Spring naar bijdragen

Patrickj

Full members
 • Aantal bijdragen

  393
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Patrickj geplaatst

 1. Goedemiddag, hebben jullie enig idee wat op dit moment de beste/veiligste versie is van popcorntime? Ik heb de .sh versie(3.10) alleen bij tv-series heb ik alleen audio en blijft het beeld zwart. Films kan ik wel kijken alleen in de loop van de film lopen de audio en beeld niet helemaal synchroon.. zag op reddit het zwarte beeld bij series al wel aangekaart worden, maar nog geen reacties. Hopelijk weet iemand van jullie iets?
 2. Patrickj

  Welke Popcorntime versie?

  Nee, die geeft geen problemen inderdaad. Hij is wel veel minder fijn/snel/gebruiksvriendelijk naar mijn mening maar die werkt wel. Zie op twitter nu wel erg veel berichten richting popcorntime met deze klacht dus hopelijk verhelpt de update het
 3. Patrickj

  Welke Popcorntime versie?

  Hm heeft niet geholpen helaas
 4. Patrickj

  Welke Popcorntime versie?

  @Drifter Dat is verder allemaal goed, de problemen zijn ook echt alleen bij series.. films kijken binnen popcorntime geeft geen enkel probleem
 5. Patrickj

  Welke Popcorntime versie?

  He @Drifter excuus, speel het af op de laptop. Maar als het aan het apparaat ligt, dan zou die het bij vlc ook niet moeten doen toch?
 6. Patrickj

  Welke Popcorntime versie?

  Ik heb ook de sh gedownload, echter blijft bij series op 480p het beeld zwart, maar heb ik wel geluid. Iemand enig idee waaraan dit kan liggen? Zie het op reddit en twitter vaker langskomen, maar nog nergens een oplossing. Op 720p heb ik wel beeld, alleen speelde altijd alles op 480p omdat dat beter doorliep.. op 720p hapert hij meer/vaker.. Als ik ze afspeel via Vlc media player op 480p heb ik wel beeld.. dus het moet haast aan de instellingen van popcorntime liggen toch?
 7. Goedenavond, wij hebben een Samsung Tv( UExxJ5510AWXXN), de tv staat op de veranda en we gebruiken hem alleen gebruiken voor netflix/videoland/npo via wifi draadloos. Doordat de veranda 25 meter vanaf het aansluitpunt zit, en de tv niet ziggo-geschikt schijnt te zijn, was voor ons een extra CI+ module + ziggo kaart geen optie..Nu ben ik benieuwd; zijn er ook andere apps die ik op de smart tv kan downloaden? Het werkt nu namelijk ideaal voor de Tour de France, en eerder ook voor het Wk.. het schijn ook mogelijk te moeten zijn voor Fox Sports, echter krijg ik continu een foutmelding. De optie om vanaf de mobiele telefoon naar een chromecast te streamen heb ik ook geprobeerd, maar in 25 minuten ‘Billions’ moest hij al zovaak bufferen dat de aflevering zelf pas 5minuten ver was.. dat zal voor livesport dus nog erger zijn. Via een hdmi kabel vanaf de laptop werkt ook niet top.. dus ik was benieuwd of jullie hiervoor nog suggesties hebben?
 8. Heb het nu inderdaad via een WIFI extender geprobeerd, en alles werkt goed.. Behalve streamen van de ziggo go app. Ik kan netflix/deezer/videoland moeiteloos vanaf mijn telefoon naar de chromecast streamen, maar zodra ik ziggo go gebruik vliegt hij er om de haverklap uit. Hoop dat iemand van jullie een oplossing weet, want dan kan ik natuurlijk alle zenders uit mijn pakket ook gewoon in de veranda kijken.
×