Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  2042
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  90

Monkie last won the day on September 23

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

859 Support punten

3 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken God

Recent Profile Visitors

5904 profile views
 1. Fifa21 was ik nog vergeten. Kon het niet laten om deze ook te pre-orderen. Leuk: Een PS5 + 6 games. Nadeel: Een bankrekening die iets lichter is.đŸ€Ł
 2. Ja, diverse berichten hebben het over betere graphics en performance voor de console versies van de game. Vroeger speelde ik RollerCoaster Tycoon. Geweldig spel. Uren en uren pretparken bouwen. Bezoekers die boos je park uitliepen als ze te lang moesten wachten. 😆 Dus ik ben erg benieuwd naar Planet Coaster. Ook Sackboy ben ik benieuwd naar. Vond dit spel op de PS4 geweldig. Ik had toen gekozen voor de limited edition, ik wou die sackboy knuffel namelijk hebben. En de hond later ook.... 😂 Zo'n editie is voor de PS5 ook aangekondigd, al heb ik nu gekozen voor de normale versie.
 3. Middag allemaal Wat vervelend om te lezen @Nobody. Sterkte.
 4. Och, roadrash. Good memories. Ik had hem dan enkel op de Nintendo 64. De Playstation-versie speelde ik wel bij vrienden. Geweldig inderdaad. Kon het toch niet laten om even rond te neuzen. PS5 pre-order is een feit. Weliswaar heb ik hem niet met de release, maar vooralsnog in de week van 23 november. Mocht ik op 18 november bij Coolblue de PS5 kunnen bestellen en hem op de releasedag in huis hebben, de annuleer ik me huidige pre-order bij Amazon Frankrijk.
 5. Als ik iets eet of drink, heb ik op de plek waar de kroon zit een soort koud gevoel. Ik had kunnen wachten totdat ik over een half jaar weer op controle moet. Maar dat heb ik niet gedaan. Iets wat nu nog meevalt, kan erger worden. We gaan het komende maand zien. Avond allemaal.
 6. Middag allemaal. Bezoekje aan de tandarts. Foto's laten maken, en daar kwam een lekkende kroon uit. In oktober terug en dan gaan ze kijken of de boel gerepareerd kan worden.
 7. Heb je de geschiedenis (cookies etc..) al eens gewist? Ga als volgt te werk om de browsegegevens in Microsoft Edge te wissen: Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat je wilt wissen. Kies een tijdsbereik in de vervolgkeuzelijst Tijdsbereik. Kies de gegevenstypen die je wilt wissen (zie de onderstaande tabel voor beschrijvingen). Mogelijk wil je, bijvoorbeeld, de browsegeschiedenis en cookies verwijderen, maar de wachtwoorden en gegevens voor automatisch aanvullen behouden.
 8. Het overgrote deel van de meer dan 4000 PS4-games moeten speelbaar zijn op de PS5. Ook zouden de meeste PS4 games die nu verschijnen of nog moeten verschijnen, een 'PS5 Upgrade Available' label krijgen. Hiermee kun je de game (gratis) upgraden naar de PS5-versie. Mogge allemaal.
 9. Geweldig spel inderdaad. Ik koop hem ieder jaar. Het eerste wat ik dan wel doe is het Nederlandse commentaar aanpassen naar Engels. Dat Nederlandse commentaar is zooooo irritant. Fifa21 staat hier in pre-order, inclusief een gratis upgrade naar de PS5-versie.
 10. Middag allemaal. Mario odyssee blijft inderdaad een geweldig spel. En dan te bedenken dat Super Mario alweer 35 jaar bestaat. Dit soort filmpje van de man achter de stem van Mario blijven ook geweldig.
 11. Dat was inderdaad Twisted Metal. Wat een game. Goh, hoe gaaf zou het zijn als dat spel opnieuw uitkomt voor de PS5. Nintendo fan ben ik ook. Van de super nintendo, Nintendo 64, gamecube, verschillende game boys tot de Switch. Vooral de Game Boy tijd kan ik me nog goed herinneren. Zat ik in de zomer op de camping. Andere kinderen hadden ook zo'n ding. Met zijn alle in de speeltuin Mario spelen. De een vloog zo door alle levels heen, en bij de ander duurde dat wat langer.
 12. Dat is inderdaad ook zo. Er zijn inderdaad altijd verschillen. Ook had ik, net zoals bij de Xbox, verschil verwacht wat betreft de hardware van de goedkope en duurdere PS5. Dat bleek dus niet het geval, ze zijn (los van de schijflade bij de 500 euro PS5) identiek. Zelf koop ik al jaren een Playstation. Omdat de exclusieve Playstation games me altijd wel aanspreken. De prijs valt mij ook mee. Ik had eerder 600 euro of meer verwacht. Ben benieuwd of het, net zoals bij de PS4, makkelijk is om de SSD-schijf te vervangen. Ik ben zeker geen Xbox-hater. Ook deze consoles heb ik
 13. Mogge allemaal. PS5 proberen te pre-orderen. Uitverkocht uiteraard. Geen zin om continue te blijven kijken waar er weer nieuwe pre-orders beschikbaar zijn (en je ook op een lijst komt bij uitleveren). Coolblue doet niet aan pre-orderen. Ze gooien de bestellingen open op de dag van release. Daar wacht ik nu dus ook op. Met de PS4 had ik meerdere pre-orders uitstaan bij webshops, en had ik hem nog niet op de dag van release. Ook neem ik toch de PS5 met disclade. Weliswaar 100 euro duurder, maar onder de streep vaak wel goedkoper omdat fysieke games goedkoper zijn en zo nu en dan e
×
×
 • Create New...