Trizomu

Moderators
 • Aantal bijdragen

  951
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  113

Trizomu won de laatste keer op April 2

Trizomu had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

341 Support punten

2 Volgers

Over Trizomu

 • Rang
  Trizomu
 • Verjaardag 22-05-64

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man

Overig

 • Download met
  Utorrent
 • Browser
  Firefox 64 bits
 • Provider
  Telenet
 • Locatie
  Grassland
 • Favoriete Films
  Star Trek (alle), De 10 geboden, The Matrix (alle), Need 4 Speed, Fast & Furious
 • Luistert graag naar
  Dance, Trance, Goa, House, Techno
 • Sport
  Toogsport en bierheffen
 • Helden
  De barman/vrouw
 • Tv programma's / Series
  De 7e Dag, NCIS, Star Trek,
 • Overige Intresses
  Star Trek Online

Recente profielbezoeken

12312 profielweergaven
 1. U bent natuurlijk van harte welkom op het forum en als u vragen heeft dan hoeft u die maar enkel te stellen, er is altijd iemand bereid om te helpen of een helpende hand aan te reiken.
 2. De gedachte er achter was om niet nu eens een gewoon plaatje te nemen van Brein maar om iets te nemen wat lachwekkend was om op deze manier te tonen hoe de stichting soms (meestal) op een dwingende manier te werk gaat, dit heb ik genomen als oud medewerker/dj/bestuurslid van één van de vele vrije radio's in België (goh waar is die oude leuke tijd) in een grijs verleden.
 3. Stichting Brein heeft de radiodienst GBC Radio via de rechter gedwongen te stoppen met zijn activiteiten op last van een dwangsom van tweeduizend euro per dag. De zender bood via de site Gezellig Kletsen de mogelijkheid tracks aan te vragen die vervolgens streaming gedraaid werden. GBC Radio verkreeg inkomsten uit zijn dienst, maar beschikte niet over de vereiste muzielicentie om materiaal waarop rechten berusten uit te zenden, meldt Brein. Met een rechterlijk ex-partebevel is de zender gedwongen offline te gaan. Als de zender niet aan het bevel zou voldoen, zou GBC Radio tweeduizend euro per dag moeten betalen met een maximum van vijftigduizend euro. Brein heeft de zender niet eerst gesommeerd te stoppen, omdat het om een 'niet goed te praten grootschalige auteursrechteninbreuk' zou gaan en een ex-partebevel beter zou werken. "Prima natuurlijk als mensen dit als hobby hebben en voor een paar tientjes koop je een licentie, dan ben je legaal", zegt Brein-directeur Tim Kuik over de actie. GBC Radio zond continu een selectie uit zijn aanbod uit, aangevuld met nummers die door de luisteraars werden aangevraagd. Dat aanvragen gebeurde via de chatbox op Gezellig Kletsen. Op die site staat nu de melding dat het radiostation gestopt is, maar terugkomt met licentie. Toon volledig nieuwsbericht
 4. Stichting Brein heeft de radiodienst GBC Radio via de rechter gedwongen te stoppen met zijn activiteiten op last van een dwangsom van tweeduizend euro per dag. De zender bood via de site Gezellig Kletsen de mogelijkheid tracks aan te vragen die vervolgens streaming gedraaid werden. GBC Radio verkreeg inkomsten uit zijn dienst, maar beschikte niet over de vereiste muzielicentie om materiaal waarop rechten berusten uit te zenden, meldt Brein. Met een rechterlijk ex-partebevel is de zender gedwongen offline te gaan. Als de zender niet aan het bevel zou voldoen, zou GBC Radio tweeduizend euro per dag moeten betalen met een maximum van vijftigduizend euro. Brein heeft de zender niet eerst gesommeerd te stoppen, omdat het om een 'niet goed te praten grootschalige auteursrechteninbreuk' zou gaan en een ex-partebevel beter zou werken. "Prima natuurlijk als mensen dit als hobby hebben en voor een paar tientjes koop je een licentie, dan ben je legaal", zegt Brein-directeur Tim Kuik over de actie. GBC Radio zond continu een selectie uit zijn aanbod uit, aangevuld met nummers die door de luisteraars werden aangevraagd. Dat aanvragen gebeurde via de chatbox op Gezellig Kletsen. Op die site staat nu de melding dat het radiostation gestopt is, maar terugkomt met licentie.
 5. Met veel plezier gedaan, we zijn er hier op het forum om elkaar te helpen. Mvg. Trizomu
 6. Ik heb dit alles even snel nagekeken en voor de keyMander zit men al snel met een prijsverschil van ongeveer 25€ tegen over de ATEN Phantom S , al kunnen de prijzen wel verschillen tussen de websites, de Venom X wordt eerder aangeraden voor de ps4 al is het ook mogelijjk om dit te gebruiken voor een Xbox One. Al weet ik niet echt veel, heb er ook weinig of geen ervaring mee daar ik enkel de pc gebruik, maar lijk het voor mij logischer om te gaan voor de site waar men terechtkomt door op de "hier" (in het blauw) te klikken zoals vermeld in mijn vorige reactie.
 7. U kan eventueel even hier kijken voor de benodigdheden. Het volgende artikel maakt duidelijk dat het mogelijk is volgens uw vraag http://nl.pcmag.com/microsoft-xbox-one-1/2058/news/microsoft-voegt-ondersteuning-voor-muis-en-toetsenbord-toe-v
 8. De Dutch Power Cows starten op 1 april weer hun jaarlijkse stampede. Het is de zestiende editie van het fenomeen en dit keer zetten de koeien hun rekenkracht in voor SETI@Home, dat door het ontrafelen van radiogolven uit het heelal zoekt naar signalen van buitenaardse intelligenties. Op zaterdag 1 april starten de Dutch Power Cows de Boinc-clients die nodig zijn om rekenkracht bij te dragen voor Seti@home . Het doel van een stampede is om een maand lang zoveel mogelijk punten te scoren bij het project. Omdat het SETI-project al heel wat jaren loopt was de aandacht binnen de Dutch Power Cows hiervoor een beetje verwaterd. De stampede kan daar verandering in brengen. SETI@Home is één van de oudere nog draaiende distributedcomputingprojecten en het maakte destijds distributed computing bekend bij het grote publiek. Hierbij zetten vrijwilligers ongebruikte rekenkracht van een of meerdere systemen in, voor via internet ontvangen rekentaken. Vaak gaat het om rekenwerk voor wetenschappelijke doeleinden. SETI staat voor de Search for ExtraTerrestrial Intelligence en één van de toegepaste methodes is het onderzoeken van kortegolfradiosignalen uit de ruimte. Korte golfsignalen komen van nature niet voor dus als dergelijke signalen gevonden worden dan kan dit een aanwijzing zijn voor het bestaan van buitenaardse technologie. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van gegevens die zijn verzameld met de grootste radiotelescopen op Aarde. 'Nadeel' van deze techniek is dat aardbewoners alleen in hun eigen achtertuin kunnen zoeken. Het SETI@Home project is in mei 1999 van start gegaan en maakt tegenwoordig gebruik van de universele Boinc-software. Iedereen die zijn computer mee wil laten grazen om zo de wetenschap én de Dutch Power Cows te steunen kan deze software installeren en zich registreren bij SETI@Home. Om je bij de kudde van DPC te voegen log je in op je persoonlijke pagina bij SETI@Home en kies je bij je team voor Dutch Power Cows, met teamid 30206. Op Gathering of Tweakers hebben de Dutch Power Cows hun eigen subforum en daar kan je terecht met al je vragen. Ook daar worden dagelijks stats gepost zodat je zelf de voortgang kan volgen. Dutch Power Cows is een Nederlands team dat zich bezig houdt met distributed computing. Het is op 12 oktober 1998 opgericht door enkele leden van Tweakers. In de beginjaren van distributed computing waren de Dutch Power Cows berucht om hun megaflushes, waarbij op korte tijd grote hoeveelheden resultaten werden teruggestuurd naar de statsservers. Omdat dit lang niet altijd op prijs werd gesteld, kwam men op het idee om dan maar langere tijd een project onder handen te nemen. Hieruit zijn de jaarlijkse stampedes ontstaan. Dit jaar dus gaat alle aandacht één maand lang naar SETI@Home.
 9. De Dutch Power Cows starten op 1 april weer hun jaarlijkse stampede. Het is de zestiende editie van het fenomeen en dit keer zetten de koeien hun rekenkracht in voor SETI@Home, dat door het ontrafelen van radiogolven uit het heelal zoekt naar signalen van buitenaardse intelligenties. Op zaterdag 1 april starten de Dutch Power Cows de Boinc-clients die nodig zijn om rekenkracht bij te dragen voor Seti@home . Het doel van een stampede is om een maand lang zoveel mogelijk punten te scoren bij het project. Omdat het SETI-project al heel wat jaren loopt was de aandacht binnen de Dutch Power Cows hiervoor een beetje verwaterd. De stampede kan daar verandering in brengen. SETI@Home is één van de oudere nog draaiende distributedcomputingprojecten en het maakte destijds distributed computing bekend bij het grote publiek. Hierbij zetten vrijwilligers ongebruikte rekenkracht van een of meerdere systemen in, voor via internet ontvangen rekentaken. Vaak gaat het om rekenwerk voor wetenschappelijke doeleinden. SETI staat voor de Search for ExtraTerrestrial Intelligence en één van de toegepaste methodes is het onderzoeken van kortegolfradiosignalen uit de ruimte. Korte golfsignalen komen van nature niet voor dus als dergelijke signalen gevonden worden dan kan dit een aanwijzing zijn voor het bestaan van buitenaardse technologie. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van gegevens die zijn verzameld met de grootste radiotelescopen op Aarde. 'Nadeel' van deze techniek is dat aardbewoners alleen in hun eigen achtertuin kunnen zoeken. Het SETI@Home project is in mei 1999 van start gegaan en maakt tegenwoordig gebruik van de universele Boinc-software. Iedereen die zijn computer mee wil laten grazen om zo de wetenschap én de Dutch Power Cows te steunen kan deze software installeren en zich registreren bij SETI@Home. Om je bij de kudde van DPC te voegen log je in op je persoonlijke pagina bij SETI@Home en kies je bij je team voor Dutch Power Cows, met teamid 30206. Op Gathering of Tweakers hebben de Dutch Power Cows hun eigen subforum en daar kan je terecht met al je vragen. Ook daar worden dagelijks stats gepost zodat je zelf de voortgang kan volgen. Dutch Power Cows is een Nederlands team dat zich bezig houdt met distributed computing. Het is op 12 oktober 1998 opgericht door enkele leden van Tweakers. In de beginjaren van distributed computing waren de Dutch Power Cows berucht om hun megaflushes, waarbij op korte tijd grote hoeveelheden resultaten werden teruggestuurd naar de statsservers. Omdat dit lang niet altijd op prijs werd gesteld, kwam men op het idee om dan maar langere tijd een project onder handen te nemen. Hieruit zijn de jaarlijkse stampedes ontstaan. Dit jaar dus gaat alle aandacht één maand lang naar SETI@Home. Toon volledig nieuwsbericht
 10. Ik ben niet zeker maar wordt F1 ook niet uitgezonden op BBC? Ik heb vroeger toch gekeken via deze zender.
 11. Gmail heeft idd. zijn voordelen, maar het voordeel (vindt ik toch) is dat ik niet mijn browser hoef op te starten (als ik niet op het net ben en dus offline werk) en het werkt dan nog eens goed samen met LibreOffice.
 12. Net de mail/agenda app van W10(MS) op hold gezet, lijken mij de laatste tijd een beetje te regelmatig problemen mee te zijn die samenhangen met Outlook, ik heb in de plaats gekozen voor Thunderbird van Mozilla omdat ik er in het verleden ook gebruik van gemaakt heb. En wonder boven wonder een AOL mail adres dat ik soms eens gebruik stuurt ook mails door, wat niet het geval was met de app van W10, het is/was trouwens een oud mail adres uit de tijd dat die nog eindigde op .be (die reeds een hele tijd niet meer aan te maken zijn, misschien zal het ook wel zo zijn met .nl adressen).