Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Jaccus

Full members
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jaccus

 1. @Goenie had je al gemist vanwege jouw meer dan uitstekende unattended bijdragen en zag je even weer terugkomen op Spotnet. Nu is Spotnet niet mijn voorkeur wat een nzb community betreft (op Torbellino na, dan) dus ik ben blij met jouw overgang naar Private Releases. Overigens had je nog een (jonge) "onbekend" opvolger die je "ingeleerd" hebt en goed bezig was. Hoe is het met hem? Veel succes op PR en dat we nog lang mogen genieten van jouw bijdragen
 2. Dat klopt maar dat is niet de Google versie voor de Nederlandse markt. Die wordt toch echt pas gereleased op 21 juni a.s. en kost, zoals @skeletor aangaf, €69,99 Waarschijnlijk heb je de van Bol de zogenaamde import versie van iZi-Deals en die kost €74,00 (was €79,99)
 3. Mijn reactie was dan ook niet naar jou toe.😉
 4. Eens, maar in de "software" hoek zat juist een grote opleving. En daarom is het zeer te betreuren als SoL niet meer online komt.
 5. Dit bericht komt van een andere community. Stond er letterlijk. Bovendien wel even goed lezen a.u.b. Schijnt erg moeilijk te zijn Ik heb toch niet gezegd dat de database opzettelijk en zonder toestemming is leeggehaald, wel?
 6. Chromecast met Google TV kun je al eventjes als pre-order bestellen bij de bekende webwinkels.
 7. Klopt. Laten we hopen dat ze met een complete restore bezig zijn en straks weer "up". Had trouwens ergens gelezen dat een database van hen was leeggehaald door een "staflid". Hopelijk zonder consequenties want de laatste tijd waren daar goede ontwikkelingen.
 8. Vanaf vandaag is er toch iets speciaals aan de hand met Shadows of Legends. Inloggen gaat prima, maar alle topics staan op nul posten. Maw geen download beschikbaar. Misschien dat een bepaald persoon, die hier op Duken een account heeft, wat kan verduidelijken.
 9. Heeft o.a. al een heel mooie w11 bijdrage geleverd. Ben er blij mee.
 10. Bijzonder jammer maar in deze tijd wel begrijpelijk. Volgens mij ging daar best wel tijd in zitten en hopelijk heb je nu iets anders als tijdsbesteding. In ieder geval dank voor al die mooie bijdragen van je. Heb behoorlijk wat "Goenie Originals" verzameld. Het "vriendje van het neefje" is mij inmiddels - denk ik - bekend. Zelfde hobby?
 11. Op dit moment (8-5-22, 20.00 uur) Wiseguys niet te bereiken (geen response). Anderen dezelfde ervaring? Wellicht maintenance. EDIT: Check vlak voor aanvang F1: Wiseguys weer bereikbaar.... zal inderdaad wel wat maintenance geweest zijn. En dat hoort er gewoon bij.
 12. KJopt. Dat was een hele discussie twee dagen geleden (2 mei) op Spotnet in het film topic nav een "ik-stop" bericht van twee posters. In de discussie stonden best wel een paar zinnige opmerkingen. Maar het verhaal is toch wel onwaarschijnlijk of er wordt door de betreffende persoon een uiterst inferieur VPN product gebruikt. En soms wordt de opsporing wel heel gemakkelijk gemaakt omdat zomaar NAW gegevens door de persoon zelf ooit zijn vrijgegeven.
 13. Fora die ik ken: 1. https://private-releases.life/ is de enige active nzb community zonder aanmeld restricties. Goede content die regelmatig ververst en up-to-date gehouden wordt. 2. https://board.nzb-wiseguys.com/ heeft eveneens een zeer aantrekkelijke content maar op dit moment is directe registratie - tijdelijk? - niet mogelijk. Voor de software adepten zijn de volgende sites zeer interessant: 3. https://softtrack.live/ met dagelijkse updates en registratie met of zonder VPN mogelijk. Sommige content valt onder speciale restricties. 4. Spotnet en dan met name de unattended juweeltjes van Freelance en de portables van Torbellino Minder interessant zijn de volgende sites: https://shadowsoflegends.com/ heeft sterk verouderde content die nauwelijks ververst wordt. Registratie alleen mogelijk via "invite". https://www.nzbchronicle.net/ heeft een nog meer verouderde content en registratie is op dit moment niet mogelijk. Ook komt het voor dat bestaande registratie gegevens - zonder opgaaf van redenen - zo maar ineens verwijderd worden. Wat hierboven staat is gebaseerd op puur persoonlijke ervaringen. Verder beveel ik de post van rdz83 hierboven van harte aan.
 14. Hier exact hetzelfde. Of ze zijn bij Nzbchronicle geheel of deels hun registratie gegevens kwijt of ze hebben daar zonder enige waarschuwing vooraf wat zitten opschonen. Een groot verlies is het niet. De content is sterk verouderd en wordt niet vernieuwd. Bovendien is dit imo een "copy"-site en geen "spotter"site. Niet erg betrouwbaar dus, vind ik.
 15. Wat NZBChronicle betreft hoef je allerminst rouwig te zijn. De content is daar overjarig en wordt nauwelijks of niet vernieuwd. Bovendien kan het gebeuren dat - zonder enige opgaaf van reden - je registratiegegevens zomaar ineens verwijderd worden. Zelfs in het geval wanneer je je nergens schuldig hebt gemaakt aan welke overtreding van welke regel dan ook. Wiseguys is een compleet ander verhaal. Hopelijk wordt daar de registratie weer 'n keer open gezet. Is een waardevolle nzb community. En natuurlijk is de nzb community Private Releases van harte aan te bevelen. Ik zou het advies van Mr. Audi hierboven maar snel opvolgen.
 16. Vandaag is plotseling mijn schermnaam c.q. het email adres niet meer bekend bij Nzbchronicle. Kan dus niet meer inloggen en de registratie is op non-actief gezet. Is dit iemand anders ook overkomen? Zo ja, dan is er op deze site een account opschoon actie of iets dergelijks geweest c.q. is hun ledenbestand plotseling verdwenen.
 17. En om MrAudi eens een compliment te geven mbt zijn site PR, zijn Songbird en ook Avatar aardig aan de weg aan het timmeren in dat genre.
 18. Ik ga jullie enorm missen. Een van de imo betere nzb communities. Vooral Goenie met zijn top unattendes. Hopelijk keert hij misschien terug onder een andere vlag....
 19. Sinds vandaag is Wiseguys weer terug. Was je al lid van deze community dan heb je een mail gekregen met het email adres waarmee je geregistreerd was. De sign-on procedure is nu ook met email-adres en wachtwoord (en dus niet de display-name, heb ik geconstateerd. Ben er zelf enorm blij mee omdat ik de content bijzonder aantrekkelijk vind.
 20. Als je het niet erg vind dan plaats ik een kleine kanttekening bij jouw reactie@Skeletor De laatste unattended Blackbunny bijdrage (Acronis) dateert van eind januari ( 29 -01-22). Dat hij nog regelmatig op de site te zien als geregistreerd "actieve gebruiker" in het overzicht " Gebruikers actief in de afgelopen 24 uur" is leuk maar imo weinig interessant voor de medeposters op deze site die zijn unattended bijdragen erg op prijs stellen (zie hierboven ).
 21. Met "hopelijk" spreek ik een hoop uit. Inderdaad. Verder suggereer ik niets. Vermeld alleen dat Den Spike in een chat op een NZB site is verschenen ( en terloops van een admin een uitnodiging heeft gehad). Dus dat schaar ik dan maar onder een tamelijk tendentieuze interpretatie van jou, mijn waarde @Skeletor
 22. Den Spike zonet (9-4-22) gesignaleerd in een chat op 'n NZB site. Hopelijk keert deze "unattended guru " weer terug met zijn kwaliteits bijdragen.
 23. Voor zover ik kan zien is Blackbunny sinds eind januari niet meer actief op SoL (ook niet op de andere bekende NZB sites). Bijzonder jammer...
 24. Tuinbever, veel succes met deze nieuwe functie op dit forum. Ken je al wat langer dan vandaag en dit gaat dus helemaal goed komen.
 25. Heb afgelopen zondag via IPTV Formule 1 Saoedi Arabië gezien op het Viaplay sportkanaal zonder ook maar een verstoring. De uitzending was in FHD (1920/1080 50fps) dus best te pruimen en niet minder dan voorheen Ziggo. Ook de grafische presentaties in beeld waren een stuk duidelijker. Overigens was dit de eerste keer in FHD. De Viaplay beeldkwaliteit van de F1 Bahrein was inderdaad erbarmelijk. Nog minder dan je van een HD - 25fps zou mogen verwachten. Ook vond ik het commentaar wat beter deze keer. Maar het blijven wel debutanten, van wie Brantsen weinig tot geen toegevoegde waarde heeft en ze Albers direct zouden moet cancellen vanwege zijn respectloze commentaar bij de Schumacher crash die Viaplay meerdere keren in beeld heeft gebracht (dit is dus een persoonlijke mening; bijv. Sky gaat met dit soort zaken toch anders om).
×
×
 • Create New...