Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  1628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Everything posted by Monkie

 1. Mogge allemaal. Er was de laatste dagen nogal wat ophef over dat Sonos stopt met de updates voor de eerste generatie speakers. Zelf heb ik 1 speaker (Play 5) die straks wordt aangemerkt als 'legacy'. Hierover heb ik ook een mail ontvangen. Me andere speakers vallen hier niet onder. Omdat de speakers fungeren als 1 systeem, zouden me andere speakers ook geen updates meer krijgen. Daar baalde ik nogal van. Stond al op het punt om een nieuwe Play 5-speaker te kopen met 30% korting die je dan krijgt. Totdat ik op het blog van Sonos dit tegenkwam: Dat zou mooi zijn. Scheelt weer een paar honderd euro voor een nieuwe Play 5-speaker.
 2. Website: Newsgroupdirect.comCouponcode: -Korting: 1TB block van $70 voor $10Geldig tot en met:
 3. Mogge allemaal.
 4. Middag allemaal. Iedereen nog de bete wensen voor 2020. Was weer een gezellig oud en nieuw hier, met mooi vuurwerk. Vanmiddag me aangemeld voor de previewversie van DSM 7.0. Hopen dat ik door Synology wordt uitgekozen om te gaan testen. Altijd leuk.
 5. Het vuurwerk staat hier al klaar voor morgen. Kan niet wachten. Ik wens iedereen alvast een goed uiteinde en de beste wensen voor 2020.
 6. Wat vervelend om te lezen, zeker zo voor de feestdagen. Sterkte.
 7. Hier eerste kerstdag met familie. Altijd gezellig. Tweede kerstdag lekker rustig. Met oudjaar steek ik altijd vuurwerk af met vrienden. De bestelling aanstaande zaterdag afhalen. Denzel was gisteravond nogal stout. Sta ik me sokken op te vouwen, mis ik zo'n sneakersokje. Heel het huis afgezocht, nergens was het sokje te vinden. Meneer was weggekropen en had het sokje ingeslikt. Stond vanmorgen op het punt om de dierenarts te bellen om een prik te halen om hem te laten braken. En wat komt er bij meneer aan de voorkant uit? Juist, het sokje.
 8. Van dat abonnement blijf ik toch wat vreemd vinden. Ik heb dat nooit afgesloten. Ik heb enkel blockaccounts aangeschaft. Ik kreeg ook nog te horen dat dit abonnement 'actief' was, zonder dat de betaling ervan was afgerond. Uhm... juist. Ergens in dat systeem ging het dus niet helemaal goed. Nu nog kijken hoe het komt dat ik minder GB overheb. Ik kan het in ieder geval niet geweest zijn. Mailtje hierover is gisteren verstuurd. Kijken wat hun reactie hierop zal zijn. Middag allemaal.
 9. Avond allemaal. Het heeft even geduurd, maar Bulknews werkt hier weer. Hoe het kan weet ik niet, maar er bleek op me account zowel een blockaccount als een normaal abonnement actief te zijn. Schijnbaar was nu enkel het abonnement ineens actief en was het blockaccount gepauzeerd. Edit: What the *** nu is er ineens heel wat van me blockaccount afgesnoept. Ik heb nu 3000GB over. Dit was ruim het dubbele voordat de problemen begonnen.
 10. De eat slow bowl is gisteren binnengekomen. Echt een ideaal ding. Hij eet nu veel rustiger. Nee, helaas niet. Ik ga maar weer mailen. Mooie foto's zeg.
 11. Avond allemaal. Dit begint nu toch wat lang te duren met Bulknews. Woensdag opnieuw een mail gestuurd, en dezelfde dag een reactie ontvangen. Deze beantwoord en het is weer een paar dagen stil. Ik heb voor de zekerheid in Little Snitch de boel nog nagelopen of ik bij NZBVortex de uitgaande connecties van 'bulknews.eu' en ‘news.bulknews.eu' niet per ongeluk op ‘denied’ had gezet. Dat is niet het geval.
 12. Was ik vergeten te vermelden. Maar inderdaad, dat lijkt mij ook een goed idee. :)
 13. Hopelijk lezen mensen dit, voordat er weer meerdere topics over hetzelfde worden geopend: De registraties op the-newgeneration zijn op dit moment gesloten. Dat blijft voorlopig ook zo. Als je doneert heb je recht om iemand een invite te sturen.
 14. Die Black Friday actie kwam ik tegen via het twitter account van Bulknews. Van deze actie heb ik ook gebruik van gemaakt. Daarna kon ik nog zonder problemen downloaden. Ik denk ook niet dat ze er ineens mee zijn gestopt. Anders moet je hier al snel berichten van tegenkomen op websites als Reddit en Tweakers. Wie weet is het inderdaad de drukte. Al reageerde ze zowel zondag als maandag vrij vlot. Ik heb geduld als het aankomt op een reactie vanuit hun kant. Daarom heb ik ook een dagje gewacht voordat ik nogmaals een e-mail naar ze heb verzonden.
 15. Mogge allemaal. Fijn, Bulknews heeft er hier sinds zondagavond geen zin meer in. Poef, uit het niets. Als ik wil downloaden krijg ik de melding dat me gebruikersnaam en wachtwoord niet klopt. Vreemd, die heb ik niet aangepast. Wat nog vreemder is: Inloggen met deze gegevens op hun website lukt wel, en bij het downloaden krijg ik dus bovenstaande melding. Veranderen van het wachtwoord lukt ook niet. Dan krijg ik een melding dat er een onverwachte fout is opgetreden. Me block is nog lang niet op, dus dat kan het probleem niet zijn. Al een paar dagen aan het mailen, maar sinds maandagavond is het stil. Ik ga nog maar eens mailen. Gelukkig heb ik tijdens black friday een exta block aangeschaft bij een Newsgroupdirect (als fill server). Deze gebruik ik nu dus maar.
 16. Och ja, Kruidvat. Die had ook leuke Black Friday deals inderdaad. Ook daar heb ik het een en ander gekocht. Onder meer badschuim en deo. 5 voor 10 euro, dacht ik. Dus even ingeslagen. Bespaarde ik mooi bijna 48 euro mee.
 17. En, wie heeft er ook leuke Black Friday aankopen gedaan? Ik wel in ieder geval. Naast een jas en dekbedovertrek, ook een extra block account van 6TB aangeschaft bij Newsgroupdirect (back-up server). Voor die 15 euro kon ik het niet laten schieten. Middag allemaal.
 18. Ik zie dat je dezelfde vraag ook op Tweakers hebt gesteld. Prima, dat mag natuurlijk. Al komt het bij mij dan wel een beetje over dat je wellicht een ander antwoord verwacht, dan dat ik heb gegeven over een block account.
 19. Ik heb hier 500Mbit/s en haal rond de 56MB/s. Dit is met SSL en VPN.
 20. Dat is inderdaad mogelijk. Als je geen vinkje zet bij 'Automatically renew product (recurring subscription)'. dan blijft zo'n block account dus onbeperkt geldig. Ook al doe je er 10 maanden niets mee. Toen ik vorig jaar bij Bulknews een block account wou kopen, kwam ik erachter dat ik er al een block account van 1TB had. Deze had ik, even uit me hoofd, ergens in 2017 gekocht. Deze 1TB was nog gewoon te gebruiken. Of een block account voor jou het beste is, weet ik natuurlijk niet. Zelf download ik minder dan vroeger (toen had ik een abonnement op een payserver, en betaalde ik per jaar). Als ik toen een 6TB block zou nemen, was ik daar zo doorheen. Ik wil met plezier per maand of per jaar betalen voor een payserver. Maar in mijn geval is een block account goedkoper, en weet ik nu al dat ik volgend jaar de boel nog niet heb opgemaakt.
 21. Een limiet als in? 'Automatically renew product (recurring subscription)' is een optie en is niet verplicht. De overgebleven data gaat niet mee. Dan zou je dus haast denken dat je 'verplicht' bent het block account binnen een maand op te maken, als je niet wilt dat er GB's verloren gaan. Of dat ook zo is, weet ik niet. Ik heb deze optie niet aangevinkt. En in dat geval is een block account onbeperkt houdbaar en kun je (indien je dat wilt) altijd een extra block kopen. Dit wordt dan netjes aan je huidige tegoed toegevoegd.
 22. Black Friday: Website: Bulknews.euCouponcode: bfcm19Korting: 6TB block van 140 voor 15 euro.Geldig tot en met: - 1 december 2019 Dat is wel erg goedkoop moet ik zeggen. Daar profiteer ik even van.
 23. Klinkt goed. Zaterdag ga ik hem kijken. Duurt maar 3 en half uur. In het weekend kan ik hem dan tenminste in een keer afkijken. De nieuwe Terminator staat hier ook op de lijst. Ben er ook wel benieuwd naar. Oh, leuke prijs voor deze game. Er stonden al 2 dingen op me lijstje die ik wou kopen, maar daar nog even mee wacht tot vrijdag vanwege Black Friday: Nieuwe airforce parka en een dekbedovertrek. En nu neig ik ook om deze game erbij te kopen.
 24. Avond allemaal. Morgen eindelijk tijd voor The Irishman. Kijk ik erg naar uit. Ben erg benieuwd hoe bijvoorbeeld Robert De Niro eruit ziet als hij met behulp van anti-verouderingstechniek 50 jaar jonger is gemaakt.
×
×
 • Create New...