Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  1536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by Monkie

 1. Hier is ook nog wat meer spul van AliExpress onderweg. Moet zeggen dat ik tegenwoordig (vrijwel) altijd bij AliExpress bestel. Die blikjes cooler hoesjes lijken me ook wel handig. Bij welke seller heb je deze besteld?
 2. De website lijkt inderdaad wat problemen te hebben momenteel. Ik krijg een 'error 522-melding' te zien. Gewoon straks nog eens proberen. Inmiddels is dit te zien op de website: 'Welkom bij the-newgeneration.netWij zijn bezig om de server te verbeteren (veiligheids update) en verwachten hiermee binnen enkele uren klaar te zijn. Onze excuses voor het ongemakThe TNG Crew'
 3. Is voor de nieuwe pup, dus direct nodig is het niet inderdaad. Kwam gisteren pas binnen. Maandagavond ging het terug naar het depot. Toen maakte het in de nacht van maandag op dinsdag ineens een ritje naar het depot in Amsterdam. Eenmaal aangekomen in Amsterdam, werd de zending ingepland bij de bezorger. En even later werd de zending er toch maar weer tussenuit gehaald. Schijnbaar kregen ze door dat het pakket bij een verkeerd depot was aangekomen. Hierdoor kon ik dus nog een dag langer wachten. Bij Ali ook maar weer eens een zooi sokken besteld van Sanzetti. Die bevallen me wel. Avond allemaal.
 4. Ook weer eentje gevonden, die al meerdere keren is verlengd, zie ik. Website: Bulknews.euCouponcode: sun19Korting: 6TB block van 140 voor 36 euro.Geldig tot en met: - *Monkie twijfelt, logt in en ziet dat hij nog ruim 7.5TB op de teller heeft staan. Mooi bedrag voor 6TB, al waren ze volgens mij wel eens goedkoper.
 5. Ze zijn inderdaad om op te vreten. :) Gaat weer eens lekker met DHL. Afgelopen donderdag iets besteld wat dezelfde dag werd verzonden. Zou afgelopen vrijdag bezorgd moeten worden. Nope, 'Tijdelijke overmacht'. Zaterdag: 'Tijdelijke overmacht'. Zojuist: 'We hebben je gemist Ik was dus gewoon thuis. Wat een ballentent. Wil je bellen, is die toko natuurlijk al gesloten. Morgenavond komen ze weer opdraven. Kijken of het ze dan wel wil lukken. Zo niet, gaat ik gewoon klagen bij DHL. Avond allemaal.
 6. Avond allemaal. Tijd voor foto's.
 7. Mogge allemaal. Hier stormde het gisteren ook als een gek. Nu is het gelukkig een stuk rustiger.
 8. Och, Winamp, dat was een geweldig programma. Na een tijdje gebruikte ik enkel Winamp nog. Ja inderdaad. En wat was je blij als je een snelheidsupgrade kreeg van bijvoorbeeld 3Mbps naar 6Mbps. Nu lach je erom, maar toen was je blij dat je je muziekbestandje nog sneller kon downloaden.
 9. Mooi artikel inderdaad. Dat waren nog eens tijden. Met alle 3 de programma's heb ik gewerkt. Met bearshare kwam ik er al snel achter dat je enkel muziek kon downloaden in WMA-formaat. Sta je dan met je iPod en WMA-bestanden die niet werden herkend. Ook weet ik me nog te herinneren dat ik ieder bestandje wat ik had gedownload, apart ging scannen op virussen.
 10. Inmiddels een leuk lijstje gemaakt met spullen die besteld gaan worden. Voercontainer en van die voorraadbussen voor de koekjes, Een bench, voerbakken en een tuigje en uitlooplijn. Voor een tuigje en uitlooplijn ga ik naar de dierenwinkel zelf als de pup er eenmaal is. Genoeg om te bekijken en te passen. Dank. Foto's volgen zo snel mogelijk. Eind volgende week ga ik langs om kennis te maken.
 11. Dat komt wel goed. Als ik ze nu allemaal zie liggen bij moeders, dan wil ik door het scherm kruipen om ze allemaal mee te nemen. Ook al duurt het nog 2 maanden, je gaat toch gelijk een lijstje maken met spullen die je nodig hebt. Wat ik eerder nooit kocht, maar me nu toch wel handig lijkt, zijn die hondenvoercontainers. Niet meer lopen sjouwen met de zak hondenbrokken. Avond allemaal.
 12. Mogge allemaal. Dat is dus gelukt. Ze zijn geboren en ik zit erbij. Het wordt een gele pup. Nu enkel nog een naam. Vanaf volgend weekend een aantal keer op kraamvisite.
 13. Avond allemaal. De hond staat op het punt van bevallen. Bij benadering zijn het aantal pups bekend. Hopelijk veel mannetjes (sta momenteel 6e voor een reu). Als ik erbij zit, dan loopt over een kleine 8 weken een pup rond in huis.
 14. Avond allemaal. Momenteel het nieuwe soundtrack album van The Lion King (2019) aan het luisteren. Klinkt echt geweldig. Bij veel nummers zie ik meteen de beelden weer voor me. Nu staat 'Stampede' op. Die scène vond ik vroeger echt zo eng en zielig.
 15. Middag allemaal. Heerlijk weertje. Kon het niet laten om ze te bestellen. Een skin van Marvel en Spiderman voor op me roborock.
 16. Monkie

  Galgje spelen

  Helemaal goed. :)
 17. Monkie

  Galgje spelen

  De letter R is goed. R O _ O R O _ K (8 letters). Fout: A, T, E, N, I, S, U Fout: 7/10.
 18. Monkie

  Galgje spelen

  De letter O is goed. _ O _ O _ O _ K (8 letters). Fout: A, T, E, N, I, S, U Fout: 7/10.
 19. Monkie

  Galgje spelen

  De U is ook niet goed. _ _ _ _ _ _ _ K (8 letters). Fout: A, T, E, N, I, S, U Fout: 7/10. Note: Ben dit weekend wat minder online. Een reactie kan wat langer op zich laten wachten.
 20. Monkie

  Galgje spelen

  De S is niet goed. _ _ _ _ _ _ _ K (8 letters). Fout: A, T, E, N, I, S Fout: 6/10.
 21. Monkie

  Galgje spelen

  Helaas, de letter i is ook niet goed. _ _ _ _ _ _ _ K (8 letters). Fout: A, T, E, N, I Fout: 5/10.
 22. Dat is inderdaad erg irritant. Dat was met versie 3 volgens ook het geval. Ben ook benieuwd of dat met versie 4 is verholpen. Laat de reviews maar snel komen.
 23. Monkie

  Galgje spelen

  _ _ _ _ _ _ _ K (8 letters). Fout: A, T, E, N Fout: 4/10.
 24. Monkie

  Galgje spelen

  _ _ _ _ _ _ _ K (8 letters). De K is goed. Fout: A. Fout: 1/10
 25. Monkie

  Galgje spelen

  De volgende: 8 letters. _ _ _ _ _ _ _ _ Fout: (0/10)
×
×
 • Create New...