Spring naar bijdragen

Madmax

Members
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Support punten

Over Madmax

 • Rang
  Junior Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Madmax

  Nieuw forum Iceworld

  Wat er op de achtergrond gebeurd weet ik niet maar volgensmij zijn de regels overal wel een beetje hetzelfde. In chats en posts mag je geen reclame maken maar volgensmij (dat zou wel moeten) is iedereen vrij in het sturen van een mail en het stellen van vragen daar in. Op p2h heb ik ook wel eens naar bepaalde posters gevraagd waarbij ik gewoon netjes een bericht kreeg op welk forum deze actief was. Usenet ben je met elkaar en niet alleen. Een poster is dus ook vrij om op meerdere plaatsen te posten toch? Ik heb ook gezien dat Newzbin nieuwe onderdelen heeft op de web app en dat bashan daar wat had geplaatst in de 265. Alleen nu niet meer? Weet dus niet of jou bericht op hem/haar slaat? Maar er zullen vast wel afspraken gemaakt zijn ofzo.
 2. Madmax

  Nieuw forum Iceworld

  Is Duken meer een darkside of... oh wacht...siTe
 3. Madmax

  Nieuw forum Iceworld

  Newzbin is zeker een mooi programma en ik had al eerder gemeld dat daar zeker potentie in zit maar de mentaliteit van de crew is wel wat vreemd sinds de sluiting van andere partijen. Men mag daar zelfs niet meer via pm een ander forum o.i.d noemen want je krijgt zonder pardon een ban. (Eigen ervaring) Zo P(rivate) Message is het dus niet. Maakt mij allemaal niet uit maar in deze tijd gaat haantjes gedrag niet werken vind ik. Een forum vind ik dan net wat “huiselijker”.
 4. Madmax

  Nieuw forum Iceworld

  Ik vraag me dan toch af wat de motovatie is om bij opstart van een forum die op dat moment nog niets te bieden heeft direct te doneren. Natuurlijk is het vrijwillig maar ik als user kijk toch eerst even op langer termijn voordat ik een diepe put ga steunen.
 5. Madmax

  NZB Forum - werkend en up-to-date

  Het is goed bedoeld maar helaas bestaat er al zo'n onderwerp.
 6. Madmax

  Registratie nzb chronicle

  En als je probeert in te loggen met je gekozen nickname/schermnaam en wachtwoord i.p.v email adres?
 7. Madmax

  Nieuwsgroepen forum gezocht

  https://www.the-newgeneration.net/ is vergelijkbaar met p2h.
 8. Madmax

  inloggen lukt niet bij : nzb.taranis.me

  Zou zo maar kunnen. Maar de laatste nzb is toegevoegd op 11 augustus. Dus heel veel gebeurd er nou ook weer niet toch!?
 9. Madmax

  Maak kennis met onze nieuwe Duken.nl app

  Nog kans op een iOS versie?
 10. Madmax

  inloggen lukt niet bij : nzb.taranis.me

  Doe geen moeite. Zelfs de admin is daar in mei voor het laatst online geweest.
 11. Madmax

  Nieuw forum Iceworld

  Poeh poeh ik maak een schrijf foutje. Jou manier van communicatie is niet echt zoals je van een forum admin zou verwachten. Maar goed ik zal het hier netjes houden. We laten het hierbij en ik wens je succes met de oprichting van Iceworld.
 12. Madmax

  Nieuw forum Iceworld

  Dat mag ik hopen ja anders zou de keus vreemd zijn. Maar ik denk dat je de vraag best begrijpt alleen het als negatief ontvangt. Het is puur intresse. Men maakt een keus, en die had ook vbulletin of BB kunnen zijn. Dus waarom invasion?
 13. Madmax

  Nieuw forum Iceworld

  Mag ik vragen waarom er is gekozen voor het invasion forum software?
 14. Iedereen die niet direct een email krijgt om zijn/haar adres te bevestigen moet soms even geduld hebben. Ik ben daar al lid en heb ervaren dat forum mailtjes een paar uur op zich kunnen laten wachten sinds de vele aanmeldingen. De email server van het forum lijkt een beetje overbelast en misschien wel aan zijn max te zitten. Laten we vooral geen paniek veroorzaken
×