Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Freek87

Read-only
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Freek87 last won the day on March 25 2021

Freek87 had the most liked content!

1 Follower

About Freek87

 • Birthday 04/03/1987

Informatie

 • Download met
  Internet
 • Browser
  Edge
 • Provider
  Kpn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Freek87's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Full member
 • 2 year
 • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

 1. Ondertitels werken inderdaad niet op deze website. Dat kan vroeger wel... raar. 🤪
 2. Welkom bij de handleiding van 123movies. Met deze website is het mogelijk om films en series direct te kijken In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van 123 movies. Wat komt er aan bod deze handleiding? Wat is 123movies? Plus- en minpunten van 123movies Films kijken via 123Movies Wat is 123movies 123Movies, ook wel bekend als GoMovies is een website die gebruikt kan worden om films mee te streamen. In 2018 werd deze site de meest illegale site in de hele wereld genoemd door de MPAA en was de site offline gehaald. Er nog steeds vele clones van de originele website in omloop waarop films en series bekijken kunnen worden zonder deze eerst te downloaden. Het grote voordeel aan dit netwerk van websites is dat er duizenden films te vinden zijn binnen 25 verschillende categorieën waaronder zelfs films die net een nieuw zijn. Plus- en minpunten van 123movies Pluspunten 123movies is een website. Geen installatie nodig Vrijwel alle films en series beschikbaar Films kan je ook downloaden Content kan je ook naar je Chromecast sturen minpunten De website gaat soms offline en dan moet je naar een andere URL. Ondertitels werken niet altijd Films kijken via 123Movies Het kijken van films gaat via deze website erg gemakkelijk. 1. Bezoek de website van 123Movie 2. Film / serie openen Wanneer je op de site bent bent kan je een film of serie zoeken. Dit kan via de zoekbalk of het menu in de bovenste balk. Wij kiezen de menu balk en kiezen voor TOP IMdb. 3. Film kijken Selecteer de film en druk op de play knop. De magie begint en de film speelt af. Klaar is kees.
 3. 123Movies, ook wel bekend als GoMovies is een website die gebruikt kan worden om films mee te streamen. In 2018 werd deze site de meest illegale site in de hele wereld genoemd door de MPAA en was de site offline gehaald. Er nog steeds vele clones van de originele website in omloop waarop films en series bekijken kunnen worden zonder deze eerst te downloaden. Het kijken van films gaat via deze website erg gemakkelijk.
 4. Ze zijn online! Gelukkig maar 👍😁 Er staat: TNG REBORN Wegens juridische redenen en dreigementen hebben de huidige TNG admin staff de werkzaamheden neergelegd. (Gladiator, Vitesse en meer waarschijnlijk) Ik (Insane [Serverbeheerder/Programmeur]) heb de backup hersteld en zal hem blijven hosten. Ik heb de admins van hun functie verheven zodat ze niet posts kunnen verwijderen en ben op zoek naar een waterdicht team (liefst met de oude staff die een upgrade krijgen) Meer info/DIscussie op: https://www.the-newgeneration.net/topic/137368-tng-reborn/ PS: Chatbox tijdelijk disabled dat ding maakt de website super traag Groetjes =INSANE= Maar wat is er nou aan de hand geweest? Wel top dat ze zo snel communiceren. Deze info is ook handig om te hebben. Mag toch worden gedeeld? Anders kan het worden verwijderd. Beste, DIt verhaal word nog uitgebreid naar mate er meer informatie is. Er stoppen een hoop Admins/Mods met TNG omdat ze denken dat ze gevaar lopen vanwege een concurrent die valse informatie verspreid. Ze hadden de website offline gegooid maar ik heb een backup terug gezet. Ik heb alle admins/mods gedowngrade naar member en de personen die dat waren kunnen mij contacteren op dIscord: Insane - Xcoding#4742 je kan uiteraard je rol gewoon behouden als je begaan bent met TNG De website blijfft dus nog gewoon door draaien maar we zijn op zoek naar een middenweg met oude staff members en eventuele nieuwe. Meer informatie binnenkort! Groetjes, Insane ( Serveberheerder, Coder)
 5. Het opstaren naar windows duurt al lang? CCleaner wilt dan wel helpen op windows 10. Die kan je hier downloaden https://www.ccleaner.com/nl-nl/ccleaner/download/standard wel de gratis verdie downloaden en na gebruik weer verwijderen. Is je pc dat weer ok
 6. Als het goed is de opvolger van tigersplace.net Nederlandse NZB community. Registraties met vpn worden niet toegestaan, na registratie kun je je vpn gewoon gebruiken.
×
×
 • Create New...