Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  1483
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  26

Alles door Monkie geplaatst

 1. Monkie

  Server upgrade Duken.nl, snel sneller snelst!

  Werkt hier ook weer zoals het hoort. Die grote smileys doen me een beetje aan vroeger denken. In de tijd van MSN Messenger (kennen we dat nog nog nog nog...) Staat me bij dat ik dan vaak smileys van de website messbase (of iets in die richting) haalde en aan MSN Messenger toevoegde.
 2. De afgelopen 2 weken het laatste seizoen van House of Cards bekeken. Was niet slecht, maar ik miste Frank Underwood echt. Goed dat ze het nu hebben afgesloten. Persoonlijk zat ik niet op een 7e seizoen te wachten. Ik had ook nog even verder gekeken. Maar ik kom hem ergens anders zo snel niet tegen met Nederlandse ondertiteling.
 3. Op newzbin zag ik ze staan. Ik kijk nu net weer, en ze zijn foetsie. Ik weet echt 100% zeker dat alle 4 de seizoenen er gisteren stonden.
 4. Monkie

  Café de Download

  Voor nu is het afwachten. Ik had het eerder vanavond ineens in de gaten. Het is alweer 6 maanden geleden dat me hond is overleden. Wat gaat zoiets toch ook snel. Morgen sneeuw inderdaad. Ik ben benieuwd wat de treinen gaan doen. 1 vlokje sneeuw op het spoor, en heel de boel is ontregeld
 5. Monkie

  Server upgrade Duken.nl, snel sneller snelst!

  Jup, heb er hier ook 'last' van.
 6. Website: Easyusenet.nlCouponcode: BLUEKorting: 30%* (*= Niet geldig op blockaccounts en promo pakketten)Geldig tot en met: 23 januari 2019 Website: XSNews.nlCouponcode: 19BLUEKorting: 35%* (*= Eenmalig geldig op alle doorlopende abonnementen)Geldig tot en met: 23 januari 2019
 7. Monkie

  Café de Download

  @DraakieMaakt niet uit. De pups bij fokker 1 zijn inmiddels geboren. Het zijn zwarte en bruine pups. Bij twee pups moest er een keizersnede worden uitgevoerd, helaas zijn deze pups dood geboren. Omdat ik het liefst een gele pup wil, val ik nu buiten de boot. Ik blijf wel op de lijst staan en schuif op naar (voor nu) plek 3. Nu is het wachten op de geboorte van de pups bij de andere fokker. Daar worden gele en zwarte pups verwacht. Avond allemaal
 8. De serie 'When calls the heart' daarvan zie ik de eerste 4 seizoenen met NL ondertiteling.
 9. Monkie

  Server upgrade Duken.nl, snel sneller snelst!

  Goed werk. Je merkt inderdaad dat de site sneller is.
 10. Monkie

  Café de Download

  Gisteravond even geïnstalleerd op me Apple TV. En ik moet zeggen, het draait voor een eerste alpha-versie prima. Het enigste probleempje waar ik tegenaan loop is dat filmposters regelmatig niet of traag laden. Laat de verbeteringen / nieuwe features in de komende weken maar komen. Mocht ik een review maken van Infuse 6, dan zal dat later dit jaar zijn. Trouwens, de kans is 50/50 dat er hier eind maart een nieuwe pup rondloopt. Middag allemaal.
 11. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Altijd leuk als je dan een mailtje zoals dit krijgt: 'Firecore, LLC has invited you to test "Infuse Pro 6" De eerste alpha-versie is inmiddels beschikbaar. Die ga ik dit weekend eens even op me gemak testen. Fijn weekend.
 12. Monkie

  Veiligheid usenet server

  Ik gebruik zelf Bulknews. Al heb je meerdere payservers waar je onder meer met een paysafecard kunt betalen. Denk aan XSNews, Cheapnews, easyusenet, sunnyusenet. Er zullen er vast nog wel meer zijn. Op Reddit staat trouwens een mooi overzichtje met Payservers. Inclusief welke provider van van welke backbone afhankelijk is.
 13. Monkie

  Veiligheid usenet server

  Mocht je ook anoniem willen betalen, kijk dan naar providers die bijvoorbeeld Bitcoin of paysafecard als betaalmiddel hebben. Zelf gebruik ik een paysafecard en dat werkt prima. Kies het bedrag, en betaal (contant). Ga naar de website van de Payserver en kies voor 'Paysafecard' Vul de code in die op het bonnetje staat en je bent klaar. En verder, zoals al is aangegeven, maak gebruik van SSL en een VPN (wat je al doet).
 14. Monkie

  Café de Download

  Goed om te horen dat het weer wat beter gaat. Mogge allemaal. Chocoladeparadijs in Antwerpen gaat bijna open Dan krijg je toch trek. Ik ga er zeker heen zodra het geopend is. Leuk dagje Antwerpen.
 15. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Ontvang ik de factuur van Januari van Ziggo en wat zie ik, de Black Friday korting is niet verwerkt. Ik heb het toen 4 keer laten bevestigen. 'Ja meneer, het staat in het systeem' Guess what, de korting stond dus niet in het systeem. Nu heb ik via de chat geregeld dat het alsnog in het systeem wordt gezet. Volgende maand de factuur even in de gaten houden. Beterschap @Meh Meh
 16. Ik weet niet hoeveel je download. Je zou kunnen kijken naar een block account. Ik heb prima ervaringen met Bulknews block accounts. Ze hebben regelmatig mooie deals zoals hierboven is te zien. Hiervoor gebruikte ik altijd XSNews.
 17. Monkie

  Café de Download

  Dat categorie 1 spul van lidl/aldi/ action etc.. is best leuk moet ik zeggen. Ik koop regelmatig die knetterlinten. Laatst al die knetterlinten aan elkaar getapet en aangestoken. Het andere vuurwerk staat hier ook al klaar voor morgennacht. De laatste jaren koop ik enkel nog siervuurwerk. Mooie pijlen, potten en een flowerbed.
 18. Monkie

  Café de Download

  Middag allemaal :)
 19. Waar ik vorig jaar tijdens het testen nog wat minder te spreken was over Mullvad, is dat nu sinds een paar maanden anders. Toen was ik niet zo te spreken over de downloadsnelheid die ik haalde. Ook de interface van de app zag er erg simpel uit. Een paar maanden geleden Mullvad toch nog een kans gegeven, en ik heb daar geen spijt van. Ik haal nu precies dezelfde downloadsnelheid als zonder VPN. Ook de app is totaal vernieuwd sinds een aantal maanden en ziet er nu een stuk mooier uit. Zo zie je maar dat er in een jaar veel kan gebeuren. In 2019 blijf ik fijn bij Mullvad. @Duken Je hebt bij Goose VPN een gratis proefversie van 30 dagen. @zarathustra Je hebt bij Goose VPN altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen na de betaling je geld terug te vragen.
 20. Monkie

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Hi, Zelf ben ik een enorme filmliefhebber. Daarom leek het me leuk om een 'Filmfragmenten' topic te openen. Het werkt simpel: Iemand plaatst een filmfragment en de ander moet raden om welke film het gaat. Zie je na minimaal 24 uur nog geen reactie? Plaats dan een hint, zo wordt het filmfragment mogelijk sneller geraden. Heb je het goed? Dan mag je zelf, binnen 24 uur nadat het vorige filmfragment is goedgekeurd, een filmfragment plaatsen. (Mocht dit topic niet worden gewaardeerd door de admins/mods, dan kan hier een slotje op) Ik bijt het spits af.
 21. Zo, 6TB erbij. Ik kom het jaar wel uit met een kleine 8900GB.
 22. Monkie

  Café de Download

 23. Website: Bulknews.nlCouponcode: BFCM18Korting: €102 - 6TB block account. Van €140 nu voor €38.Geldig tot en met: 3 januari 2019. Heb nog genoeg over momenteel. Maar pak deze deal voor dit bedrag er denk ik even bij.
 24. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal.
 25. Och, R4-kaartjes. Die heb ik veel gebruikt in de Nintendo DS tijd. Me vrienden lekker gek maken 'dat spel wat je nu hebt, dat kan ik gratis spelen' Ik wist ook niet dat er zoiets op de Switch beschikbaar was.
×