Spring naar bijdragen

Wous

Full members
  • Aantal bijdragen

    3.912
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Berichten geplaatst door Wous

  1. Ik was op zoek naar een robot stofzuiger en toen zag ik de review over de xiaomi robot volgens mij. Jammer dat die aanbiedingen er niet meer zijn. Kan wel een kortingscode gebruiken voor die stofzuigers. Ze zijn toch wel een stukje duurder dan de conventionele.

  2. Goedemiddag allen!

    Goed om te zien dat dit forum nog steeds leeft. Al zal het in mindere mate zijn t.o.v. 10 jaar geleden. Oh, ik zie zelfs dat ik in 2009 al was ingeschreven op dit forum. Goede oude tijden.

    Ik kwam vandaag eigenlijk weer op dit forum terecht door een review van Duken op tweakers. Leek mij een mooi moment om hier weer eens rond te kijken.

    Nog aanraders voor topics die ik moet lezen?

    • Heeft gewonnen! 1
  3. 21 uur geleden zei Draakie:

    Nee dat niet Wous. Er zit een Android distributie op. Dan kan je misschien beter kijken naar een Rasberry pie? :)

    Ja inderdaad, die heb ik ook al. Al loopt die nu als server. Ik zoek er nog een speler bij voor bij de TV, en zo'n android box heeft wel goede hardware. Banana Pi of Odroid is ook nog een leuk alternatief

  4. Op 12/13/2017 om 19:54 zei Duken:

    Ik draai via de Windows task scheduler een 6 tal altcoins die elke 10 minuten loopt.

    Als ik het goed begrijp laat je het script elke 10 minuten 6 keer opstarten?

    Verder lees ik in de readme: "but remember 0.005 BTC is the minimum amount required to place a sell order i.e if you keep splits as 10 then you need to invest 0.05 BTC as chunk.". Werkt jouw bot dan wel, als je zo weinig btc invoert als investering?

  5. Aangezien Bitcoin de eerste was en daardoor nu ook de grootste is, is het het beste om nieuwe coins uit te drukken in BTC. Ook al heeft BTC allang niet meer de beste technologie qua anonimiteit, snelheid en uitbreidingsmogelijkheden.

    Het voordeel is ook dat BTC minder volatiel is dan de kleine munten met weinig market cap.

    Je hebt waarschijnlijk wel gelijk dat de BTC overgewaardeerd wordt, mede door media. Maar de volledige cryptocurrency markt vind ik ondergewaardeerd.

    Wie weet hebben we over een paar jaar wel een nieuwe coin die de Bitcoin overtreft. Zolang die er niet is verwacht ik dat Bitcoin nog doorgroeit en de grootste blijft.

  6. Hele mooie verhalen vanuit alle kanten om hoogstwaarschijnlijk de markt te laten zakken en de 'weak-hands' er uit te schudden die de verliezen niet aan kunnen. Hierdoor wordt de markt minder volatiel en kunnen veel grote investeerders met minder risico grote bedragen investeren.

    Ik heb momenteel een leuke hoeveelheid NEO waarmee ik op 600% winst heb gestaan aangezien ik die voor €6,- heb gekocht, maar die is door al het slechte nieuws ook flink gedaald. Echter sta ik wel nog steeds op winst. Ik blijf het mooi holden tot betere tijden. In de meeste coins - naast bitcoin - wordt al geïnvesteerd terwijl ze nog niet eens een werkend product hebben, zo vroeg zitten we dus nog in de evolutie van de Blockchain.

    Mocht je nog een mooi instapmoment zoeken @Duken, dan ben je nu op een goed moment. Hij kan nog verder dalen, maar je zit in ieder geval niet op een piek!

    • Bedankt 1
  7. Het heeft natuurlijk te maken met de huidige koers van de munt die je gaat minen en hoe makkelijk het is om de munt te minen. Ik zag sommige cloudminers die niet rendabel waren voor de bitcoin omdat de minekosten hoger waren dan wat je per jaar terug krijgt aan bitcoin. Ethereum is dan bijvoorbeeld makkelijker te minen dan Bitcoin en zou wel rendabel kunnen zijn.

    Gisteren voor een 10tje aan gulden gekocht, puur omdat ik het toch eens wil proberen. Wie weet stijgt die munt binnenkort ook wel ineens.

    • Leuk 1
  8. Dat is even geleden wous :) alles verder goed?

    Gaat zeker goed! En ik houd nog steeds elke week de 'top 10 gedownloade films' in de gaten voor een goede film. Helaas is het forum niet meer zo actief.

  9. Echt geweldig om te zien! Wat een speakers zitten er in die deur... Wat me opvalt is dat sommige speakers op enkele cm's vanaf de stoel zitten, is dit niet nadelig voor het geluid?

    De ipad houder ziet er ook goed uit, helaas heb ik geen ipad mini.

    En geen auto!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...