Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
 • Aantal bijdragen

  1069
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  4

Monkie won de laatste keer op Maart 17

Monkie had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

498 Support punten

1 Volger

Over Monkie

 • Rang
  Duken God
 1. Café de Download

  Het zijn normale zitplaatsen. Concert vindt plaats in de ‘Ahoy Arena’, hier kun je ook gelijk je biertje kopen. Dus dat komt wel goed.
 2. Café de Download

  In Ahoy. Gaat om Planet Earth II - Live In Concert.
 3. Volgens de geruchten komen ze in April 2018 beschikbaar. Al snap ik natuurlijk dat je dit soort leuke speeltjes liever gisteren dan vandaag in huis wilt hebben. Zo ben ik normaal ook. Ik wacht dus, al moet het geen maanden gaan duren. Dan begint het hier ook te kriebelen en bestel ik waarschijnlijk de ‘oude’ bulbs.
 4. Ik zit zelf ook al wat langer naar deze bulbs te kijken. Ik heb besloten om te wachten op V2, deze zijn kleiner en hebben meer vermogen. Wellicht slim om ook te doen?
 5. Hi, Na lang twijfelen, ben ik van plan om de Xiaomi Mi Band 2 Smartband te gaan kopen. Ook door de review van Duken over de Mi Band 2, heb ik besloten om er een te gaan bestellen. Nu vroeg ik mij af of er een coupon code is te regelen? Product: Original Xiaomi Mi Band 2 Smartband - International version black Link naar product: https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_676923.html?wid=4 Alvast bedankt
 6. Café de Download

  Mogge allemaal. Vanavond eindelijk naar Planet Earth II. Zin in.
 7. Xiaomi Mi Band 2 Smartband review online

  Ik zag het inderdaad. Ik hoop dat de app in de toekomst ook beschikbaar komt voor iOS. Dan koop ik de app gelijk, zeker voor zo'n prijs. Voor die 22 euro kan ik de Mi Band niet laten liggen, dus bestel ik hem. Qua bandjes staat het er inderdaad vol mee. Zelf ben ik niet zo van de bandjes met van die printjes. Dit blauwe bandje vind ik persoonlijk ook wel mooi.
 8. Xiaomi Mi Band 2 Smartband review online

  Voor die 22 euro kan ik altijd proberen of het wat is. Ik ga hem dit weekend bestellen. Jammer dat de app er niet voor iOS is. Hopelijk in de toekomst. Heb je ook bandjes in andere kleuren? Zo ja, met welke heb je goede ervaringen?
 9. Xiaomi Air Purifier

  Nee helaas niet. Inderdaad raar dat het traceren niet werkte. De enigste status die ik sinds 24 februari zag staan, was dat het pakket onderweg was. Verder geen updates.
 10. Xiaomi Mi Band 2 Smartband review online

  Mooie review. Ben al een tijd aan het twijfelen of ik hem koop of niet. Lijkt me een geweldig ding met geweldige mogelijkheden, voor een prima prijs. De ‘Tools & Mi Band’ app lijkt zo te zien (nog) niet beschikbaar te zijn voor iOS? Lijkt me een echte must-have app. Twijfel, twijfel…
 11. Xiaomi Air Purifier

  Pakket was helaas niet verder te traceren via DPD. Ik was gistermiddag toevallig thuis toen DPD voor me deur stond.
 12. Café de Download

  Middag allemaal. Goed te horen dat Jumanji een prima film is, Meh Meh. Ik denk dat ik hem morgenavond nadat ik weer thuis ben van een avondje Ahoy, ga kijken
 13. Xiaomi Air Purifier

  De air purifier. Is inmiddels binnen. Ook even naar de connector gekeken. Gaat om een C7 connector. Straks even een stroomkabel bestellen in de lengte die ik nodig heb.
 14. Heb je iets nieuws en MOET je het gewoon showen...

  Mooi dat 'ie binnen is. 'Okay Google, give me a beer' kan 'ie dat ook al?
 15. Het speelfilm fragmenten raden topic

  Ik herken de acteur ook en weet welke film het is. Ik geef iemand anders ook een kans om het te raden @Meh Meh Daar lijkt het inderdaad op. Atijd leuk om dit soort foutjes in films te ontdekken.
×