Jump to content

Monkie

Review en edit rechten
 • Posts

  3,044
 • Joined

 • Days Won

  178

Community Answers

 1. Monkie's post in Door CyberGhost valt PC uit was marked as the answer   
  Ik heb inmiddels ook een terugkoppeling vanuit Cyberghost. Komt voor een deel neer op wat in de laatste reactie van William staat, alleen het gedeelte om CyberGhost te verwijderen wordt uitgebreid uitgelegd.
  Omdat ik niet weet of je onderstaande stappen ( met name dus het verwijderen) op deze manier hebt uitgevoerd, plaats ik het toch even. Uiteraard even vertaald naar het Nederlands. 
  Download het volgende programma 'Geek Unistaller' via deze link. Open het ZIP-bestand en open vervolgens geek.exe Zoek in de lijst die verschijnt naar CyberGhost. Klik met de rechtermuisknop op CyberGhost  en kies voor"Verwijderen" Klik nu op 'Ja' en wacht totdat CyberGhost is verwijderd. Zodra het verwijderen is voltooid, klik op 'OK' Herstart de computer. Ga naar deze pagina en log-in met je gegevens van Cyberghost. Klik op 'Mijn apparaten' en download Cyberghost. Schakel je firewall/antivirus tijdelijk uit. Klik met je rechtermuisknop op het installatiebestand van Cyberghost en kies voor 'Als Administrator uitvoeren'. Schakel na de installatie van CyberGhost je firewall/antivirus weer in. Test na installatie meerdere VPN protocollen. Kies zowel voor OpenVPN, IKEv2, en Wireguard. 
  Open CyberGhost > Kies voor instellingen >  Verbinding >  'VPN Protocol'
  Als je tijdens het testen kiest voor 'OpenVPN' kies dan zowel voor TCP als UDP.
  Open CyberGhost > Kies voor instellingen >  Verbinding >  Schakel 'Gebruik TCP in plaats van UDP' in en weer uit mocht dit niets opleveren.
  Uiteraard snap ik dat je er inmiddels wellicht gek van begint te worden. Dus de keus is uiteraard aan jou of je bovenstaande stappen volgt.
   
 2. Monkie's post in buitenlandse pay servers. was marked as the answer   
  Bij Newsdemon moet je om te kunnen posten het inderdaad door de klantenservice laten activeren (kan 48 uur duren). Bij Newsgroupdirect (zelfde eigenaar als Newsdemon, alleen andere backbone) durf ik dat niet te zeggen, hier heb ik enkel een block-account.
  Let ook zeker op de aanbiedingen van beide panservers. Ik heb bij Newsdemon bijvoorbeeld een abonnement voor 15.25 per jaar. Ik heb net even gekeken, helaas is deze aanbieding niet meer beschikbaar. 
  Hoewel iets duurder, deze aanbieding werkt nog wel. Zojuist getest. Een jaar voor 23 euro. 
×
×
 • Create New...