Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  1926
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Everything posted by Monkie

 1. Als ik de 'Terms of use' zo bekijk mag je het account niet delen. Uiteraard kun je ze voor de zekerheid een e-mail sturen.
 2. Draait hier nu een klein uurtje. Moet zeggen dat het er goed uitziet. Om een overzicht van de zenders te krijgen moet je boven in het menu 'swipen' naar TV & Replay. Hier heb je twee opties: TV Kijken en TV & Replay. Door te kiezen voor TV Kijken krijg je een zenderoverzicht te zien. Zodra je dit doet, lijkt het erop dat de app dit netjes onthoud. Wat wellicht wat verwarrend over kan komen, is dat als je in het menu kiest voor TV & Replay en vervolgens opnieuw voor kiest TV & Replay, je dan vervolgens een tv gids te zien krijgt en je programma's kunt terug kijken. Mij lijkt het handiger om dit aan te passen naar 'TV Gids & Replay TV. Dus: Menu:TV & Replay > TV Gids & Replay TV. Het zappen tussen zenders is even wennen. Bij NLZiet ben ik gewend om in de bovenhoeken te drukken. Links is vorige zender, rechts volgende zender. Bij de Ziggo Go-app moet omhoog of omlaag swipen om te navigeren tussen zenders. Vervolgens klikken om naar de betreffende zender te gaan. Wat ik mis is het pauzeren van een programma. Hopelijk wordt dit in een toekomstige versie toegevoegd.
 3. Ik heb er tot nu toe totaal geen klachten over. Werkt zoals het moet. 🙂
 4. Avond allemaal. Sonos speaker is verzonden. Drie weken eerder dan gepland, helemaal top. 😀
 5. Middag allemaal.
 6. Kwam het bericht ook tegen vanmorgen. Hoewel ik uiterst tevreden ben over NLZiet, ga ik vanavond de Ziggo Go-app op me Apple TV installeren en testen. Op bovenstaande manier tv kijken vind ik ideaal. Ik mis daarom een mediabox of CI+ module totaal niet. 😀
 7. Avond allemaal.
 8. Ik vond de presentatie prima in elkaar zitten. Er zat een lekker tempo in. In het begin geen gelul over cijfertjes, geen geklap en gejuich na iedere zin. Heerlijk. Op deze manier mogen ze het vaker doen. Op iOS inderdaad. macOS had deze optie al. Hoewel ik zowel op iOS als macOS Safari en Maili gebruik, is het inderdaad een mooie toevoeging om op je iPhone nu een standaard browser en mail -app in te kunnen stellen. De update van iOS 14 spreekt me ook wel aan. Vooral 'App Clips' klinkt erg interessant. De functionaliteit van een app eerst uitproberen zonder de app volledig te downloaden. Het nieuwe design van macOS Big Sur vond ik er ook mooi uitzien. Aanpasbare startpagina in Safari, het is iets kleins, maar lijkt me ideaal. ARM-chips voor de Mac. Nu is het nog even afwachten welke Mac eind dit jaar als eerste overstapt op een ARM-chip. Dit jaar komen er ook nog nieuwe Macs met Intel-chips. Een nieuwe iMac (met nieuw design?) staat hier op de planning. Al gaat dat er wel een worden met een ARM-chip. Mogge allemaal.
 9. Avond allemaal. Bijna 19:00 uur. Ik zit klaar voor de WWDC 2020-aankondigingen. Apple TV aan: Check. Koud biertje in de koelkast: Check.
 10. Waarschijnlijk bedoel je Topwebsites. Standaard wordt dit geopend als je een nieuw tabblad opent. Meer informatie kun hier en daar vinden.
 11. Wellicht zit er een langere levertijd op het bestelde product? Al snap ik dat je het snel in huis wilt hebben, kun je het geheugen gelijk in de NAS plaatsen. Vervolgens de NAS instellen en genieten maar.
 12. Mogge allemaal.
 13. Dat klinkt goed als het klopt. Lijkt me ook niet meer dan logisch dat het model zonder optische drive goedkoper is. Ik ga tegen die tijd Amazon (Frankrijk, Duitsland) zeker ook even in de gaten houden. Fysieke blu-ray schijfjes, wat zijn dat? 😆 Haha, dat is voor mij al weer even geleden dat ik een fysiek schijfje in me handen heb gehad.
 14. Mogge allemaal. R.I.P. Ian Holm. Bekend van onder andere Bilbo Baggins uit The Lord of the Rings en The Hobbit.
 15. Leuk speelgoed. Kun je jaren plezier van hebben. Ik kwam vanmorgen toevallig de internationale aankondiging tegen van de DS920+ (de opvolger van de DS918+). Al is het nog niet bekend of deze ook beschikbaar komt in de Benelux. Als ik deze review zo lees, is het verschil tussen de DS920+ en DS918+ klein.
 16. Middag allemaal.
 17. Och, Road Rash dat was inderdaad een geweldige game. Grijs gespeeld. Later ook Road Rash II op de game boy color.
 18. Mogge allemaal.
 19. Dat is inderdaad een voordeel. Vanaf 13 juli moeten game-ontwikkelaars hun PS4-games ook forward compatibel maken met de PS5. Ben benieuwd of er ook direct goeie bundels te koop zijn. Met de release van de PS4 was dat niet direct het geval in Nederland. Ik had me PS4 bij Amazon gekocht omdat je daar kon kiezen uit meerdere bundels.
 20. Avond allemaal.
 21. Och, de boekjes. Dit klinkt gek, maar de boekjes vond ik altijd lekker ruiken. Dat vond ik ook altijd ideaal. Game pre-orderen en hem op de dag van release op de mat hebben liggen. Al kwam het hier ook af en toe voor dat ik een game 1 of 2 dagen voor de officiële releasedatum al binnen had. Ik bestelde ook vaak games via sites als Zavi en TheHut. Dat kon best wat schelen.
 22. Dat deed ik vroeger heel vaak. Even een gamewinkel binnenlopen (GameMania, Intertoys, Bart Smit...) Soms om even snel een game te kopen, maar vaak om gewoon rustig te kijken naar alle (nieuwe) games.Van Nintendo tot Playstation, alles bekeek ik op me gemak. Ik geloof dat je bij BartSmit ook altijd op een gameconsole kon spelen. Heb je een game net gestart, komt er een halve schoolklas met kinderen naar binnen rennen. 'Oh, hij is bezet'
 23. Avond allemaal.
 24. Altijd leuk, Aliexpress pakketjes die blijven hangen in Liege. Alles is besteld in Mei. Alle pakketjes liggen daar al een tijd niets te doen. Twee pakketjes zelfs al ruim een maand. De overige pakketjes liggen er 1 tot 3 weken. Er gaat daar duidelijk iets niet helemaal lekker. Maar ja, je doet er weinig aan.
 25. Zo'n prijs verwacht ik ook wel. Het is nog even afwachten of deze prijs ook voor beide modellen zal gelden. Wellicht is de Digital Edition iets goedkoper. Aan de ene kant hebben fysieke schijfjes wel wat die in je kast staan. Al ging ik met de PS4 ook al vrij snel over op digitaal. Dus met de PS5 zal ik kiezen voor de 'Digital Edition' zonder optische schijf.
×
×
 • Create New...