Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Monkie

Full members
 • Content Count

  2634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  141

Everything posted by Monkie

 1. Middag allemaal. Kijk eens aan. Een 'gratis' snelheidsverhoging bij Ziggo. Nieuwe snelheid haal ik hier zonder problemen. Volgende maand verwacht ik wel een mail over de jaarlijkse prijsverhoging.
 2. Inderdaad, ziet er mooi uit. De huidige bowls kun je uiteraard prima blijven gebruiken, omdat er navullingen zijn van de scheerzeepjes.
 3. Mogge allemaal.
 4. Mogge allemaal. De Binaural versie klinkt met hoofdtelefoon (Sony XM4 in mijn geval) echt geweldig moet ik zeggen.
 5. 1839... Ik lees het inderdaad. Wist ik ook niet. Hier ook een fan van Jean Michel Jarre. Bij meerdere concerten van hem geweest. Waren stuk voor stuk geweldig. Al ben ik ook fan van Vangelis. Geweldige muziek. Erg benieuwd naar het nieuwe album van Vangelis. Helaas al meerdere keren uitgesteld.
 6. Avond allemaal. De laatste tijd zit ik weer met me neus in de boeken (nou ja, ebooks dan). De Frieda Klein-serie van Nicci French vind ik geweldig om te lezen. Nu bij het tweede deel (van de 7). Muziekje erbij. Nieuwe album van Jean Michel Jarre. 'Amazônia'. Het heeft wel wat moet ik zeggen. Ben vooral benieuwd hoe de Binaural versie (met koptelefoon) klinkt.
 7. Mogge allemaal.
 8. Mogge allemaal. Zo, nieuwe review is klaar. Al heb ik deze zo te zien per ongeluk bij de ExpressVPN review geplaatst. Dat is niet helemaal de bedoeling.
 9. Usenapp is een Newsreader en Usenet client voor macOS. Ik gebruik deze app sinds enkele weken, dus vond ik het tijd voor een review. Uiteraard beginnen we bij het beginnen: Het downloaden van Usenapp. Dit kan via de website van de ontwikkelaar. Usenapp kun je 7 dagen gratis uitproberen, daarna moet er een licentie worden aangeschaft. Na het installeren is het tijd om het een en ander in te stellen. Ik begin met het toevoegen van een server. Dit kan via het menu Usenapp > Preferences > Servers. Het is handig om de (inlog) gegevens van de server(s) gegevens alvast bij d
 10. Mogge allemaal. Altijd grappig dit soort meldingen.
 11. Toch eens kijken. Heb nog een gratis proefperiode van 3 maanden. Toch zonde om daar niets mee te doen.
 12. Mogge allemaal. 🙂
 13. Mogge allemaal. Bezig met een review. 🙂
 14. Avond allemaal.
 15. We zijn bijna 2 weken verder. Hoe is je ervaring tot nu toe met PIA? 🙂
 16. Mogge allemaal. 🙂
 17. Mogge allemaal. Het access point zelf is wit, me muur ook. Dus dit staat prima. Als ik een product tegenkom wat ik leuk vind, dan gaat dat in me kop zitten. Dan blijf je twijfelen. 9 van de 10 keer koop ik het dan alsnog, ook al is de prijs aan de hoge kant voor het betreffende product. Als ik zou moeten kiezen dan vind ik persoonlijk Wood en Marble het mooiste.
 18. Avond allemaal. 🙂 Jazeker. Zag vanmiddag dat je zelfs covers hebt voor het access point. Gaat om deze covers (linkje is voor nanoHD access point, maar is ook geschikt voor het access point wat ik heb (UniFi 6 Lite) vanwege dezelfde afmetingen. Ziet er grappig uit moet ik zeggen. Maar 47 euro voor drie van die dingen....
 19. Mogge allemaal. Zo, accesspoint en switch zijn inmiddels binnen. Accesspoint hangt aan de muur en is verbonden met de switch. De boel ingesteld en beide apparaten werken prima.
 20. Blijft inderdaad belachelijk. Ik zie meerdere dagen dat de boel blijft hangen, en de beste man ziet dat ze voor me deur stonden. Al kon 'ie dan weer niet zeggen hoe laat dit dan was. Hmm... Ja... Deze is ook leuk: Ze zijn iets te enthousiast. Een bestelling plaatsen, en 6x een mail ontvangen dat de boel verzonden is. 6 voor de prijs van 1, dat mag altijd. 🤣 Mogge allemaal.
×
×
 • Create New...