenteel erg druk met andere zaken Trizomu, maar kom nog regelmatig even buurten hier op duken hoor 🙂
 9. Om goed te kunnen delen heb je ook niet perse een seedbox nodig. Enige waar je voor moet zorgen is dat je goed verbindbaar bent. De poort die jouw torrentclient gebruikt voor inkomende verbindingen (luisterpoort) moet je open zetten in je internet router (port forwarding). Staat deze poort namelijk gesloten dan krijgen ontvangers geen contact met je en zal je ook niets delen.
 10. Dat gaat met een seedbox wel lukken. Uploadsnelheid is vaak ruim voldoende maar bovenal ben je altijd goed verbindbaar.
 11. Wellicht dat MKVToolNix dit ook kan. Is prima programma voor het bewerken van MKV bestanden. https://www.fosshub.com/MKVToolNix.html
 12. De luisterpoort die in jouw uTorrent ingesteld staat als poort voor inkomende verbindingen moet je in je internetrouter openzetten (port forwarden). Deze poort staat nu dicht dus ben je niet verbindbaar.
 13. Weet niet precies hoe het zit maar dat er een duidelijke connectie tussen die 2 is was bij de insiders altijd wel bekend.
 14. Weet niet precies hoe het zit maar dat er een duidelijke connectie tussen die 2 is was bij de insiders altijd wel bekend.
 15. In dit geval alleen Newsconnection omdat het dezelfde eigenaar betreft.
 16. In dit geval alleen Newsconnection omdat het dezelfde eigenaar betreft.
×
×
 • Create New...