Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Madmax

Full members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Madmax's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • Dedicated
 • Full member
 • 3 years
 • Reacting Well
 • Collaborator

Recent Badges

38

Reputation

 1. Google subs??? Ik verjaag je met knoflook en een kruis!! Ga je mond spoelen met groene zeep Bah bah.
 2. Ik vond laatst een mooi forum over de oude dafjes. En zojuist tijdens het zoeken naar Zeemeerminnen kwam ik ook een leuk forum tegen met allemaal schaarsgeklede dames die zo lekker spartelde in het water. Interesse? Want de forums waar jij op doelt daar weet je met logisch nadenken zelf het antwoord wel op.
 3. Je username zegt al genoeg. Maar goed, we kunnen er een discussie van maken maar als je niet weet wat de geschiedenis is van die database moet je je mond houden. Tuinbever is hier dus niét verantwoordelijk voor. Bij deze dus nog meer info. @Duken het is slim om hier een slotje op te gooien. De informatie is verstrekt en dat is voldoende.
 4. Ik zal voor iedereen wat duidelijkheid verschaffen. En nee, ik ben geen eigenaar o.i.d. maar dit is wel de waarheid. De database was afkomstig van het welbekende forum. Deze was echter al deels niet helemaal compleet. Deze is na veel knutselen gerepareerd. Althans, dat is wat men dacht. In 1 dag tijd na opening zijn er 100e. nieuwe aanmeldingen gedaan. Dit verliep al snel fout doordat de verificatie mail niet meer verstuurd werd. Hierdoor zijn ze dus handmatig doorgegaan. Niet veel later ontstonden er nog meer problemen onder de motorkap waardoor men het forum in onderhoud had geplaatst. De DB bleek uiteindelijk corrupter dan gedacht en je zou dus eigenlijk opnieuw moeten beginnen. Dan vraag je dus ook posters weer opnieuw te beginnen en niet iedereen had daar trek in. Dan, een niet geheel onbelangrijk punt. Het oude beheer, dus mrAudi, had geen toestemming gegeven de database te gebruiken voor het voortzetten. Hierom hebben de nieuwe beheerders toch besloten de stekker er weer uit te trekken. Het is dus een kleine opsomming die deze keus gemaakt heeft. Dus, samengevat. Het forum is definitief offline.
 5. Hier heb je het toch fout. Buiten dat het gewoon verteld is en je het niet hoeft te geloven wil het niet zeggen dat jij overal vertand van hebt ook al laat je het wel zo blijken. Er zijn meer opties voor het verwijderen van een user database. Niet alles is een druk op de knop en “delete all”. Het deleten heeft in procenten afloop ruim een dag geduurd. Voor de duidelijkheid; de user database is 100% gekilled met daarbij dus alle gegevens. De post database daarentegen níét. Waarom? Omdat oude posters niet terug zijn, óf hebben gekozen voor een andere naam. Wanneer men dus kiest voor een delete van de user incl. bijbehorende berichten, zouden vele posts verloren gaan en dat is net wat men niet wil. Dus in deze is direct uit de sql de user gewist en dan krijg je dus een behouden reactie met guest voor de username. Vrij simpel toch? Lang antwoord maar geeft wel duidelijkheid..niet alleen voor jou maar ook voor anderen die misschien direct in angst leven.
 6. Oke, deze had ik even niet aan zien komen maar dit is wel super nieuws. Ben benieuwd of er ook wat bekende namen weer te vinden zijn. Mis zo ondertussen wel wat posters Super bedankt voor dit nieuws.
 7. Als gewone gebruiker hoef je geen zorgen te maken. Dat proberen ze tegen te gaan maar is onbegonnen werk omdat een ISP geen naw gegevens afgeeft. (Zie rechtszaak Ziggo) Ze willen de bron pakken en dat is in dit geval Audi en Posters. En als je 1 film upload kijken ze waarschijnlijk niet eens naar je om. Meer moeite dan dat het wat opleverd. Al heb ik me trouwens ook een keer laten vertellen in de chat dat alleen een registratie IP gelogd was. De bezoeken erna niet.
 8. Ik heb via een mod gehoord dat de site niet meer terug komt. Mraudi heeft bezoek gehad van de bekende instanties. De database van PR is vernietigd en er zijn geen backups dus dat betekend ook een definitief einde lijkt mij. Was een mooi forum. Helaas ook niet de dans ontsprongen.
 9. De gedachte dat het stoppen niet alleen aan het aanbod ligt is nog niet zo gek. Die gedachte heb ik ook. Newzbin is naar mijn idee namelijk het uniekst in het aanbod met bijzonder goede posters. Een stabiel front waar je niet mee hoeft te sollen. Dat maakte het plaform ook zo sterk. Menig ander forum (torrent en usenet) leeft van het aanbod wat op newzbin aangeboden wordt. Zo kun je dus bedenken dat het aanbod de aankomende tijd misschien wel sterk omlaag gaat totdat posters hun plek ergens anders gevonden hebben. Al zullen er diverse zijn die hierbij ook stoppen. Het blijft uiteraard gissen of het daadwerkelijk klopt. Zijn het indianen verhalen zoals Mr. Chaos zegt...misschien. Heeft het oppakken van die-hard newzbinner Snaterke ermee te maken..misschien. Speelt er privé iets bij Admin, wat hij uiteraard niet hoeft te delen...misschien. We shall never know. Welke reden het ook moge zijn. Het is eeuwig zonde dat het stopt. Ik zal ze 1000% missen en usenet zal absoluut niet meer wezen wat het was.
 10. Had een leuk topic kunnen wezen als er wat meer animo voor was. Ik denk namelijk dat er heel wat belangrijke namen vergeten worden die al jaren in “het vak” zitten. De namen die ik nu zie zijn meer torrent en spotnet users. Waarvan velen alweer vertrokken zijn. groepen recent: CyTSuNee/Shitsony, HDEX, NLkids, ADRENALiNE Groepen vroeger: FTC, ANARCHY, Unique, WiZARDS, Vedett Uploaders recent: Robbedoesje en Gummie (spotters), Bashan, Slabak, lampie, Blackbunny Uploaders vroeger: Starlight, Megajan, (en nog velen waarvan de naam op het puntje van men toch ligt)
×
×
 • Create New...