Spring naar bijdragen

THWIT

Full members
 • Aantal bijdragen

  878
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  36

THWIT won de laatste keer op Oktober 31 2016

THWIT had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

162 Support punten

Over THWIT

 • Rang
  Duken Legend
 • Verjaardag Februari 15

Informatie

 • Awards
  Best newbie 2012!
 • Geslacht
  Male
 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Firefox

Recente profielbezoeken

10857 profielweergaven
 1. Help, blokkade van The Pirate Bay is heel dichtbij

  Helaas. Een hele tijd geleden de servers offline laten gaan. Later pas bedacht geen back-up van de server te hebben gemaakt, dus een hernieuwd leven voor de tool zit er ook niet in. Tenzij ik er uiteraard moeite in zou stoppen om een nieuwe tool te schrijven, maar gezien het feit dat the Pirate Bay volgens mij tegenwoordig een stuk minder relevant is (mensen downloaden minder, dankzij Spotify/Netflix, of halen hun stuff elders), ben ik dat niet echt van plan. Overigens zou het kunnen dat de Firefox en Chrome plugin nog wel werken, geen idee, want daar heb ik al in geen tijden naar omgekeken. Mijn persoonlijke tip zou, naast het zelf opzoeken van een goeie proxy, overigens de vergelijkbare tool van the Pirate Bay zelf zijn. Ze hebben hem overduidelijk afgekeken van mijn tool (zeg ik met een knipoog ), maar dan in een veel betere uitvoering: gecombineerd met een TOR-netwerk kan je dan echt hoe dan ook bij the Pirate Bay terecht komen. Zoek voor PirateBrowser.
 2. voorstellen

  En toen kreeg ik zo maar een melding in m'n mailbox, dankzij de tag van @Draakie. Wel leuk om te zien dat het snel in elkaar geflanste hobbyprojectje toch uiteindelijk nog steeds wel eens door mensen wordt gevonden (en gebruikt). Schijnbaar werkt het ook nog gewoon, wat mij verbaast, aangezien het draait op gratis servers, waar ik al in geen tijden meer naar heb omgekeken. Zoals ook al eerder gezegd, nog steeds gebruiken mensen de tool. Ongeveer 700 per maand zelfs , het overgrote deel uit Hollanda... Al valt dit natuurlijk in het niet bij "de hoogtijdagen" van het programmaatje, toen 2200 mensen het op een dag gebruikten. (Hoewel dat er allicht nog wel meer zijn geweest, ware het niet dat die gratis servers waar ik het al over had er toen per definitie van over de kop gingen. De applicatie werkte dan wel, maar de analyse software niet ) Zoiets motiveert toch eigenlijk wel om weer eens in de wereld van het programmeren te duiken, maar ja, waar haal je de tijd vandaan tegenwoordig.
 3. Forumgebruikers ervaring met deze url? WOT slaat namelijk alarm, maar dat zou vast wel gaan om advertenties ofzo, die zijn wel vaker een beetje agressief bij streams.....
 4. Mijn vermoeden. Brein loopt nu dus al een aantal maanden met deze techniek, dus moet in staat zijn ook gegevens van een aantal maanden nog te gebruiken. Vervolgens zullen deze gegevens grondig geanalyseerd zijn, waarmee het 4e lid kon worden opgespoord. Het blijft een kat en muis spel, maar de kat (Brein) heeft de laatste tijd toch wel erg aan kracht gewonnen... Vroeger was het al niet makkelijk onder de radar te blijven, maar op dit moment wordt het wel erg lastig gemaakt. @Duken, heb jij overigens ooit nog wat gehoord van die zaak van DisasterZany? Zou zijn crowdfundingproject zijn geslaagd?
 5. Downloaden weer populair door exclusieve titels

  Die Music Manager van Google Music werkt inderdaad wel ideaal om mijn PC collectie op mijn telefoon beschikbaar te hebben, Echter, op mijn PC kan ik ook nog heerlijk mijn collectie via spotify luisteren en tevens aanvullen met de catalogus van Spotify, zonder dat hiervoor een abonnement nodig is. Daarom gebruik ik tegenwoordig Spotify voor de PC, Google Music voor het luisteren van mijn persoonlijke collectie op mijn telefoon en Spotify daarnaast voor het streamen van onbekende albums naar mijn telefoon. Ik blijf toch echt trouw aan Spotify, want ja, Gratisss hahah... Overduidelijk Spotify. Zij werken al het langst aan het verbreden van hun catalogus en hebben dus naast vrijwel alle mainstream muziek ook specifieke genres aangevuld. Denk hierbij aan klassieke muziek, Nederlandstalige muziek (verder op bijna geen enkel platform goed vertegenwoordigd) en bepaalde soorten wat oudere harde rock. Wanneer hebben andere diensten een beter aanbod? Tsja, dit is slechts heel beperkt, zoals het voorbeeld met Kanye West en Tidal, want over het algemeen heeft Spotify verreweg de grootste catalogus.
 6. Top 10 meest gedownloade films – 2 mei. tot 8 mei.

  Heeft iemand Jungle Book gezien? Voor mij echt jeugdsentiment, 100%. Wat heb ik die videoband als kind letterlijk grijs gedraaid... Daarom ben ik stiekem wel benieuwd naar deze nieuwe versie, maar ja, uit angst dat hij tegenvalt (ik behoor per slot van rekening natuurlijk ook niet echt meer tot de doelgroep), heb ik 'm nog niet durven kijken. Dus iemand anders, is 't wat?
 7. Top 10 meest gedownloade films – 25 apr. tot 1 mei.

  Hahaha 125 april, maar verder nog een paar kleine foutjes eruit gevist. Kijk maak ff in t citaat (just helping)
 8. Café de Download

  Aah, dolfinarium, altijd leuk
 9. Had ik al verteld dat deze tool dagelijks nog steeds door heel veel Nederlanders wordt gebruikt? Tsja, ik snapte er zelf eerst ook vrij weinig van, maar schijnbaar zijn heel veel mensen zich nog steeds niet bewust dat TPB weer gewoon via hun reguliere URL te vinden is... Om mijn servers te ontlasten heb ik daarom een aantal maanden geleden advertenties in de tool gezet. Zo worden mensen ontmoedigd de tool te gebruiken en kan t project uitgefaseerd worden. (Daarnaast verdien ik er stiekem dus ook nog wat aan.) Gek genoeg zijn er toch nog steeds mensen die gebruik maken van de tool, sinds de invoering van de advertenties is het bezoekersaantal teruggelopen tot ongeveer 2.000 voor de maand april. Overigens lopen de advertenties via Adf.ly, dus nouja zoveel houd ik er ook weer niet aan over hoor
 10. Café de Download

  Dat zou echt top zijn Duken! Want weet je wat het is, het is voor haar echt een hele grote wens om een album op te nemen, maar ja, in deze verderfelijke muziekwereld is dat echt heel lastig. Sommige artiesten verdienen heel veel, terwijl de grote meerderheid in de marges moet leven van inkomsten die maar net boven de bijstandsuitkering zitten. En ja, als je in die laatste categorie zit, wordt het wel erg lastig om een studiosessie voor een album à 15.000 euro te bekostigen... Zie daarover ook dit interessante artikel van de NOS van begin dit jaar: http://nos.nl/artikel/2080781-muziek-blijft-voor-veel-beroepsmuzikanten-sappelen.html
 11. Café de Download

  Hey mensen! Daar was ik weer. Zeggeh... Zijn er mensen onder jullie toevallig fan van AJAX? Een vriendin van me heeft een gesigneerd wedstrijdshirt van Davy Klaassen dat per opbod wordt verkocht. Het geld gaat naar een crowdfundingactie van haar om een nieuw album te kunnen maken (ze is namelijk muzikante). Er zijn tot nu toe nog niet veel biedingen, dus zou je het toch waardevolle shirt voor echt een scherpe prijs kunnen bemachtigen. Daarnaast help je haar echt geweldig om haar droom, een eigen muziekalbum, te kunnen verwezenlijken. Mocht je geïnteresseerd zijn, kijk dan hier: https://www.facebook.com/pennyleen/posts/1700633213508902 Mocht je iemand kennen die hier wel in geïnteresseerd kan zijn, dan help je haar echt geweldig door deze link naar die persoon door te sturen! Alvast bedankt!
 12. Hulp bij afstudeeronderzoek gezocht...

  Done Toch maar een paar minuten werk.
 13. Forum vernieuwd van Duken.nl

  Ziet er goed uit Duken!! Nu eens even kijken of alles ook nóg beter werkt...
 14. Café de Download

  Jep... Zo op het eerste oog heeft DisasterZany namelijk ook echt overal op het internet diezelfde nickname gebruikt. Zelfs met simpel google werk had ik in no-time zijn echte naam en woonplaats gevonden, zo gaat dat nou eenmaal. Dat heeft Brein duidelijk ook gedaan. Zie daar dus een reden om niet alleen overal verschillende wachtwoorden te gebruiken op het internet, maar vooral ook verschillende nicknames... Overigens, 't is maar een ideetje hoor, maar mocht Zany het zelf goed vinden, misschien kan jij dan, Duken, wel een soort van interviewtje met hem afnemen via mail ofzo. Op die manier krijgt hij echt wat publiciteit voor zijn crowdfunding en heb jij iets waarmee Duken.nl weer eens wat meer publiciteit kan krijgen.
 15. Café de Download

  Tsja, ik weet het natuurlijk ook niet, maar het is nou niet bepaald een veel voorkomende nickname, "onze" Disaster had natuurlijk ook affiniteit met downloaden (hij zat niet voor niks op dit forum) en in het nieuwsbericht valt ook te vinden dat hij een student is: iets dat klopt met de laatste info die wij van m hebben. Ik heb 'm al via Duken PM een berichtje gestuurd om het na te vragen en hem een hart onder de riem te steken. Edit: Na wat zoekwerk: Ja, helaas is het echt één en dezelfde persoon... Edit 2: Nogmaals, zie hier dus het ex parte bevel, zoals ingediend op 4 november 2015: http://www.ie-forum.nl/backoffice/uploads/file/Rb_%20Zeeland-West-Brabant%205%20november%202015%20IEF%205444%20%28Brein%20tegen%20D%29.pdf Blz 8, (Blz. 10 in dit bestand), 20: Erg triest toch. Halverwege 2015 begonnen en in oktober dus al in het vizier van Brein. Zo snel kunnen ze er dus bij zijn!!
×