Jump to content

reneetje1969

Oud-Modje
 • Content Count

  871
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

reneetje1969 last won the day on July 22 2018

reneetje1969 had the most liked content!

Community Reputation

424 Support punten

About reneetje1969

 • Rank
  Duken Legend

Recent Profile Visitors

15260 profile views
 1. Op dit moment inderdaad niet te bereiken. Ligt dus niet aan jouw verbinding.
 2. Had er zowaar nog een account. Zo te zien een Nederlands downloadforum echter niet heel actief. Worden weinig nieuwe posts geplaatst. Downloaden gaat via cyberlockers zoals Mega.
 3. Start je pc eens op in veilige modus en voer dan Hitman Pro uit als Administrator => rechtermuisknop erop klikken en kiezen voor: Als administrator uitvoeren. Wellicht kan Hitman Pro deze doubleclick.net dan wel volledig verwijderen.
 4. NZB community om precies te zijn
 5. Momenteel erg druk met andere zaken Trizomu, maar kom nog regelmatig even buurten hier op duken hoor
 6. Om goed te kunnen delen heb je ook niet perse een seedbox nodig. Enige waar je voor moet zorgen is dat je goed verbindbaar bent. De poort die jouw torrentclient gebruikt voor inkomende verbindingen (luisterpoort) moet je open zetten in je internet router (port forwarding). Staat deze poort namelijk gesloten dan krijgen ontvangers geen contact met je en zal je ook niets delen.
 7. Dat gaat met een seedbox wel lukken. Uploadsnelheid is vaak ruim voldoende maar bovenal ben je altijd goed verbindbaar.
 8. Wellicht dat MKVToolNix dit ook kan. Is prima programma voor het bewerken van MKV bestanden. https://www.fosshub.com/MKVToolNix.html

 9. Eeeiij Maatje

  Wat een graftakkuh week was dit zeg, helemaal niks fatsoenlijks om binnen te halen, onze grote vriend heeft een grote veldslag gewonnen.
  Niet lief.
  Ben van ellende terug gemoeten naar torrent sites, maar dat was ook niet alles.
  Ja, Solo op filmpaleis, vanwege mn vpn, dat deelt niet echt lekker, anders had ik hem wel op Retail gehaald.
  Nu P2H weg is zal het wel lastiger worden, maar kan mezelf bijna niet indenken dat alle spotters en posters er dan ook gelijk mee gestopt zijn ?

  Mocht je voorstellen hebben die nog niet op Dukken staan, hou ik me aanbevolen.

  Mazzel Paulo

   

  1. reneetje1969

   reneetje1969

   He kerel,

   Ja, is zwaar klote inderdaad. P2H weg, Enzetbee weg. Blijft weinig meer over. Er zijn nog maar 1 of 2 release groepen over volgens mij. Rest is allemaal versplinterd. Op torrentsite  http://www.ultimate-force.biz zit nog wel een release team. Spotnet heeft het bij veel posters gedaan en daarom zitten veel posters van P2H tegenwoordig op Newzbin. Newzbin is vergelijkbaar met Spotnet. Op https://newzbin.org/  moet je je even registreren en daar kan je ook het programma Newzbin downloaden. Wil je niet met een programma werken dan kan je ook gewoon de online versie gebruiken: http://web.newzbin.org/

   Zie in ieder geval de laatste tijd veel posters van P2H daar hun werk aanmelden.

   Succes.

   Gr. Rene

 10. De luisterpoort die in jouw uTorrent ingesteld staat als poort voor inkomende verbindingen moet je in je internetrouter openzetten (port forwarden). Deze poort staat nu dicht dus ben je niet verbindbaar.
 11. Weet niet precies hoe het zit maar dat er een duidelijke connectie tussen die 2 is was bij de insiders altijd wel bekend.
 12. In dit geval alleen Newsconnection omdat het dezelfde eigenaar betreft.
×
×
 • Create New...