Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

Wous

Full members
 • Posts

  3912
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wous last won the day on January 27 2020

Wous had the most liked content!

1 Follower

About Wous

 • Birthday 07/11/1995

Informatie

 • Download met
  qbittorrent
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Youfone

Recent Profile Visitors

11962 profile views

Wous's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

205

Reputation

 1. @DukenEn die alfawise? Stuk goedkoper, maar zou je die ook aanraden vergeleken met de xiaomi?
 2. Ik was op zoek naar een robot stofzuiger en toen zag ik de review over de xiaomi robot volgens mij. Jammer dat die aanbiedingen er niet meer zijn. Kan wel een kortingscode gebruiken voor die stofzuigers. Ze zijn toch wel een stukje duurder dan de conventionele.
 3. Goedemiddag allen! Goed om te zien dat dit forum nog steeds leeft. Al zal het in mindere mate zijn t.o.v. 10 jaar geleden. Oh, ik zie zelfs dat ik in 2009 al was ingeschreven op dit forum. Goede oude tijden. Ik kwam vandaag eigenlijk weer op dit forum terecht door een review van Duken op tweakers. Leek mij een mooi moment om hier weer eens rond te kijken. Nog aanraders voor topics die ik moet lezen?
 4. @Duken Ik denk dat ik het voorlopig nog bij mijn Raspberry pi houd. Ik zie dat je daar ook Android TV op kunt installeren, zou al heel wat functies toevoegen, zoals chromecast en het installeren van tv-apps.
 5. Ja inderdaad, die heb ik ook al. Al loopt die nu als server. Ik zoek er nog een speler bij voor bij de TV, en zo'n android box heeft wel goede hardware. Banana Pi of Odroid is ook nog een leuk alternatief
 6. Kan je ook linux draaien op zo'n apparaatje? Zit liever niet vast aan de mogelijkheden van android.
 7. Ondertussen ook de volgende bot geinstalleerd die alle transacties per Telegram naar mijn telefoon stuurt: https://github.com/dyvosvit/telegb
 8. Oke! Ik heb het zelf op een raspberry pi draaien, dus dat moet ook wel lukken met een crontab.
 9. Als ik het goed begrijp laat je het script elke 10 minuten 6 keer opstarten? Verder lees ik in de readme: "but remember 0.005 BTC is the minimum amount required to place a sell order i.e if you keep splits as 10 then you need to invest 0.05 BTC as chunk.". Werkt jouw bot dan wel, als je zo weinig btc invoert als investering?
 10. Interessant voor een klein bedrag inderdaad! Verleidelijk om de parameters aan te passen naar hogere winstpercentages, maar op deze manier lukt het dus ook al aardig. Goede tip! Wellicht wel proberen met een tweede account, mocht ik per ongeluk een parameter verkeerd invullen en teveel risico lopen.
 11. Waarschijnlijk zakt ie na de Segwit2X fork van half november wel weer. Iedereen haalt t geld weer naar de Bitcoin om 'gratis geld' te ontvangen uit de forks.
 12. Aangezien Bitcoin de eerste was en daardoor nu ook de grootste is, is het het beste om nieuwe coins uit te drukken in BTC. Ook al heeft BTC allang niet meer de beste technologie qua anonimiteit, snelheid en uitbreidingsmogelijkheden. Het voordeel is ook dat BTC minder volatiel is dan de kleine munten met weinig market cap. Je hebt waarschijnlijk wel gelijk dat de BTC overgewaardeerd wordt, mede door media. Maar de volledige cryptocurrency markt vind ik ondergewaardeerd. Wie weet hebben we over een paar jaar wel een nieuwe coin die de Bitcoin overtreft. Zolang die er niet is verwacht ik dat Bitcoin nog doorgroeit en de grootste blijft.
 13. Ik denk dat de toegevoegde waarde van de blockchain er voor zorgt dat het waarde blijft houden en nog weer zal stijgen. De technologie wordt op dit moment nog maar amper gebruikt, moet je nagaan wat het met de waarde doet als je het over een tijdje in je dagelijkse leven continu kan gebruiken.
 14. Zo'n Xiaomi TV Box is toch wel een leuke upgrade voor mijn Apple TV 3
 15. Ja die 600% zit nu nog "maar" op 150%. Helaas heb ik niet zoveel geld om er in te zetten, maar toch een leuk extra zakcentje voor op de spaarrekening. Dit weekend zou de 3000 dollar per BTC nog wel aangeraakt kunnen worden, maar lager dan dat is erg onwaarschijnlijk.
×
×
 • Create New...