Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  2216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  100

Everything posted by Monkie

 1. OVPN zou ook nog een optie kunnen zijn om te proberen.
 2. Avond allemaal.
 3. Netflix is natuurljk niet blij met dit soort praktijken en blokkeert ip-adressen van VPN-providers. Over het algemeen hoor ik de ExpressVPN de 'beste' VPN is voor Netflix. Jammer dat je dan toch helaas tegen problemen aanloopt en je met de klantenservice niet verder komt. NordVPN en PureVPN kom ik ook regelmatig tegen. Uiteraard geen garantie dat het werkt.
 4. De N is goed, de K is fout. _ _ _ E A _ _ N _ _ _ E N _ _ E N (17 letters) fout 1/10, K)
 5. Ik zie het. De linker afbeelding was hier niet zichtbaar. Dat is inderdaad een prima back cover. Ook eens wat foto's wat ik (tot nu toe) besteld heb. Back cover 1: Transparant en van silicone. Back cover 2: (Note: Dit is een voorbeeld voor de iPhone 12 6.1 inch. Dit hoesje is transparant waardoor het Apple logo aan de achterkant gewoon zichtbaar is. Op de foto hieronder hebben ze het Apple logo op de achterkant van de iPhone weg gefotoshopt.) Screenprotectors 2 stuks: (Note: Dit voorbeeld betreft voor een 5.4 inch scherm. In mijn geval gaat
 6. Je blijft lachen om dit soort berichten. Wat zullen ze weer trots zijn daar bij Brein. Over een paar weken komt er weer een bericht dat ze een daling zien van een X aantal % naar de website van TPB door deze blokkade bij Ziggo en KPN. Men zit allemaal achter een VPN. Dweilen met de kraan open noemen we dat, meneer het (uils)kuiken.
 7. Avond allemaal.
 8. Altijd handig zo'n screenprotector. Bovenstaande heb ik zelf ook ooit gehad. Wat ik persoonlijk een nadeel vond, is dat dit geen Edge-To-Edge screenprotector was. Daardoor werden de randen van me iPhone niet beschermd. Zelf gebruik ik al jaren Edge-To-Edge screenprotectors van Baseus en die bevallen me prima.
 9. Werkt hier ook zonder problemen. Heb je dit in een andere browser ook? Heb je ook al eens de browsergeschiedenis gewist?
 10. De A en E zijn goed. Het zijn trouwens 17 letters. _ _ _ E A _ _ _ _ _ _ E _ _ _ E _ (17 letters) fout 0/10)
 11. Mossad-hacker-agent Tamar infiltreert Teheran onder een valse identiteit om een nucleaire reactor te vernietigen. Als haar missie mislukt en ze vastzit in een nieuw leven, moet ze een operatie plannen die iedereen die haar dierbaar is in gevaar brengt.
 12. Screenprotectors en back cases voor me nieuwe iPhone 12 Pro Max. Upgrade licenties voor Bartender en Little Snitch zijn alvast binnen. Licentie 1: Upgrade van Bartender 3 naar Bartender 4. Licentie 2: Upgrade van Little Snitch 4 naar Little Snitch 5. In beide gevallen kreeg ik een mooie upgrade korting.
 13. Mogge allemaal. 😀
 14. Dit is volgens mij de eerste keer dat een woord niet is geraden. De volgende. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (19 letters) fout 0/10)
 15. Mogge allemaal.
 16. Middag allemaal. Haha, helaas wel. Inmiddels zijn er ook 2 screenprotectors en 2 doorzichtige silicone back covers besteld. Heb namelijk een hekel aan (dikke) hoesjes waarmee je de achterkant van de iPhone niet meer ziet.
 17. Mogge allemaal. Dat wordt een iPhone 12 Pro Max 256GB voor mij. Twijfel alleen nog over de kleur. Zilver (die ik nu ook heb) of de blauwe, die zag er ook erg mooi uit. Te koop vanaf 13 november. Al wacht ik denk ik een maandje langer en koop ik hem in december als leuk kerstcadeau. Ik wil namelijk de blauwe variant eerst in het echt zien. Verder twijfel ik nog of ik de nieuwe MagSafe-oplader voor de iPhone zal aanschaffen. Ook eerst nog wat dingen bij Ali bestellen (zoals een silicone back cover). Dat wil ik eerst in huis hebben.
 18. Hoewel het dragen van een mondkapje verplicht wordt in binnenruimtes, ben ik benieuwd wanneer dit precies in zal gaan. Dit moet juridisch eerst goed geregeld worden. Hopelijk gaat dit weer geen maanden duren, net zoals het geval was van het wel of niet verplichten van een mondkapje.
 19. Avond allemaal. Zometeen de persconferentie. We gaan het zien, al is het een en ander al uitgelekt natuurlijk. Ook nog eens een iPhone-event om 19:00 uur. 🙂 Picture-in-picture tussen de Apple TV app en de NOS app gaat hem niet worden. De NOS app heeft nog geen picture-in-picture functie. ☹️ Dat gaat dus een gevalletje twee schermen worden.
 20. Ook zoiets: Denken ze daar in Den Haag nu echt dat bijvoorbeeld de jongeren om 20:00 uur denken 'Oh, we kunnen bij de Appie geen drank meer halen we gaan maar naar huis'. Echt, dan kopen ze het toch voor 20:00 uur. 🤔
 21. In het ene winkelcentrum moet het wel, in het andere weer niet. Of in de ene winkel in dat winkelcentrum moet het wel, en in de andere winkel weer niet. Er moet inderdaad eens duidelijkheid komen. Net boodschappen gedaan. Een medewerker bij de deur 'We willen je vragen om een mondkapje te dragen' Prima, dat doe ik dan. Ik doe vervolgens boodschappen en ik zie dat werkelijk niemand van het personeel een mondkapje draagt. Aan je klanten vragen of ze een mondkapje op willen doen (even los of de klant dat doet) en het personeel geeft vervolgens het verkeerde voorbeeld.
 22. Ik ook. Het nieuwe design spreekt mij erg aan. Verder ben ik benieuwd naar het vernieuwde Berichtencentrum Dat het bedieningspaneel van de iPhone/iPad naar de Mac komt, vind ik een pluspunt. Nu nog wachten op de release. Dat zal waarschijnlijk (eind) deze maand zijn of begin volgende maand. Ik wacht sowieso met het installeren totdat de apps Little Snitch 5 en Bartender 4 uit beta zijn.
 23. Mogge allemaal.
 24. Middag allemaal. Morgen naar de tandarts. 70 minuten staan er ingepland. Altijd fijn. 🦷 Wat geweldig om te horen. Dat zullen ze zeker en vast waarderen.
 25. Mogge allemaal.
×
×
 • Create New...