Jump to content

pinkelman

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pinkelman

 1. Ik heb dus via bovenstaande stappen een nieuw aangemaakte hosts gemaakt en wilde deze file plakken op de juiste locatie, echter krijg ik de melding dat de doellocatie al een bestand bevat met de naam 'hosts'. Schijnbaar is met een windows update instellingen veranderd en bevind zich deze hosts file dus wel in de drivers-etc folder. Verborgen bestanden was echter bij me wel aan geklikt maar toch was de hosts file onzichtbaar. Er moest naast verborgen bestanden weergeven, schijnbaar ook nog 'beveiligde besturingssysteembestanden' uit gevinkt worden waarna ik nu weer het volledige hosts file zie.
 2. Ik gebruik de hosts file nog wel eens om er regels te plaatsen waardoor mijn software blijft draaien oa. adobe, corel, topaz,.. (afijn je kent het wel) Alleen ineens kan ik de hosts file niet meer vinden in C:\Windows\System32\drivers\etc folder Ik zie nu wel in C:\Windows\WinSxS\amd64_microsoft-windows-w..ucture-other-minwin_31bf3856ad364e35_10.0.19041.1_none_eb30aafa046f78ad een Hostfile staan alleen daar zijn de extra regels die ik er in de loop van de tijd heb toegevoegd niet in. Volgens mij isWinSxS ook een backup map? Vreemd dat de host file is verdwenen waar zou dit mee te maken hebben?
 3. Ik gebruik NordVPN al lange tijd. Maar de laatste jaren is het bijna niet meer mogelijk om te surfen via google. Ik krijg dan de melding 'Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot'. Ik kan dan bijv. op een andere server via Nord overschakelen bijv. op een Engelse en dan kan ik wel weer surfen. Heel irritant. Via de Edge browser heb ik er wel geen last van.
 4. We hebben het hier veel over persoonlijke meningen, maar weet iemand of Kaspersky vanwege de Russische inval, daadwerkelijk verboden wordt in landen? Ik kom nergens artikelen tegen, enkel oude berichten van 2018 maar zeker geen actuele.
 5. Kaspersky is voor mij nog steeds de nr. 1 qua antivirusprogramma Maar nu alle Russische bedrijven geweerd worden en geldstromen worden afgesloten, is dit nog steeds een verstandige software voor de digitale beveiliging van ondermeer je bankzaken?
×
×
 • Create New...