Jump to content

Byte

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Support punten

About Byte

 • Rank
  Download Newbie
 1. Bedankt Drifter, het is me nu duidelijk.
 2. Via Google kan ik Expeditie Robinson seizoen 2018 niet vinden dus dacht ik laat ik maar eens een kijkje gaan nemen op Nederlandse download sites. Wat mij opviel is dat vrijwel elke site sterk op elkaar lijkt, qua website design. Het is ook een heel erg oud design en zeker niet de mooiste. Mijn vraag is waarom deze sites zoveel op elkaar lijken, worden ze misschien gehost en beheerd door dezelfde eigenaren? En waarom wordt het design niet geupdate? Er zijn genoeg nieuwe en mooie website designs te vinden, gratis en voor niets.
 3. Dit is een zeer uitgebreide en heldere uitleg, waarvoor dank!
 4. Ik zie vaak de woorden "Copyright Troll" voorbij komen in artikelen, maar ik weet niet precies wat dit is of inhoud. Kan iemand mij hier uitleg over geven?
 5. Ik heb dit forum via Google gevonden. Zeer interessante informatie en topics. Vandaar dat ik de adminstrator, mods en actieve leden wil bedanken voor deze geweldige plek!
 6. Ik ben superblij om een nieuwe Nederlandstalige subtitle scenegroup te zien, nadat QoQ, SimplyReleases, 2Lions en DMT gestopt zijn onder dwang. Mijn dank gaat voornamelijk uit naar Janty want hij of zij is de enige die ik tot nu toe ben tegengekomen van MMF. Weet iemand uit welke namen de groep nog meer bestaat? En op welke website releasen zij hun ondertitling?
×
×
 • Create New...