Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  1471
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  26

Monkie won de laatste keer op December 25 2018

Monkie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

653 Support punten

2 Volgers

Over Monkie

 • Rang
  Duken God

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Monkie

  Veiligheid usenet server

  Mocht je ook anoniem willen betalen, kijk dan naar providers die bijvoorbeeld Bitcoin of paysafecard als betaalmiddel hebben. Zelf gebruik ik een paysafecard en dat werkt prima. Kies het bedrag, en betaal (contant). Ga naar de website van de Payserver en kies voor 'Paysafecard' Vul de code in die op het bonnetje staat en je bent klaar. En verder, zoals al is aangegeven, maak gebruik van SSL en een VPN (wat je al doet).
 2. Monkie

  Café de Download

  Goed om te horen dat het weer wat beter gaat. Mogge allemaal. Chocoladeparadijs in Antwerpen gaat bijna open Dan krijg je toch trek. Ik ga er zeker heen zodra het geopend is. Leuk dagje Antwerpen.
 3. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Ontvang ik de factuur van Januari van Ziggo en wat zie ik, de Black Friday korting is niet verwerkt. Ik heb het toen 4 keer laten bevestigen. 'Ja meneer, het staat in het systeem' Guess what, de korting stond dus niet in het systeem. Nu heb ik via de chat geregeld dat het alsnog in het systeem wordt gezet. Volgende maand de factuur even in de gaten houden. Beterschap @Meh Meh
 4. Ik weet niet hoeveel je download. Je zou kunnen kijken naar een block account. Ik heb prima ervaringen met Bulknews block accounts. Ze hebben regelmatig mooie deals zoals hierboven is te zien. Hiervoor gebruikte ik altijd XSNews.
 5. Monkie

  Café de Download

  Dat categorie 1 spul van lidl/aldi/ action etc.. is best leuk moet ik zeggen. Ik koop regelmatig die knetterlinten. Laatst al die knetterlinten aan elkaar getapet en aangestoken. Het andere vuurwerk staat hier ook al klaar voor morgennacht. De laatste jaren koop ik enkel nog siervuurwerk. Mooie pijlen, potten en een flowerbed.
 6. Monkie

  Café de Download

  Middag allemaal :)
 7. Waar ik vorig jaar tijdens het testen nog wat minder te spreken was over Mullvad, is dat nu sinds een paar maanden anders. Toen was ik niet zo te spreken over de downloadsnelheid die ik haalde. Ook de interface van de app zag er erg simpel uit. Een paar maanden geleden Mullvad toch nog een kans gegeven, en ik heb daar geen spijt van. Ik haal nu precies dezelfde downloadsnelheid als zonder VPN. Ook de app is totaal vernieuwd sinds een aantal maanden en ziet er nu een stuk mooier uit. Zo zie je maar dat er in een jaar veel kan gebeuren. In 2019 blijf ik fijn bij Mullvad. @Duken Je hebt bij Goose VPN een gratis proefversie van 30 dagen. @zarathustra Je hebt bij Goose VPN altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen na de betaling je geld terug te vragen.
 8. Zo, 6TB erbij. Ik kom het jaar wel uit met een kleine 8900GB.
 9. Monkie

  Café de Download

 10. Website: Bulknews.nlCouponcode: BFCM18Korting: €102 - 6TB block account. Van €140 nu voor €38.Geldig tot en met: 3 januari 2019. Heb nog genoeg over momenteel. Maar pak deze deal voor dit bedrag er denk ik even bij.
 11. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal.
 12. Och, R4-kaartjes. Die heb ik veel gebruikt in de Nintendo DS tijd. Me vrienden lekker gek maken 'dat spel wat je nu hebt, dat kan ik gratis spelen' Ik wist ook niet dat er zoiets op de Switch beschikbaar was.
 13. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal. Zelf heb ik de harde schijf die in de PS4 zit, vervangen voor een 2.5TB SSHD-schijf. Werkt allemaal prima. Op deze pagina staat stap voor stap hoe je het moet doen.
 14. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Geweldig:
 15. Apps die je op de tv kunt installeren zijn bijvoorbeeld Plex en Emby. In veel gevallen kun je ze via de app store van de tv op de tv installeren. Zelf heb ik een lange tijd Emby op me Smart TV gebruikt, en dat werkte prima.
×