Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  1543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Monkie last won the day on August 18

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

686 Support punten

2 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken God

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mogge allemaal.
 2. Je kunt je nu via de site of de app aanmelden om Disney+ 2 maanden gratis te proberen. Zeg je voor 12 November op, dan wordt er geen geld van je rekening afgeschreven. Let op! Deze proefperiode van 2 maanden is enkel in Nederland beschikbaar. Al is een VPN altijd te proberen natuurlijk. Tijdens deze proefperiode beperkt het aanbod zich tot films en series die al eerder zijn uitgebracht. Vanavond de app maar eens op me Apple TV installeren. Ben benieuwd.
 3. Dat zou best kunnen inderdaad. Vroeg gelijk of ze nog poepzakjes hadden. Een pakje met 3 rolletjes (45 stuks) voor 1 euro. Normaal zou ik ze meenemen als ik het gelijk nodig zou hebben. Nu ik ze bij Ali heb besteld, vind ik Action in dit geval nog best duur. Heb er bij ali 3 euro voor betaald, dan heb ik dus 10 rollen (150 stuks).
 4. Sterkte @ShadowMaster @Duken Hij kan inderdaad even vooruit. Vandaag even bij Action geweest voor die dingen als meneer hoge nood heeft. Die noemen ze daar indoor traning pads. 7 stuks in een pakje voor 1.20. Dan vind ik het altijd leuk om nog even bij Ali of Ebay te kijken of het meer voor minder kan. En jawel. Heb ze nu bij Ebay besteld. Zijn nog wat groter ook. Zitten er 10 in een pak. Heb voorlopig 5 pakken besteld voor een euro of 4. China shopping. I love it.
 5. Avond allemaal. Een nieuwe pup op komst, en wat krijg je dan? Juist, een Aliexpress momentje. Dit is er voor nu onderweg. Er komen nog een paar bestellingen bij binnenkort. Nu nog van die matjes (naam vergeten) waar je de pup op kunt zetten als 'ie z'n behoefte moet doen. Dacht dat ik ze laatst zag bij Action. Al zullen ze die vast ook wel bij Ali of Ebay hebben. En dan ook meer voor minder, denk ik zo.
 6. Middag allemaal. Inmiddels weer een keer wezen knuffelen met de pups. Wat groeien ze snel zeg. De zwaarste weegt momenteel 1760 gram. Die van mij 1640 gram. Dank voor het linkje @Duken. Inmiddels een aantal besteld.
 7. Ik ben er ook wel benieuwd naar. Wil het best eens een maandje proberen ( of wellicht wel voor een jaar, wat met 70 euro goedkoper is.) Eventuele prijsverhogingen in de toekomst daargelaten. Als je diverse berichten mag geloven, kun je naar 4 gelijktijdige streams kijken en wordt er voor het 4K aanbod geen extra geld gevraagd. Per account kun je maximaal 7 profielen aanmaken en kun je op 10 apparaten tegelijk kijken. Ook is er een Kids Mode aanwezig. Naast Disney+ ben ik ook wel benieuwd wat AppleTV+ te bieden heeft als het eenmaal live gaat.
 8. Hier is ook nog wat meer spul van AliExpress onderweg. Moet zeggen dat ik tegenwoordig (vrijwel) altijd bij AliExpress bestel. Die blikjes cooler hoesjes lijken me ook wel handig. Bij welke seller heb je deze besteld?
 9. De website lijkt inderdaad wat problemen te hebben momenteel. Ik krijg een 'error 522-melding' te zien. Gewoon straks nog eens proberen. Inmiddels is dit te zien op de website: 'Welkom bij the-newgeneration.netWij zijn bezig om de server te verbeteren (veiligheids update) en verwachten hiermee binnen enkele uren klaar te zijn. Onze excuses voor het ongemakThe TNG Crew'
 10. Is voor de nieuwe pup, dus direct nodig is het niet inderdaad. Kwam gisteren pas binnen. Maandagavond ging het terug naar het depot. Toen maakte het in de nacht van maandag op dinsdag ineens een ritje naar het depot in Amsterdam. Eenmaal aangekomen in Amsterdam, werd de zending ingepland bij de bezorger. En even later werd de zending er toch maar weer tussenuit gehaald. Schijnbaar kregen ze door dat het pakket bij een verkeerd depot was aangekomen. Hierdoor kon ik dus nog een dag langer wachten. Bij Ali ook maar weer eens een zooi sokken besteld van Sanzetti. Die bevallen me wel. Avond allemaal.
 11. Ook weer eentje gevonden, die al meerdere keren is verlengd, zie ik. Website: Bulknews.euCouponcode: sun19Korting: 6TB block van 140 voor 36 euro.Geldig tot en met: - *Monkie twijfelt, logt in en ziet dat hij nog ruim 7.5TB op de teller heeft staan. Mooi bedrag voor 6TB, al waren ze volgens mij wel eens goedkoper.
 12. Ze zijn inderdaad om op te vreten. :) Gaat weer eens lekker met DHL. Afgelopen donderdag iets besteld wat dezelfde dag werd verzonden. Zou afgelopen vrijdag bezorgd moeten worden. Nope, 'Tijdelijke overmacht'. Zaterdag: 'Tijdelijke overmacht'. Zojuist: 'We hebben je gemist Ik was dus gewoon thuis. Wat een ballentent. Wil je bellen, is die toko natuurlijk al gesloten. Morgenavond komen ze weer opdraven. Kijken of het ze dan wel wil lukken. Zo niet, gaat ik gewoon klagen bij DHL. Avond allemaal.
 13. Avond allemaal. Tijd voor foto's.
 14. Mogge allemaal. Hier stormde het gisteren ook als een gek. Nu is het gelukkig een stuk rustiger.
 15. Och, Winamp, dat was een geweldig programma. Na een tijdje gebruikte ik enkel Winamp nog. Ja inderdaad. En wat was je blij als je een snelheidsupgrade kreeg van bijvoorbeeld 3Mbps naar 6Mbps. Nu lach je erom, maar toen was je blij dat je je muziekbestandje nog sneller kon downloaden.
×
×
 • Create New...