Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  1140
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  9

Monkie won de laatste keer op April 13

Monkie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

544 Support punten

2 Volgers

Over Monkie

 • Rang
  Duken God

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal
 2. PIA is, wat Duken al aangeeft, een prima optie. Tijdens de testperiode beviel PIA me prima. Ook zou je kunnen kijken naar Mullvad. Deze kost 5 euro per maand. Zelf gebruik ik sinds een paar maanden oVPN. Deze bevalt me uitstekend. Helaas is deze VPN-provider wel duurder dan PIA en Mullvad.
 3. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal.
 4. Ze gaan er bij mysteryworld mee stoppen. Via PM kreeg ik het volgende bericht.
 5. Monkie

  Café de Download

  Middag allemaal. Wat een heerlijk weertje. Laten we er deze week nog maar van genieten. Volgende week wordt het een stuk minder. Me sokken sinds vanmorgen binnen. Kwaliteit ziet er op het eerste gezicht prima uit. Klopt inderdaad. Vaak heb ik het dan de volgende dag in huis. Zo ook nu.
 6. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Leuk zo'n smartphone-event. Zien we hier nu (waarschijnlijk) de Mi Band 3 voor het eerst op een foto....? Sssst... Zal vast door de 'Gift box' komen waar de sokken inzitten.
 7. Monkie

  Café de Download

  De track & trace is hier vanmiddag eindelijk weer tot leven gekomen. 'Custom clearance completed'. Met een beetje geluk het pakketje deze week nog in huis. Middag allemaal op deze heerlijke dag.
 8. Monkie

  Café de Download

  Sodeju, me sokken liggen al een week bij de douane. Ze houden vast een sokkengevecht daar. Zetten de sokken het morgen nog steeds niet op een lopen, dan ga ik PostNL even bellen. Avond allemaal.
 9. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal.
 10. Monkie

  Xiaomi Mi Robot Stofzuiger review online

  Geweldige review weer, Duken. Lijkt me een prima robotstofzuiger voor het geld.
 11. Monkie

  Café de Download

  Gecondoleerd en veel sterkte @Meh Meh. Mogge allemaal. Vanmiddag lekker een terrasje pakken. Hopelijk dan wel met zon. Het is hier nu zo bewolkt als iets.
 12. Monkie

  Café de Download

  Duidelijk. Dan zul je nog wat geduld moeten hebben denk ik. Al is een levertijd van een week zeer netjes te noemen. Een andere keer kan het voorkomen dat het bijvoorbeeld een aantal weken duurt voor het pakketje binnen is. Dat is ook het leuke aan shoppen in China, vind ik zelf. Zelf heb ik hier ook wel eens track & trace codes gehad waarmee je het pakket kunt volgen totdat het China heeft verlaten. Daarna is het stil. Ik knal al die codes in de Parcel app en zie vervolgens wel wat er gebeurt qua status updates.
 13. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Sterkte @Meh Meh Ja, dat is normaal. Dat gebeurt hier ook zo nu en dan, en vaak heb ik het dan binnen enkele dagen in huis. Het zal dus niet lang meer duren voor je het tweede pakketje binnen hebt. Maak je dus geen zorgen.
 14. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Wordt jullie hond niet gek van die robotstofzuiger? Of rent 'ie er als een gek achteraan alsof het een speeltje is?
 15. Monkie

  Café de Download

  Ziet erg gaaf uit, Duken. Ben benieuwd naar je review. Straks weer even mailen naar Qnap, NAS heeft zich gisteravond opnieuw niet uitgeschakeld. Mogge allemaal
×