Jump to content

Trizomu

Moderators
 • Content Count

  1478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Trizomu last won the day on April 5

Trizomu had the most liked content!

Community Reputation

711 Support punten

3 Followers

About Trizomu

 • Rank
  Trizomu
 • Birthday 05/22/1964

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Utorrent,
 • Browser
  Firefox 64 bits
 • Provider
  Telenet
 • Locatie
  Grassland
 • Favoriete Films
  Star Trek (alle), De 10 geboden, The Matrix (alle), Need 4 Speed, Fast & Furious
 • Luistert graag naar
  Dance, Trance, Goa, House, Techno, Jump
 • Sport
  Toogsport en bierheffen
 • Helden
  De barman/vrouw
 • Tv programma's / Series
  De 7e Dag, NCIS, Star Trek,
 • Overige Intresses
  Star Trek Online

Recent Profile Visitors

21174 profile views
 1. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit bedoelt Indien u de standaard startpagina van FF heeft moet u iets aanpassen en dat doet u door naar Opties te gaan en Startpagina te selecteren Hier vinkt u Topwebsites aan Klik nu bovenaan in de FF op het huisje (firefox startpagina) en dan zou u de startpagina zoals in de eerste afbeelding moeten zien, hoewel die bij u misschien iets kan afwijken dan de afbeelding die door mij gemaakt is. Om nu het door u beoogde bedoeling te bereiken volgt u de volgende stappen: 1: Als u op de nieuwe startpagina bent gaat u met de muis naar de aanwezige Topwepsites dan dan ziet u rechts 3 stippen verschijnen, hier selecteert u Topwebsite toevoegen Wat u dan te zien krijgt legt zichzelf uit Dit is het resultaat:
 2. Goeie zonnige zaterdagmorgen, vandaag luie bewoners in het huis en dat geld ook voor de hond
 3. Vrolijk Pasen voor iedereen
 4. Andere bron genomen vandaag samen met NL ondertitels en het lijkt wel of men een HD film aan het bekijken is, de beste film die ik dit jaar reeds gezien heb ( het kan niet anders omdat het van de makers van Fast & furious is) en zeker de gevechten zijn om je vingers af te likken.
 5. Beide werken nu normaal, al lijkt het iets trager te zijn maar eenmaal opgestart werken ze normaal. Trouwens twee maanden gratis gebruik zoals aangegeven in de startpost
 6. Heb meteen maar een jaar abbo afgenomen maar ik kan er wel bij vermelden dat de mailcliënt Thunderbird en mail (van W10) er niet blij mee waren, dus de les voor mij is/was indien ik mijn mails wil checken PIA dus even op non actief zetten. Voor de rest lijkt het surfen dus gewoon te gaan. De snelheidstest is ietsje anders dan dat ik gewoon ben maar voor België mag het resultaat er zijn. Voor België is het mogelijk van te betalen via bankcontact, dit wou ik er wel even bijvermelden
 7. Die lockdown is hier een lachertje, twee weken zeggen ze om de mensen te sussen. Heb vandaag nieuws gekregen vanuit het UZ Gent dat daar alle afspraken voor niet dringende en ernstige aandoeningen met 12 weken(3maand) opgeschoven worden. En dan durven ze spreken van 2 weken verlenging lockdown, niet geloven. Waarom het bij jullie zolang duurd weet ik niet maar lang kan het toch niet meer duren. Condoomtekort dreigt doordat 's werelds grootste fabrikant productie staakt Bron: Nu.nl
 8. Nee we kunnen hier in België (mogen) niet naar een 2e verblijf rijden, indien men je tegenhoud bij een politie controle kan het zijn dat je een bekeuring oploopt en dan moet je ook nog meteen opletten hoe je de politie te woord staat of er kan nog een rechtzaak van gemaakt worden wegens het moedwillig maken van een verplaatsing die niet nodig is. Echt ... die lockdown.
 9. Die gaan we even bekijken vanavond, we zien nogal graag films met Vin Diesel, is wel in hdcam (zoals in de goeie ouwe tijd van het downloaden, we worden oud als we dat al zeggen)
 10. Strijd tegen corona doet stroomverbruik fors dalen Het stroomverbruik in ons land is de voorbije dagen gevoelig gedaald, blijkt uit nieuwe cijfers van de Belgische hoogspanningsbeheerder Elia. Het piekverbruik ligt sinds de nieuwe, strengere maatregelen van dinsdag – onder meer een samenscholingsverbod – 10 tot 15 procent lager dan gewoonlijk. Dat is vergelijkbaar met de terugval van het stroomverbruik tijdens het weekend. Het stroomverbruik was overigens al voor dinsdag aan het dalen. Vorige week, na een eerste reeks maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad, viel het elektriciteitsverbruik onmiddellijk terug met 5 tot 10 procent. De woordvoerder van Elia, Marleen Vanhecke, kan niet meteen zeggen wie in België minder stroom verbruikt. Het ziet ernaar uit dat het verbruik van de grote industriële bedrijven voorlopig op peil blijft. De sluiting van heel wat winkels, restaurants en andere horecazaken zou weleens de reden kunnen zijn van de daling, geeft ze aan.Italië en Spanje België is niet het enige land waar het stroomverbruik de jongste dagen daalt, zegt Vanhecke. Maar de impact van de maatregelen tegen de corona-uitbraak op het elektriciteitsverbruik loopt sterk uiteen van land tot land. In Italië werd de afgelopen week een vijfde minder elektriciteit geconsumeerd, terwijl er in Spanje geen enkel effect waar te nemen valt. In Duitsland werd de voorbije week 5 procent minder stroom verbruikt en in Frankrijk 10 procent minder. Toch is het volgens de woordvoerder van Elia niet duidelijk of het verminderde verbruik nu ligt aan de lockdown of aan het zeer zachte weer voor de tijd van het jaar. Bron: De standaard Heeft men hier dan rekening gehouden met het feit dat er nu waarschijnlijk meer gebruik zou kunnen gemaakt worden van o.a. het internet of de tv, want het lijkt me toch dat nu juist meer zou kunnen gekeken worden naar streaming diensten zoals Netflix e.d. . Zelf merk ik dat mijn tijd op het net toch wel is toegenomen, zeker als het gaat over zakelijke betrekkingen, om toch enig contact te houden met vrienden en familie. Zakelijk is het een ramp daar er voor ons vele privé, al dan niet allemaal, evenementen afgelast zijn of worden maar ook voor privé zaken is er ook het een en ander veranderd. Zo waren we van plan om tegen de zomer een buitenverblijf op Texel te kopen, ook voor mijn moeder die er graag gaat hoewel zij zwaar ziek is en ook onder palliatieve zorgen is, en nu op zeer losse schroeven staat zo niet als afgeschreven plan moet gaan beschouwd worden. Gelukkig waren en zijn er geen definitieve afspraken gemaakt geweest, maar het plan en het idee blijft wel hangen en we hopen als alles over is we het opnieuw kunnen opnemen. De tijd zal het uitwijzen en voorlopig blijven we dus in ons stulpje in België, we kunnen zelfs niet gebruik maken van onze 2e woning aan de Belgische kust wegens de lockdown hier.
 11. Gisteren gedownload, niet verder vertellen, ondertitels gevonden en even door ConverdXtoDVD laten gaan - 1 pak chips - 1 emmer popcorn en de nodige frisdrank. Hoewel we niet zo fan zijn van Star Wars vonden we het toch een mooie film, zeker de grondgevechten. En nu we in België zo goed als in lockdown zijn, gaan we ook alle films en series bekijken van een bekende reeks met het woord Star ... in en ja ook de nieuwe serie. Maar het was leuk star Wars nog eens te zien en eerlijk gezegd voor mij was dit de beste.
 12. De laatste dagen hoor ik nogal eens dat er problemen zijn met Discord in verband met het updaten en verbinden, dit met de desktop versie, met de webversie zijn geen problemen. Dit heeft te maken met het veiligheidsprogramma dat men heeft en bij mij was/is dat met Kaspersky Total Security of deze problemen zich ook voordoen met andere anti-virus/firewall programma's kan ik niet bevestigen, maar de oplossing die Discord naar voren schuift helpt in ieder geval niet voor Kaspersky misschien wel voor andere. Hierna plaats ik de oplossing die Discord voorstelt, 1) Temporarily disable antivirus programs and firewalls > Terminate all Discord processes in Task Manager 2) Completely remove and clear Discord from your system by deleting these two folders: %AppData%\Discord %LocalAppData%\Discord (You can find these folders by following the steps in this support article) 3) Restart your PC > Disable antivirus programs and firewalls one more time 4) Run the Installer Op het forum van Discord werd een tweede mogelijke oplossing voorgesteld, die gelijkaardig is: 1. delete %AppData%\Discord 2. i moved that (0.0.306) folder to my desktop 3. delete %LocalAppData%\Discord 4. Restart my PC 5. Temporarily disable my windows defender 6. Download current version of discord from the homepage 7. Automatically the discord will update the (maybe in my case) corrupted data and now its run perfectly normal Hierbij wel een opmerking van mijn kant: delete de map 0.0.306 van je desktop die word toch opnieuw aangemaakt. Echter na een klein onderzoek heb ik gemerkt dat niet alles van Discord weg is en blijft er nog héél wat achter, dit heb ik aan de hand van Revo Uninstaller Pro gedaan (betaalde versie, de gratis versie wist niet zo goed gegevens) die al wat achterbleef van Discord effectief verwijderde. Ik wil nu echt geen reclame maken maar het programma is echt zijn weinige geld waard indien met iets effectief wil verwijderen, zelfs de ingebouwde mogelijkheid in W10 doet het niet zo goed. Echter beide aangegeven mogelijke oplossingen werken niet voor Kaspersky Total Security, de volgende wel: Allereerst zorg dat discord effectief verwijderd is van de pc, maar mogelijk werkt de oplossing ook zonder het verwijderen van discord dit heb ik eveneens getest en werkt ook dus is het aan u voor de kiezen welke mogelijkheid u kiest persoonlijk heb ik voor de veiligheid gekozen en verwijderd, en installeer Discord opnieuw hier zal u opmerken dat het probleem zich blijft voordoen dus nu de oplossing: Ik zal het proberen van uit te leggen aan de hand van mijn Kaspersky, mijn versie is wel in het Nederlands, met foto's. 1: kies linksonder INSTELLINGEN 2: kies bescherming 3: kies hier programma controle 4: Kies programmas beheren 5: Zoek naar Discord en Github en zet aan de rechtsekant netwerk op VRAGEN OM ACTIE, dan zouden de vraagtekens in het oranje moeten komen te staan Het is niet nodig om Kaspersky opnieuw op te starten en Discord zou nu normaal moeten werken indien u het opstart.
 13. Nou, de (hoe zeg men dat nu deftig 😆) foute films die ik download staan er niet tussen hoewel ik die ook binnenhaal met torrents of met een video converter voor een vriend (bar) en ja ook wel eens voor ons beiden. Nog geen enkele keer gemarkt dat die er tussen stonden en gebruik geen vpn of zo. En niet alleen de foute films staan er niet tussen maar ook de nieuwste (meestal NL ondertiteld) gewone films staan er niet bij, ook de nieuwste Star Trek serie niet al is die dan wel niet ondertiteld. Ik denk dat ik door de mazen van het net glip.
 14. Download reeds meer dan 10 jaar vanuit hetzelfde adres en er staan maar 6 downloads in, lol, en dan nog allemaal legale software. Wat ook leuk is, dat je kan zien wat er die dag het meest gedownload is in je land en voor mij is dat https://iknowwhatyoudownload.com/en/stat/BE/daily
 15. Avast stopt met verkopen gebruikersdata Beveiligingsbedrijf Avast stopt met het verkopen van gebruikersgegevens aan bedrijven. Het bedrijf kwam eerder deze week onder vuur te liggen vanwege het verzamelen van gepseudonimiseerde data. Het bedrijf biedt excuses aan. In zijn blogpost biedt Vlcek zijn excuses aan. "Als ceo van Avast voel ik me persoonlijk verantwoordelijk", schrijft hij. "Mensen beschermen is onze topprioriteit en al het tegenovergestelde dat we doen, is onacceptabel." Volgens Vlcek heeft het bestuur van Avast besloten dat Jumpshot stopt met het verzamelen van data en wordt het bedrijf opgedoekt. Dat gebeurt per direct. Vlcek geeft ook uitleg over hoe hij tot deze beslissing is gekomen. Hij suggereert dat hij daar zelf mee kwam. "Toen ik zeven maanden geleden aantrad als ceo heb ik veel tijd besteed aan het herevalueren van al onze zakelijke diensten. Daarbij kwam ik tot de conclusie dat dataverzameling niet past in onze privacyprioriteiten voor 2020 en verder." Vlcek zegt dat Avast in 2015 begon met Jumpshot omdat 'cybersecurity een big data game zou worden'. Hij zegt dat het bedrijf altijd binnen de juridische kaders is gebleven en dat het zich altijd aan wetten als de AVG heeft gehouden. Bron: Tweakers.net
×
×
 • Create New...