Spring naar bijdragen

Trizomu

Moderators
 • Aantal bijdragen

  1128
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  12

Trizomu won de laatste keer op Augustus 10

Trizomu had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

529 Support punten

3 Volgers

Over Trizomu

 • Rang
  Trizomu
 • Verjaardag 22-05-1964

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Utorrent
 • Browser
  Firefox 64 bits
 • Provider
  Telenet
 • Locatie
  Grassland
 • Favoriete Films
  Star Trek (alle), De 10 geboden, The Matrix (alle), Need 4 Speed, Fast & Furious
 • Luistert graag naar
  Dance, Trance, Goa, House, Techno
 • Sport
  Toogsport en bierheffen
 • Helden
  De barman/vrouw
 • Tv programma's / Series
  De 7e Dag, NCIS, Star Trek,
 • Overige Intresses
  Star Trek Online

Recente profielbezoeken

15787 profielweergaven
 1. Trizomu

  Café de Download

  Na een avondje stappen in een beruchte buurt in Amsterdam, de buurt ga ik nu niet noemen maar het heeft met groen te maken, net in het hotel en kon het niet laten van jullie te vertellen waar ik héél hard moest om lachen op het moment als ik mijn mails nakeek. Het viel mij meteen op dat er een phishing-mail in de inbox zat, die zou zogenaamd gaan over een bestelling die ik zou geplaatst hebben bij Apple met een pdf bestand als attachtment. Alleen dat laatste deed al alle alarmbellen afgaan. Nu heb ik nog nooit iets online besteld van Apple en wat ik van hen heb heb ik in de winkel gekocht, dus verzenden die boel naar een speciaal email adres van Apple voor het melden van zou een ontvangen mail reportphishing@apple.com . Wat blijkt nu, dat er allerlei info te zien is hoe die verzonden en afgeleverd wordt en wat mij echt aan het lachen bracht (kan ook met dat groen te maken gehad hebben) was dat je ook kon zien in welke map het ter recht kwam "Zonden"
 2. Trizomu

  Café de Download

  Idd., komkommertijd voor alle site's dit moment door de warmte. Maar toch een oplossing geboden vanop een terras met een lekker verfrissende cocktail met een schijfje komkommer. Kon het toch niet laten van even te kijken op Duken en een eventuele oplossing bieden voor mensen in nood. Nog veel warmte plezier voor iedereen.
 3. Trizomu

  PC zonder password instellen

  Beste, Het betreft hier dus een nieuwe pc dus ik veronderstel dat het W10 betreft met de laatste update/upgrade, hier zijn 2 mogelijkheden. 1: Kijk even op de volgende link die afkomstig is van Microsoft die een oplossing bied: wachtwoord uitschakelen echter wordt hiermee het wachtwoord niet verwijderd maar uitgeschakeld zodat de pc toegankelijk is voor iedereen en ook hiermee beheerdersrechten heeft en zowat alles kan doen op de pc. 2: iets meer werk maar het eerste account wordt dan behouden als beheerdersaccount. Maak een tweede account aan als gast of lokaal account. Hoe? kijk even op de volgende link lokaal account scroll dan naar beneden tot u Lokaal account maken tegenkomt. Met een lokaal account verliest u wel wat mogelijkheden van Windows 10, maar er wordt wel veel minder informatie doorgestuurd naar Microsoft. Op de pagina van de link vermeld in de 2e mogelijkheid is hierover (dit onderwerp) nuttige info te bekomen, wil u dat iedereen de volle mogelijkheid kan en mag benutten van W10 dan kan u kiezen voor de 1e mogelijkheid. Note Trizomu: daar ik momenteel op vakantie ben, ben/was ik niet in de mogelijkheid om u een persoonlijke oplossing te bieden en heb daarom gekozen voor deze mogelijkheid die dezelfde oplossing bied. Met vriendelijke groeten, Trizomu
 4. Trizomu

  Café de Download

  Niet alleen heeft zowat iedereen last van de warmte, maar men zou denken dat de Nederlandse politie er nu wel héél veel last van heeft als men ziet wat de aankoop is van hu!n nieuwste politiewagen
 5. Trizomu

  Plaatjes Associatie Thread Deel III

  Wie het stopbord negeert ...... zit met de brokken
 6. Trizomu

  Café de Download

  Het kan geen kwaad, morgen geven ze bij ons 34 a 35 graten dat wordt zeker puffen geblazen. Dat wordt vannacht alles afronden voor het verlof en dan kunnen we misschien er vroeger de brui aan geven en in verlof gaan, het is toch maar administratief werk die er enkel nog is. Dus morgen "swimming in the pool"
 7. Trizomu

  Café de Download

  En dan nog zeggen dat mensen die W 10 Pro gebruiken, bij home kan het niet uitgesteld worden en bij Enterprise weet ik het niet echt maar denk van wel, de update zodanig kan ingesteld worden dat updates/upgrades pas ter beschikking gesteld worden indien die uitvoerig getest zijn door de home gebruikers om daarna ter beschikking gesteld te worden voor algemeen gebruik in organisaties. Dit kan zo ingesteld worden via "zie foto" in Windows Update Of het bij ons ook zo warm is? Man man man, op moment van het schrijven is het 30 graden (en het wordt nog warmer deze week, sommige speken van mogelijke temperaturen tot 35) en door die warmte is het voor ons koeler in de mediaroom die lekker te verdragen is qua temperatuur. De temperatuur staat ingesteld op 18 graden voor de airco, terwijl in de kamer waar de server en de pc's staan die ingesteld is op 10 graden. Niet te vergeten dat het zwembad ons ook de nodige verkoeling brengt, maken we nu meer gebruik van dan anders.
 8. Trizomu

  Café de Download

  Kom ik thuis van een weekendje zee, en genieten van Star Trek Discovery en van onze wandelingen in de ochtend langs de waterlijn van de zee (heeeeerlijk om met z'n tweedjes lekker waker te worden voor het ontbijt), kijk ik vandaag even niet op de pc en zie dat er een upgrade klaar staat. Pfff, morgen een hele tijd de pc en het netwerk niet kunnen gebruiken en dat net dat ik toch wat werk heb voor de vakantie. MS weet het wel juist te plannen. Eerst nog wel een nachtje slapen en hopelijk zonder zorgen, was nochtans een heerlijk weekendje. Slaap zacht, en iedereen met de handjes boven het laken .
 9. Trizomu

  Café de Download

  Dit weekend een Star Trek Discovery marathon in ons appartement aan de Belgische kust, net seizoen één gedownload, was op vijf minuten gedownload, vijftien afleveringen. Een lekker koud biertje erbij, chips en mijn echtgenoot naast me, dit lijkt me een heerlijk weekend en dat met het warme weer. Helaas niet ondertiteld maar dat is geen probleem voor ons. Link kan en mag ik niet plaatsen (torrent) maar als je het lief vraagt, wie weet . Goeie nacht nog en nu gaan
 10. Trizomu

  Café de Download

  Misschien zal er een plaatsje vrij zijn tussen een hemd en een das, al zal die plaats niet zo groot zijn. Nou, vroeger had ik die muur ook niet maar sinds gisteren heb ik die blijkbaar wel, niet dat het mij echt iets uitmaakt want ik heb in mijn FF een paar blokkers voor cookies en trackers. Het verbaasde me echt wel dat ik dit plots wel heb, al is de site te bereiken indien ik op aanvaarden klik.
 11. Trizomu

  Café de Download

  Crap, heeft er zich opnieuw een site (Tweakers) achter een cookie wall gestopt. Nou, dan zullen de blockers en anti-trackers nog meer hun werk moeten doen, Privacy Badger er is werk aan de winkel. Goeie namiddag, pff warm en dan te zeggen dat we die gaan opzoeken in het buitenland terwijl we van de warmte in onze eigen omgeving soms niet kunnen verdragen. Een mens zou gaan verlangen dat het eens regent.
 12. Trizomu

  Café de Download

  Nog 14 dagen en dan is het verlof, eerst 14 dagen bij onze noorderburen (en niet vergeten van de groene winkeltjes even bezoeken) in een leuk hotel en dan 14 dagen NY, dat is ook een leuk hotelletje en daarna is het wachten op de wintervakantie, ook reeds lang geboekt, als we daar onze benen maar niet breken. In afwachting van de vakantie houden we het maar bij het warme weer in de lage landen met een op ons eigen terras of bubbelbad. Dus vanaf 1 augustus geen STO en Duken.NL, als dat maar geen ontwenningsverschijnschellen geeft want we nemen niets mee dat op internet kan dus ook de gsm niet (dat gaat een domme telefoon zijn). Nog een fijne start voor een nieuwe werkweek, en we' tellen af. Slaap zacht iedereen.
 13. Trizomu

  Café de Download

  Ach, indien dit niet te veel gebeurd is het geen schande. Probeer reeds de hele avond op Tweakers te geraken en het lukt me niet, Hmm. We kunnen die website niet vinden. We kunnen geen verbinding maken met de server op tweakers.net. zegt Firefox, of zouden ze een DDos-aanval hebben?
×