Spring naar bijdragen

Wous

Full members
 • Aantal bijdragen

  3899
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  54

Wous won de laatste keer op Januari 23

Wous had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

203 Support punten

5 Volgers

Over Wous

 • Rang
  ༼ つ ◕_◕ ༽つ
 • Verjaardag 11-07-95

Informatie

 • Download met
  rTorrent
 • Provider
  Ziggo Zakelijk

Recente profielbezoeken

9799 profielweergaven
 1. Aangezien Bitcoin de eerste was en daardoor nu ook de grootste is, is het het beste om nieuwe coins uit te drukken in BTC. Ook al heeft BTC allang niet meer de beste technologie qua anonimiteit, snelheid en uitbreidingsmogelijkheden. Het voordeel is ook dat BTC minder volatiel is dan de kleine munten met weinig market cap. Je hebt waarschijnlijk wel gelijk dat de BTC overgewaardeerd wordt, mede door media. Maar de volledige cryptocurrency markt vind ik ondergewaardeerd. Wie weet hebben we over een paar jaar wel een nieuwe coin die de Bitcoin overtreft. Zolang die er niet is verwacht ik dat Bitcoin nog doorgroeit en de grootste blijft.
 2. Ik denk dat de toegevoegde waarde van de blockchain er voor zorgt dat het waarde blijft houden en nog weer zal stijgen. De technologie wordt op dit moment nog maar amper gebruikt, moet je nagaan wat het met de waarde doet als je het over een tijdje in je dagelijkse leven continu kan gebruiken.
 3. Zo'n Xiaomi TV Box is toch wel een leuke upgrade voor mijn Apple TV 3
 4. Ja die 600% zit nu nog "maar" op 150%. Helaas heb ik niet zoveel geld om er in te zetten, maar toch een leuk extra zakcentje voor op de spaarrekening. Dit weekend zou de 3000 dollar per BTC nog wel aangeraakt kunnen worden, maar lager dan dat is erg onwaarschijnlijk.
 5. Hele mooie verhalen vanuit alle kanten om hoogstwaarschijnlijk de markt te laten zakken en de 'weak-hands' er uit te schudden die de verliezen niet aan kunnen. Hierdoor wordt de markt minder volatiel en kunnen veel grote investeerders met minder risico grote bedragen investeren. Ik heb momenteel een leuke hoeveelheid NEO waarmee ik op 600% winst heb gestaan aangezien ik die voor €6,- heb gekocht, maar die is door al het slechte nieuws ook flink gedaald. Echter sta ik wel nog steeds op winst. Ik blijf het mooi holden tot betere tijden. In de meeste coins - naast bitcoin - wordt al geïnvesteerd terwijl ze nog niet eens een werkend product hebben, zo vroeg zitten we dus nog in de evolutie van de Blockchain. Mocht je nog een mooi instapmoment zoeken @Duken, dan ben je nu op een goed moment. Hij kan nog verder dalen, maar je zit in ieder geval niet op een piek!
 6. Het heeft natuurlijk te maken met de huidige koers van de munt die je gaat minen en hoe makkelijk het is om de munt te minen. Ik zag sommige cloudminers die niet rendabel waren voor de bitcoin omdat de minekosten hoger waren dan wat je per jaar terug krijgt aan bitcoin. Ethereum is dan bijvoorbeeld makkelijker te minen dan Bitcoin en zou wel rendabel kunnen zijn. Gisteren voor een 10tje aan gulden gekocht, puur omdat ik het toch eens wil proberen. Wie weet stijgt die munt binnenkort ook wel ineens.
 7. Is het ook mogelijk om te sorteren op release type en geluidscodec? Niet slechts op resolutie? Ziet er verder goed en simpel uit!
 8. Hele goede optie! PS. Er staat een paar keer 'STEAM' ipv 'STREAM' in bovenstaande post:)
 9. Forum vernieuwd van Duken.nl

  Mooi om te zien dat er nog steeds wordt vernieuwd! Ziet er strak uit!
 10. Café de Download

  Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst!
 11. Café de Download

  Gaat zeker goed! En ik houd nog steeds elke week de 'top 10 gedownloade films' in de gaten voor een goede film. Helaas is het forum niet meer zo actief.
 12. Café de Download

  Hiervoor ben ik ook even terug gekomen op het forum! Ik zag zijn naam voorbij komen op tweakers.net.. Ik ben benieuwd of hij hier ook iets van zich laat weten
 13. [LOG] Audioprojects

  Echt geweldig om te zien! Wat een speakers zitten er in die deur... Wat me opvalt is dat sommige speakers op enkele cm's vanaf de stoel zitten, is dit niet nadelig voor het geluid? De ipad houder ziet er ook goed uit, helaas heb ik geen ipad mini. En geen auto!
 14. Fijne Feestdagen En Een Gelukkig 2015 Topic!

  Is het wel toegestaan om jezelf een award te geven?
 15. Fijne Feestdagen En Een Gelukkig 2015 Topic!

  Een gelukkig Nieuwjaar!
×