Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Monkie

Full members
 • Content Count

  2642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  141

Monkie last won the day on April 10

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

1062 Support punten

3 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken God

Informatie

 • Awards
  1st post 2021!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mogge allemaal. 🙂
 2. Nadat je Onedrive had verwijderd, had je toen ook alle eventueel overgebleven (verborgen) mappen verwijderd? Volg onderstaande stappen eens: Verwijder de OneDrive app via 'Apps' Controleer via 'Activiteitenweergave' of er eventueel nog iets van OneDrive op de achtergrond draait. Mocht dit zo zijn, sluit deze dan af. Dubbelklik op dit proces en kies voor 'Stop' > 'Stop' Herstart je computer. Controleer via Finder of er nog (verborgen) mappen aanwezig zijn van OneDrive. Als dit zo is, verwijder deze dan. Verborgen mappen kun je met de volgende toetscombinatie
 3. Inderdaad. Blijf ik toch de lekkerste patat vinden. Middag allemaal.
 4. Mogge allemaal. Wat een heerlijk weer. Zometeen vind ik het weer eens tijd voor een Brammetje.
 5. Mooi overzicht. Op dit moment nog erg tevreden met me Apple Watch Series 5.
 6. Avond allemaal. 🙂
 7. Mogge allemaal. Och, de Connectbox en goede wifi is hier ook om te huilen. Wifi heb ik hier dan ook uitgeschakeld op de Connectbox. Stoorbronnen (zoals een tv) kunnen er ook voor zorgen dat je wifi-signaal minder goed is. Je kunt altijd proberen om het wifi-kanaal aan te passen. Zie daarvoor dit filmpje.
 8. Modem van het stroom halen is inderdaad genoeg. Was even vergeten een linkje te plaatsen. Blijft jammer dat je bij Ziggo niet kunt kiezen voor een internet only abonnement. Dat kabel tv (incl. Ziggo Go) gebruik ik vrijwel nooit.
 9. Middag allemaal. Kijk eens aan. Een 'gratis' snelheidsverhoging bij Ziggo. Nieuwe snelheid haal ik hier zonder problemen. Volgende maand verwacht ik wel een mail over de jaarlijkse prijsverhoging.
 10. Inderdaad, ziet er mooi uit. De huidige bowls kun je uiteraard prima blijven gebruiken, omdat er navullingen zijn van de scheerzeepjes.
 11. Mogge allemaal.
 12. Mogge allemaal. De Binaural versie klinkt met hoofdtelefoon (Sony XM4 in mijn geval) echt geweldig moet ik zeggen.
 13. 1839... Ik lees het inderdaad. Wist ik ook niet. Hier ook een fan van Jean Michel Jarre. Bij meerdere concerten van hem geweest. Waren stuk voor stuk geweldig. Al ben ik ook fan van Vangelis. Geweldige muziek. Erg benieuwd naar het nieuwe album van Vangelis. Helaas al meerdere keren uitgesteld.
 14. Avond allemaal. De laatste tijd zit ik weer met me neus in de boeken (nou ja, ebooks dan). De Frieda Klein-serie van Nicci French vind ik geweldig om te lezen. Nu bij het tweede deel (van de 7). Muziekje erbij. Nieuwe album van Jean Michel Jarre. 'Amazônia'. Het heeft wel wat moet ik zeggen. Ben vooral benieuwd hoe de Binaural versie (met koptelefoon) klinkt.
×
×
 • Create New...