Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Monkie

Full members
 • Posts

  3,015
 • Joined

 • Days Won

  170

Everything posted by Monkie

 1. Middag allemaal. Vakantie staat bijna voor de deur. Dus ik dacht, ik ga eens bellen voor een uitgebreid vooronderzoek om erachter te komen of me ogen geschikt zijn voor lensimplantaten. Is er pas in oktober een plekje beschikbaar. Ach ja, dan nemen we die dag gewoon vrij. Dat onderzoek duurt 2 uur en je ogen worden gedruppeld. Om daarna dan nog achter een computerscherm te gaan zitten....
 2. Middag allemaal.
 3. Als je een donatie doet van 10 of 20 euro wordt deze niet automatisch verlengd. maar verloopt deze na een jaar. Vervolgens kun je zelf bepalen of je opnieuw een donatie wilt doen.
 4. Prima site. Eind november was de site ook open voor registratie. Gelijk gebruik van gemaakt. Toen hadden ze ook een leuke deal van 18 maanden.
 5. Mogge allemaal.
 6. Versie 7 werkt inderdaad merkbaar sneller. Ik wacht rustig af totdat versie 7.1 automatisch wordt geïnstalleerd.
 7. Avond allemaal. Zeker de moeite waard inderdaad. Ik was eindelijk verlost van die horizon mediabox (wat een klote ding was dat) en een CI+ module. Ik geloof dat ik ruim 20 euro per maand goedkoper uit was.
 8. In een rustig voorstadje van Kopenhagen doet de politie een vreselijke ontdekking: op een speelplaats wordt een op brute wijze vermoorde jonge vrouw gevonden. Een van haar handen wordt vermist. Boven haar hangt een klein mannetje, gemaakt van kastanjes. De zaak wordt aan de jonge en ambitieuze detective Naia Thulin en haar nieuwe partner, Mark Hess, toegewezen. Ze ontdekken vlug dat een raadselachtig bewijsstuk op het mannetje leidt naar een meisje dat een jaar eerder vermist werd, en voor dood werd gehouden: de dochter van de politica Rosa Hartung.
 9. Mogge allemaal. Dat scheelt inderdaad. Zo heb ik dat ook gedaan. TV van Ziggo eruit, NLZiet erin. Voor die 8 euro per maand is het aanbod prima. Ik maak ondertussen alweer een aantal jaar gebruik van NLZiet (Apple TV) en ik ben er zeer tevreden over.
 10. Avond allemaal R.I.P. Vangelis 😭
 11. Ik heb maar eens contact opgenomen met de klantenservice van ProtonVPN wat betreft bovenstaande. Ook meteen gevraagd wanneer split-tunneling beschikbaar komt voor de macOS-versie van ProtonVPN.
 12. Mogge allemaal.
 13. ProtonVPN ziet er zeker goed uit. Protonmail gebruik ik al naar volle tevredenheid. De speciale deal (Protonmail + ProtonVPN) spreekt me wel aan. Vooralsnog stap ik niet over naar ProtonVPN. De reden? Zodra je killswitch inschakelt, kun je lokale devices niet benaderen. De optie 'LAN-verbindingen toestaan' kan ik wel inschakelen, maar dan wordt tegelijkertijd killswitch weer uitgeschakeld.
 14. Jup. Ik dacht eerst dat ik me contactlenzen binnenste buiten had ingedaan 🤣 Maar het staat er echt, €3,50 per maand minder.
 15. Middag allemaal. Ja ja, de jaarlijkse mail van Ziggo over prijswijzigingen is ook weer binnen. Ik ga zowaar minder betalen per 1 juli.
 16. Avond allemaal.
 17. Yellowstone prequel 1883 volgt de familie Dutton terwijl ze op reis gaan naar het westen door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika. Een sterke hervertelling van de westerse expansie en een intense studie van een gezin dat de armoede ontvlucht om een betere toekomst te zoeken in het beloofde land van Amerika - Montana.
 18. Migranten die van het oude naar het nieuwe continent reizen, stuiten op een griezelig raadsel aan boord van een ander schip dat stuurloos op open zee drijft.
 19. Mogge allemaal. Glasvezel in 2022 gaat het hier niet meer worden. Planning is nu zomer/herfst 2023.
 20. Ik zie dat ik bij mijn vorige bericht bij stap 4 nog een stukje tekst ben vergeten te vermelden. Bij stap 4 moest staan: 4. Zo ja, klik op ' Eén herhalen' zodat het vinkje verdwijnt en het eerste nummer als het goed is niet meer opnieuw wordt afgespeeld. Mooi dat het nu is opgelost.
 21. Fijn om te lezen dat de nummers nu in de juiste volgorde worden afgespeeld. Vreemd dat het eerste nummer iedere keer opnieuw wordt afgespeeld. Ik zie dat je het vinkje bij 'Huidig item herhalen' al hebt weggehaald. Hoewel je het vinkje bij 'Huidig item herhalen' al hebt weggehaald, controleer voor de zekerheid onderstaande nog even. Open VLC Player Klik bovenaan op 'Afspelen' Staat er bij ' Eén herhalen' een vinkje? Zo ja, klik op ' Eén herhalen' Hier is het wel eens voorgekomen dat er toch nog een vinkje stond bij ' Eén herhalen', terwijl ik eerder het vinkje had weggehaald bij 'Huidig item herhalen' en dit vervolgens had opgeslagen.
 22. Mijn fout. Als je VLC opent zie je een afspeellijst met alle nummers. Iets daarboven zie je een balkje met 'Auteur' 'Duur' 'Titel'. Klik met je rechtermuisknop op dit balkje. Kies vervolgens voor 'Tracknummer' Nadat je op 'Tracknummer' hebt geklikt, wordt er aan het balkje een # toegevoegd. Onder dit icoontje wordt de volgorde van de nummers weergeven. Mochten de nummers niet in de juiste volgorde staan, klik dan twee keer op #. Als het goed is zouden de nummers nu wel in de juiste volgorde moeten staan.
 23. Dat ziet er goed uit, wat op de afbeelding is te zien. Zelf maak ik normaal gesproken geen gebruik van VLC Player om muziek af te spelen. Maar gisteren heb ik als test muziek toegevoegd, en deze werd in de juiste volgorde afgespeeld. Heb je onderstaande ook gecontroleerd?
×
×
 • Create New...