Draakie

Moderators
 • Aantal bijdragen

  640
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  28

Draakie won de laatste keer op April 28

Draakie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

148 Support punten

1 Volger

Over Draakie

 • Rang
  Duken Legend
 • Verjaardag 02-05-81

Contact methoden

 • Website URL
  www.duken.nl

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Spotnet 2.0
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  Ziggo
 • Locatie
  Dragontown
 • Luistert graag naar
  Happy Spotify
 • Sport
  Geen...

Recente profielbezoeken

2171 profielweergaven
 1. Vodlocker.to is vers van de pers en zorgt niet alleen voor het streamen van films en tv-series's in de browser, maar maakt het ook mogelijk ze overal op het internet te delen. Na het invoeren van de film IMDb nummer, krijg je een embed code en link, die je in een (eigen) webpagina kan plaatsen, waar de film zal afspelen op een YouTube-achtige wijze. En er is zelfs ondersteuning voor Chromecast. Na het invoeren van een film IMDb code (de een beginnend 'tt') op de pagina, Zoekt Vodlocker snel voor de film op verschillende online hosting services, waaronder Google Drive. Vodlocker kan je hier proberen: http://vodlocker.to/#demo 1. Zoek een film op van de IMDb database: http://www.imdb.com/ zoals TPB AFK: The Pirate Bay Away from Keyboard. Deze heeft de URL: http://www.imdb.com/title/tt2608732 2. Plaats de URL in het venster IMDb ID en druk op Generate Embed Code Daarna is er een URL beschikbaar welke je kan delen om de film te kijken, een Embed code voor op je website en een preview waarmee je zelf de film kan bekijken. Zo simpel. Zoals: http://vodlocker.to/embed?i=http://www.imdb.com/title/tt2608732&server=1 Wij testten een tiental films en hadden 100% succes. met zoektijden van een paar seconden tot ongeveer 20 seconden maximaal. Daarna was de film zichtbaar. The New Vodlocker API demo kan hier worden gevonden voor zo lang als het duurt...
 2. Vodlocker.to is vers van de pers en zorgt niet alleen voor het streamen van films en tv-series's in de browser, maar maakt het ook mogelijk ze overal op het internet te delen. Na het invoeren van de film IMDb nummer, krijg je een embed code en link, die je in een (eigen) webpagina kan plaatsen, waar de film zal afspelen op een YouTube-achtige wijze. En er is zelfs ondersteuning voor Chromecast. Na het invoeren van een film IMDb code (de een beginnend 'tt') op de pagina, Zoekt Vodlocker snel voor de film op verschillende online hosting services, waaronder Google Drive. Vodlocker kan je hier proberen: http://vodlocker.to/#demo 1. Zoek een film op van de IMDb database: http://www.imdb.com/ zoals TPB AFK: The Pirate Bay Away from Keyboard. Deze heeft de URL: http://www.imdb.com/title/tt2608732 2. Plaats de URL in het venster IMDb ID en druk op Generate Embed Code Daarna is er een URL beschikbaar welke je kan delen om de film te kijken, een Embed code voor op je website en een preview waarmee je zelf de film kan bekijken. Zo simpel. Zoals: http://vodlocker.to/embed?i=http://www.imdb.com/title/tt2608732&server=1 Wij testten een tiental films en hadden 100% succes. met zoektijden van een paar seconden tot ongeveer 20 seconden maximaal. Daarna was de film zichtbaar. The New Vodlocker API demo kan hier worden gevonden voor zo lang als het duurt... Toon volledig nieuwsbericht
 3. Wat een drama. Al die kids, dit neem je helaas mee in de rest van je leven. Wat een ellende. Sterke voor de nabestaande En inderdaad, niet jezelf laten bang maken. Rijden in het verkeer is bijvoorbeeld al zoveel gevaarlijker.
 4. Welkom Joyske!
 5. Grappig bericht Een bitcoin-fan kocht in 2010 twee pizza’s met 10.000 bitcoin – die zijn nu €19 miljoen waard Op 22 mei 2010 kocht een software-ontwikkelaar twee pizza’s voor 10 duizend bitcoin, op dat moment een obscure virtuele munt. Op maandag 22 mei 2017 zijn diezelfde 10 duizend bitcoin ongeveer 19 miljoen euro waard. De prijs van de digimunt maakt al enkele weken een ongekende opmars. Maandag bereikte de prijs van de bitcoin een niveau van 2.128 dollar – dat is dicht bij de all-time-high van 2.185 dollar per bitcoin. In euro’s betaal je dezer dagen ongeveer 1.900 euro voor een bitcoin.
 6. 15 mei was de munt 1600 dollar waard, vandaag alweer 2265.50 dollar.
 7. Goed weekend!
 8. Rekenmaat dat zo een live orkest echt een geweldig ervaring heeft i.c.m. de beelden. Net even op youtube gekeken en daar kreeg ik al kippenvel. Nu heb ik weinig met dit soort "muziek" maar het past zo mooi bij de natuurbeelden. Ik ben jaloers
 9. Hahah dat is een mooie. Google die met de verkeerde naamgeving komt van de film. Top screenshot Ik kan de actrice nog niet thuisbrengen... mmm wel een leuke zoekopdracht. Ik ga mijn best doen.
 10. Na de KickassTorrents en Torrentz.eu houdt nu een nieuwe grote torrentsite het voor gezien. ExtraTorrent is ermee gestopt. Op een bericht dat woensdag op de homepage is geplaatst, melden de beheerders van ExtraTorrent dat ze de deuren definitief hebben gesloten. Ook alle mirrors van de site zijn offline. "Blijf uit de buurt van fake-Extratorrent-websites en klonen", waarschuwen de mensen achter de torrent-site nog. "Het is tijd om gedag te zeggen", laat ExtraTorrent-beheerder SaM weten tegenover TorrentFreak. Een verdere toelichting op het besluit geeft hij niet. De release-groep ETRG houdt er volgens TorrentFreak eveneens mee op. Andere release-groepen die verbonden waren met ExtraTorrent, zoals EtHD en ettv, blijven volgens een bron van de site vermoedelijk wel functioneren "als ze genoeg donaties krijgen om hun kosten te dekken". Tien jaar ExtraTorrent, dat voor het abrupte einde deze week qua bezoek alleen The Pirate Bay voor zich moest laten, ging ruim tien jaar geleden van start. Dat maakte de site een belangrijk doelwit voor de entertainmentindustrie. Hoewel The Pirate Bay niet offline lijkt te krijgen, legden meerdere grote torrensites de afgelopen jaren wel het loodje. Zo sloot vorig jaar de grote zoeksite voor torrents, Torrentz, zijn deuren. Het populaire KickassTorrents werd in de zomer van 2016 offline gehaald door de FBI, waarbij het brein achter de site zou zijn opgepakt. Maar die site keerde in december weer terug. De beste torrent client is volgens ons op dit moment qBittorrent door de ingebouwde zoekmachine.
 11. Na de KickassTorrents en Torrentz.eu houdt nu een nieuwe grote torrentsite het voor gezien. ExtraTorrent is ermee gestopt. Op een bericht dat woensdag op de homepage is geplaatst, melden de beheerders van ExtraTorrent dat ze de deuren definitief hebben gesloten. Ook alle mirrors van de site zijn offline. "Blijf uit de buurt van fake-Extratorrent-websites en klonen", waarschuwen de mensen achter de torrent-site nog. "Het is tijd om gedag te zeggen", laat ExtraTorrent-beheerder SaM weten tegenover TorrentFreak. Een verdere toelichting op het besluit geeft hij niet. De release-groep ETRG houdt er volgens TorrentFreak eveneens mee op. Andere release-groepen die verbonden waren met ExtraTorrent, zoals EtHD en ettv, blijven volgens een bron van de site vermoedelijk wel functioneren "als ze genoeg donaties krijgen om hun kosten te dekken". Tien jaar ExtraTorrent, dat voor het abrupte einde deze week qua bezoek alleen The Pirate Bay voor zich moest laten, ging ruim tien jaar geleden van start. Dat maakte de site een belangrijk doelwit voor de entertainmentindustrie. Hoewel The Pirate Bay niet offline lijkt te krijgen, legden meerdere grote torrensites de afgelopen jaren wel het loodje. Zo sloot vorig jaar de grote zoeksite voor torrents, Torrentz, zijn deuren. Het populaire KickassTorrents werd in de zomer van 2016 offline gehaald door de FBI, waarbij het brein achter de site zou zijn opgepakt. Maar die site keerde in december weer terug. De beste torrent client is volgens ons op dit moment qBittorrent door de ingebouwde zoekmachine. Toon volledig nieuwsbericht
 12. Goedemorgen allemaal!
 13. Niet heel spannend, maar wel leuk er zijn nieuwe smilies toegevoegd. Eventuele aanvullingen kunnen ook hier. Als je de smilie hier plaatst voeg ik hem toe. Hij moet natuurlijk wel de juiste maat hebben en passen bij de huidige kleurtjes.
 14. De nieuwe film van Disney is in verkeerde handen gevallen. Het vijfde deel in de Pirates-reeks zal vanaf volgende week vrijdag in de bioscoop draaien. Een groep hackers hebben de film nu al in handen en eisen losgeld van Disney. Voldoet Disney niet aan de eis van de piraten dan zeggen ze de film online te gooien. Daarmee lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Recent werd bekend dat het nieuwe seizoen van Orange is the New Black in verkeerde handen terecht was gekomen. Ook toen wilden hackers losgeld. Dit keer van Netflix. De Amerikaanse streamingdienst gaf geen gehoor aan de de eis en de eerste 10 afleveringen verschenen vervolgens op het web. Volgens The Hollywood Reporter en Deadline schrijven dat de hackers een onbekende geldsom willen. Dit moet uitbetaalt worden in Bitcoin, de digitale valuta. Naar verluidt gaat Disney niet betalen en is het bedrijf in samenwerking met de FBI bezig om de hackers op te sporen. De kans is dus aanwezig dat Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales vroegtijdig te zien zal zijn. Niet betalen Het lijkt dus een nieuwe trend: het inbreken in digitale archieven bij filmstudio's of hun ondersteunende bedrijven en daarna geld proberen te vangen om het verspreiden tegen te gaan, in plaats van het verspreiden om naam en faam te krijgen. Maar zo lang niemand betaalt (Netflix heeft het ook geen cent gegeven) zou het kunnen dat deze trend vanzelf gaat liggen. Zo lang Disney maar de security hoog houdt en geen enkele buitenstaander de hand weet te leggen op de nieuwe Star Wars.