Spring naar bijdragen

Ukkie1000

Administrators
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    4

Ukkie1000 won de laatste keer op Maart 16

Ukkie1000 had de meest gewaardeerde content.

1 Volger

Recente profielbezoeken

1.490 profielweergaven

Ukkie1000's Prestaties

 Liefhebber

Liefhebber (6/17)

  • 4 jaar actief
  • Full member
  • 3 jaar actief
  • Reageert top
  • Beste antwoord

Recente Badges

25

Waardering in de gemeenschap

1

Berichten met oplossing

  1. Het handigste is om de TP-link router in DMZ te zetten op het Nokia modem. Dat heb ik ook gedaan en dan hoef je in vervolg alleen de TP-link te configuren. Je moet eerst nagaan wel IP adres je TP-Link van de Nokia heeft gekregen en dan kun je DMZ instellen.
  2. En als je VPN gebruik is het weer allemaal anders.
  3. Een rood vlammetje onder in de status balk betekent : network configuration error. Als je er op klikt kom je op een scherm waar je de poort voor binnenkomende connecties in kunt vullen (b.v. 30000). Deze poort moet dan óók worden geopend in de routers / modem-routers van je thuisnetwerk. Pas dan kan de indexer je upload registreren en kunnen andere peers je upload zien. Als je alles goed gedaan hebt wordt het rood vlammetje na een tijdje (minuten) groen :
  4. Je vergeet dat het hier om civiel recht draait. Het gaat niet om bewijs, maar om het aannemelijk maken van de zaak. Dus IP adres hoeft helemaal geen rol te spelen. Sowieso is het nog niet gelukt om IP adressen bij providers te ontfutselen en toch worden posters aangeschreven.
  5. @FluitketelMag ik je op dit vonnis wijzen ? https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNHO:2017:4435 En voor de rest wordt niet gesteld dat VPN geen zin heeft, alleen dat het zeker niet voldoende is (schijnveiligheid).
  6. 9 van de 10 keer dat je nieuwe spots niet ziet in spotweb ligt het aan de USP die gebruikt wordt om spots op te halen.
  7. Spotnet 2.0 is abandonware, Dus niet meer gebruiken. Voor spotnet classic 1.9.0.8 kun je support krijgen via het spot-net.nl forum.
  8. IPV6 kent geen portforwarding. In principe krijgt ieder apparaat zijn eigen IP adres en wordt er in de (router) firewall geregeld dat die van buitenaf niet bereikbaar is. Als je een echt IPV4 adres hebt (geen DSLITE) dan kun je een port forward in de router instellen.
  9. Portforwarding moet je in je router instellen, niet in windows.
  10. Wat ik in de screenprint zie is prima. Of vinny's windows gaat werken heb ik geen idee van.
  11. Als je een ISO hebt kun je er met Rufus een UEFI opstartbare usb van maken. https://rufus.ie/nl/
  12. Welkom @TuinbeverEn @Duken: doe rustig aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...