Trizomu

Moderators
 • Aantal bijdragen

  976
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  114

Trizomu won de laatste keer op Mei 12

Trizomu had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

368 Support punten

2 Volgers

Over Trizomu

 • Rang
  Trizomu
 • Verjaardag 22-05-64

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Utorrent
 • Browser
  Firefox 64 bits
 • Provider
  Telenet
 • Locatie
  Grassland
 • Favoriete Films
  Star Trek (alle), De 10 geboden, The Matrix (alle), Need 4 Speed, Fast & Furious
 • Luistert graag naar
  Dance, Trance, Goa, House, Techno
 • Sport
  Toogsport en bierheffen
 • Helden
  De barman/vrouw
 • Tv programma's / Series
  De 7e Dag, NCIS, Star Trek,
 • Overige Intresses
  Star Trek Online

Recente profielbezoeken

12765 profielweergaven
 1. Vooral het laatste moet ik even verduidelijken: het is free to play (maar indien je goede schepen wil, nou ja dan is het pay to win) maar men kan ook een lifetimemeber worden (de beste keuze, en goedkoopste, als je voor een lange tijd wil spelen (en dan spreek ik niet voor een paar maanden) en het heeft zo zijn voordelen. Je kan op een plaats komen waar de andere niet kunnen komen, iedere maand 500 zen gratis en voor niets, een paar schepen die je krijgt "volgens je rang" hoewel deze niet voldoende zijn indien je de hoogste rang bereikt hebt dan wordt het pay to win. Hoewel ik free players ken die héél goed kunnen meedoen, maar dit duurt lange tijd spelen en is daardoor verleidelijk om zen te kopen om betere scheppen te kopen. Niet alleen dat kan je kopen, zowat alles voordelen bied, ook je duty officers kan je hiermee tot de max brengen (standaard 100 en is als max 500). Hierbij zijn ook deze belangrijk omdat ze voor je kunnen crafften, je ze opdrachten kunt laten doen die vroeg of laat nodig zijn om je ingamegeld (EC en dilitium (of zo iets kan het niet direct juist zetten) waarmee je dan dingen kan aanschaffen tot verbetering van je schip. Verbeteringen voor je schip krijg je ook wel in het spel maar andere kan je dan beter kopen. Er zijn verschillende manier van kopen, de grote plaats is de beurs (even de engelse naam vergeten, die groen vingers ook). Ik kan er een heel verhaal over schrijven en dat is nu juist hier niet te doen, je moet het leren al te spelen en in het begin gaat men veel dood (op den duur weet je wel waar men moet opletten) dit is hetzelfde met de configuratie van je schip. Ik noem het zoals een computer, hoe beter de onderdelen op elkaar afgestemd zijn hoe beter je pc is en draait. Daarom is het ook gemakkelijk als je iemand kent in het spel, de standaard voertaal is Engels, die je met van alles kan helpen.en als het dan nog in het Nederlands is is dat mooie meegenomen. Even nog het volgende beantwoorden, je kan je eigen vloot beginnen maar ik zweer u dat is niet gemakkelijk, je kan het niet alleen!!! Je hebt 5 man nodig, je moet een soort cursus voor doorlopen, je moet een bepaalde rang hebben en je moet van alles en nog wat instellen. Het is niet simpel. Als je een bepaald beeld wil vormen moet je even op Youtube kijken daar zijn meer dan genoeg filmpjes te vinden van STO aka Star Trek Online, maar niet verwachten dat het van beginnende spelers zijn.
 2. Inderdaad, er zijn meerdere. 1 2 3 ( ) zijn testers geworden kwa bewapening en andere uitrusting, voor deze ga ik voor de volle pot en wordt het meer dan een dreadnought. De bedoeling is er een 1 shot 1 kill van te maken, hij is nog lang niet af maar zal morgen even een voorlopige pic van plaatsen. Het gaat me zen, bloed en zweet kosten. Eens zien wat die andere Hollander ( ) van de vloot daar gaat tegen doen.
 3. MILF kende ik wel, maar deze moest ik toch wel even de link voor volgen.
 4. (Censuur,ik ben aan het vloeken) Ik denk dat ze vandaag bij STO (Star Trek Online) ook weten van de warmte, teams weten niet hoe ze moeten vliegen en vechten waardoor anderen hun spel verkloot wordt. Om er echte grijze haren van te krijgen (hoewel, die heb ik reeds) en je dood te ergeren. Ik heb er genoeg van vandaag, ik wou mijn Duken.NL 4.0 verder afwerken maar kreeg er de kans er niet toe. Bha, echt balen.
 5. Ik heb even simpel op Exodus gezocht in Google en ben op het volgende uitgekomen, is wel in het Engels, Kodi Exodus
 6. Een Finse rechtbank heeft bepaald dat de Finse internetprovider DNA geen gegevens van BitTorrent-gebruikers hoeft af te staan aan een auteursrechtenorganisatie. De rechters vonden dat eiser niet kon aantonen dat de individuele inbreuken significant genoeg waren. De auteursrechtenorganisatie Copyright Management Services wilde de gegevens van honderden BitTorrent-gebruikers van de Finse isp DNA hebben, om de gebruikers schikkingsvoorstellen toe te sturen voor vermeende auteursrechtinbreuken. De rechtbank besloot deze eis af te wijzen, omdat de eiser met het inbrengen van de verzamelde ip-adressen nog geen bewijs heeft geleverd dat het delen van de bestanden herhaaldelijk en gedurende een langere tijd gebeurde en significant genoeg was om de privacy van de gebruikers aan de kant te schuiven. Ook heeft de auteursrechtenorganisatie niet aangetoond hoeveel werken er per ip-adres zijn gedeeld en dus hoe significant de inbreuk per ip-adres was. De rechters hebben daarbij aangegeven dat de grote groep gebruikers nog geen bewijs vormt voor het oordeel dat het hier gaat om een significante inbreuk. De rechtbank kwamen tot dit besluit door het wegen van het belang voor de auteursrechtorganisatie om eventuele inbreuken te kunnen stoppen en het privacybelang van de individuele BitTorrent-gebruikers. Volgens de rechter kunnen dergelijke persoonsgegevens slechts in uitzonderingsgevallen worden afgegeven en mag dat alleen als het strikt noodzakelijk is en als het in verhouding staat tot het doel van het voorkomen van inbreuken. Daarbij verwees de rechtbank naar een uitspraak van het Europese Hof van Justitie, die eind 2016 bepaalde dat nationale overheden niet van isp's kunnen eisen dat ze gegevens van de elektronische communicatie van zijn gebruikers massaal moeten bewaren. Algemene toegang tot deze gegevens mag volgens het Hof alleen worden verstrekt als dat strikt noodzakelijk is voor het bestrijden van serieuze criminaliteit. Copyright Management Services had via monitoringtools achterhaald welke ip-adressen bestanden hadden gedeeld en op welke momenten dat gebeurde. De organisatie wilde de persoonsgegevens achter de ip-adressen hebben zodat de gebruikers allemaal schikkingen konden ontvangen. Deze praktijk is vooral in Duitsland aan de orde van de dag. Gespecialiseerde advocatenkantoren verzamelen hier ip-adressen van downloaders. Duitse rechters geven dan veelal de persoonsgegevens van de personen achter de ip-adressen vrij, waarna advocaten schikkingsvoorstellen naar de gebruikers sturen. Deze praktijk vindt naast Duitsland ook in Finland plaats. Toon volledig nieuwsbericht
 7. Een Finse rechtbank heeft bepaald dat de Finse internetprovider DNA geen gegevens van BitTorrent-gebruikers hoeft af te staan aan een auteursrechtenorganisatie. De rechters vonden dat eiser niet kon aantonen dat de individuele inbreuken significant genoeg waren. De auteursrechtenorganisatie Copyright Management Services wilde de gegevens van honderden BitTorrent-gebruikers van de Finse isp DNA hebben, om de gebruikers schikkingsvoorstellen toe te sturen voor vermeende auteursrechtinbreuken. De rechtbank besloot deze eis af te wijzen, omdat de eiser met het inbrengen van de verzamelde ip-adressen nog geen bewijs heeft geleverd dat het delen van de bestanden herhaaldelijk en gedurende een langere tijd gebeurde en significant genoeg was om de privacy van de gebruikers aan de kant te schuiven. Ook heeft de auteursrechtenorganisatie niet aangetoond hoeveel werken er per ip-adres zijn gedeeld en dus hoe significant de inbreuk per ip-adres was. De rechters hebben daarbij aangegeven dat de grote groep gebruikers nog geen bewijs vormt voor het oordeel dat het hier gaat om een significante inbreuk. De rechtbank kwamen tot dit besluit door het wegen van het belang voor de auteursrechtorganisatie om eventuele inbreuken te kunnen stoppen en het privacybelang van de individuele BitTorrent-gebruikers. Volgens de rechter kunnen dergelijke persoonsgegevens slechts in uitzonderingsgevallen worden afgegeven en mag dat alleen als het strikt noodzakelijk is en als het in verhouding staat tot het doel van het voorkomen van inbreuken. Daarbij verwees de rechtbank naar een uitspraak van het Europese Hof van Justitie, die eind 2016 bepaalde dat nationale overheden niet van isp's kunnen eisen dat ze gegevens van de elektronische communicatie van zijn gebruikers massaal moeten bewaren. Algemene toegang tot deze gegevens mag volgens het Hof alleen worden verstrekt als dat strikt noodzakelijk is voor het bestrijden van serieuze criminaliteit. Copyright Management Services had via monitoringtools achterhaald welke ip-adressen bestanden hadden gedeeld en op welke momenten dat gebeurde. De organisatie wilde de persoonsgegevens achter de ip-adressen hebben zodat de gebruikers allemaal schikkingen konden ontvangen. Deze praktijk is vooral in Duitsland aan de orde van de dag. Gespecialiseerde advocatenkantoren verzamelen hier ip-adressen van downloaders. Duitse rechters geven dan veelal de persoonsgegevens van de personen achter de ip-adressen vrij, waarna advocaten schikkingsvoorstellen naar de gebruikers sturen. Deze praktijk vindt naast Duitsland ook in Finland plaats.
 8. Microsoft rolt opnieuw veiligheidsupdate uit voor Windows XP Samenvatting: “We identificeerden kwetsbaarheden die een risico vormen voor cyberaanvallen door overheidsorganisaties,” zo verklaart Microsoft de verspreiding van de hoogst ongebruikelijk update. Bron: Zdnet Ook al ondersteunt Microsoft het besturingssysteem niet meer sinds 2014, het bedrijf brengt dit jaar voor de tweede keer een patch uit voor Windows XP. De eerst keer was na de WannaCry-epidemie begin mei, en vandaag rolt het opnieuw een ongebruikelijke veiligheidsupdate uit voor het verouderde OS. Verhoogd risico “In het nagaan van de updates voor deze maand werden sommige kwetsbaarheden geïdentificeerd die een verhoogd risico vormen voor cyberaanvallen door overheidsorganisaties, soms ook aangeduid als staats-actoren, en andere copycat-organisaties,” zegt Adrienne Hall, general manager van crisis management bij Microsoft. Het bedrijf wil na WannaCry geen kansen nemen en brengt ook voor oudere versies een veiligheidsupdate uit om de zwakke plek in Windows aan te pakken. De patches gaan terug tot Windows XP en zullen ook beschikbaar zijn voor Vista en Windows Server 2003. Uitzondering Als verklaring voor de ploste beslissing stelt het bedrijf dat zijn veiligheidsonderzoekers een verhoogde dreiging oppikten voor het misbruik van de kwetsbaarheden. “Vanwege het verhoogde risico voor destructieve cyberaanvallen op dit moment, hebben we de beslissing genomen om deze actie te nemen omdat het toepassen van deze updates verdere bescherming voorziet tegen potentiële aanvallen met kenmerken gelijkaardig aan die van WannaCrypt,” verklaart Hall. Het bedrijf beklemtoond dat de patch niet als precedent moet gezien worden van een veranderende aanpak van het bedrijf ten opzichte van Windowsversies die het niet meer ondersteunt. De update blijft een uitzondering. Het bedrijf raadt gebruikers van oudere Windowsversies aan om de updates zo snel mogelijk te installeren. Ook al bleek Windows XP nagenoeg onaangetast door de WannaCry-aanval, het blijft altijd slimmer om te voorkomen dan te genezen. Update: Bezitters van computers met besturingssystemen die niet meer worden ondersteund, zoals Windows XP en Windows Server 2003, moeten de updates handmatig downloaden in het Microsoft Download Center of via de Update Catalog, of volg deze link https://support.microsoft.com/en-us/help/4025687/microsoft-security-advisory-4025685-guidance-for-older-platforms
 9. Persoonlijk kan ik natuurlijk niet spreken hoe het in Nederland is, ik kan dus juist vanuit België en dan nog uit de buurt spreken, Onlangs heb ik zelf alle benodigdheden gekocht (bij een lokale handelaar) en daar zelf laten in elkaar steken, omdat ik zelf op dat moment echt geen tijd te vinden had, en ik mag zeggen dat ik best wel content ben met de geleverde dienst. Was in een klein uurtje klaar, en heb er zelfs W10 pro bijgekregen, en er was 2 jaar garantie bij inbegrepen. Thuis gekomen en natuurlijk alles nagekeken, en nu staat die lekker te draaien indien de game- en de andere pc bezet is. Om het verhaal dus kort te maken kan ik zeggen dat ik mee ga in de geleverde bijdrage door Duken & Barkie, al moet ik zeggen dat de handelaar waar ik ben gegaan ook zelf pc's samenstelt op aanvraag en tevens alle herstellingen zelf doet of die nu van een merk zijn of op een andere plaats zijn aangeschaft.
 10. Beveiligingsbedrijf Trend Micro meldt dat het een malwarecampagne met PowerPoint-bestanden heeft ontdekt, die zich richt op Europese landen. Voornamelijk op landen als Nederland, het VK en Polen. Infectie vindt plaats door met de muis boven een link in het bestand te zweven. Het bedrijf schrijft dat het daardoor niet is vereist dat een gebruiker daadwerkelijk op een van de afbeeldingen of links in de tekst klikt. Normaal gesproken vindt infectie door kwaadaardige Office bestanden plaats door gebruik van macro's, maar deze variant is een uitzondering. Gebruikers moeten wel eerst 'protected view' uitschakelen om kwetsbaar te zijn. Bovendien werkt de methode alleen op de desktopversie van PowerPoint en niet op de webversie, aldus Trend Micro. De verspreiding vindt plaats door spamberichten met daarin kwaadaardige ppsx- of pps-bestanden, die zich voordoen als factuur of als bevestiging van een bestelling. Als de gebruiker de getoonde waarschuwing negeert nadat hij de muisaanwijzer over de inhoud heen heeft gehaald, wordt er een Powershell-script uitgevoerd. Dat zorgt ervoor dat er een aparte downloader wordt binnengehaald, die op zijn beurt weer een payload van een command-and-control-server ophaalt. Daarbij gaat het om een banking-trojan, die bekendstaat als Otlard of Gootkit. De getoonde beveiligingswaarschuwing Note Trizomu: negeer de getoond waarschuwing niet en dus zeker niet openen. Toon volledig nieuwsbericht
 11. Beveiligingsbedrijf Trend Micro meldt dat het een malwarecampagne met PowerPoint-bestanden heeft ontdekt, die zich richt op Europese landen. Voornamelijk op landen als Nederland, het VK en Polen. Infectie vindt plaats door met de muis boven een link in het bestand te zweven. Het bedrijf schrijft dat het daardoor niet is vereist dat een gebruiker daadwerkelijk op een van de afbeeldingen of links in de tekst klikt. Normaal gesproken vindt infectie door kwaadaardige Office bestanden plaats door gebruik van macro's, maar deze variant is een uitzondering. Gebruikers moeten wel eerst 'protected view' uitschakelen om kwetsbaar te zijn. Bovendien werkt de methode alleen op de desktopversie van PowerPoint en niet op de webversie, aldus Trend Micro. De verspreiding vindt plaats door spamberichten met daarin kwaadaardige ppsx- of pps-bestanden, die zich voordoen als factuur of als bevestiging van een bestelling. Als de gebruiker de getoonde waarschuwing negeert nadat hij de muisaanwijzer over de inhoud heen heeft gehaald, wordt er een Powershell-script uitgevoerd. Dat zorgt ervoor dat er een aparte downloader wordt binnengehaald, die op zijn beurt weer een payload van een command-and-control-server ophaalt. Daarbij gaat het om een banking-trojan, die bekendstaat als Otlard of Gootkit. De getoonde beveiligingswaarschuwing Note Trizomu: negeer de getoond waarschuwing niet en dus zeker niet openen.
 12. Sommige Niet legitieme versies van office laten zich niet of moeilijk omzetten naar een Nederlandstalige versie, een Nederlandstalige versie vinden van deze versie is héél moeilijk dit temeer met wat er aan de hand is in Nederland. Op het verspreiden van niet legale versies (gekraakte) staat bijna een hogere straf op dan het verspreiden van een film/muziek e.d.. Indien u echter een office pakket wil gebruiken dat 99% evenwaardig is als aan Office dan kan u gratis en voor niets LibreOffice downloaden, en dit dan nog in het Nederlands. Men kan dit downloaden aan de hand van een directe download of een legale torrent, het leuke ervan is dat indien men het via een torrent doet (zonder enige vervuiling met onnodige gasten) dat het maar een paar seconden duurt. Men kan LibreOffice downloaden in twee stabiele versies, met name LibreOffice Fresh (stable) en LibreOffice Still (stable) echter deze laatse heeft een andere versie nummer dan de eerste met name LibreOfice 5.2.7 voor Windows terwijl de Fresh versie aan versie 5.3.3 zit. Welke is nu de beste? Wel beide zijn evenwaardig, maar ik zou kiezen voor de 5.3.3 versie ik gebruik die ook tot mijn tevredenheid zelf zakelijk. Waar te downloaden LibreOfice 5.3.3 voor Windows is de LibreOffice Fresh (stable) LibreOfice 5.2.7 LibreOffice Still (stable) Bij beide versie vindt u ook de ingebouwde help in het Nederlands, en je kan het ook downloaden via LibreOffice Voor andere systemen dan Windows kan u terecht op https://www.libreoffice.org/download/download/
 13. Check gratis of jouw pc kwetsbaar is voor de WannaCry-worm Samenvatting: Het Slowaakse beveiligingsbedrijf stelt een tool beschikbaar die controleert op de EternalBlue-kwetsbaarheid die WannaCry mogelijk maakt. Daarnaast geeft het een decryptietool vrij voor de Crysis-ransomware. Bron: Zdnet Beveiligingsbedrijf Eset maakt het mogelijk om gratis na te gaan of jouw computer kwetsbaar is voor ransomware-aanvallen van WannaCry of Adylkuzz. De kleine tool gaat op zoek naar de EternalBlue-exploit die de Amerikaanse NSA vond en voor zichzelf hield. Daardoor konden hackers wereldwijd meer dan 300.000 slachtoffers maken. Adylkuzz Dat cijfer geldt althans voor WannaCry. Voor Adylkuzz ligt het waarschijnlijk nog een pak hoger, aangezien die malware niet zozeer functioneerde als ransomware, maar zijn geïnfecteerde toestellen gebruikte om Monero te delven, een cryptomunt à la bitcoin. Adylkuzz is daarom minder gevaarlijk dan WannaCry, maar kan zwaar wegen op je systeem; je hebt deze malware dus liever niet op je toestel. Het Slowaakse Eset komt daarom met een voorzorgsmaatregel: het tooltje gaat op zoek naar de kwetsbaarheid die aan de basis ligt van alle miserie. Belangrijk: als de tool ontdekt dat ook jij kwetsbaar bent, wordt het lek niet meteen gedicht, dat moet je zelf nog doen. Gelukkig doe je dat simpelweg door te updaten naar de nieuwste versie van Windows. Crysis Daarnaast geeft Eset tevens een decryptor-tool vrij voor de Crysis-ransomware. Die maakte de laatste tijd veel slachtoffers, zij het op veel kleinere schaal dan WannaCry. De tool kan je vinden via deze link. Eens je de download installeert, zullen al je bestanden worden gedecrypteerd. Dat kan even duren, maar werkt normaal gezien feilloos. Note Trizomu: Wil u beide programma's (Tools) dan kan u die downloaden via de link die in het originele artikel gegeven wordt, die kan u vinden indien u op de link klikt die gegeven is als bron.
 14. Welkom op het forum, Het forum dat er is om mensen te helpen waar het kan met het bijstaan door hulp te bieden bij vragen (waar het kan) en het aanbieden van mogelijke oplossingen. Heeft u een vraag dan kan u die stellen door een bericht te plaatsen in het geschikte forum gedeelte en/of er een nieuwe vraagstelling te plaatsen of te openen. Mvg. Trizomu
 15. Het bericht met het mailadres is verwijderd omdat het adres niet controleerbaar is daar het geplaatst is door een gast, bij een bericht van een lid van het forum kan wel geplaatst worden dat men vraagt om een persoonlijk bericht als antwoord op de gestelde vraag. Mvg. Trizomu