Spring naar bijdragen

pinkelman

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Support punten

Over pinkelman

 • Rang
  Download Newbie
 1. pinkelman

  NordVPN review en test

  heb ergens gelezen dat je de kosten van een VPN provider kunt delen met vrienden? Kan men allemaal tegelijk inloggen en gebruik maken van NordVPN of heeft dit ook haken en ogen?
 2. pinkelman

  De top 10 en beste (Nederlandse) torrent sites van 2018

  Blijft wel een beetje bizar; met ons allen dan maar op een ander ip adres begeven en de situatie blijft weer het zelfde. Dat zet voor de betreffende instanties dus ook geen zoden aan de dijk. Gewoon weer thuiskopie op geluids- en video-opslagmedia heffen is misschien wel het eerlijkst. De enigste die er nu echt garen bij spinnen zijn die VPN bedrijven. Zo zijn er slimme jonge knapen die vroegtijdig in dit gat zijn gesprongen er rijk mee geworden. Overigens kan ik me niet voorstellen dat gezinnen met kinderen die wekelijks niets vermoedend downloaden ineens na maanden/jaren worden overvallen met grote boetes doordat zij in die tijdsspanne hebben gedownload en men daardoor nog flink in de schulden kan geraken. Er zullen in een land als Nederland lijkt mij eerst op zijn minst waarschuwingen de deur uit gaan. Overigens nog bizarder dat betreffende torrentsites door blijven gaan en de downloaders de dupe worden. Dan zijn de boetegevers zo lijkt er onderhand nog flink bij gebaat om die sites in leven te houden!
 3. pinkelman

  De top 10 en beste (Nederlandse) torrent sites van 2018

  Maar hoe zit het nu met al die torrentdownloaders die al jaren onder een vast account daar op sites zitten en nu op VPN overgaan maar wel verder gaan onder hun account. Dan ben je volgens mij toch niet anoniem. Brein en dergelijke kunnen immers die accountnaam op de betreffende sites zodat ze dit snel kunnen kopppelen ook al zit men dan nu onder een ander IP adres via VPN.
 4. pinkelman

  De top 10 en beste (Nederlandse) torrent sites van 2018

  Piratebay gewoon te benaderen met VPN staat vermeld, maar Piratebay is toch wereldwijd geblokkeerd? Dan heeft het toch geen zin om een ip adres uit Nederland, België, polen, Australië, etc. te kiezen gezien al deze landen geblokkeerd worden. Trouwens als je al jaren een account hebt op torrentsites en je schakelt nu in op een VPN kan je dan het beste een nieuwe account aanmaken anders ben je volgens mij nog niet anoniem gezien je altijd onder dat account bent geweest.
 5. Is er in Nederland nu al iemand beboet voor het illegaal downloaden van een film? Nog niet zolang geleden kwam het nieuws naar buiten dat Filmdistributeur Dutch Filmworks mensen die illegaal hun films downloaden een schikkingsvoorstel van 150 euro wil sturen. The Hitman’s Bodyguard was de eerste film waarbij illegale downloaders zijn opgespoord. Eerder kreeg het bedrijf toestemming van de Nederlandse privacywaakhond om de ip-adressen van illegale downloaders te verzamelen wat wordt gedaan door de Duitse partij Tecxpio. Men heeft het over open trackers zoals de piratebay. Maar in Nederland zijn de torrentsite toch veelal gesloten trackers, waar om je te registreren toch met de voorwaarde moet instemmen dat je niet voor Brein of dergelijke werkt. In hoeverre mag men dan van deze sites gebruik maken om de ip adressen te verzamelen gezien men akkoord is gegaan met de voorwaarde om op de betreffende site te komen?
×