Spring naar bijdragen

krikke68

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Alles door krikke68 geplaatst

  1. En die zal waarschijnlijk ook prima werken. Ik ben ook geen aandeelhouder van SafeInCloud of zo Nu heeft de Topicstarter alvast twee namen van passwoordmanagers die hij eens kan bekijken. Nog een fijn weekend toegewenst.
  2. Tja, als je zo redeneert, dan kan je beter al je wachtwoorden op een papiertje schrijven en ergens opbergen op je zolder. Als je zolder dan afbrandt, dan ben je het ook kwijt. Je hebt in principe geen ongelijk, maar ik maak me toch geen zorgen dat mijn passwoordmanager gekraakt wordt. Hier een kleine review: https://www.techradar.com/reviews/safeincloud In principe zou je ook zonder passwoordmanager kunnen als je al je passwoorden volgens een bepaald stramien opbouwt. Stel: ik heet Mark Borsato en ben geboren in 1970 Dan zou je passwoord(en) bijvoorbeeld kunnen zijn: MB@Duken_1970_ MB@Pornhub_1970_ MB@Protonmail_1970_ MB@Centerparcs_1970_ en ga zo maar door. Dit zijn maar voorbeelden. Je kan ook een andere strategie gebruiken. Trouwens, deze passwoorden hebben allemaal een kraaktijd van "eeuwen", dus best wel veilig. De gouden regel blijft: hoofdletters en kleine letters gebruiken, speciale tekens (zoals @ in dit geval) en cijfers. Op die manier kom je al een heel eind.
  3. Ikzelf gebruik SafeInCloud. Synchroniseert op al mijn toestellen (ook pc) via cloud. Heeft ook plugins voor Chrome en dergelijke. Bestaat in gratis en betalende versie. Ik heb destijds toch maar de betalende versie genomen om van de reclame vanaf te zijn.
  4. Brein in samenwerking met het Belgische gerecht. Gebruik zoekfunctie hier op forum. Er staat een heel topic over met de verklaring van de beheerder van PR.
  5. Tot grote spijt van velen is deze site opgedoekt door de alom bekende instanties. Er bestaat hier op deze site een uitgebreid topic over.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...