Jump to content

Jaccus

Full members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jaccus

 1. Inderdaad nu weer online. Maar gisterenavond offline. En dit nieuwe thema is mij al een paar dagen bekend. De content is - zoals ik eerder heb gepost - veelbelovend maar de historie spreekt niet in hun voordeel wat betreft consistente uptime. We zullen ermee moeten leren leven.
 2. En weer eens offline... Dit wordt nu echt een gebed zonder einde.. jammer en bijzonder teleurstellend omdat de content veelbelovend was
 3. Enorm bedankt. Heb nog steeds geen antwoord gekregen maar dit is wel een logische verklaring. Nogmaals mijn dank.
 4. Wederom bedankt voor de suggestie. Had het toch echt over postings en niet over topics. Maar dit terzijde. Heb deze vraag al op die site gesteld in de chat. Antwoord is uitgebleven. Ga nu een PM sturen KYI
 5. Bedankt maar dat bedoel ik niet. Het gaat hier niet om het topic Applications met subtopic Windows, maar postings genaaamd "windows applications" van poster Worteltje. Dat zijn software packs van windows apps. Deze postings zijn plotseling verdwenen (behalve een paar uit 2018).
 6. Op de meer dan voortreffelijke en betrouwbare site Newzbin zijn plotseling in de topic databse alle postings van Windows Applications (packs met een verzameling windows programma's plotseling verdwenen. Iemand enig idee waarom?
 7. Volgens mij is er sprake van een (zoveelste) vrijwillige overname. Zonder want het was veelbelovend gestart. Nu is het even afwachten.
 8. Inderdaad, sinds zaterdag geen nieuwe content meer bij Tigersplace behalve wat ebooks. Blijkbaar zijn er een paar posters gestopt want ik mis wat namen. De chat waarin wat vragen hierover gesteld zijn is gisterenavond ook gewist. Dus het is nu even wachten op nieuwe medewerkers. Zal wel in orde komen nmi.
 9. Ik zit op een aantal fora, heb geen enkele binding en ga dus geen reclame maken voor specifiek eentje. De site welke ik bedoel is al jaren een gerespecteerde nederlandse community, staat in het overzicht van Duken en is via een app installatie of web interface te bereiken (en nee, ik bedoel niet Spotnet). Hier moet je toch voldoende aan hebben.
 10. Yep. Tigersplace is weer online en volgens mij zijn ze hard bezig weer de nodige content beschikbaar te stellen. Goed dat ze terug zijn!! Ik ben er blij mee.
 11. Niet helemaal met je eens. Ik ken er nog wel eentje die wat mij betreft uiterst betrouwbaar is, een goed aanbod heeft enpraktisch nooit "down" gaat. Software daar vind ik een klasse apart.
 12. Dat ik weet is Tigersplace de 5de versie (voor korte tijd). Plus nog wat andere personeelsstrubbelingen. Zonde want de content was best goed. Van mij mogen ze weer terugkeren maar dan voor langere tijd.
 13. Zo te zien weer alles opgelost. Kan de db van de lokale versie weer updaten + nzb downloaden. Snelle jongens daar bij Newzbin. Top!
 14. Ook uiterst betrouwbare sites hebben wel eens probleempjes. De lokale versie geeft "not respnding" en bij de webvesie zijn er wat database problemen. Hen kennende zal dat weer spoedig opgelost zijn. Overigens weigert Chrome nzb downloads van de webversie als je standaard site security aan hebt staan. Met IE lukt het wel.
 15. Wat een kinderachtig gedoe, hier. Mensen die zich voordoen als iemand anders, mensen die op basis van indrukken oordelen en de moderator gaan uithangen.... het zou wat. Brothers of History heeft een "makeover" gekregen en de diversiteit in aanbod fors uitgebreid. Ik ben daar heel blij mee. Temeer omdat ook erkende personen in het wereldje daaraan meewerken.
 16. De administrators, moderatoren en erkende posters van zombination lopen al jarenlang rond in dit wereldje en zie je ook na een ter ziele gaan van een site steeds weer terugkeren. Het gebruik van een andere nickname verhult niet de ware identiteit van eerder site beheer. Dus Ayreon013 heeft een juiste conclusie getrokken. Note: Ben er wel blij mee dat ze teruggekeerd zijn. Vooral de bijdragen mbt Gen2 Windows OS stel ik zeer op prijs. En ook schijnen zwarte konijnen bij de site betrokken te zijn.😃
 17. Overnames zijn schering en inslag bij dit soort sites. Bovendien zitten dit soort sites vaak om deskundige medewerkers verlegen - zeker als het gaat om personen die hun oorspronkelijke site vaarwel gezegd hebbn - zodat ze hun aandachtsgebieden en daarmee de populariteit kunnen uitbreiden.
 18. Het is overduidelijk te zien waar de bemanning van de vernieuwde site Brothers of History vandaan komt. Alleen de nicknames zijn gewijzigd. Verwonderlijk? Nee, want in mijn beleving is dit nu de derde of vierde doorstart. Ben er niet ongelukkig mee.
 19. Er worden hier een paar voortreffelijke sites genoemd waar een donatie niet verplicht is en de enige verplichting voor download een "dank je" systeem, maar het kan nog simpeler. Bij "The New Generation" zijn ze er al enige tijd achter dat het hele "dank je" gedoe neerkomt op een troosteloos copy\paste gebeuren. Men heeft daarom het "openen" van een bewuste post nu vervangen door een "duimpje omhoog" zodat je niet een hopeloze serie "bedankt" pagina's moet doorworstelen om terug te keren naar de eerste pagina van een populaire post. En ook hier is een donatie niet verplicht. Dus wat mij
 20. Donatie? Kun je naar fluiten.. Het is sowieso oppassen met die NZB communities. Dat varieert van heel erg betrouwbaar tot uitgesproken louche. Er zijn site(s) die software aanbieden onder een te betalen VIP status die elders gewoon gratis en voor niets te downloaden is voor een gewoon lid. Helemaal onguur wordt het als gejatte unattendeds worden aangeboden waarvan de naam van de oorspronkelijke creator eruit gesloopt is (zoals ik onlangs proefondervindelijk heb mogen constateren). In principe ben ik niet tegen een donatie maar biedt dan een VIP lidmaatschap aan voor een aantrekke
 21. Mee eens. Die donaties zijn een doorn in het oog. Een van de nieuwste sites maakt het daarmee wel helemaal bont door alles wat maar enigszins interessant is voor gebruik, onder een (te betalen) VIP status te schuiven. En bovendien zie je nooit een financiele verantwoording in geinvesteerd materiaal. Niemand kan overigens een up-time van minstens een jaar garanderen. Dus weet waar je jouw euro'tjes aan besteedt.
 22. Ultimate-force (de veelbelovende opvolger van Zombienation) is nu in no-response status. Iemand enig idee waarom?
 23. Klopt. Dat waren ook praktisch de eersten die setups en installs erg gebruiksvriendelijk maakten met hun "unattended schil". Overigens ben ik van mening dat portable apps op den duur de unattendeds van software apps in populariteit voorbij zullen streven. Minder systeem verstoringen omdat er bij portables nauwelijks integratie is met het OS en makkelijk verwijderbaar zonder dat het sporen achterlaat.
 24. Als er intern afspraken over gemaakt zijn dan respecteer ik dat. En inderdaad dat siert je om het dan te laten voor wat het is. Wat betreft de 2de alinea zet ik er wat vraagtekens bij. Ik heb van nogal wat unattended builders diverse "maaksels" geinstalleerd en daar zitten wat verschillen tussen qua kwaliteit en duurzaamheid. Soms heel subtiel. In ieder geval ben ik door lange ervaring wijs geworden welke builds van welke persoon zonder enig risico geinstalleerd kunnen worden (o.a. ook van Spikesplace 👍)
×
×
 • Create New...