Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  2321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  110

Monkie last won the day on November 30

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

921 Support punten

3 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken God

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb inmiddels ook een terugkoppeling vanuit Cyberghost. Komt voor een deel neer op wat in de laatste reactie van William staat, alleen het gedeelte om CyberGhost te verwijderen wordt uitgebreid uitgelegd. Omdat ik niet weet of je onderstaande stappen ( met name dus het verwijderen) op deze manier hebt uitgevoerd, plaats ik het toch even. Uiteraard even vertaald naar het Nederlands. Download het volgende programma 'Geek Unistaller' via deze link. Open het ZIP-bestand en open vervolgens geek.exe Zoek in de lijst die verschijnt naar CyberGhost. Klik met de rechter
 2. Daar lijkt het inderdaad op. Bovenstaande is zeker het proberen waard. Mocht bovenstaande niet helpen en neem je liever zelf contact met ze op, geef dit dan even aan. Omdat ik ook wel benieuwd ben wat hier nu precies aan de hand is, dook ik de chat even in om dit na te vragen. Helaas zat een knip en klaar antwoord er niet in. Vervolgens gaf diegene zelf aan mij op de hoogte te houden per mail, zodra hij had uitgezocht welke stappen er eventueel nog meer uitgevoerd zouden kunnen worden.
 3. Erg vreemd. Heb je gisteren wellicht een Windows update geïnstalleerd?
 4. Maakt het nog een verschil als je het protocol aanpast? Open CyberGhost > Kies voor settings > Connection > Kies bij 'VPN Protocol' voor 'OpenVPN'. Herstart de computer en kijk wat er nu gebeurt.
 5. Mogge allemaal.
 6. Wellicht ook een idee om, ter controle, ook het volgende even na te lopen. Ga naar: Configuratiescherm > Netwerk en internet > Netwerk en deelcentrum > Kies voor: Adapterinstellingen wijzigen Staat daar wellicht nog een TAP-adapter van Private Internet Access die staat ingeschakeld?
 7. Ik gebruik Vuze zelf niet. Maar ik lees wel hier en daar dat men problemen heeft met Vuze na installatie van macOS Big Sur. Zal me niet verbazen dat Vuze (nog) niet (goed) werkt met Big Sur.
 8. Een eigen topic is inderdaad beter. Ik was nog niet goed wakker. Dat is inderdaad vreemd. Dit gebeurt dus alleen als je de pc hebt aangezet en CyberGhost verbinding probeert te maken? Eerder had je dit probleem niet? Verwijder CyberGhost eens en herstart vervolgens de computer. Wat gebeurt er nu? Edit: Probeer inderdaad eerst even wat @Williamaangeeft.
 9. Dat is inderdaad vreemd. Dit gebeurt dus alleen als je de pc hebt aangezet en CyberGhost verbinding probeert te maken? Eerder had je dit probleem niet? Verwijder CyberGhost eens en herstart vervolgens de computer. Wat gebeurt er nu?
 10. Dat is inderdaad een pluspunt van PIA. Dat is wel eens anders. Ik kan even niet op de naam van de VPN-provider komen. Maar die gaf ook aan geen logs bij te houden, maar deed dit uiteindelijk wel. Begrijp me ook niet verkeerd beste mensen, ik zeg met bovenstaand bericht niet dat Cyberghost en PIA slecht zijn. Ik wou het enkel even vermelden dat het jammer blijft dat een bedrijf dat VPN-providrs heeft overgenomen, er vroeger (onder reen ander naam) bekend om stond malware te verspreiden.
 11. Doet me qua spelling ook weer denken aan de nep mailtjes van de banken. Die stonden jaren geleden ook altijd vol met spelfouten. Tegenwoordig zijn ze vaak niet van echt te onderscheiden. Uiteraard ook niet intrappen, natuurlijk. Ik moest even zoeken, maar het stond me bij dat ik 'iets' over het bedrijf achter CyberGhost had gelezen. Inmiddels gevonden. Het enige wat ik dan wel weer jammer vind, is dat CyberGhost in 2017 (en PIA dacht ik ook op een later moment) is overgenomen door Kape Technologies. Dit bedrijf werd eerder beschuldigd van het verspreiden van malware. Uite
 12. Raar dat ideal betalingen niet mogelijk zijn. Mooi dat ze er in ieder geval aan werken. Zeker niet op de link klikken @Arietta. Alleen al aan hoe de mail is geschreven zou je kunnen zien dat dit geen zuiveren koffie is. Verwijderen die handel, zou ik zeggen. Ben benieuwd naar je ervaringen met Cyberghost.
 13. Avond allemaal. Zo, me avatar is alvast in kersemus sfeer. 🎄
 14. Inderdaad. Ik schrok ook. Regie schakelde ook meteen weg. Tot het moment dat Grosjan is de Medical Car zat. Toen lieten ze ook echt alles zien. Wat een geluk dat die Halo er zit. Anders was het vermoedelijk einde verhaal. En wat te denk van de bestuurder van de Medical Car, Alan van der Merwe . Dat is ook een held.
 15. Mogge allemaal. 🙂 Darth Vader-acteur Dave Prowse overleden. May the force be with him, always.
×
×
 • Create New...