Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  1278
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  18

Monkie won de laatste keer op September 15

Monkie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

588 Support punten

2 Volgers

Over Monkie

 • Rang
  Duken God

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Monkie

  Top 10 gedownloade films van 24 september tot 30 september

  Lijkt mij ook een goede film. Zojuist ook gevonden. Ik vind meerdere Nederlandse subs voor deze film. Weliswaar via Infuse Pro, maar die maakt gebruik van Opensubtitles.
 2. Weet je wellicht al iets meer @GearBest ?
 3. Monkie

  Café de Download

  Xiaomi maakt inderdaad leuk spul met prima kwaliteit.. Ook over hun powerbanks ben ik erg te spreken. De bestelling wordt vanuit het warehouse in Polen verzonden. Mooi met een paar dagen in huis. Mogge allemaal.
 4. Monkie

  Café de Download

  Avond allemaal. Kennis die een nieuwe telefoon zoekt, is er inmiddels uit. Het gaat een Xiaomi Redmi Note 5 worden. Hij is niet zo van het bestellen in China, daarom heb ik hem bij Gearbest besteld zojuist. Voor €150 heeft 'ie wat mij betreft een prima toestel.
 5. Monkie

  voorstellen

  Welkom op Duken.nl, tigerman.
 6. Monkie

  Café de Download

  Oh, is dat ook weer begonnen. Ik dacht pas eind september. De boer zoekt vrouw filmpjes op Lucky TV zijn altijd wel lachen. De rest van de filmpjes met ome Willy uiteraard ook. Avond allemaal.
 7. Monkie

  haha lekker tellen!!!

  Maakt niet uit, kan iedereen gebeuren.
 8. Monkie

  haha lekker tellen!!!

  Ik zie dat @Draakie per ongeluk '3119' heeft geplaatst in plaats van 3319. Zullen we verder gaan bij 3319? 3321 dus.
 9. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal op deze bewolkte ochtend.
 10. Monkie

  Café de Download

  Ik heb het item inmiddels opnieuw besteld. De status werd al snel aangepast naar 'Awaiting Shipment'. Dat lijkt er meer op.
 11. Ben erg benieuwd naar je review. Het is inderdaad een geweldig ding. Lees er goede verhalen over. Een kennis is al een tijdje opzoek naar een leuke nieuwe smartphone voor zo’n 150-200 euro Ik had al eerder aangegeven dat ‘ie eens moest kijken naar Xiaomi. Voor 121 euro heb je dan een prima toestel.
 12. Monkie

  Café de Download

  Mogge allemaal.
 13. Ook bij addic7ed kom je regelmatig Nederlandse ondertiteling tegen. Het is dat ik tegenwoordig via Infuse Pro naar ondertiteling zoek (opensubtitles). Maar mocht daar niets uitkomen, dan kijk ik onder andere op addic7ed.
 14. Monkie

  Café de Download

  AliExpress en Paypal? Die betaalmethode was toch niet (meer) beschikbaar? Volgens mij door problemen dat ik ergens had gelezen. Al zag ik een tijd terug tijdens het bestellen volgens mij wel Paypal als optie staan, al kon ik daar toen niet voor kiezen. En ze vragen dacht ik ook een (kleine) fee. Dat er nu een betaling niet kan worden geverifieerd, maak ik pas voor het eerst mee. Verder geen klachten over het gebruik van me credit card. Avond allemaal.
×