Spring naar bijdragen

Byte

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Byte

  1. @IsmailAntar

    Ik ben net nieuw in deze scene dus ik weet niet precies over welke ruzie het gaat en wie de namen zijn die je noemt. Het enige wat ik weet dat er iets niet klopt wanneer een admin geen VPN toestaat (misschien wordt het wel beheerd door brein...)

    film-paleis is naar mijn weten de beste Nederlandse site die er momenteel is. Elke dag nieuwe uploads van kwaliteit. Tevens geldt dit ook voor mediamaatjes en alleen-maar-retail.

  2. Via Google kan ik Expeditie Robinson seizoen 2018 niet vinden dus dacht ik laat ik maar eens een kijkje gaan nemen op Nederlandse download sites. Wat mij opviel is dat vrijwel elke site sterk op elkaar lijkt, qua website design. Het is ook een heel erg oud design en zeker niet de mooiste.

    Mijn vraag is waarom deze sites zoveel op elkaar lijken, worden ze misschien gehost en beheerd door dezelfde eigenaren? En waarom wordt het design niet geupdate? Er zijn genoeg nieuwe en mooie website designs te vinden, gratis en voor niets.

  3. Ik ben superblij om een nieuwe Nederlandstalige subtitle scenegroup te zien, nadat QoQ, SimplyReleases, 2Lions en DMT gestopt zijn onder dwang.

    Mijn dank gaat voornamelijk uit naar Janty want hij of zij is de enige die ik tot nu toe ben tegengekomen van MMF. Weet iemand uit welke namen de groep nog meer bestaat? En op welke website releasen zij hun ondertitling?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...