Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:DownloadFilmpjes

Full members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Support punten

1 Follower

About DownloadFilmpjes

 • Rank
  Full Member

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 • Download met
  uTorrent
 • Browser
  SRWare Iron
 1. Vroeg me af of er al mensen zijn geweest die de film daadwerkelijk in de bios hebben gezien. Ik kan me er werkelijk niets bij voorstellen, zo'n film waarbij je de telefoon bij de hand moet hebben. Iemand?
 2. Dan heb ik ook nog een leuk statistiekje. Vanaf mijn website hebben bijna 7.000 mensen op de link naar jouw download geklikt.
 3. Gefeliciteerd met deze geweldige cijfers! Zal binnenkort ook op mijn site opnieuw aandacht aan jouw tool schenken. Geweldig!
 4. BREIN kan wel doorgaan met het blokkeren van die proxy's, maar het voegt echt helemaal niets toe. Er zijn werkelijk duizenden proxy's op het internet en honderden die in één keer doorlinken naar The Pirate Bay. Kanslose missie dus.
 5. Nieuw Pirate Bay-domein uit de lucht De nieuwe domeinnamen van The Pirate Bay in Groenland zijn vanochtend vroeg offline gehaald door het bedrijf dat de .gl-extensie uitgeeft. Onlangs veranderde The Pirate Bay van domein in verband met de dreiging van in beslagname van haar domeinnaam in Zweden. Vooruitlopend op deze dreiging besloot de torrentsite te verhuizen naar een Groenlandse extensie, maar hier is nu een stokje voor gestoken. De uitgever van het Groenlandse .gl-domein besloot tot het uit de lucht halen van de domeinnaam nadat het erachter was gekomen dat de domeinnaam voor illegale acti
 6. Kuik laat ook weer een scheet. De meeste websites die ondertiteling aanbieden accepteren geen eens originele ondertitels, maar alleen door de gebruikers zelf gemaakt. Kuik snapt er niks van.
 7. Schitterend nieuws natuurlijk, maar Stichting BREIN heeft van de rechters in Nederland het volmacht gekregen om de lijst met ip-adressen op eigen inzicht aan te passen waar het wil. Dit kan binnen een dag weer over zijn. Niet dat het veel uitmaakt natuurlijk, de manieren om die blokkade te omzeilen zijn legio.
 8. Ik moet nodig weer eens wat films gaan kijken zie ik wel. Heb er al veel teveel gemist. Heb zelfs Django nog niet eens gezien.
 9. Klopt, vaak gaat mijn voorkeur daar ook naar uit. Dat zijn bestanden van 4,34 gb. Beeld- en geluidskwaliteit zijn dan gewoon goed en je haalt het zo binnen.
 10. Wat voor een leek de meest eenvoudige indicatie is dat je een goede kwaliteit Torrent binnensleept is de bestandsgrootte. Hoe groter de Torrent, hoe hoger de kwaliteit kun je wel stellen. Bij bijvoorbeeld KickAssTorrent (kat.ph) kun je zelfs op bestandsgrootte sorteren, wat het zoeken vereenvoudigd. Verder moet je zoeken naar Torrents waar 1080p in de titel staat. Dat is kwalitatief het hoogst beschikbare videosignaal. Verder kun je ook termen als BlueRay en BrRip meenemen in je zoekopdracht. Succes.
 11. Heb hem zojuist op Chrome voor het eerst geïnstalleerd, maar hij doet nites. Krijg de melding dat de webpagina niet beschikbaar is. Er wordt inderdaad een IP-adres genoemd. Op Firefox had ik hem al langer staan, maar via daar doet ie het ook niet. Heb hem daar al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar helpt nog steeds niet. Ook KPN overigens.
 12. Bij mij werkt hij niet meer. Zowel in Chrome als in Firefox niet. Ook na de update niet en ook niet na verwijderen en opnieuw installeren.
 13. Wrath of the Titans. Leuk filmpje. Aanrader om eens te bekijken. Kijk dan eerst wel ook Revenge of the Titans even.
 14. Wat vaak wel het geval is is dat het de pagina een stuk trager laat laden. Vooral de zaken van Facebook komen pas laat tevoorschijn.
 15. Voor jou als Google liefhebber wel leuk om te weten. Het publiek mag nu een nieuwe clouddienst uitzoeken. Er kan gestemd worden op de blog van Boxopus en Google Drive heeft vooralsnog de voorkeur bij het volk. Drive krijgt maarliefst 75% van de stemmen.
×
×
 • Create New...