Spring naar bijdragen

reneetje1969

Oud-Modje
 • Aantal bijdragen

  820
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  139

reneetje1969 won de laatste keer op Januari 21

reneetje1969 had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

381 Support punten

Over reneetje1969

 • Rang
  Duken Legend

Contact methoden

 • Website URL
  http://alleenretail.org

Recente profielbezoeken

11294 profielweergaven
 1. article not found in Spotnet

  Herstel: place2home.net. Place2home.org is een torrentsite.
 2. Richard1969

  Welkom Richard. En goed bouwjaar...
 3. Outlook met Scandinavische tekst (Oplossing)

  Had gegoogeld op 'Vreemde taal Oulook' en toen kreeg ik hits over Scandinavische teksten in Outlook.
 4. Outlook met Scandinavische tekst (Oplossing)

  Even een tip. Afgelopen week waren spontaan sommige knoppen in mijn oude vertrouwde Outlook 2007 veranderd naar de Scandinavische taal. Was nog prima mee te werken maar ideaal is het natuurlijk niet. Na een kwartje in de Google-O-Matic gegooid te hebben ben ik erachter gekomen wat de oorzaak was. Veroorzaker bleek een Windows Beveiligingsupdate te zijn. De KB4011086 om precies te zijn. Na het verwijderen van deze update stond alles weer netjes in het Nederlands. Hopelijk werkt dit voor anderen ook. Deze update kan je als volgt verwijderen: Klik achtereenvolgens op de Start-knop > Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen en vervolgens op Geïnstalleerde updates weergeven. Windows toont nu een lijst met alle op jouw computer geïnstalleerde updates. Selecteer nu de te verwijderen update (=KB4011086) en klik op verwijderen. Succes.
 5. Café de Download

  Trusten
 6. nzbserver offline ? host ligt eruit

  Dat kan ik bevestigen.
 7. nzbserver offline ? host ligt eruit

  Zijn wel vaker een tijdje offline. Denk dat ze er morgen wel weer zijn. Tot die tijd kan je natuurlijk ook de spots in het programma Spotnet bekijken. Nzbserver en Spotnet tonen dezelfde inhoud.
 8. Website voor rippen YouTube-muziek gaat mogelijk offline na schikking

  Ik trek video's altijd van Youtube af met Jdownloader. Dit is een hele krachtige en veelzijdige downloader. Is gratis.
 9. Beetje pech met de servers Duken. Telkens vlak voor het weekend gaat de server kaduuk en service in het weekend is er tegenwoordig niet meer bij.
 10. malewarebytes premium 3.02.422 code

  Code zal je niet zo snel vinden op het net. Die worden namelijk al snel op de blacklist gezet. Er bestaan met cracks en/of patches/keygens voor Malwarebytes maar lang houd je zo'n programma niet geactiveerd. Dit omdat het programma met regelmaat contact maakt met de servers van de fabrikant om de nieuwste malware definities op te halen. Kleine moeite om dan ook gelijk de legitimiteit te controleren. Echter heeft Malwarebytes ook een gratis versie. Deze heeft geen realtime beveiliging maar voor het scannen op malware doet deze prima zijn werk.
 11. Kampt met een storing.
 12. Alleen retail offline?

  Server storing
 13. Torrent voor Farming simulator 17

  Kingsplace.rocks is een usenet forum, geen torrent forum. Overigens worden er hier op dit forum geen download links uitgewisseld. Maar kijk een bij dit overzicht. Daar staan genoeg Nederlandse torrentsites. Grote kans dat het spel op een van deze sites staat. Let wel, om zo'n spel werkend te krijgen is gebruik van een crack of patch een vereiste. En deze crack en patches worden door je virusscanner vaak aangezien als virus of trojan. Een zogenoemde 'fals positive'.
 14. foto's van een website halen

  Vaak kan je via de broncode van een internetpagina (Ctrl + u) de werkelijke locatie van de betreffende foto achterhalen. Deze locatie kopiëren en plakken in je browser en voila.
 15. Handleiding - VPN verbinding en anoniem downloaden

  Een seedbox is in ieder geval wel veiliger. De seedbox(software) staat op een server van de seedbox aanbieder en daarom is alleen het ip adres van deze betreffende server voor de buitenwereld zichtbaar. Ook zijn er seedbox aanbieders ook een VPN verbinding bij de seedbox aanbieden. Dan wordt het alweer lastiger om de juiste server te traceren. Maar daar gaat het eigenlijk niet om. Het is meer de vraag of bijvoorbeeld een stichting Brein bij zo'n seedbox aanbieder kan en/of mag aankloppen met de mededeling dat er via een seedbox illegale content verspreid wordt en dat ze de n.a.w. gegevens willen hebben van de betreffende huurder van de seedbox. Daar zullen aanbieders niet zo snel aan meewerken natuurlijk en zal het wellicht op een rechtszaak uitdraaien. Pas als de rechter in het voordeel van Brein beslist zullen ze die gegevens moeten geven. Nu kan je je natuurlijk (vaak) met fake gegevens registreren maar de seedbox moet wel betaald worden. Doe je dat via een bankoverschrijving, iDeal, creditcard of bijvoorbeeld Paypal dan komen ze uiteindelijk toch wel achter je ware identiteit. Dat zou je weer kunnen ondervangen door een seedbox aanbieder te nemen die Bitcoins als betaling accepteert. Zo maak je het Brein wel erg moeilijk. Verder heb je via een internetverbinding contact met deze seedbox en kan je via FTP bestanden van je eigen pc naar de seedbox uploaden en omgekeerd. Doe je dit gewoon met je thuisverbinding dan is je ip dus in ieder geval bekend bij de seedbox aanbieder die Brein wellicht ook zou kunnen opvragen. Daarom zou je voor de verbinding met de seedbox het beste alsnog een VPN verbinding kunnen gebruiken. Probeer in ieder geval altijd je ware identiteit zoveel mogelijk te verbergen zodat je het bepaalde instanties zo moeilijk mogelijk maakt. Een gang naar de rechter zullen ze niet snel doen. Zeker niet bij torrent downloaders die hun torrents ook weer door delen aan anderen. Dat doen ze alleen bij grootschalige verspreiders van illegale content.
×