Wous

Full members
 • Aantal bijdragen

  3893
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  54

Wous won de laatste keer op Januari 23

Wous had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

199 Support punten

5 Volgers

Over Wous

 • Rang
  ༼ つ ◕_◕ ༽つ
 • Verjaardag 11-07-95

Informatie

 • Geslacht
 • Download met
  rTorrent
 • Provider
  Ziggo Zakelijk

Recente profielbezoeken

9627 profielweergaven
 1. Is het ook mogelijk om te sorteren op release type en geluidscodec? Niet slechts op resolutie? Ziet er verder goed en simpel uit!
 2. Hele goede optie! PS. Er staat een paar keer 'STEAM' ipv 'STREAM' in bovenstaande post:)
 3. Mooi om te zien dat er nog steeds wordt vernieuwd! Ziet er strak uit!
 4. Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst!
 5. Gaat zeker goed! En ik houd nog steeds elke week de 'top 10 gedownloade films' in de gaten voor een goede film. Helaas is het forum niet meer zo actief.
 6. Hiervoor ben ik ook even terug gekomen op het forum! Ik zag zijn naam voorbij komen op tweakers.net.. Ik ben benieuwd of hij hier ook iets van zich laat weten
 7. Echt geweldig om te zien! Wat een speakers zitten er in die deur... Wat me opvalt is dat sommige speakers op enkele cm's vanaf de stoel zitten, is dit niet nadelig voor het geluid? De ipad houder ziet er ook goed uit, helaas heb ik geen ipad mini. En geen auto!
 8. Is het wel toegestaan om jezelf een award te geven?
 9. Een gelukkig Nieuwjaar!
 10. Gelukkig hebben we kickasstorrents nog. Isohunt heeft vanaf nu trouwens thepiratebay opensource gemaakt. Vanaf nu te hosten op je eigen server! http://openbay.isohunt.to/
 11. Twee onderweg? Beide houden lijkt mij! Ik wil er nog wel 1 kopen voor een goed prijsje
 12. Ik heb deze nu ook besteld! Is net binnen, inderdaad een echte! Alleen de echte kunnen laden en ontladen tegelijk. Staat momenteel al heel wat uurtjes te laden haha
 13. Grote kans dat je last hebt van malware. Laat Malwarebytes eens een volledige malware scan doen, hopelijk lost dat het op!
 14. Wanneer je op de magnet link klikt krijg je - als het goed is - net als bij het openen een popup waarin je kunt kiezen waar je het bestand wil opslaan en welke bestanden je wilt downloaden. Het laatste kan soms even duren omdat de metadata bij een Magnet eerst moet worden ingeladen.
 15. IMGBurn is een goed programma