Spring naar bijdragen

selman23

Full members
  • Aantal bijdragen

    94
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door selman23

  1. Hallo, ik heb een paar vraagjes over mijn xbox 360 en gta 5 erop draaien. De xbox 360 heb ik 3 jaar geleden gehaald dus heeft oudere firmware (fable 3 deed het nog wel) dus zou ik er gta 5 op kunnen draaien (legitieme DVD) zonder iets te updaten? En als ik gta 5 gratis zou willen spelen hoe brand ik deze dan op een dual layer? Want meestal zijn de bestanden groter dan 8,5 gyg.

  2. MSI doet niet aan reparatie in Nederland Iik zou hem dan door moeten sturen naar de VS, in de VS kan ik hem van een webshop voor 40% van de prijs krijgen, daarom. Wat er kapot is heb ik geen idee van maar het lag niet aan de CPU en ook niet aan de RAM of videokaart, alles was aangesloten. Dus dat laat een ding over dat is t moederbord. De voeding was ook al gecheckt.

  3. Hallo, ik heb mijn moederbord en cpu vervangen alleen nu gaat mijn pc niet meer aan. Ik weet zeker dat alles compatibel was. Ik heb voorin mijn pc een fan controller, die geeft even heel kort licht als ik hem aanzet maar gaat daarna weer uit, ook hoor ik een korte zoem van de fans/hdd. Het moederbord geeft geen piep. Zou iemand mij hierbij kunnen helpen?

    Alvast bedankt.

  4. Hallo, vandaag zat ik even mijn computer op te ruimen en toen kwam ik een map tegen die ik nog nooit eerder had gezien. In die map stonden allemaal random fotos van vrienden op facebook, plaatjes van waar mijn facebook op ingelogd was (welke locaties) allemaal webpaginas en uitvoerscripts ook fotos die ik nog nooit eerder gezien heb van mensen op facebook. Hier ff een fototje:

    http://tinypic.com/r/169fbb6/6 (alle fotos heb ik weggevaagd met wit)

    Weten jullie wat dit is? De enige die toegang tot deze computer heeft ben ik, niemand anders kan erachter gezeten hebben.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...