Spring naar bijdragen

Madmax

Full members
  • Aantal bijdragen

    56
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Madmax geplaatst

  1. Rusland doet een gerichte aanval op Oekraïne. Jij maakt er zelf van dat dit ook een aanval is terwijl dat helemaal niet zo hoef te zijn. Zou zomaar een server issue kunnen zijn of een bewuste actie. Speculatie nummer 1.
  2. Ze draaien allen op dezelfde server/host. Zal mij verder aan men reet roesten of ze terug komen maar gezien de onderlinge fitties pak ik de popcorn er vast bij voor eventuele mooie verhalen 😄
  3. Filmpaleis is torrent en spotnet is usenet. Dus 2 verschillende werelden met eindeloze oorzaken. Geef even meer informatie. Welke torrent client? Welke usenet Client. Welke payserver? etc. etc.
  4. Dood paard? In tegendeel. Er is daar heel wat activiteit. Ze doen niet onder aan een ander forum. Maar als je de registratie regels niet goed opvolgt dan wordt je gewoon niet toegelaten. Het is toch ondertussen 1500+ mensen gelukt om een account aan te maken.
  5. Als je het nog eens probeert zonder vpn en je gebruikersnaam weer te kiezen is zul je er wel gewoon doorheen komen.
  6. Als je de x265 poster bedoeld op Samurai is dat niet dezelfde persoon als van PR hoor? Verder zou ik geen linken kunnen leggen.
  7. Te merken aan de vraagstelling vermoed ik ook dat je er volledig blanco instapt en niet goed inschat wat er allemaal bij komt kijken als het over je eigen veiligheid gaat. Je kan namelijk niet “zo maar even” een forum starten voor de doeleinden waar jij op richt. Dat vergt kennis en niet alleen via YouTube filmpjes die je het phpbb platform uitleggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...