Spring naar bijdragen

Oita

Full members
 • Aantal bijdragen

  94
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Support punten

Over Oita

 • Rang
  Duken Addict
 • Verjaardag April 24

Informatie

 • Geslacht
  Female
 1. Oita

  TGA extensie converteren naar DDS extensies

  Zoals gezegd zou ik mijn ervaring nog laten weten na de beide prgs te hebben uitgeprobeerd. Trizomo; de "converteren" link leverde een online prg op n.l. convertio. Deze werkte wel om DDS naar TGA te converteren maar helaas omgekeerd niet. Het gaf geen optie/mogelijkheid aan om van TGA naar DDS te converteren. Trizomo en Drifter; jullie gaven beide het te downloaden prg "Easy2convert.com" als een mogelijkheid op. En deze werkte perfect !!!! Hartelijk bedankt voor deze hulp !
 2. Oita

  TGA extensie converteren naar DDS extensies

  Drifter dat prg. heb ik inderdaad niet geprobeerd, dank je wel voor de link. Ga ik zeker proberen. Jullie horen van me welke (of misschien wel beide) prgs werken.
 3. Oita

  TGA extensie converteren naar DDS extensies

  Dank u Trizomu voor het antwoord. Ik heb inderdaad al een paar online prgs geprobeerd die helaas niet werkte. Maar diegene dat online prg wat u in de reactie geeft ken ik niet dus die zal ik zeker gaan proberen. Ik laat het hier weten of het gelukt is !
 4. Hallo iedereeen, Weet iemand een prg om TGA extensies om te zetten naar DDS extensies. Beide zijn extensies voor stilstaand beeld. De gebruikelijke prgs heb ik al geprobeerd zoals; Format Factory, Freemake, en Handbrake. Overigens zijn dat prgs die overwegend video bestanden omzetten. TGA en DDS zijn enkel voor stilstaand beeld. Hopelijk weet iemand iets. Maar in ieder geval bedankt alvast voor het lezen van mijn bericht. Fijne avond nog verder. gr. Oita
×