Jump to content

Byte

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Byte

 1. Of gewoon daar niet aanmelden. Wordt waarschijnlijk toch door Brein beheerd als er geen VPN is toegestaan...
 2. @IsmailAntar Ik ben net nieuw in deze scene dus ik weet niet precies over welke ruzie het gaat en wie de namen zijn die je noemt. Het enige wat ik weet dat er iets niet klopt wanneer een admin geen VPN toestaat (misschien wordt het wel beheerd door brein...) film-paleis is naar mijn weten de beste Nederlandse site die er momenteel is. Elke dag nieuwe uploads van kwaliteit. Tevens geldt dit ook voor mediamaatjes en alleen-maar-retail.
 3. Volgens mij wilt Spikesplace geen nieuwe leden. Ik wacht denk ik nu 2 of 3 weken op goedkeuring...
 4. Film-paleis is afgelopen en nu inderdaad af en tot even down, geen idee waarom.
 5. Film-paleis is afgelopen en nu inderdaad af en tot even down, geen idee waarom.
 6. Bedankt Drifter, het is me nu duidelijk.
 7. Via Google kan ik Expeditie Robinson seizoen 2018 niet vinden dus dacht ik laat ik maar eens een kijkje gaan nemen op Nederlandse download sites. Wat mij opviel is dat vrijwel elke site sterk op elkaar lijkt, qua website design. Het is ook een heel erg oud design en zeker niet de mooiste. Mijn vraag is waarom deze sites zoveel op elkaar lijken, worden ze misschien gehost en beheerd door dezelfde eigenaren? En waarom wordt het design niet geupdate? Er zijn genoeg nieuwe en mooie website designs te vinden, gratis en voor niets.
 8. Dit is een zeer uitgebreide en heldere uitleg, waarvoor dank!
 9. Ik zie vaak de woorden "Copyright Troll" voorbij komen in artikelen, maar ik weet niet precies wat dit is of inhoud. Kan iemand mij hier uitleg over geven?
 10. Ik heb dit forum via Google gevonden. Zeer interessante informatie en topics. Vandaar dat ik de adminstrator, mods en actieve leden wil bedanken voor deze geweldige plek!
×
×
 • Create New...