Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  553
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  25

Monkie won de laatste keer op Augustus 22

Monkie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

169 Support punten

1 Volger

Over Monkie

 • Rang
  Duken Legend
 1. Heb je iets nieuws en MOET je het gewoon showen...

  Stond al even op me lijstje, nu besteld. Een wollen all seasons dekbed.
 2. Café de Download

  Dank. Ik twijfel enkel nog welke kleur ik neem. Je kunt qua leer en binnenvoering uit meerdere kleuren kiezen. De sleeve hierboven is grijs van buiten en rood van binnen. Keuzes, ze blijven lastig.... Eind deze maand worden de pre-orders verzonden. Ik heb dus nog even om na te denken. Wat ook mooi is, is dat ze alles met de hand maken en ze in Nederland zitten.
 3. Café de Download

  Vind ik persoonlijk wat minder. Heb er nu een case (alleen dan voor de Plus, uiteraard) omheen zitten, in de kleur 'clear'. Heb een iPhone 8 Plus zilver, dus je ziet hem vrijwel niet zitten. Het beschermt uiteraard de achterkant, al moet je hem niet laten vallen denk ik:p Maar ik doe me iPhone toch liever in een sleeve als ik de deur uitga. Verder kan ik hem dan 'kaal' gebruiken, dat vind ik wel prettig. De sleeve die ik op het oog heb, zie vorige bericht, heb ik even te leen van een kennis. I love it
 4. Café de Download

  Dat komt wel goed. Eerste reactie? Hij is snel. Prachtig scherm, alles is zeer duidelijk. Verder schiet 'ie prachtige foto's. Ik wil hem eigenlijk 'kaal' gaan gebruiken (wel met case en screenprotector). Al twijfel ik daar nu aan. Iets van bescherming kan nooit kwaad voor onderweg. Een hoesje vind ik wat minder. Een sleeve van Joli Originals spreekt me erg aan. Ze zien er prachtig uit.
 5. Café de Download

  De iPhone 8 Plus inderdaad.
 6. Café de Download

  Mogge allemaal Zo meteen richting Den Haag om me iPhone op te halen
 7. Algemene telefoon topic

  Ach, die 3 dagen zijn zo om. Een grote stap is het zeker. Daarom ben ik ook eerst naar de Store gegaan om de plus variant te bekijken. De Qi wireless charger en lader zijn inmiddels ook binnen, en staan nog in de doos op me bureau. Nu enkel nog even deze case (clear) bestellen, en ik ben klaar. Ik wou eerst voor de Boost Up QI lader gaan van Belkin. Waarom 65 euro betalen, als ik bij Anker voor 20 euro zo'n lader kan kopen? Verder bevalt het spul van Anker me prima
 8. Het grote ik-erger-me-dood-aan topic

  Heb even gebeld. er is vertraging vanuit Nintendo, vandaar dat de datum is aangepast. Anders had ik hem gewoon op 29 september binnen.
 9. Het grote ik-erger-me-dood-aan topic

  Ik heb ergens in augustus een pre-order geplaatst. Ik zou dus bij de eerste levering moeten zitten. Ik ga voor de zekerheid even contact opnemen.
 10. Het grote ik-erger-me-dood-aan topic

  Neeee! Ik ontvang me Snes Mini Classic pas 21 oktober .
 11. Café de Download

  Middag allemaal Same here. Ik kan geen mail ontvangen en verzenden. Zowel via Outlook.com als via Airmail op me iMac en iPhone. Tweakers: Outlook.com-gebruikers hebben te maken met e-mailstoring
 12. Algemene telefoon topic

  Leuk topic Aanstaande vrijdag mag ik mijn iPhone 8 Plus 256Gb gaan ophalen. Momenteel heb ik een iPhone 5S. Ook gelijk een Qi wireless charger van Anker besteld bij Amazon.
 13. Café de Download

  Inderdaad. Nu beschikbaar in 64GB en 256GB. Voor de laatste gekozen. Uiteraard eerst even naar de Apple Store geweest, om te kijken of de Plus iets voor me was. Zowel met de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus gespeeld. Ja, de Plus is groot, zeker als je van een 5S komt. Ligt heerlijk in me hand, ik was er dus snel uit. Gelijk een extra en wat langer lightning kabeltje besteld van Blitzwolf (prima spul, zeker een aanrader).
 14. Café de Download

  Mogge allemaal. Hier is het ook tijd voor een nieuwe telefoon. Heb momenteel een iPhone 5S. Ik begin het scherm wat klein te vinden. Ook qua opslag kan het wel wat meer. Inmiddels een iPhone 8 Plus 256GB besteld
×