Spring naar bijdragen

Wous

Full members
 • Aantal bijdragen

  3907
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

204 Support punten

5 Volgers

Over Wous

 • Rang
  ༼ つ ◕_◕ ༽つ
 • Verjaardag 11-07-1995

Informatie

 • Download met
  rTorrent
 • Provider
  Ziggo Zakelijk

Recente profielbezoeken

10397 profielweergaven
 1. Wous

  Café de Download

  @Duken Ik denk dat ik het voorlopig nog bij mijn Raspberry pi houd. Ik zie dat je daar ook Android TV op kunt installeren, zou al heel wat functies toevoegen, zoals chromecast en het installeren van tv-apps.
 2. Wous

  Café de Download

  Ja inderdaad, die heb ik ook al. Al loopt die nu als server. Ik zoek er nog een speler bij voor bij de TV, en zo'n android box heeft wel goede hardware. Banana Pi of Odroid is ook nog een leuk alternatief
 3. Wous

  Café de Download

  Kan je ook linux draaien op zo'n apparaatje? Zit liever niet vast aan de mogelijkheden van android.
 4. Ondertussen ook de volgende bot geinstalleerd die alle transacties per Telegram naar mijn telefoon stuurt: https://github.com/dyvosvit/telegb
 5. Oke! Ik heb het zelf op een raspberry pi draaien, dus dat moet ook wel lukken met een crontab.
 6. Als ik het goed begrijp laat je het script elke 10 minuten 6 keer opstarten? Verder lees ik in de readme: "but remember 0.005 BTC is the minimum amount required to place a sell order i.e if you keep splits as 10 then you need to invest 0.05 BTC as chunk.". Werkt jouw bot dan wel, als je zo weinig btc invoert als investering?
 7. Interessant voor een klein bedrag inderdaad! Verleidelijk om de parameters aan te passen naar hogere winstpercentages, maar op deze manier lukt het dus ook al aardig. Goede tip! Wellicht wel proberen met een tweede account, mocht ik per ongeluk een parameter verkeerd invullen en teveel risico lopen.
×