Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Jaccus

Full members
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaccus's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/16)

 • Question
 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done

Recent Badges

11

Reputation

 1. Ticket submitted. Hartelijk bedankt voor het advies en de link. Zal het resultaat terugkoppelen.
 2. Toch zonet even wat kunnen testen. Ook met verschillende testen en de optie "use original sound" blijft de audio van de Samsung GSM joiner zeer zacht op de IPAD meeting organizer. Ik heb het idee dat het iets te maken kan hebben met IOS rel. 14.7.1. En dat is de laatste IPADOS release. Niettemin bedankt voor de suggestie. Mogelijk andere oplossingen zijn zeer welkom.
 3. Bedankt. Ga het morgen proberen. Laat het nog even weten wat het resultaat is.
 4. Onlangs een Zoom sessie gehouden met Zoom - Cloud. De meeting werd gestart op een IPAD (IOS 14.7) en de "joiners" waren allen Samsung Android gsm's. Audio was bij alle toestellen ingeschakeld maar de audio van de Samsung "joiners" was uitermate zacht terwijl het volume maximaal stond. Omgekeerd ook geprobeerd. Samsung meeting organizer en IPAD joiner. Zelfde resultaat met audio zacht op de "joiner". Wanneer meeting organizer en joiners allemaal Samsung Androids waren dan werkte de audio als een trein. Onder een oudere IOS release op de IPAD was er ook geen probleem. Iemand een suggestie? Bvd.
 5. Ook belangrijk is natuurlijk de IPTV box. Bij mij is de Formuler Z8 Pro uitgesproken favoriet. Ook de bij de Formuler geleverde app "MYTV Online" is de nmi beste IPTV app op dit moment. En nee, dit zijn puur mijn bevindingen. Heb geen enkele relatie met het Formuler product.😂
 6. Tot mijn groot genoegen zie ik al erkende posters overgaan naar andere nzb sites. Houdt het overzicht van "levende" NZB sites hier op Duken goed in de gaten en neem daar eens een kijkje.
 7. Gewoon een accountje aanmaken op https://forums.mydigitallife.net/ voor de KMS-VL_ALL. Hoef je niet naar sites die dit achter een te betalen VIP gedeelte stoppen. Let wel op. Twee verschillende versies. Die AIO standalone en de traditional. Ik gebruik de AIO. Werkt feilloos.
 8. Vandaag : "Verbannen" en geen link. Waarschijnlijk dus weer onderhoud. We wachten wel af Volgend bericht: "We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now." Is wat geruststellender.
 9. Inderdaad nu weer online. Maar gisterenavond offline. En dit nieuwe thema is mij al een paar dagen bekend. De content is - zoals ik eerder heb gepost - veelbelovend maar de historie spreekt niet in hun voordeel wat betreft consistente uptime. We zullen ermee moeten leren leven.
 10. En weer eens offline... Dit wordt nu echt een gebed zonder einde.. jammer en bijzonder teleurstellend omdat de content veelbelovend was
 11. Enorm bedankt. Heb nog steeds geen antwoord gekregen maar dit is wel een logische verklaring. Nogmaals mijn dank.
 12. Wederom bedankt voor de suggestie. Had het toch echt over postings en niet over topics. Maar dit terzijde. Heb deze vraag al op die site gesteld in de chat. Antwoord is uitgebleven. Ga nu een PM sturen KYI
 13. Bedankt maar dat bedoel ik niet. Het gaat hier niet om het topic Applications met subtopic Windows, maar postings genaaamd "windows applications" van poster Worteltje. Dat zijn software packs van windows apps. Deze postings zijn plotseling verdwenen (behalve een paar uit 2018).
×
×
 • Create New...