Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  789
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  46

Monkie won de laatste keer op November 19

Monkie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

342 Support punten

1 Volger

Over Monkie

 • Rang
  Duken Legend
 1. Ziet er inderdaad interessant uit. Staat op me lijstje.
 2. Café de Download

  Avond allemaal
 3. Zo is het maar net. Laat ze maar fijn strooien met kortingen
 4. Café de Download

  Mogge allemaal
 5. Café de Download

  Avond allemaal
 6. Dat klinkt mooi. Ik heb even gekeken, vorig jaar hadden ze inderdaad een leuke deal met Black Friday. We wachten rustig af
 7. De medewerkers van ome Tim mogen anders hun schoentje niet zetten, en krijgen dan ook geen kerstpakket.
 8. Better safe than sorry Ze zijn inderdaad weer lekker bezig. Komt vast door het weekendtarief
 9. Ben alvast een beetje aan het kijken naar leuke (Black Friday) couponcodes. IPVanish heeft best een leuke november deal. Uiteraard kijk ik in dit geval naar deals voor een maand. Normaal $12 per maand. Actie van IPVanish zelf: $10 per maand. Met coupon: $7.50. Scheelt toch weer. Zeker als je bijvoorbeeld voor een jaar zou gaan. Adviesprijs: $143,88. Actie van IPVanish zelf: $77,99. Met coupon: $58,49. Ben benieuwd erg benieuwd naar hun Black Friday deal.
 10. Café de Download

  Mogge allemaal. Zo, net terug van de kapper. Weer fijn laten kortwieken.
 11. Café de Download

  Avond allemaal Gisteren nieuwe ID-kaart aangevraagd. En jawel, ik stond zowaar in het systeem. Ik stond met 10 minuten weer buiten.
 12. Café de Download

  Ja, dat over me iPhone vond ik ook heel erg raar. Toen ik thuis was, heb ik hierover toch eens gebeld naar de gemeente. Ik kreeg al snel te horen dat dat absoluut niet de bedoeling is en dat men eventueel alleen naar een bevestiging op papier mag vragen. Er werd gevraagd bij welke stadswinkel ik was geweest, dit zou dan worden doorgegeven. Ook werd de beveiliger erop aangesproken. Ik was ook boos. Het was vrij druk waardoor en geen enkele balie beschikbaar was, anders was ik daar gewoon naartoe gelopen om te worden geholpen. Tja, gemeentes en ICT-systemen? Die werken inderdaad vaker niet dan wel. Soms hoor je dat ze nog gebruik maken van Windows XP. Mogge allemaal
 13. Café de Download

  Hier ook bevestigingen ontvangen per mail. Ondanks dat ik me telefoon bij me had, heb ik de bevestiging ook voor de zekerheid uitgeprint. Deze liet ik ook zien. Hiermee kon ik ook bewijzen dat ik wel degelijk een afspraak had. Om het na te vragen, wou hij in eerste instantie me iPhone hebben om de bevestigingsmail te kunnen laten zien. 'Die krijg je niet van me. Ik heb de bevestiging ook uitgeprint en deze heb ik ook bij me.' Maar nee, als je afspraak niet in het systeem staat heb je pech. Dit is ook echt de eerste keer dat ik zoiets meemaak. Normaal sta je inderdaad zo weer buiten. Maar goed, een nieuwe afspraak voor morgen is inmiddels gemaakt bij een andere stadswinkel.
 14. Café de Download

  Naar de gemeente om een nieuwe ID-kaart aan te vragen. Dat is zo gebeurt, toch? Een aantal weken geleden alvast online een afspraak gemaakt. Kom ik daar vanmiddag, en scan ik de QR-code die in de bevestigingsmail staat, bij een speciale aanmeldzuil. Poging 1 werkte niet, poging 2 en 3 ook niet. Me aanmelden op de ‘oude’ manier (oa BSN-nummer invoeren op het scherm) werkt ook niet. Ik haal er een beveiligingspief bij om te vragen hoe dat kan. Ik zal het ‘even’ voor u navragen. Na 15 minuten komt ‘ie terug: ‘Uw afspraak staat niet in het systeem’ Nee echt, dat hoef je mij niet te vertellen, dat had ik na 2 minuten al door. Dat je daar dan 15 minuten over moet doen om dat tegen me te komen zeggen. Of ik maar een nieuwe afspraak wou maken. Fijn, morgen zijn ze niet open, enkel op maandag, dinsdag en woensdag. Dus ik ga wel naar een andere stadswinkel toe, daar kan ik deze week nog terecht.
 15. PIA start nu ook netjes op als de computer uit slaapstand komt. Het plaatsen van een vinkje bij ‘Voorkom App Nap'. heeft dus geholpen.
×