Draakie

Moderators
 • Aantal bijdragen

  362
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  21

Draakie won de laatste keer op Februari 20

Draakie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

107 Support punten

1 Volger

Over Draakie

 • Rang
  Duken Hero
 • Verjaardag

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man

Contact Methodes

 • Website URL
  www.duken.nl

Overig

 • Download met
  Spotnet 2.0
 • Browser
  Chrome

Recente profielbezoeken

1212 profielweergaven
 1. Goed scherm, ik heb zelf een TVtje van Medion. Goed scherm en geen gedoe. Als hij niet bevalt kan je hem altijd nog terug brengen.
 2. Hier is de website ook offline. Een alternatief is bijvoorbeeld the pirate bay of http://digtorrents.com/ voor nu. Even geduld... Error 521 Ray ID: 3348b98172d62b88 • 2017-02-21 08:10:55 UTC Web server is down RARBG is een goede torrentsite, die met opvalt door zijn layout. Met name voor film liefhebbers. Op de hoofdpagina de 'aanbevolen torrents' met welke films er recentelijk zijn toegevoegd. Kies een film, dan zie in het overzicht eronder ook welke versies en resoluties er allemaal op beschikbaar zijn en hoeveel seeders die hebben.
 3. Volgens mij bedoel je het programma van @THWIT . Maar waarom heb je een proxy nodig? De piratebay is vanuit Nederland toch gewoon te benaderen?
 4. Ja je kan je account op 5 apparaten tegelijk gebruiken. Je kunt dus de VPN verbinding actief hebben de Windows Desktop, je laptop je Andriod phone etc. Je kunt de applicatie op zoveel apparaten als je wilt installeren. Je kunt 5 verbindingen tegelijk gebruiken.
 5. De top 10 meest gedownloade films van 20 februari tot 26 februari. Deze week staat de film ‘Doctor Strange’ bovenaan, gevolgd door ‘Moana’ en ‘Arrival’ maakt de top drie compleet. Week 8, zijn er drie nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Doctor Strange is voor de tweede keer de meest gedownloade film. De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn DVD of Blueray rips tenzij anders vermeld. Op de onderstaande pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van deze films kan via het programma qBittorrent. Als u de films wilt downloaden dan raden wij Spotnet 2.0 aan om deze te downloaden via nieuwsgroepen. Ook kunt u Kodi gebruiken i.c.m. Exodus om films te streamen. Top 10: Plaats Vorige wk. Film IMDb Rating / Trailer 1 (3) Doctor Strange 8.0 / trailer 2 (…) Moana 8.0 / trailer 3 (1) Arrival 8.3 / trailer 4 (2) Hacksaw Ridge 8.5 / trailer 5 (…) Assassin’s Creed (Subbed HDRip) 6.3 / trailer 6 (4) Passengers (Subbed HDrip) 7.1 / trailer 7 (…) Allied 7.1 / trailer 8 (6) La La Land (DVDscr) 8.8 / trailer 9 (10) Lion (DVDscr) 8.0 / trailer 10 (5) Jack Reacher: Never Go Back 6.3 / trailer
 6. De top 10 meest gedownloade films van 20 februari tot 26 februari. Deze week staat de film ‘Doctor Strange’ bovenaan, gevolgd door ‘Moana’ en ‘Arrival’ maakt de top drie compleet. Week 8, zijn er drie nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Doctor Strange is voor de tweede keer de meest gedownloade film. De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn DVD of Blueray rips tenzij anders vermeld. Op de onderstaande pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van deze films kan via het programma qBittorrent. Als u de films wilt downloaden dan raden wij Spotnet 2.0 aan om deze te downloaden via nieuwsgroepen. Ook kunt u Kodi gebruiken i.c.m. Exodus om films te streamen. Top 10: Plaats Vorige wk. Film IMDb Rating / Trailer 1 (3) Doctor Strange 8.0 / trailer 2 (…) Moana 8.0 / trailer 3 (1) Arrival 8.3 / trailer 4 (2) Hacksaw Ridge 8.5 / trailer 5 (…) Assassin’s Creed (Subbed HDRip) 6.3 / trailer 6 (4) Passengers (Subbed HDrip) 7.1 / trailer 7 (…) Allied 7.1 / trailer 8 (6) La La Land (DVDscr) 8.8 / trailer 9 (10) Lion (DVDscr) 8.0 / trailer 10 (5) Jack Reacher: Never Go Back 6.3 / trailer Toon volledig nieuwsbericht
 7. In 2013 vierde The Pirate Bay haar 10 jarig bestaan en kwam met een eigen browser, de PirateBrowser. Met het doel dat de inwoners van de Europese landen die The Pirate Bay door de blokkade niet normaal kunnen bezoeken, zonder problemen de grootste BitTorrent site toch konden bereiken. De PirateBrowser was gebaseerd op de portable Firefox en maakte via de Tor client (Vidalia) en een paar vooraf geconfigureerde proxy-instellingen verbinding met het internet. Inwoners van landen als Iran, Noord-Korea, Het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Finland, Denemarken, Italië en Ierland kunnen hiermee zonder ingewikkelde configuraties, probleemloos de sites van de The Pirate Bay bezoeken. De PirateBrowser werkte als iedere andere webbrowser en beschikt over diverse vooraf ingestelde bladwijzers van geblokkeerde websites als EZTV, KickassTorrents, Bitsnoop en H33T. Verde een paar alternatieve .onion adressen voor de TPB en EZTV als een back-up voor deze sites. Nu is er de laatste jaren veel veranderd in de torrentwereld, heel veel sites zijn uit de lucht gehaald en zijn er weer nieuwe bijgekomen. De PirateBrowser zou de eerste stap zijn en de browser zou verder ontwikkeld worden. Zover is het eigenlijk nooit gekomen, versie o.6b en toen bleef het stil. Toen was daar in eens Team LiL, met een doorstart. De nieuwste versie is gebaseerd op de TOR browser 6.5 (Firefox 45.7.0) en heeft daarom een nieuwe naam gekregen, de Pirate Tor Browser. Met een nieuwe jasje en een hele handige overzichtelijke startpagina met een heleboel links naar al dan niet geblokkeerde sites. De nieuwste Pirate Tor Browser kun je hier of hier downloaden. De browser is portable en hoeft niet geïnstalleerd te worden. Downloaden, uitpakken en starten door op firefox.exe te klikken.
 8. In 2013 vierde The Pirate Bay haar 10 jarig bestaan en kwam met een eigen browser, de PirateBrowser. Met het doel dat de inwoners van de Europese landen die The Pirate Bay door de blokkade niet normaal kunnen bezoeken, zonder problemen de grootste BitTorrent site toch konden bereiken. De PirateBrowser was gebaseerd op de portable Firefox en maakte via de Tor client (Vidalia) en een paar vooraf geconfigureerde proxy-instellingen verbinding met het internet. Inwoners van landen als Iran, Noord-Korea, Het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Finland, Denemarken, Italië en Ierland kunnen hiermee zonder ingewikkelde configuraties, probleemloos de sites van de The Pirate Bay bezoeken. De PirateBrowser werkte als iedere andere webbrowser en beschikt over diverse vooraf ingestelde bladwijzers van geblokkeerde websites als EZTV, KickassTorrents, Bitsnoop en H33T. Verde een paar alternatieve .onion adressen voor de TPB en EZTV als een back-up voor deze sites. Nu is er de laatste jaren veel veranderd in de torrentwereld, heel veel sites zijn uit de lucht gehaald en zijn er weer nieuwe bijgekomen. De PirateBrowser zou de eerste stap zijn en de browser zou verder ontwikkeld worden. Zover is het eigenlijk nooit gekomen, versie o.6b en toen bleef het stil. Toen was daar in eens Team LiL, met een doorstart. De nieuwste versie is gebaseerd op de TOR browser 6.5 (Firefox 45.7.0) en heeft daarom een nieuwe naam gekregen, de Pirate Tor Browser. Met een nieuwe jasje en een hele handige overzichtelijke startpagina met een heleboel links naar al dan niet geblokkeerde sites. De nieuwste Pirate Tor Browser kun je hier of hier downloaden. De browser is portable en hoeft niet geïnstalleerd te worden. Downloaden, uitpakken en starten door op firefox.exe te klikken. Toon volledig nieuwsbericht
 9. Dank je wel @reneetje1969 Het handleidingen overzicht maar ook een handleiding ziet er nu een stuk mooier uit. Minder een "forum" ding maar echt als een artikel. zoals: Heel blij mee!
 10. Ook de categorieen van de handleidingen en de layout van de handleidingen is geupdate.
 11. Top, dank je wel!