Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  1439
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  23

Monkie won de laatste keer op November 17

Monkie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

628 Support punten

2 Volgers

Over Monkie

 • Rang
  Duken God

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Monkie

  Café de Download

  Het is zeker een stuk kouder geworden. Review inmiddels uitgebreid met de info over hoe je de achtergrond van de ondertitels doorschijnend kunt maken. Mogge allemaal.
 2. NZBFinder.ws kende ik ook niet. NZBGeek vind ik zelf ook een prima alternatief.
 3. Monkie

  Café de Download

  Mocht je eventueel overstappen, kijk dan zeker eens op sites als cashbackxl. Website cashbackxl > website zorgverzekering krijg je vaak meer cashback dan via Independer/zorgkiezer etc.. Ben naar het The World of Hans Zimmer concert geweest. Geweldig om live bij te zijn. Nummers als 'The Lion King' deden me weer denken aan de films van vroeger. Vooral met de beelden erbij. Mogge allemaal.
 4. PFMonkey.com stopt er helaas mee. Toch jammer. Ik maakte er vaak gebruik van.
 5. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Zorgverzekering voor volgend jaar inmiddels afgesloten. 40 euro cashback. Prima zo.
 6. Monkie

  Top 10 gedownloade films van 12 november tot 18 november

  Dat deed ik ook met House Of Cards. Ben je gelijk 3 of 4 uur zoet mee. Als er een serie op de planning staat, hou ik het nu meestal op 1 of 2 afleveringen op een avond.
 7. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Concert was geweldig. Van begin tot het eind genoten. Van het weekend zal ik de Infuse Pro 5 review nog van een (hele) kleine update voorzien. De optie 'Translucent background for subtitles' is toegevoegd aan versie 5.9. Kan toch handig zijn. Versie 6 volgt begin 2019. Wellicht maak ik hier ook weer een review over. Dat dacht ik al, dat je hem eerder had afgesloten. Het wordt hem in mijn geval sowieso niet. Ik zoek dit soort dingen inderdaad ook altijd uit. Ook via sites als Independer. Schijnbaar zijn de vergelijkingssites nu netjes up-to-date, waardoor ik toch nog een verzekering heb gevonden (FBTO) die kronen 100% vergoed. Ik ga dan 5 euro per maand meer betalen. Toch het overwegen waard. Zo te zien kun je FBTO niet afsluiten via Independer. Toch jammer, een gratis tandartsongevallenverzekering is altijd mooi meegenomen.
 8. Monkie

  Top 10 gedownloade films van 12 november tot 18 november

  Mooie serie inderdaad over De Wildspiekers. Doet me weer denken aan Alwie. Klusjes opknappen op school, en ondertussen met de juffrouw lopen flikflooien. Altijd met plezier naar deze serie gekeken.
 9. Monkie

  Café de Download

  Even de voorwaarden van Anderzorg erbij gezocht. Werkte hier eerder nog niet. Volgens de voorwaarde is 100% enkel voor controles (C11 en C13). Wat ik nu 100% vergoed krijg (denk aan: vullingen, verdoving etc..) wordt bij anderzorg voor 80% (volgens voorwaarde) vergoed. En ze hebben een wachttijd van een jaar voor kronen. Dat gaat hem dus niet worden. Ik blijf waar ik nu zit. Ik ga 107 euro per maand betalen. Ongeveer 9 euro meer. Ik zei 3 euro, maar dat was enkel voor de basis verzekering. Voor 23 euro meer kan ik overstappen naar een verzekering die kronen 100% vergoed. 23*12= 276 euro extra. Dan betaal ik liever 25% zelf van de totale kosten van een nieuwe kroon.
 10. Monkie

  Café de Download

  100% vergoeding tot 250 euro? Ook 100% vergoeding tot 500 euro en voor kronen? Ik zie zowel voor 250 als 500 dat de vergoeding 75% is. Op basis daarvan is Anderzorg geen optie voor mij. Dingen als vullingen, verdoving en foto's etc.. krijg ik 100% vergoed. Kronen 75%. Had je de verzekering wellicht afgesloten via independer of een vergelijkbare site?
 11. Monkie

  Café de Download

  Ik ga 3 euro per maand meer betalen volgend jaar. Even vergeleken, maar ik blijf fijn waar ik zit. Ook de tandartsverzekering laat ik op tand 2 staan. Ik zou een paar tientjes op jaarbasis kunnen besparen. Al neem ik de gok niet. Ik moet waarschijnlijk me huidige kroon laten vervangen. Dan ben je die paar tientjes alweer kwijt. Nee, dan maar iets meer betalen per maand. Mogge allemaal. Vanavond eindelijk naar het 'The World of Hans Zimmer' concert.
 12. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Half november dus de nieuwe polis van de zorgverzekering is weer binnen. Ik ga een paar euro meer betalen per maand. Ik zal er later nog even een vergelijking op los gooien, al denk ik dat ik lekker blijf zitten waar ik zit.
 13. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal. Fijn die regen. Mag ik zo doorheen.
 14. Klik eens op 'Existing user? Sign in' Dan kun je wel inloggen. De URL is dan ook aangepast naar 'https://the-newgeneration.net/login/' Fijn dat het weer werkt. Het harde werk is niet voor niets geweest.
 15. Monkie

  Café de Download

  Bovenstaande order is retour gegaan naar Banggood. Hiervoor krijg ik netjes een refund. Daarna bestel ik ze denk ik gewoon opnieuw. Bij Bangood zijn er nog 2 andere plasma lighters onderweg en bij AliExpress ook 2. Kijken wat er met deze zal gebeuren. Mogge allemaal.
×