Jump to content

Jaccus

Full members
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Informatie

 • Download met
  Sabnzbd
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  Diversen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaccus's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • 4 years
 • 3 years
 • Lekker actief
 • Helpful
 • Full member

Recent Badges

43

Reputation

 1. Je kon het eigenlijk al zien aankomen. De software content werd al maanden niet meer aangepast en de rest maar mondjesmaat. Dan ligt een bezettingsprobleem voor de hand. Bijzonder jammer dat een dergelijk forum nu verdwijnt door gebrek aan tijdsbesteding hieraan. Maar we hebben er toch een tijdlang van kunnen genieten. Dus een dikke dank je wel.
 2. Waarom eigeklijk? De chat is meestal toch beperkt tot medewerkers van het forum zelf die de groeten aan elkaar doen. Is om veiligheidsredenen verwijderd. Zeer begrijpelijk. En deze site heeft keurig aangegeven waar je een eventuele vraag kunt stellen.
 3. Geweldige site, met ook nog eens een content die erg vaak geupdate wordt. Tien met een griffel, zeggen we dan. Houd er wel rekening mee dat het aanbod van series op iets andere wijze gepresenteerd wordt. Men maakt namelijk onderscheid tussen complete en lopende series. PS In een van de vorige posten werd een behulpzame opmerking gemaakt over het gebruik van alternate dns servers. De combinatie specificatie van de volgende DNS servers geeft - op dit moment - de beste performance : dns1-> 1.0.0.1 en dns2 ->149.112.112.112 (Cloudflare en Quad9)
 4. Ben ik volledig mee eens. Gebruik al jaren en jaren Spotnet Classic en nooit een noemenswaardig probleem tegengekomen. Inderdaad stabiele software. De (niet officiële) Spotnet 2.0 versies zijn ronduit meuk. Niet aan te raden om dit te gebruiken. Eenzelfde vergelijk kun je maken tussen SABnzbd en Newsleecher (beta) releases c.q. black editions. Ook hier is voor downloads SABnzbd verre te preferen boven Newsleecher wat ronduit een ernstig "buggy" programma is.
 5. Heb inderdaad gemerkt dat Spotnet Classic de laatste paar dagen erg traag was met opstarten. Inmiddels zijn bij mij vanaf vandaag die opstart problemen voorbij zonder de het gebruik van de XML black/whitelist uit te vinken. Niettemin een erg goede tip mocht het probleem onverwachts weer terugkeren.
 6. SUPER! heb al content gezien van wat favoriete posters. Thanks!!
 7. Voor meer dan uitstekende software kun je nog steeds terecht op Spotnet bij Freelance met zijn superieure OS/Office releases en Torbellino met zijn installs en portables. Andere, uitstekende software kwaliteit is ook te vinden op Softtrack. Helaas is het wel zo dat de software content op sites met invites de laatste maanden nauwelijks of niet vernieuwd wordt. Gebrek aan software posters zal daar wel debet aan zijn.
 8. De volgende freeware utility kan ik ook van harte aanbevelen: TCP Optimizer 4, te downloaden van www.speedguide.net. TCP Optimizer is een windows programma voor het tunen en optimalizeren van de internet connectie. Installatie niet nodig, gewoon uitvoeren als administrator. Optimizer documentatie, breedband "tweaking" artikelen en een FAQ zijn op de speedguide.net site aanwezig. Het programma werkt met alle versies van windows en beschikt ook over tooling om bijv. de gemiddelde latency over verschillende hosts te testen en de grootst mogelijke packet size (MTU) te bepalen. Op de site is ook een "online" TCP/IP analyzer aanwezig die direct een resultaat overzicht geeft. Ik heb er zelf best wel wat aan gehad.
 9. @Goenie had je al gemist vanwege jouw meer dan uitstekende unattended bijdragen en zag je even weer terugkomen op Spotnet. Nu is Spotnet niet mijn voorkeur wat een nzb community betreft (op Torbellino na, dan) dus ik ben blij met jouw overgang naar Private Releases. Overigens had je nog een (jonge) "onbekend" opvolger die je "ingeleerd" hebt en goed bezig was. Hoe is het met hem? Veel succes op PR en dat we nog lang mogen genieten van jouw bijdragen
 10. Dat klopt maar dat is niet de Google versie voor de Nederlandse markt. Die wordt toch echt pas gereleased op 21 juni a.s. en kost, zoals @skeletor aangaf, €69,99 Waarschijnlijk heb je de van Bol de zogenaamde import versie van iZi-Deals en die kost €74,00 (was €79,99)
 11. Eens, maar in de "software" hoek zat juist een grote opleving. En daarom is het zeer te betreuren als SoL niet meer online komt.
 12. Dit bericht komt van een andere community. Stond er letterlijk. Bovendien wel even goed lezen a.u.b. Schijnt erg moeilijk te zijn Ik heb toch niet gezegd dat de database opzettelijk en zonder toestemming is leeggehaald, wel?
 13. Chromecast met Google TV kun je al eventjes als pre-order bestellen bij de bekende webwinkels.
 14. Klopt. Laten we hopen dat ze met een complete restore bezig zijn en straks weer "up". Had trouwens ergens gelezen dat een database van hen was leeggehaald door een "staflid". Hopelijk zonder consequenties want de laatste tijd waren daar goede ontwikkelingen.
×
×
 • Create New...