Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Jaccus

Read-only
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jaccus

 1. Je kon het eigenlijk al zien aankomen. De software content werd al maanden niet meer aangepast en de rest maar mondjesmaat. Dan ligt een bezettingsprobleem voor de hand. Bijzonder jammer dat een dergelijk forum nu verdwijnt door gebrek aan tijdsbesteding hieraan. Maar we hebben er toch een tijdlang van kunnen genieten. Dus een dikke dank je wel.
 2. Waarom eigeklijk? De chat is meestal toch beperkt tot medewerkers van het forum zelf die de groeten aan elkaar doen. Is om veiligheidsredenen verwijderd. Zeer begrijpelijk. En deze site heeft keurig aangegeven waar je een eventuele vraag kunt stellen.
 3. Geweldige site, met ook nog eens een content die erg vaak geupdate wordt. Tien met een griffel, zeggen we dan. Houd er wel rekening mee dat het aanbod van series op iets andere wijze gepresenteerd wordt. Men maakt namelijk onderscheid tussen complete en lopende series. PS In een van de vorige posten werd een behulpzame opmerking gemaakt over het gebruik van alternate dns servers. De combinatie specificatie van de volgende DNS servers geeft - op dit moment - de beste performance : dns1-> 1.0.0.1 en dns2 ->149.112.112.112 (Cloudflare en Quad9)
 4. Ben ik volledig mee eens. Gebruik al jaren en jaren Spotnet Classic en nooit een noemenswaardig probleem tegengekomen. Inderdaad stabiele software. De (niet officiële) Spotnet 2.0 versies zijn ronduit meuk. Niet aan te raden om dit te gebruiken. Eenzelfde vergelijk kun je maken tussen SABnzbd en Newsleecher (beta) releases c.q. black editions. Ook hier is voor downloads SABnzbd verre te preferen boven Newsleecher wat ronduit een ernstig "buggy" programma is.
 5. Heb inderdaad gemerkt dat Spotnet Classic de laatste paar dagen erg traag was met opstarten. Inmiddels zijn bij mij vanaf vandaag die opstart problemen voorbij zonder de het gebruik van de XML black/whitelist uit te vinken. Niettemin een erg goede tip mocht het probleem onverwachts weer terugkeren.
 6. SUPER! heb al content gezien van wat favoriete posters. Thanks!!
 7. Voor meer dan uitstekende software kun je nog steeds terecht op Spotnet bij Freelance met zijn superieure OS/Office releases en Torbellino met zijn installs en portables. Andere, uitstekende software kwaliteit is ook te vinden op Softtrack. Helaas is het wel zo dat de software content op sites met invites de laatste maanden nauwelijks of niet vernieuwd wordt. Gebrek aan software posters zal daar wel debet aan zijn.
 8. De volgende freeware utility kan ik ook van harte aanbevelen: TCP Optimizer 4, te downloaden van www.speedguide.net. TCP Optimizer is een windows programma voor het tunen en optimalizeren van de internet connectie. Installatie niet nodig, gewoon uitvoeren als administrator. Optimizer documentatie, breedband "tweaking" artikelen en een FAQ zijn op de speedguide.net site aanwezig. Het programma werkt met alle versies van windows en beschikt ook over tooling om bijv. de gemiddelde latency over verschillende hosts te testen en de grootst mogelijke packet size (MTU) te bepalen. Op de site is ook een "online" TCP/IP analyzer aanwezig die direct een resultaat overzicht geeft. Ik heb er zelf best wel wat aan gehad.
 9. @Goenie had je al gemist vanwege jouw meer dan uitstekende unattended bijdragen en zag je even weer terugkomen op Spotnet. Nu is Spotnet niet mijn voorkeur wat een nzb community betreft (op Torbellino na, dan) dus ik ben blij met jouw overgang naar Private Releases. Overigens had je nog een (jonge) "onbekend" opvolger die je "ingeleerd" hebt en goed bezig was. Hoe is het met hem? Veel succes op PR en dat we nog lang mogen genieten van jouw bijdragen
 10. Dat klopt maar dat is niet de Google versie voor de Nederlandse markt. Die wordt toch echt pas gereleased op 21 juni a.s. en kost, zoals @skeletor aangaf, €69,99 Waarschijnlijk heb je de van Bol de zogenaamde import versie van iZi-Deals en die kost €74,00 (was €79,99)
 11. Mijn reactie was dan ook niet naar jou toe.😉
 12. Eens, maar in de "software" hoek zat juist een grote opleving. En daarom is het zeer te betreuren als SoL niet meer online komt.
 13. Dit bericht komt van een andere community. Stond er letterlijk. Bovendien wel even goed lezen a.u.b. Schijnt erg moeilijk te zijn Ik heb toch niet gezegd dat de database opzettelijk en zonder toestemming is leeggehaald, wel?
 14. Chromecast met Google TV kun je al eventjes als pre-order bestellen bij de bekende webwinkels.
 15. Klopt. Laten we hopen dat ze met een complete restore bezig zijn en straks weer "up". Had trouwens ergens gelezen dat een database van hen was leeggehaald door een "staflid". Hopelijk zonder consequenties want de laatste tijd waren daar goede ontwikkelingen.
 16. Vanaf vandaag is er toch iets speciaals aan de hand met Shadows of Legends. Inloggen gaat prima, maar alle topics staan op nul posten. Maw geen download beschikbaar. Misschien dat een bepaald persoon, die hier op Duken een account heeft, wat kan verduidelijken.
 17. Heeft o.a. al een heel mooie w11 bijdrage geleverd. Ben er blij mee.
 18. Bijzonder jammer maar in deze tijd wel begrijpelijk. Volgens mij ging daar best wel tijd in zitten en hopelijk heb je nu iets anders als tijdsbesteding. In ieder geval dank voor al die mooie bijdragen van je. Heb behoorlijk wat "Goenie Originals" verzameld. Het "vriendje van het neefje" is mij inmiddels - denk ik - bekend. Zelfde hobby?
 19. KJopt. Dat was een hele discussie twee dagen geleden (2 mei) op Spotnet in het film topic nav een "ik-stop" bericht van twee posters. In de discussie stonden best wel een paar zinnige opmerkingen. Maar het verhaal is toch wel onwaarschijnlijk of er wordt door de betreffende persoon een uiterst inferieur VPN product gebruikt. En soms wordt de opsporing wel heel gemakkelijk gemaakt omdat zomaar NAW gegevens door de persoon zelf ooit zijn vrijgegeven.
 20. Fora die ik ken: 1. https://private-releases.life/ is de enige active nzb community zonder aanmeld restricties. Goede content die regelmatig ververst en up-to-date gehouden wordt. 2. https://board.nzb-wiseguys.com/ heeft eveneens een zeer aantrekkelijke content maar op dit moment is directe registratie - tijdelijk? - niet mogelijk. Voor de software adepten zijn de volgende sites zeer interessant: 3. https://softtrack.live/ met dagelijkse updates en registratie met of zonder VPN mogelijk. Sommige content valt onder speciale restricties. 4. Spotnet en dan met name de unattended juweeltjes van Freelance en de portables van Torbellino Minder interessant zijn de volgende sites: https://shadowsoflegends.com/ heeft sterk verouderde content die nauwelijks ververst wordt. Registratie alleen mogelijk via "invite". https://www.nzbchronicle.net/ heeft een nog meer verouderde content en registratie is op dit moment niet mogelijk. Ook komt het voor dat bestaande registratie gegevens - zonder opgaaf van redenen - zo maar ineens verwijderd worden. Wat hierboven staat is gebaseerd op puur persoonlijke ervaringen. Verder beveel ik de post van rdz83 hierboven van harte aan.
 21. Hier exact hetzelfde. Of ze zijn bij Nzbchronicle geheel of deels hun registratie gegevens kwijt of ze hebben daar zonder enige waarschuwing vooraf wat zitten opschonen. Een groot verlies is het niet. De content is sterk verouderd en wordt niet vernieuwd. Bovendien is dit imo een "copy"-site en geen "spotter"site. Niet erg betrouwbaar dus, vind ik.
 22. Wat NZBChronicle betreft hoef je allerminst rouwig te zijn. De content is daar overjarig en wordt nauwelijks of niet vernieuwd. Bovendien kan het gebeuren dat - zonder enige opgaaf van reden - je registratiegegevens zomaar ineens verwijderd worden. Zelfs in het geval wanneer je je nergens schuldig hebt gemaakt aan welke overtreding van welke regel dan ook. Wiseguys is een compleet ander verhaal. Hopelijk wordt daar de registratie weer 'n keer open gezet. Is een waardevolle nzb community. En natuurlijk is de nzb community Private Releases van harte aan te bevelen. Ik zou het advies van Mr. Audi hierboven maar snel opvolgen.
 23. Vandaag is plotseling mijn schermnaam c.q. het email adres niet meer bekend bij Nzbchronicle. Kan dus niet meer inloggen en de registratie is op non-actief gezet. Is dit iemand anders ook overkomen? Zo ja, dan is er op deze site een account opschoon actie of iets dergelijks geweest c.q. is hun ledenbestand plotseling verdwenen.
 24. En om MrAudi eens een compliment te geven mbt zijn site PR, zijn Songbird en ook Avatar aardig aan de weg aan het timmeren in dat genre.
 25. Ik ga jullie enorm missen. Een van de imo betere nzb communities. Vooral Goenie met zijn top unattendes. Hopelijk keert hij misschien terug onder een andere vlag....
×
×
 • Create New...