Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  1460
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  24

Alles door Monkie geplaatst

 1. Monkie

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Hi, Zelf ben ik een enorme filmliefhebber. Daarom leek het me leuk om een 'Filmfragmenten' topic te openen. Het werkt simpel: Iemand plaatst een filmfragment en de ander moet raden om welke film het gaat. Zie je na minimaal 24 uur nog geen reactie? Plaats dan een hint, zo wordt het filmfragment mogelijk sneller geraden. Heb je het goed? Dan mag je zelf, binnen 24 uur nadat het vorige filmfragment is goedgekeurd, een filmfragment plaatsen. (Mocht dit topic niet worden gewaardeerd door de admins/mods, dan kan hier een slotje op) Ik bijt het spits af.
 2. Och, R4-kaartjes. Die heb ik veel gebruikt in de Nintendo DS tijd. Me vrienden lekker gek maken 'dat spel wat je nu hebt, dat kan ik gratis spelen' Ik wist ook niet dat er zoiets op de Switch beschikbaar was.
 3. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal. Zelf heb ik de harde schijf die in de PS4 zit, vervangen voor een 2.5TB SSHD-schijf. Werkt allemaal prima. Op deze pagina staat stap voor stap hoe je het moet doen.
 4. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Geweldig:
 5. Apps die je op de tv kunt installeren zijn bijvoorbeeld Plex en Emby. In veel gevallen kun je ze via de app store van de tv op de tv installeren. Zelf heb ik een lange tijd Emby op me Smart TV gebruikt, en dat werkte prima.
 6. Monkie

  Café de Download

  Ik heb nog geen mail of appjes van me kennis ontvangen. Dus ik neem aan dat de boel nog werkt zoals het moet. Ik verwacht eigenlijk ook niet anders. Misschien toch handig dat 'ie zelf ook een router gaat kopen, dan ben je overal vanaf. Voor 100-150 heb je al een leuk ding. Ik kan wel merken dat me eigen router er tussenuit is nu. Wifi is een drama. Na lang zoeken me access point gevonden en deze doet nu netjes zijn werk. Middag allemaal.
 7. Monkie

  Café de Download

  Nou, inderdaad. De afgelopen uren was het weer meerdere keren raak. Het uitzetten van wifispots heeft dus niet geholpen. Geen idee wanneer Ziggo met een definitieve oplossing komt. Dus heb ik me eigen router tijdelijk uitgeleend. Connectbox in bridge-modus, router aansluiten op de connectbox en gaan met die handel. Mocht het wifi-gedeelte van me eigen Connectbox gaan tegenvallen, dan heb ik hier nog een acces point liggen. Dus dat komt wel goed.
 8. Monkie

  Café de Download

  Middag allemaal. Wat een ** weer vandaag. Kennis heeft inderdaad een Arris box. Wifi-verbinding valt vrij regelmatig weg. Toen ik er was, gebeurde het al 3 keer. Ik heb voor nu wifispots uitgezet. Kijken of dat heeft geholpen. Ook aangegeven dat mocht de wifi-verbinding weer wegvallen, het slim is om deze vragen in het topic van de Ziggo community te beantwoorden.
 9. Monkie

  Café de Download

  Nee. Het gaat om Arris Connectboxen. Ik heb een Compal Conectbox. Lijkt ook enkel voor te komen bij draadloze verbindingen. Ziggo adviseert om wifispot uit te schakelen. Kennis lijkt er wel last van te hebben. Morgen ga ik er even heen om te kijken of het om een Arris box gaat en of wifispots uit staat. Al helpt dat laatste ook niet overal. Avond allemaal en een fijn weekend.
 10. Monkie

  Café de Download

  Het is inderdaad raar. Facebook heb ik niet. Ergens gaat er iets niet goed in dat systeem van ze. Onder 'Producten' lijkt het weer te kloppen. Als ik vervolgens op 'Wijzig abonnement' klik, zie ik dat ik Volop bellen en 3 modules als huidig abonnement heb. Dat kost 17 euro. Normaal heb ik een alles-in-een pakket + 2 modules en volop bellen. Als ik dat voor 17 per maand kan krijgen, vind ik hem prima. Er is ook een retourenvelop onderweg om de 3e CI+module retour te sturen. Ik wacht voor nu nog even totdat ze de module weer ontvangen hebben. Klopt het dan nog niet, dan duik ik de chat weer in. Daar kunnen ze het ook wel nakijken. Zo niet, dan bellen ze mij maar fijn terug. Zo, de sint is het land weer uit. Het buikje zit vol met kruidnoten en chocola. Nog even een geweldig stukje over de beste man:
 11. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal op deze bewolkte ochtend. Ik weet niet wat Ziggo momenteel aan het kloten is. Maar volgens 'Mijn Ziggo' heb ik nu enkel nog Volop Bellen en 3 CI+ Modules als abonnement. Gisteren nog even nagevraagd hoe het zit met het 'nieuwe pakket'. Was nog niet geactiveerd, ook de 3e CI+ module niet. Toch raar, dat ding zit al ruim een week in me tv. Dat moest juist om de boel te activeren. Wel toevallig dat ik bovenstaande nu in 'Mijn Ziggo' zie nadat ik een en ander heb nagevraagd. Maar goed, komt vast in orde. Al hou ik het wel in de gaten.
 12. Monkie

  Café de Download

  Kerstboom in de woonkamer is altijd gezellig. Deze 'domme boom' heb ik sinds vorig jaar 'slim' gemaakt met een slimme stekker. Via Siri: 'Zet kerstboom aan' Of automatisch aan/uit via het ingestelde tijdschema. Wel zo makkelijk. De 3e CI+Module (die ik niet wou) is inmiddels binnen en actief. Nu enkel nog wachten totdat me 'nieuwe' pakket ingaat, om vervolgens een retour te regelen voor de CI+ module. Avond allemaal.
 13. Monkie

  Café de Download

  Wi-fi problemen had ik jaren geleden ook eens. Kanaal veranderen en het was verholpen. Sinds ik bij Ziggo zit geen problemen met Wifi. Al loopt het wifi gedeelte wel via me eigen router en niet via de Connectbox. Ach, op de radio hoor je ook al heel de dag kerstmuziek, dan moet een film ook wel kunnen. Staat op me lijst. Trailer ziet er leuk uit. Mogge allemaal.
 14. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Fijn, 2e e-mail van Ziggo ontvangen waar de korting niet staat vermeld. Ik heb expliciet gevraagd of de deal waar de medewerker mee kwam, ook voor bestaande klanten was. Dat was het geval. Wel staat er dat ik een CI+module ga ontvangen. Daar heb ik er al 2 van. Ik duik maar weer eens de chat in om het na te vragen. Geen zin om weer een uur in de wacht te staan. Edit: Geregeld via de chat. Heb het nu zwart op wit. Korting staat in het systeem. Ook aangegeven dat ik geen 3e CI+ module wil. Hij kon het niet aanpassen, ik kon wel teruggebeld worden om de order te laten annuleren. Dat doe ik dus mooi even niet. Afgesproken om de module te laten opsturen en zodra deze is geactiveerd weer retour te sturen. Tijd voor
 15. Monkie

  Café de Download

  De eerste keer was het inderdaad 45 minuten. Toen was er niks mogelijk. Toen ik voor de tweede keer belde, stond ik dik 1 uur en 15 minuten in de wacht. Maar ja, alles voor de korting. Ik wou me laten terugbellen. Maar op de pagina 'Opzeggen' op de website van Ziggo kon ik me nummer niet achterlaten. Zullen ze vast uitgeschakeld hebben.
 16. Monkie

  Café de Download

  @Drifter Scheelt inderdaad 20 euro per maand. Ik hou nog wel even een slag om de arm. Als er een installatiepakket wordt verstuurd (met dat onding van een Horizonbox) dan ga ik bellen. Ook de factuur van komende maand ga ik in de gaten houden. @Meh Meh Ik had eigenlijk geen zin om nogmaals te bellen. De eerste keer was de wachttijd ook dik 45 minuten. Toch gedaan, en met succes. Mogge en een fijn weekend iedereen.
 17. Monkie

  Black friday VPN keuze

  PIA is inderdaad een prima VPN voor het geld. Ik gebruikte OVPN. Werkte ook perfect. Sinds 3 maanden gebruik ik Mullvad. In tegenstelling tot vorig jaar, toen ik Mullvad aan het testen was, haal ik nu de volledige snelheid tijdens het downloaden. Verder is de verbinding ook stabiel. Waarom zou ik 10 euro betalen voor OVPN als Mullvad 5 euro kost en deze me bevalt. :) Mullvad heeft zo te zien ook geen Black Friday deal. Al zoal dat in dit geval ook weinig schelen denk ik. Zowel bij OVPN als Mullvad kun je anoniem betalen. Iets wat ik ook doe. Werkt prima.
 18. Monkie

  Café de Download

  Middag allemaal. Nou, het is gelukt hoor. Niet via de chat. Wel telefonisch. Een dik uur in de wacht en 2 biertjes verder (wachten maakt dorstig ): Ik: Ik zie op dit moment een mooie deal bij de concurrent. Sta op het punt om over te stappen. Tenzij jullie een deal hebben die beter is. KS: Hoe denk je over de aanbieding '6 maanden 30 euro per maand'? Ik: Dat klinkt niet slecht. Na 6 maanden 180 euro besparen is leuk, maar na een jaar 240 euro besparen is leuker, vindt je ook niet?' KS: Daar geef ik je geen ongelijk in. Ik zal even overleggen' Ik: Prima. KS: Ik kan je de volgende aanbieding doen: 12 maanden internet Max voor de prijs van Complete. Ik: Dat klinkt beter. Ik kan me huidige apparatuur (standaard mediabox + 2 CI Modules) behouden? KS: Dat is geen probleem. Ik: Dan ga ik akkoord.
 19. Monkie

  Café de Download

  @Meh Meh Straks komt er ook een kennis even op visite. Die heeft ook Ziggo en is ook wel benieuwd of er korting mogelijk is via de chat. Zou echt te gek voor woorden zijn als hij binnen 5 minuten via de chat korting krijgt. Toen ik belde gaf ik ook aan dat ik een mooie deal zag bij KPN waardoor ik goedkoper uit was. En dat ik graag zou blijven als hun een aanbod doen die weer goedkoper is dan KPN. Normaal happen ze dan wel, zou je zeggen. Nu dus niet. Niet dat ik zou overstappen naar KPN / Telfort. In het verleden ongelofelijk veel gezeik gehad. Van een niet werkende internet verbinding tot blokken in beeld. Heel de handel was bedraad aangesloten (ook de tv decoders, via die powerline adapters werkte het al helemaal niet.) Werd ook doodleuk eens afgesloten. Betaalde gewoon netjes. Duurde ruim 1.5 week voordat de boel weer werkte. Ik zeg niet dat Ziggo heilig is, maar tot nu toe eigenlijk nog nooit tegen problemen aangelopen wat betreft de verbinding / tv.
 20. Monkie

  Café de Download

  Middag allemaal. Wat een azijnpissers daar bij Ziggo. Echt een gevalletje bestaande klant A krijgt wel korting en bestaande klant B niet. 2x chat gesprek: Persoon A: Is via chat geen korting te regelen. Persoon B: Is via chat geen korting te regelen. Behalve als je upgrade van internet Complete naar Max. Heb al Max, dus upgraden gaat lastig. 'Is het mogelijk dat ik 6 maanden voor 30 euro of 12 maanden Max voor de prijs van Complete als korting kan krijgen' Nee, dat kan niet. Het enigste wat persoon B kon regelen was 2 maanden korting op een tv pakket. Bellen: Nee, kan niets regelen. Ook niet nadat ik ging 'dreigen' met overstappen. Ik probeer het vanavond nog een keer via de chat. Misschien krijg ik er dan wel een die het netjes wil regelen.
 21. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal. Black Friday staat voor de deur, en wat doen je dan? Als bestaande klant korting regelen bij Ziggo. Kijken waar ze mee komen.
 22. Monkie

  Café de Download

  Dank. Functie vind ik zelf erg handig, vandaar toegevoegd aan de review. Was trouwens de laatste update van de review. Ben benieuwd naar versie 6. Hier volgt waarschijnlijk dan ook weer een review over. Avond allemaal.
 23. Monkie

  Café de Download

  Het is zeker een stuk kouder geworden. Review inmiddels uitgebreid met de info over hoe je de achtergrond van de ondertitels doorschijnend kunt maken. Mogge allemaal.
 24. NZBFinder.ws kende ik ook niet. NZBGeek vind ik zelf ook een prima alternatief.
 25. Monkie

  Café de Download

  Mocht je eventueel overstappen, kijk dan zeker eens op sites als cashbackxl. Website cashbackxl > website zorgverzekering krijg je vaak meer cashback dan via Independer/zorgkiezer etc.. Ben naar het The World of Hans Zimmer concert geweest. Geweldig om live bij te zijn. Nummers als 'The Lion King' deden me weer denken aan de films van vroeger. Vooral met de beelden erbij. Mogge allemaal.
×