Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Monkie

Read-only
 • Posts

  3,023
 • Joined

 • Days Won

  170

Everything posted by Monkie

 1. Mogge allemaal. Gisteren met de hond naar de dierenarts geweest voor de biopsie. Op dit moment gaat de dierenarts er niet vanuit dat het kwaadaardig is. Het gaat zeer waarschijnlijk om een abces. De boel is nu opgestuurd naar het lab voor uitgebreid onderzoek. Uitslag over ongeveer een week. Mocht het abces niet uit zichzelf openbreken, dan zal er een drain worden geplaatst om alle rotzooi eruit te halen.
 2. Mogge allemaal. De dierenarts gaf 2 weken geleden aan dat het mogelijk een abces zou kunnen zijn. De kuur sloeg op zich goed aan, maar de bult verdween toch niet helemaal. Nu begint 'ie weer te groeien en is de volgende stap een biopsie.
 3. Middag allemaal. De bal/bult bij me hond is helaas weer gegroeid nadat de kuur was afgelopen. Nu een afspraak gemaakt om een biopsie te laten uitvoeren. Los van deze bal/bult, gaat het verder goed met me hond. Geen koorts, eet, drinkt en doet z'n behoefte. Hopelijk blijft dat allemaal zo, anders trek ik meteen aan de bel.
 4. Middag allemaal. Afgelopen maanden was ik wat aan het stoeien met me hond. Vervolgens voelde ik bij z'n keel/kaak ineens een grote harde bal. De dierenarts de volgende ochtend gebeld om een afspraak te maken. Het is waarschijnlijk een abces. Een kuur antibiotica en pijnstillers voor een week meegekregen. Dit lijkt aan te slaan. De bal lijkt kleiner te worden.
 5. Dat dacht ik inderdaad ook altijd dat SSL en VPN is een goede combi is wat betreft het downloaden via Usenet. Was het ook niet zo dat het er ook aan ligt of je gebruik maakt van een buitenlandse payserver (even los of deze wel of niet logt) wat betreft brein?
 6. Staat in me favorieten. @SkeletorHier totaal geen last van die pop-up bij nzbserver, wordt netjes geblokkeerd.
 7. Mogge allemaal.
 8. Middag allemaal. Vakantie staat bijna voor de deur. Dus ik dacht, ik ga eens bellen voor een uitgebreid vooronderzoek om erachter te komen of me ogen geschikt zijn voor lensimplantaten. Is er pas in oktober een plekje beschikbaar. Ach ja, dan nemen we die dag gewoon vrij. Dat onderzoek duurt 2 uur en je ogen worden gedruppeld. Om daarna dan nog achter een computerscherm te gaan zitten....
 9. Middag allemaal.
 10. Als je een donatie doet van 10 of 20 euro wordt deze niet automatisch verlengd. maar verloopt deze na een jaar. Vervolgens kun je zelf bepalen of je opnieuw een donatie wilt doen.
 11. Prima site. Eind november was de site ook open voor registratie. Gelijk gebruik van gemaakt. Toen hadden ze ook een leuke deal van 18 maanden.
 12. Mogge allemaal.
 13. Versie 7 werkt inderdaad merkbaar sneller. Ik wacht rustig af totdat versie 7.1 automatisch wordt geïnstalleerd.
 14. Avond allemaal. Zeker de moeite waard inderdaad. Ik was eindelijk verlost van die horizon mediabox (wat een klote ding was dat) en een CI+ module. Ik geloof dat ik ruim 20 euro per maand goedkoper uit was.
 15. In een rustig voorstadje van Kopenhagen doet de politie een vreselijke ontdekking: op een speelplaats wordt een op brute wijze vermoorde jonge vrouw gevonden. Een van haar handen wordt vermist. Boven haar hangt een klein mannetje, gemaakt van kastanjes. De zaak wordt aan de jonge en ambitieuze detective Naia Thulin en haar nieuwe partner, Mark Hess, toegewezen. Ze ontdekken vlug dat een raadselachtig bewijsstuk op het mannetje leidt naar een meisje dat een jaar eerder vermist werd, en voor dood werd gehouden: de dochter van de politica Rosa Hartung.
 16. Mogge allemaal. Dat scheelt inderdaad. Zo heb ik dat ook gedaan. TV van Ziggo eruit, NLZiet erin. Voor die 8 euro per maand is het aanbod prima. Ik maak ondertussen alweer een aantal jaar gebruik van NLZiet (Apple TV) en ik ben er zeer tevreden over.
 17. Avond allemaal R.I.P. Vangelis 😭
 18. Ik heb maar eens contact opgenomen met de klantenservice van ProtonVPN wat betreft bovenstaande. Ook meteen gevraagd wanneer split-tunneling beschikbaar komt voor de macOS-versie van ProtonVPN.
 19. Mogge allemaal.
 20. ProtonVPN ziet er zeker goed uit. Protonmail gebruik ik al naar volle tevredenheid. De speciale deal (Protonmail + ProtonVPN) spreekt me wel aan. Vooralsnog stap ik niet over naar ProtonVPN. De reden? Zodra je killswitch inschakelt, kun je lokale devices niet benaderen. De optie 'LAN-verbindingen toestaan' kan ik wel inschakelen, maar dan wordt tegelijkertijd killswitch weer uitgeschakeld.
 21. Jup. Ik dacht eerst dat ik me contactlenzen binnenste buiten had ingedaan 🤣 Maar het staat er echt, €3,50 per maand minder.
 22. Middag allemaal. Ja ja, de jaarlijkse mail van Ziggo over prijswijzigingen is ook weer binnen. Ik ga zowaar minder betalen per 1 juli.
 23. Avond allemaal.
 24. Yellowstone prequel 1883 volgt de familie Dutton terwijl ze op reis gaan naar het westen door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika. Een sterke hervertelling van de westerse expansie en een intense studie van een gezin dat de armoede ontvlucht om een betere toekomst te zoeken in het beloofde land van Amerika - Montana.
×
×
 • Create New...