Spring naar bijdragen

T H W I T

Full members
  • Aantal bijdragen

    913
  • Geregistreerd

Nieuwsbericht Reacties geplaatst door T H W I T

  1. 1 uur geleden zei Draakie:

    @THWIT Werkt jou proxy tool nog? ;) Dan zal daar straks weer leven in zitten. :P

    Helaas. Een hele tijd geleden de servers offline laten gaan. Later pas bedacht geen back-up van de server te hebben gemaakt, dus een hernieuwd leven voor de tool zit er ook niet in.

    Tenzij ik er uiteraard moeite in zou stoppen om een nieuwe tool te schrijven, maar gezien het feit dat the Pirate Bay volgens mij tegenwoordig een stuk minder relevant is (mensen downloaden minder, dankzij Spotify/Netflix, of halen hun stuff elders), ben ik dat niet echt van plan.

    Overigens zou het kunnen dat de Firefox en Chrome plugin nog wel werken, geen idee, want daar heb ik al in geen tijden naar omgekeken.

    Mijn persoonlijke tip zou, naast het zelf opzoeken van een goeie proxy, overigens de vergelijkbare tool van the Pirate Bay zelf zijn. Ze hebben hem overduidelijk afgekeken van mijn tool (zeg ik met een knipoog ;) ), maar dan in een veel betere uitvoering: gecombineerd met een TOR-netwerk kan je dan echt hoe dan ook bij the Pirate Bay terecht komen. Zoek voor PirateBrowser.

    • Leuk 1
  2. Mijn vermoeden.

    Brein loopt nu dus al een aantal maanden met deze techniek, dus moet in staat zijn ook gegevens van een aantal maanden nog te gebruiken. Vervolgens zullen deze gegevens grondig geanalyseerd zijn, waarmee het 4e lid kon worden opgespoord.

    Het blijft een kat en muis spel, maar de kat (Brein) heeft de laatste tijd toch wel erg aan kracht gewonnen... Vroeger was het al niet makkelijk onder de radar te blijven, maar op dit moment wordt het wel erg lastig gemaakt.

    @Duken, heb jij overigens ooit nog wat gehoord van die zaak van DisasterZany? Zou zijn crowdfundingproject zijn geslaagd?

    • Leuk 1
  3. 14 uur geleden zei Duken:

    Daarom ben ik zo blij met Google music. Je kan je eigen muziek automatisch laten uploaden op hun platform. Mapje downloads komt automatisch in Google music, en kan ik streamen op mijn telefoon. Door al dat gedoe heb ik ook mijn spotify gestopt . 

    Die Music Manager van Google Music werkt inderdaad wel ideaal om mijn PC collectie op mijn telefoon beschikbaar te hebben, Echter, op mijn PC kan ik ook nog heerlijk mijn collectie via spotify luisteren en tevens aanvullen met de catalogus van Spotify, zonder dat hiervoor een abonnement nodig is. Daarom gebruik ik tegenwoordig Spotify voor de PC, Google Music voor het luisteren van mijn persoonlijke collectie op mijn telefoon en Spotify daarnaast voor het streamen van onbekende albums naar mijn telefoon. Ik blijf toch echt trouw aan Spotify, want ja, Gratisss hahah...

     

    5 uur geleden zei Gast Chantie:

    Kan iemand vertellen welke dienst nou de meeste muziek heeft? Of is het nu echt heel verdeeld?

    Overduidelijk Spotify. Zij werken al het langst aan het verbreden van hun catalogus en hebben dus naast vrijwel alle mainstream muziek ook specifieke genres aangevuld. Denk hierbij aan klassieke muziek, Nederlandstalige muziek (verder op bijna geen enkel platform goed vertegenwoordigd) en bepaalde soorten wat oudere harde rock. Wanneer hebben andere diensten een beter aanbod? Tsja, dit is slechts heel beperkt, zoals het voorbeeld met Kanye West en Tidal, want over het algemeen heeft Spotify verreweg de grootste catalogus.

    • Leuk 1
  4. Heeft iemand Jungle Book gezien? Voor mij echt jeugdsentiment, 100%. Wat heb ik die videoband als kind letterlijk grijs gedraaid... Daarom ben ik stiekem wel benieuwd naar deze nieuwe versie, maar ja, uit angst dat hij tegenvalt (ik behoor per slot van rekening natuurlijk ook niet echt meer tot de doelgroep), heb ik 'm nog niet durven kijken. Dus iemand anders, is 't wat?

    • Leuk 1
  5. Op 25-4-2016 om 21:43 zei Duken:

    De top 10 meest gedownloade films van 125 apr. tot 1 mei 2016. Deze week staat de film ‘Deadpool’ bovenaan, gevolgd door ‘Zootopia’ en de ‘The Jungle Book’  maakt de top drie compleet.

    Week 17, 25 april tot 1 mei, zijn er twee nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Deadpool is voor de vierde keer de meest gedownloade film.
    De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn DVD of Blueray rips tenzij anders vermeld. 

    Op de onderstaande pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

    Het bekijken van deze films kan natuurlijk via het programma Popcorn Time. Als u de films wilt downloaden dan raden wij Spotnet 2.0 aan om deze te downloaden via nieuwsgroepen.

    Ranking (Vorige wk.) Movie IMDb Rating / Trailer
     
    1 (1) Deadpool (HDrip subbed) 8.6 / trailer
    2 (…) Zootopia (TS) 8.3 / trailer
    3 (8) The Jungle Book (TS) 8.3 / trailer
    4 (2) Ride Along 2 5.9 / trailer
    5 (…) The Boss (Webrip) 5.2 / trailer
    6 (5) The Witch (Webrip) 7.2 / trailer
    7 (…) Triple 9 (Webrip) 6.5 / trailer
    8 (3) The Revenant 8.2 / trailer
    9 (7) Batman v Superman: Dawn of Justice (TS) 7.5 / trailer
    10 (9) Hail Caesar! (Webrip) 6.8 / trailer

    Hahaha 125 april, maar verder nog een paar kleine foutjes eruit gevist. Kijk maak ff in t citaat ;) (just helping)

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...