Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Monkie

Full members
 • Content Count

  1684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Monkie last won the day on March 20

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

753 Support punten

2 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken Legend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Avond allemaal. De gemeente had het hier maar druk vandaag met het plaatsen van (extra) 'coronaborden' in het park, bos en speeltuin. Contactlenzen retour gestuurd. Vervolgens opnieuw besteld (via cashback webstie > website contactlenen). Altijd fijn die 10% cashback (€16,50 in mijn geval). 155 euro besparen is mooi, 171,50 besparen is nog mooier.
 2. Mogge allemaal. Net terug van een ochtendwandeling met de hond. Heerlijk. Kom ik er net achter dat ik ook nog 10% cashback kon krijgen als ik via cashbackxl naar de website was gegaan om me lenzen te bestellen. *PIEP* Maar ja, ik kan niet alles hebben.
 3. Ik zag het inderdaad, handig. Zo is het maar net. Sommige mensen die ik ken, vinden het online bestellen van contactlenzen 'eng'. Is niets 'engs' aan. De juiste sterktes invullen en dit een keer extra controleren, en er is niets aan de hand. Ik heb te lang gewacht om het online te gaan bestellen. Reden? Is er een keer iets, sta ik binnen 2 minuten bij de opticien binnen. Duur geintje. Als er nu wat is, sta ik met 10 minuten bij de opticien binnen. 8 minuten langer onderweg, en 155 euro in je zak houden. Prima deal. Gelijk even een reminder ingesteld wanneer het weer tijd is voor een controle en nieuwe lenzen. Altijd makkelijk. Oh ja, middag allemaal.
 4. Ik heb even gekeken. In 1 jaar 25 euro omhoog gegaan. Kijk, ik gun die man z'n centen. Het is een aardig kerel. Maar dit slaat nu echt wel wat door. Als ik bij me opticien bijvoorbeeld 10 euro per jaar meer kwijt zou zijn dan online, dan vind ik dat geen probleem. Maar ik hou nu (inclusief kosten controle bon) 155 euro per jaar in me zak. En dan hoor je sommige mensen al snel zeggen 'Je moet niet gaan dokteren met je ogen'. Uihm, ik 'dokter' niet met me ogen. Ik ga eerst naar een opticien voor een controle. Ik krijg vervolgens een recept met de sterktes en bestel daarna me lenzen online.
 5. Stukje op ad.nl: Aha, daarom loopt iedereen wc papier te hamsteren.
 6. Mogge allemaal. Ik draag al jaren contactlenzen, kom ook al jaren bij een opticien die me bevalt. Nu heeft 'ie de prijs van de lenzen in 1 jaar twee keer verhoogd. Ik begrijp ook wel dat de huur van dat pand betaald moet worden. Wat ik nu per half jaar kwijt ben, begint toch wat veel te worden. Eerst zo'n controle bon gekocht en me ogen bij een opticien die deze bon accepteert, laten controleren. Vervolgens heb ik me contactlenzen online besteld. Had ik veel eerder moeten doen. Wat ik bij me opticien per half jaar moet aftikken, ben ik online per jaar kwijt. Daar komt dan nog wel zo'n controle bon bij van 25 euro, maar dan nog scheelt het erg veel. Lenzenvloeistof bestel ik al een tijd online. Dezelfde die me opticien verkoopt, alleen betaal ik online minder voor zo'n pakket en heb ik meer vloeistof.
 7. Wees misschien ook maar blij dat je met de auto gaat. Het OV rijdt vanaf vandaag ook minder vaak (zomerdienst). Sterkte voor morgen.
 8. Hier ook. Zowel telefonisch als per mail. Alle reguliere behandelingen zijn t/m 6 april geannuleerd.
 9. Ik verwacht begin deze week trouwens ook wel een belletje van me tandarts. Dat de ingeplande afspraak niet doorgaat.
 10. Ze zeggen dat er nog meer maatregelen zullen volgen. We zullen het zien inderdaad. Sorry, ik kan er niets aan doen. Maar toen ik bovenstaande las over dat 'wiet hamsteren', zat dit muziekje gelijk weer in me kop.
 11. Ik moet hem nog gaan kijken. Gisteren wel een minuut of 5 gekeken. De ondertiteling ziet er prima uit, moet ik zeggen. Ik heb ze slechter gezien.
 12. Naast scholen en andere instellingen gaan ook alle eet- en drinkgelegenheden vanaf 18 uur vanavond dicht tot en met 6 april. Iets zegt mij dat we morgen foto's gaan zien van lege schappen waar normaal de frikandellen en kroketten liggen. Next? Lock-down-situatie? NOS Liveblog: Wiet hamsteren Op verschillende plekken in het land staan lange rijen voor coffeeshops. Mensen willen nog snel even drugs inslaan, voor de gedwongen sluiting van coffeeshops om 18.00 uur ingaat. NOS / Guus Dietvorst
 13. Ik zie ze inderdaad ook. Meestal pak ik de X265-versie. Maar die zie ik (nog) niet met DD5.1 audio. Lekker onderuit is bij mij nooit zo'n goed idee. Dan willen de oogjes nog wel eens dichtvallen.
 14. Zelfs de melk is hier momenteel uitverkocht bij 3 supermarkten in de buurt. Dat krijg je ervan als je mensen met dozen melk naar buiten ziet lopen. Morgen nog maar eens proberen. Ook bij de bakker was het vanmorgen drukker dan normaal op een zaterdag. En jawel, een klant die aan het klagen was toen er vriendelijk werd gevraagd om, indien mogelijk, te pinnen. Hij maakte de verkoopster vervolgens uit voor van alles en nog wat. Om uiteindelijk zonder brood naar buiten te lopen. Echt asociaal. Ook zie ik bij een aantal winkels dat kassamedewerkers wegwerphandschoenen dragen. Geen idee of er daar al klanten zijn geweest met verbaasde reacties.
 15. Zie ook het artikel op de website van Erasmus Magazine.
×
×
 • Create New...