Spring naar bijdragen

reneetje1969

Oud-Modje
 • Aantal bijdragen

  833
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

389 Support punten

Over reneetje1969

 • Rang
  Duken Legend

Recente profielbezoeken

12257 profielweergaven
 1. How do I set up a group ringtone

  For what phone do you want to do this?
 2. Op deze site is het niet toegestaan om illegale content met elkaar uit te wisselen of ernaar te verwijzen via download links. Ik weet niet wat jouw downloadmogelijkheden zijn maar zowel op Spotnet (nieuwsgroepen) als op de diverse Nederlandse torrentsites heb ik al diverse keren pakketjes met erotische boeken voorbij zien komen. Daar zou je ze dus wel moeten kunnen downloaden.
 3. Helpt het wellicht als je Tomtom Mydrive Connect op je iMac installeert?
 4. DreamPlace.biz offline

  En helaas de volgende Nederlandse tracker die op last van Brein moet stoppen...
 5. Ik zou een uurtje eerder voor de buis gaan zitten Duken. De race begint namelijk om 17.00 uur
 6. Malware bytes

  Premium versies met activatie tooltjes zijn overal wel te vinden maar blijft altijd de vraag hoe lang de activatie stand houdt. Omdat het programma regelmatig contact heeft met de server van de fabrikant om de malware definities te updaten, is het voor de fabrikant ook een kleine moeite om te controleren of je een legitieme versie hebt. Voor je het weet heb je een 'update' te pakken die de activatie om zeep helpt. Daar heb je bij de free versie dus geen last van.
 7. Wat een geweldige profiel foto :proost:

  Het Duken logo mooi geedit! Top hoor :)

  1. reneetje1969

   reneetje1969

   Ja, hij is wel grappig :) Weer eens wat anders.

 8. Max gaat hem pakken vanavond.
 9. Oude rot stelt zich voor.

  Hey Paulo, goed je hier te zien. Grtz, Rene
 10. linked4you.net offline en gestopt?

  Sorry, zou het niet weten. Ongetwijfeld zullen een aantal spotters verhuisd zijn naar een ander forum maar die heb ik niet allemaal in kaart. Maar ik weet het allemaal niet zeker hoor. Voor hetzelfde geld zijn toch door Brein gesommeerd om offline te gaan.
 11. hulp bij rippen van beschermde dvd

  Eerst zal je moeten uitvogelen welke video bestandsformaten Powerpoint allemaal ondersteund. Staat DVD/VIDEO_TS en niet bij dan zal je de DVD eerst moeten converteren naar een ander bestandsformaat wat wél geaccepteerd wordt door Powerpoint. Daarna kan je het beeld gaan bijsnijden/croppen/trimmen. Zodat je alleen het stukje overhoudt wat je wilt hebben. Dat stukje opslaan in een bestandsformaat wat Powerpoint ondersteunt. Een programmaatje wat dit (volgens mij) allemaal kan is DVDFab.
 12. linked4you.net offline en gestopt?

  Kan ook zijn dat ze de pijp aan Maarten gegeven hebben. In het verleden vond je op deze site behoorlijk wat Nederlandse tijdschriften waar bezoekers speciaal voor kwamen. Maar die tijdschriften vind je nu overal. Zou me niks verbazen als die site een beetje is doodgebloed.
 13. Ziggo en Xs4all moeten The Pirate Bay weer blokkeren

  Amen!
 14. article not found in Spotnet

  Herstel: place2home.net. Place2home.org is een torrentsite.
×