Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En een handleiding: Private Internet Access :goed:Trizomu

Full members
 • Posts

  1548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Status Replies posted by Trizomu

 1. Hallo ik ben via google duken.nl bij u uitgekomen.

  Misschien kan u mij verder helpen.

  Als ik exel opstart krijg ik de melding. zie foto.

  Ik moet deze weer activeren, maar hoe?

  Er moet een programma zijn kms pico, maar ik heb deze niet op mijn comp.

  Begreep dat het in het engels was, maar ik ben geen kei in engels.

  Hoop dat u mij kan helpen.

   

   

  20171015_083131[1].jpg

  1. Trizomu

   Trizomu

   Beste,

   Het spijt me voor het iets later reageren op u bericht, maar ik hoop alsnog hierbij een oplossing te kunnen bieden.

   Allereerst zou ik wel willen zeggen, zo kan ik opmaken uit u bericht, dat dit zou kunnen gaan over een niet legale versie van het programma office die vraagt om een onderdeel opnieuw te activeren. Zoals u zelf aangeeft KAN dit gebeuren aan de hand van het gebruik van KMSPico, dit kan inderdaad maar door het feit dat wij hier op Duken.NL geen link naar pagina's mogen aanbieden die leiden naar een site(s) die illegale manieren aanbied(en) om programma's te activeren op een illegale manier en zodoende niet met officiële activering code's. 

   Wat ik wel kan bevestigen is dat men héél gemakkelijk dit programma kan vinden door het in te typen in een zoekmachine zoals Google, maak hiervoor gebruik van de naam zoals ik die in vet hierboven vermeld heb. Dit programma is , zoals u aangeeft, in het Engels en ik zou dit volledig moeten vertalen naar het Nederlands om u duidelijk te maken hoe het te gebruiken. Dit ga ik nu niet doen omwille dat ik me dan in een grijs gebied begeef waardoor ik eventueel meewerk om iets te laten gebeuren dat op een illegale werkwijze lijkt, waarvoor er een volledige legale alternatief bestaat (maar daar kom ik zo dadelijk op terug). Ik wil u echter waarschuwen dat het gebruik van dit programmaatje een behoorlijk gevaar kan opleveren voor uw pc, omdat veelal de meeste websites die dit soort programma's aanbieden ook onverwachte dingen kunnen mee-installeren die de werking van u pc kunnen verstoren en ja tot zelf het installeren van malware of virussen tot trojans  die u gegevens kunnen stelen/blokkeren en zelfs aanleiding kunnen geven tot het versleutelen (gijzelen) ervan. Dit laatste is meermaals de laatste tijd in het nieuws geweest. Op de volgende pagina kan u zich een gedacht geven wat de eventuele gevaren hiervan zouden kunnen zijn gevaren voor het gebruik van KMSPico

   Echter kan u mede hierdoor geen beveiligingsupdates ontvangen van Microsoft voor het programma Office, zeker lettende op het feit dat het dan nog om een programma gaat uit 2013, Microsoft gaat zelf stoppen binnenkort met de ondersteuning van de 2017 versie. Maar dan nu even iets over het alternatief. Dit is eveneens verkrijgbaar in het Nederlands en werkt met alle versies van Windows, ja ook met Windows 10, dit zowel op een 32 bits systeem (waar er nog weinige van zijn daar nieuwe pc meestal 64 bits zijn) als op een 64 bits. Het alternatief waar ik het over heb gebruik ik zelf en het prima te gebruiken in een zakelijke zowel als een privé omgeving, het programma heet LibreOffice via de volgende pagina kan u het gratis en officieel bekomen(u heeft er geen licentie voor nodig het programma is volledig gratis) LibreOffice , u zal zien dat er twee bestanden zijn het hoofdbestand(het eigenlijke programma) en een help bestand. Beide zijn zelfstandig binnen te halen of via een officiële torrent, via torrent is de snelste manier, hierbij hoeft u niet de juiste versie(x86 of x64) te kiezen die wordt door het programma zelf gekozen op basis van of dat u OS nu 32 bits is of 64 bits.

   De reeds gemaakte bestanden of documenten die u heeft kunnen ook in dit programma geopend worden, al kan het zijn dat bepaalde instellingen misschien iets anders zullen zijn en u hierdoor misschien een paar aanpassingen zal moeten doorvoeren. Dit lijkt me geen onoverkomelijkheid in de tekst verwerker en zal het ook niet zijn voor de rekenbladen. Wat zijn de mogelijkheden? U heeft de mogelijkheid van te kiezen voor Tekstdocument / werkblad (exell) / presentatie / tekening / formule en database maar dat zal u héél snel doorhebben als u de startpagina ziet indien u het programma opstart, u pc heeft geen internet nodig om het te gebruiken echter wel indien er updates beschikbaar zijn. Die zijn er zo ongeveer om de drie maand, dan herhaald u het hele proces van het downloaden en installeert het gewoon zonder dat u de bestaande versie verwijderd.

   Indien u besluit om LibreOffice verder te blijven gebruiken dan bent u het best om de Installatie van u (illegale)versie van Office te verwijderen, hou wel echter rekening mee dat u het best eerst een backup(kopie)  heeft van uw gemaakte bestanden (normaal worden die niet verwijderd maar indien die in dezelfde omgeving,mappen, staat als Office kan het zijn dat die wel verwijderd worden). Hoe Office te verwijderen? Hierbij verwijs ik naar de link die in mijn antwoord staat betreffende gevaren voor het gebruik van KMSPico scroll op de pagina naar beneden en daar wordt uitgelegd hoe u dit kan  bereiken. Dit is de simpelste manier, indien u  beschikt over Revo Uninstaller (de beste werkwijze) of CCleaner is dit een betere manier omdat die veel meer tot zelfs alles verwijderen dan de gewone Windows manier, CCleaner is gratis Revo Uninstaller niet alhoewel hiervan ook een gratis versie is maar die verwijderd niet zo effectief. Gebruikt u CCleaner dan gaat u als volgt te werk: selecteer gereedschap en u ziet in de 2e kolom programma's deïnstalleren, selecteer het desbetreffende programma zodat die blauw oplicht, nu ziet u aan de rechtse kant deïnstalleren blauw oplichten en klik daar op waarna CCleaner begint met het verwijderen van het programma (eventueel met een bijkomende waarschuwing die u moet bevestigen). Eenmaal dat is gedaan dan kan u meteen gaan naar cleaner maar beter is eerst te gaan naar register, een dat geselecteerd klikt u onderaan op scannen op fouten (hier zal u zien dat er heel wat fouten kunnen zitten in het register, zeker indien u de pc reeds een gehele tijd gebruikt) een dit gebeurd is kan u drukken op herstel geselecteerde fouten waarna u een waarschuwing krijgt dat u eventueel een backup van het register kan maken (bent u niet zeker dan kiest u het best voor het maken hiervan en zal u een plaats moeten opgeven waar CCleaner dit mag opslaan zodat u dit later kan gebruiken om u register te herstellen, dat doet u aan de hand van dubbel te klikken op het bestand) klik op herstel alle fouten en CCleaner verwijderd die. Doe dit indien nodig meerdere malen want niet altijd vindt het programma alles van de eerste keer, pas nadat er niet meer te vinden is gaat u naar cleaner en selecteer onderaan analyseren, dit kan even duren (niet echt lang) naargelang hoeveel bestanden te verwijderen zijn, is dit klaar dan wordt er rechtsonder de mogelijkheid geboden om dit allemaal te verwijderen en klikt u op schoonmaken. Ook dit kan even duren, naargelang de hoeveelheid dat er verwijderd moet worden.

   Ik hoop hiermee toch enige hulp te hebben kunnen bieden, indien u eventueel verder vragen heeft dan kan u die gerust stellen.

    

   Met vriendelijke groeten,

    

   Trizomu

    

    

 2. Mooie achtergrond :proost:

  1. Trizomu

   Trizomu

   Deze is in het blauw maar de mijne is in het wit, met een zware voet achter het stuur. :sorry:

  2. (See 1 other reply to this status update)

 3. Migratie van Windows live mail naar Mail W10

  1. Trizomu

   Trizomu

   Ik heb toch wel een paar probleempjes gehad, niet onoverwinnelijk maar toch. De grootste verandering was het mail programma. MAAR ALLES LOOPT OP WIELTJES NU

  2. (See 2 other replies to this status update)

 4. Migratie van Windows live mail naar Mail W10

  1. Trizomu

   Trizomu

   Het is even wenen, omdat het een volledige andere layout heeft maar het begint te wennen.

  2. (See 2 other replies to this status update)

 5. Teveel op STO denk ik, hoofd tussen de sterren.

  1. Trizomu

   Trizomu

   Morgenavond is het zover bij jullie in Nederland.

  2. (See 1 other reply to this status update)

 6. Verwelkom onze nieuwe Mod Trizomu! Welkom!

  1. Trizomu

   Trizomu

   Nu heb ik nog meer fun op het forum en kijk zelfs nog dieper tot in de grijze kelder van het verleden.

  2. (See 3 other replies to this status update)

 7. Windows 10 draait hier soepel! Schitterend OS.

  1. Trizomu

   Trizomu

   Niet te veel aanpassingen moeten doen, zoals ik. Draaid nu ook soepel bij me.

 8. Win 10 testen

  1. Trizomu

   Trizomu

   Ja dat wel, maar het gevaar begint ook om de hoek te loeren bij de Mac. Bij W 10 moet men sommige progjes opnieuw installeren, dat was ook het geval voor mijn videokaard van NVIDEA anders had ik de driver voor W 10 niet gehad.

  2. (See 3 other replies to this status update)

 9. Win 10 testen

  1. Trizomu

   Trizomu

   Tot nu toe goed, al zijn er wel een paar dingen waar ik me een beetje aan erger. Bv. Mijn Kaspersky Internet Security 2014 die niet meer werkte (ligt grotendeels aan Kaspersky zelf) een upgrate naar versie 2015 hielp niet omdat het hetzelfde probleem had, dan maar upgrade een Engelse 2016 (is nog niet beschikbaar in Nederlands) en die werkt wel, al krijg ik wel soms een mededeling dat er een betere versie beschikbaar is voor mijn systeem maar blijk te willen terug te schakelen naar de versie...

  2. (See 3 other replies to this status update)

 10. Wat betekent 502 authentication 502? bij het installeren van spotnet, verschijnt bovenstaand gegeven.

 11. Stil aan Win 8.1 aan het leren kennen

  1. Trizomu

   Trizomu

   Het is niet W7 maar toch reeds en stuk beter dan W8

  2. (See 1 other reply to this status update)

 12. Alle inlog gegevens en fovorieten overgebracht van IE9 naar Firefox. IE Daaaag.

  1. Trizomu

   Trizomu

   RoboForm is een handig progje om je wachtwoorden te beheren, er bestaan 2 versies van. De gratis versie en de pro, via de link die DisasterZany geeft kan je er veel over te weten komen, het meeste eigenlijk. Via TPB kan men wel aan een crack komen, of ik kan ook een link geven waar men het kan vinden. Dit moet wel via een PM gebeuren omdat het een ander forum betreft waar men torrents kan vinden. Via de gratis versie kan men max 10 logins (beveiligde en mogelijkheid om wachtwoorden te generen...

  2. (See 10 other replies to this status update)

 13. Alle inlog gegevens en fovorieten overgebracht van IE9 naar Firefox. IE Daaaag.

  1. Trizomu

   Trizomu

   Tot nu ben ik tevreden over het gebruik van Firefox, dat was ik reeds van Nightly alhoewel dit een soort van testplatform is waaruit latere stabiele versies komen van Firefox, temeer om dat deze browser ook ondersteunt wordt door RoboForm. Indien dit ook zou mogelijk geweest hebben met Chroom zou ik eventueel ook overwogen hebben om deze browser te proberen, maar deze wordt niet ondersteunt door RoboForm. Dus het besluit is: Ik gebruik nu Firefox als standaard browser, mede door de mogelijkhe...

  2. (See 10 other replies to this status update)

 14. Alle inlog gegevens en fovorieten overgebracht van IE9 naar Firefox. IE Daaaag.

  1. Trizomu

   Trizomu

   Ieder zijn meug, test reeds geruime tijd Firefox Nightly (1 van de vele testers). Waarom dan niet overstappen naar Firefox voor de vaste en gewone dingen? Heb weinig/geen ervaring met Chrome van Google, kan toch moeilijk verschillende gaan installeren en naast elkaar gebruiken. Misschien dat ik het wel nog eens probeer.

  2. (See 10 other replies to this status update)

 15. Wat waren de laatste woorden van Kapitein iglo? ..."Help! Ik geloof dat ik in een vis-stick!"

 16. na zowat vanaales doorgenomen te hebben over Facebook, toch maar besloten om het niet te doen. Zowat alle rechten worden de profielhouders ontnomen, nee dank je dus.

  1. Trizomu

   Trizomu

   Na artikels te lezen op Zdnet http://www.zdnet.be/news/136178/op-facebook-verlies-je-al-jouw-rechten/ en alle andere in het verleden, lijkt het mij niet veilig genoeg om de site te gebruiken.

  2. (See 1 other reply to this status update)

 17. Oef, net nieuwe Nightshift mix gemaakt. Eindelijk af

  1. Trizomu

   Trizomu

   Zodra de covers gemaakt zijn post ik de Mix op Soundcloud en maak ik een Topicje ervoor..

  2. (See 1 other reply to this status update)

×
×
 • Create New...