Jump to content

Monkie

Full members
 • Posts

  3,023
 • Joined

 • Days Won

  170

Monkie last won the day on June 19 2022

Monkie had the most liked content!

3 Followers

Informatie

 • Awards
  1st post 2021!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Monkie's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

 • Omg
 • 5 years
 • Cup
 • Full member
 • Promote

Recent Badges

1.3k

Reputation

2

Community Answers

 1. Mogge allemaal. Gisteren met de hond naar de dierenarts geweest voor de biopsie. Op dit moment gaat de dierenarts er niet vanuit dat het kwaadaardig is. Het gaat zeer waarschijnlijk om een abces. De boel is nu opgestuurd naar het lab voor uitgebreid onderzoek. Uitslag over ongeveer een week. Mocht het abces niet uit zichzelf openbreken, dan zal er een drain worden geplaatst om alle rotzooi eruit te halen.
 2. Mogge allemaal. De dierenarts gaf 2 weken geleden aan dat het mogelijk een abces zou kunnen zijn. De kuur sloeg op zich goed aan, maar de bult verdween toch niet helemaal. Nu begint 'ie weer te groeien en is de volgende stap een biopsie.
 3. Middag allemaal. De bal/bult bij me hond is helaas weer gegroeid nadat de kuur was afgelopen. Nu een afspraak gemaakt om een biopsie te laten uitvoeren. Los van deze bal/bult, gaat het verder goed met me hond. Geen koorts, eet, drinkt en doet z'n behoefte. Hopelijk blijft dat allemaal zo, anders trek ik meteen aan de bel.
 4. Middag allemaal. Afgelopen maanden was ik wat aan het stoeien met me hond. Vervolgens voelde ik bij z'n keel/kaak ineens een grote harde bal. De dierenarts de volgende ochtend gebeld om een afspraak te maken. Het is waarschijnlijk een abces. Een kuur antibiotica en pijnstillers voor een week meegekregen. Dit lijkt aan te slaan. De bal lijkt kleiner te worden.
 5. Dat dacht ik inderdaad ook altijd dat SSL en VPN is een goede combi is wat betreft het downloaden via Usenet. Was het ook niet zo dat het er ook aan ligt of je gebruik maakt van een buitenlandse payserver (even los of deze wel of niet logt) wat betreft brein?
 6. Staat in me favorieten. @SkeletorHier totaal geen last van die pop-up bij nzbserver, wordt netjes geblokkeerd.
 7. Mogge allemaal.
 8. Middag allemaal. Vakantie staat bijna voor de deur. Dus ik dacht, ik ga eens bellen voor een uitgebreid vooronderzoek om erachter te komen of me ogen geschikt zijn voor lensimplantaten. Is er pas in oktober een plekje beschikbaar. Ach ja, dan nemen we die dag gewoon vrij. Dat onderzoek duurt 2 uur en je ogen worden gedruppeld. Om daarna dan nog achter een computerscherm te gaan zitten....
 9. Middag allemaal.
 10. Als je een donatie doet van 10 of 20 euro wordt deze niet automatisch verlengd. maar verloopt deze na een jaar. Vervolgens kun je zelf bepalen of je opnieuw een donatie wilt doen.
 11. Prima site. Eind november was de site ook open voor registratie. Gelijk gebruik van gemaakt. Toen hadden ze ook een leuke deal van 18 maanden.
 12. Mogge allemaal.
 13. Versie 7 werkt inderdaad merkbaar sneller. Ik wacht rustig af totdat versie 7.1 automatisch wordt geïnstalleerd.
 14. Avond allemaal. Zeker de moeite waard inderdaad. Ik was eindelijk verlost van die horizon mediabox (wat een klote ding was dat) en een CI+ module. Ik geloof dat ik ruim 20 euro per maand goedkoper uit was.
×
×
 • Create New...