Jump to content

Madmax

Full members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Support punten

About Madmax

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kan me nog goed herinneren dat er bij P2H in de weekenden vaak +/- 800 leden tegelijk online waren. Maar dat is niet relevant en puur een weetje. Ik weet zeker dat TnG een waardige opvolger is.
 2. Mijn welgemeende complimenten voor het forum zoals deze er nu uitziet. Netjes en zeer overzichtelijk. Klasse! Betreft de vragen over het aanmelden. Ik lees op het forum dat de registraties tijdelijk dicht zijn totdat het forum volledig up en running is.
 3. Kritiek is niet per definitie negatief. Uiteraard waardeert iedereen de inzet en tijd die men er in steekt. Alleen waarom zou iedereen het eens moeten zijn met een gemaakte keus? Het kan toch geen kwaad als ik aangeef dat ik het graag anders gezien zou hebben? Naar mijn idee zijn meningen vrij om te geven en zolang dat op een vriendelijke manier gebeurd lijkt het mij niet iets om daar over te vallen. Tenzij men als gebruiker of beheerder niet tegen kritiek kan. Dan bij deze; welkom op internet. Hoe dan ook, ik hoop dat het snel goed gaat komen en alle bugs gefixed worden. Dat de default skin beschikbaar komt en het forum stabiel draait. 500 mensen op 1 moment online zou voor een beetje server niet veel moeten kosten. Succes.
 4. Naja om het op die manier te noemen vind ik wat overdreven maar ik denk wel dat men onderschat heeft wat de impact allemaal is. Van zichzelf was TnG al een prima forum, ik vind het dan ook jammer dat men niet alleen de server heeft aangepakt om het huidige wat sneller te maken. Ik ben van mening dat het nieuwe forum niet is geworden waarop ik gehoopt had. De skin vind ik vreselijk. Geef mij maar een basic skin die overzichtelijk is zonder al te veel poespas. Het lijkt wel alsof het nieuwe forum zo zwaar is waardoor er tijdens de spits problemen ontstaan. Ik hoop dat TnG zich weer weet te ontpoppen anders worden de goede bedoelingen van de beheerders misschien wel hun ondergang en dat zou zonde zijn.
 5. Het is goed bedoeld maar helaas bestaat er al zo'n onderwerp.
 6. En als je probeert in te loggen met je gekozen nickname/schermnaam en wachtwoord i.p.v email adres?
 7. https://www.the-newgeneration.net/ is vergelijkbaar met p2h.
 8. Zou zo maar kunnen. Maar de laatste nzb is toegevoegd op 11 augustus. Dus heel veel gebeurd er nou ook weer niet toch!?
 9. Nog kans op een iOS versie?
 10. Doe geen moeite. Zelfs de admin is daar in mei voor het laatst online geweest.
 11. Iedereen die niet direct een email krijgt om zijn/haar adres te bevestigen moet soms even geduld hebben. Ik ben daar al lid en heb ervaren dat forum mailtjes een paar uur op zich kunnen laten wachten sinds de vele aanmeldingen. De email server van het forum lijkt een beetje overbelast en misschien wel aan zijn max te zitten. Laten we vooral geen paniek veroorzaken
 12. Als het alleen om mac software gaat zou ik me op torrent richten.
 13. Ben daar al even lid. Is op zich leuk en goed bedoeld maar het is niet iets voor mij. De spot informatie is heel sumier. Er staat bijvoorbeeld nooit wat voor bron. Dus iets van 1080p kan een webdl, bluray, of rip zijn. Ook wat voor geluid erbij zit wordt nooit aangegeven. Dit komt omdat de posters gebruik maken van een afbeelding zoals 1080p/NL sub. Meer staat er dan niet op. Aanbod is ook niet veel maar dat is momenteel overal. Alleen ik zou als forum graag iets meer verdeling zien en meer info over wat je download. En mogelijkheid tot vragen etc is er niet behalve een shout.
 14. Nee, dit is het inderdaad niet helemaal. Zonde. Ik vind het ook een vreemde keuze om een torrent layout website als nzb forum te gebruiken. In mijn ogen is daar alleen een normaal phpbb/mybb, vbulletin forum geschikt voor met een normale theme en geen flikkerende kerststerren Je ziet tegenwoordig zoveel vreemde theme keuzes.
×
×
 • Create New...