Jump to content

Monkie

Full members
 • Content Count

  1628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Monkie last won the day on December 7 2019

Monkie had the most liked content!

Community Reputation

731 Support punten

2 Followers

About Monkie

 • Rank
  Duken God

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mogge allemaal. Er was de laatste dagen nogal wat ophef over dat Sonos stopt met de updates voor de eerste generatie speakers. Zelf heb ik 1 speaker (Play 5) die straks wordt aangemerkt als 'legacy'. Hierover heb ik ook een mail ontvangen. Me andere speakers vallen hier niet onder. Omdat de speakers fungeren als 1 systeem, zouden me andere speakers ook geen updates meer krijgen. Daar baalde ik nogal van. Stond al op het punt om een nieuwe Play 5-speaker te kopen met 30% korting die je dan krijgt. Totdat ik op het blog van Sonos dit tegenkwam: Dat zou mooi zijn. Scheelt weer een paar honderd euro voor een nieuwe Play 5-speaker.
 2. Website: Newsgroupdirect.comCouponcode: -Korting: 1TB block van $70 voor $10Geldig tot en met:
 3. Mogge allemaal.
 4. Middag allemaal. Iedereen nog de bete wensen voor 2020. Was weer een gezellig oud en nieuw hier, met mooi vuurwerk. Vanmiddag me aangemeld voor de previewversie van DSM 7.0. Hopen dat ik door Synology wordt uitgekozen om te gaan testen. Altijd leuk.
 5. Het vuurwerk staat hier al klaar voor morgen. Kan niet wachten. Ik wens iedereen alvast een goed uiteinde en de beste wensen voor 2020.
 6. Wat vervelend om te lezen, zeker zo voor de feestdagen. Sterkte.
 7. Hier eerste kerstdag met familie. Altijd gezellig. Tweede kerstdag lekker rustig. Met oudjaar steek ik altijd vuurwerk af met vrienden. De bestelling aanstaande zaterdag afhalen. Denzel was gisteravond nogal stout. Sta ik me sokken op te vouwen, mis ik zo'n sneakersokje. Heel het huis afgezocht, nergens was het sokje te vinden. Meneer was weggekropen en had het sokje ingeslikt. Stond vanmorgen op het punt om de dierenarts te bellen om een prik te halen om hem te laten braken. En wat komt er bij meneer aan de voorkant uit? Juist, het sokje.
 8. Van dat abonnement blijf ik toch wat vreemd vinden. Ik heb dat nooit afgesloten. Ik heb enkel blockaccounts aangeschaft. Ik kreeg ook nog te horen dat dit abonnement 'actief' was, zonder dat de betaling ervan was afgerond. Uhm... juist. Ergens in dat systeem ging het dus niet helemaal goed. Nu nog kijken hoe het komt dat ik minder GB overheb. Ik kan het in ieder geval niet geweest zijn. Mailtje hierover is gisteren verstuurd. Kijken wat hun reactie hierop zal zijn. Middag allemaal.
 9. Avond allemaal. Het heeft even geduurd, maar Bulknews werkt hier weer. Hoe het kan weet ik niet, maar er bleek op me account zowel een blockaccount als een normaal abonnement actief te zijn. Schijnbaar was nu enkel het abonnement ineens actief en was het blockaccount gepauzeerd. Edit: What the *** nu is er ineens heel wat van me blockaccount afgesnoept. Ik heb nu 3000GB over. Dit was ruim het dubbele voordat de problemen begonnen.
 10. De eat slow bowl is gisteren binnengekomen. Echt een ideaal ding. Hij eet nu veel rustiger. Nee, helaas niet. Ik ga maar weer mailen. Mooie foto's zeg.
 11. Avond allemaal. Dit begint nu toch wat lang te duren met Bulknews. Woensdag opnieuw een mail gestuurd, en dezelfde dag een reactie ontvangen. Deze beantwoord en het is weer een paar dagen stil. Ik heb voor de zekerheid in Little Snitch de boel nog nagelopen of ik bij NZBVortex de uitgaande connecties van 'bulknews.eu' en ‘news.bulknews.eu' niet per ongeluk op ‘denied’ had gezet. Dat is niet het geval.
 12. Was ik vergeten te vermelden. Maar inderdaad, dat lijkt mij ook een goed idee. :)
 13. Hopelijk lezen mensen dit, voordat er weer meerdere topics over hetzelfde worden geopend: De registraties op the-newgeneration zijn op dit moment gesloten. Dat blijft voorlopig ook zo. Als je doneert heb je recht om iemand een invite te sturen.
 14. Die Black Friday actie kwam ik tegen via het twitter account van Bulknews. Van deze actie heb ik ook gebruik van gemaakt. Daarna kon ik nog zonder problemen downloaden. Ik denk ook niet dat ze er ineens mee zijn gestopt. Anders moet je hier al snel berichten van tegenkomen op websites als Reddit en Tweakers. Wie weet is het inderdaad de drukte. Al reageerde ze zowel zondag als maandag vrij vlot. Ik heb geduld als het aankomt op een reactie vanuit hun kant. Daarom heb ik ook een dagje gewacht voordat ik nogmaals een e-mail naar ze heb verzonden.
×
×
 • Create New...