Spring naar bijdragen

reneetje1969

Oud-Modje
 • Aantal bijdragen

  825
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  139

reneetje1969 won de laatste keer op Januari 21

reneetje1969 had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

383 Support punten

Over reneetje1969

 • Rang
  Duken Legend

Contact methoden

 • Website URL
  http://alleenretail.org

Recente profielbezoeken

11444 profielweergaven
 1. linked4you.net offline en gestopt?

  Sorry, zou het niet weten. Ongetwijfeld zullen een aantal spotters verhuisd zijn naar een ander forum maar die heb ik niet allemaal in kaart. Maar ik weet het allemaal niet zeker hoor. Voor hetzelfde geld zijn toch door Brein gesommeerd om offline te gaan.
 2. hulp bij rippen van beschermde dvd

  Eerst zal je moeten uitvogelen welke video bestandsformaten Powerpoint allemaal ondersteund. Staat DVD/VIDEO_TS en niet bij dan zal je de DVD eerst moeten converteren naar een ander bestandsformaat wat wél geaccepteerd wordt door Powerpoint. Daarna kan je het beeld gaan bijsnijden/croppen/trimmen. Zodat je alleen het stukje overhoudt wat je wilt hebben. Dat stukje opslaan in een bestandsformaat wat Powerpoint ondersteunt. Een programmaatje wat dit (volgens mij) allemaal kan is DVDFab.
 3. linked4you.net offline en gestopt?

  Kan ook zijn dat ze de pijp aan Maarten gegeven hebben. In het verleden vond je op deze site behoorlijk wat Nederlandse tijdschriften waar bezoekers speciaal voor kwamen. Maar die tijdschriften vind je nu overal. Zou me niks verbazen als die site een beetje is doodgebloed.
 4. Ziggo en Xs4all moeten The Pirate Bay weer blokkeren

  Amen!
 5. article not found in Spotnet

  Herstel: place2home.net. Place2home.org is een torrentsite.
 6. Richard1969

  Welkom Richard. En goed bouwjaar...
 7. Outlook met Scandinavische tekst (Oplossing)

  Had gegoogeld op 'Vreemde taal Oulook' en toen kreeg ik hits over Scandinavische teksten in Outlook.
 8. Outlook met Scandinavische tekst (Oplossing)

  Even een tip. Afgelopen week waren spontaan sommige knoppen in mijn oude vertrouwde Outlook 2007 veranderd naar de Scandinavische taal. Was nog prima mee te werken maar ideaal is het natuurlijk niet. Na een kwartje in de Google-O-Matic gegooid te hebben ben ik erachter gekomen wat de oorzaak was. Veroorzaker bleek een Windows Beveiligingsupdate te zijn. De KB4011086 om precies te zijn. Na het verwijderen van deze update stond alles weer netjes in het Nederlands. Hopelijk werkt dit voor anderen ook. Deze update kan je als volgt verwijderen: Klik achtereenvolgens op de Start-knop > Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen en vervolgens op Geïnstalleerde updates weergeven. Windows toont nu een lijst met alle op jouw computer geïnstalleerde updates. Selecteer nu de te verwijderen update (=KB4011086) en klik op verwijderen. Succes.
 9. Café de Download

  Trusten
 10. nzbserver offline ? host ligt eruit

  Dat kan ik bevestigen.
 11. nzbserver offline ? host ligt eruit

  Zijn wel vaker een tijdje offline. Denk dat ze er morgen wel weer zijn. Tot die tijd kan je natuurlijk ook de spots in het programma Spotnet bekijken. Nzbserver en Spotnet tonen dezelfde inhoud.
 12. Website voor rippen YouTube-muziek gaat mogelijk offline na schikking

  Ik trek video's altijd van Youtube af met Jdownloader. Dit is een hele krachtige en veelzijdige downloader. Is gratis.
 13. Beetje pech met de servers Duken. Telkens vlak voor het weekend gaat de server kaduuk en service in het weekend is er tegenwoordig niet meer bij.
 14. malewarebytes premium 3.02.422 code

  Code zal je niet zo snel vinden op het net. Die worden namelijk al snel op de blacklist gezet. Er bestaan met cracks en/of patches/keygens voor Malwarebytes maar lang houd je zo'n programma niet geactiveerd. Dit omdat het programma met regelmaat contact maakt met de servers van de fabrikant om de nieuwste malware definities op te halen. Kleine moeite om dan ook gelijk de legitimiteit te controleren. Echter heeft Malwarebytes ook een gratis versie. Deze heeft geen realtime beveiliging maar voor het scannen op malware doet deze prima zijn werk.
×