Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  1491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Monkie last won the day on May 1

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

662 Support punten

2 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken God

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteravond heb ik de eerste twee afleveringen gezien, en ik moet zeggen dat het me tot nu toe niet tegenvalt. Wat vinden jullie van deze nieuwe serie van HBO?
 2. In 2017 heb ik diverse VPN-providers getest. Mullvad is er hier een van. Toen was ik er wat minder over te spreken. De downloadsnelheid viel tegen, en de interface kon wel eens een opfrisbeurt krijgen. In 2018 is de interface flink onderhanden genomen. Mede daarom besloot ik om Mullvad opnieuw te testen. Vandaar volgt er nu een nieuwe review over Mullvad. De nieuwe interface ziet er een stuk mooier en duidelijker uit. In 2017 schommelde de downloadsnelheid nogal, en haalde ik met wat geluk zo nu en dan 35MB/s. Tijdens het opnieuw testen van Mullvad was ik blij verrast over de downloadsnelheid. Deze was een stuk beter en stabieler als in 2017. Na de testperiode heb ik besloten om Mullvad te blijven gebruiken. En sindsdien (zomer 2018) werkt alles zoals het moet. De nieuwe interface: Zodra je de app voor het eerst opent zal er standaard verbinding worden gemaakt met een server in zweden. Pas je dit bijvoorbeeld aan naar 'Netherlands' dan wordt dit vervolgens onthouden door de app. Na het openen van de app, zien we het volgende: In mijn geval wordt er automatisch verbinding gemaakt met een server in Amsterdam. Wil je veranderen van server? Dat gaat nu gelukkig is stuk eenvoudiger. Dat kan door op ‘Switch location’ te klikken. Kies vervolgens voor ‘Naam land’ en er wordt vervolgens verbinding gemaakt. Je kunt, indien beschikbaar, er ook voor kiezen om iedere keer met dezelfde server verbinding te maken. Kies wederom voor ‘Switch location’ Kies vervolgens voor ‘Naam land’ > 'Naam regio' en selecteer een van de beschikbare servers. Om een aantal instellingen te controleren of te wijzigen, kun je rechtsboven op het tandwiel klikken. Nieuwe pluspunten ten opzichte van test uit 2017: Nieuwe interface. Alles is nu een stuk duidelijker en overzichtelijker. Downloadsnelheid stabiel: 56MB/s. Deze snelheid wordt ook zonder VPN gehaald. Er verschijnt een melding zodra er via de website een update beschikbaar is voor de app. Nieuwe minpunten ten opzichten van test uit 2017: Automatisch updaten vanuit app niet mogelijk. Geen ingebouwde speedtest.
 3. Avengers: Endgame staat op me lijst. Nog even wachten op een blu-ray. Ook ben ik erg benieuwd naar 'The Queen's Corgi'. De trailer is in ieder geval geweldig.
 4. Avond allemaal. Heel de dag is het bewolkt, en wat begint er om half 8 te schijnen? Juist, de zon. Als alles goed verloopt, dan loopt hier begin september een nieuwe pup rond.
 5. Ik gebruik Mullvad weer sinds vorig jaar augustus/september (uit me hoofd). Daarvoor gebruikte ik OVPN, wat ook een prima VPN is. Tijdens de test in 2017, was ik minder te spreken over de interface en downloadsnelheid van Mullvad. In 2018 wou ik Mullvad opnieuw testen vanwege de nieuwe interface. Al werd ik toen ook blij verrast door de downloadsnelheid. De downloadsnelheid is hetzelfde als zonder VPN. Dat is dus zeker een verbeterpunt in vergelijking met 2017. Waarom zou ik dan nog 10 euro betalen, als Mullvad 5 euro kost.
 6. Mogge allemaal. Omdat Mullvad nu mijn favoriete VPN is, ben ik van plan om een vernieuwde review te schrijven over Mullvad. Goed idee, of denken jullie 'laat maar zitten'?
 7. Mogge allemaal op deze zonnige ochtend. Heerlijk dit soort filmpjes. Judge: 'On November 15th 2011, where were you at 6:38 in the morning?' Man: ' I don't know where I was yesterday'
 8. Middag allemaal. Vanmorgen stond de postbode weer voor de deur. Spul van AliExpress. Vanavond eens kijken of het wat is.
 9. Werkt hier ook weer zoals het hoort. Die grote smileys doen me een beetje aan vroeger denken. In de tijd van MSN Messenger (kennen we dat nog nog nog nog...) Staat me bij dat ik dan vaak smileys van de website messbase (of iets in die richting) haalde en aan MSN Messenger toevoegde.
 10. De afgelopen 2 weken het laatste seizoen van House of Cards bekeken. Was niet slecht, maar ik miste Frank Underwood echt. Goed dat ze het nu hebben afgesloten. Persoonlijk zat ik niet op een 7e seizoen te wachten. Ik had ook nog even verder gekeken. Maar ik kom hem ergens anders zo snel niet tegen met Nederlandse ondertiteling.
 11. Op newzbin zag ik ze staan. Ik kijk nu net weer, en ze zijn foetsie. Ik weet echt 100% zeker dat alle 4 de seizoenen er gisteren stonden.
 12. Voor nu is het afwachten. Ik had het eerder vanavond ineens in de gaten. Het is alweer 6 maanden geleden dat me hond is overleden. Wat gaat zoiets toch ook snel. Morgen sneeuw inderdaad. Ik ben benieuwd wat de treinen gaan doen. 1 vlokje sneeuw op het spoor, en heel de boel is ontregeld
 13. Website: Easyusenet.nlCouponcode: BLUEKorting: 30%* (*= Niet geldig op blockaccounts en promo pakketten)Geldig tot en met: 23 januari 2019 Website: XSNews.nlCouponcode: 19BLUEKorting: 35%* (*= Eenmalig geldig op alle doorlopende abonnementen)Geldig tot en met: 23 januari 2019
 14. @DraakieMaakt niet uit. De pups bij fokker 1 zijn inmiddels geboren. Het zijn zwarte en bruine pups. Bij twee pups moest er een keizersnede worden uitgevoerd, helaas zijn deze pups dood geboren. Omdat ik het liefst een gele pup wil, val ik nu buiten de boot. Ik blijf wel op de lijst staan en schuif op naar (voor nu) plek 3. Nu is het wachten op de geboorte van de pups bij de andere fokker. Daar worden gele en zwarte pups verwacht. Avond allemaal
×
×
 • Create New...