Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

Jaccus

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Support punten

About Jaccus

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zo te zien weer alles opgelost. Kan de db van de lokale versie weer updaten + nzb downloaden. Snelle jongens daar bij Newzbin. Top!
 2. Ook uiterst betrouwbare sites hebben wel eens probleempjes. De lokale versie geeft "not respnding" en bij de webvesie zijn er wat database problemen. Hen kennende zal dat weer spoedig opgelost zijn. Overigens weigert Chrome nzb downloads van de webversie als je standaard site security aan hebt staan. Met IE lukt het wel.
 3. Wat een kinderachtig gedoe, hier. Mensen die zich voordoen als iemand anders, mensen die op basis van indrukken oordelen en de moderator gaan uithangen.... het zou wat. Brothers of History heeft een "makeover" gekregen en de diversiteit in aanbod fors uitgebreid. Ik ben daar heel blij mee. Temeer omdat ook erkende personen in het wereldje daaraan meewerken.
 4. De administrators, moderatoren en erkende posters van zombination lopen al jarenlang rond in dit wereldje en zie je ook na een ter ziele gaan van een site steeds weer terugkeren. Het gebruik van een andere nickname verhult niet de ware identiteit van eerder site beheer. Dus Ayreon013 heeft een juiste conclusie getrokken. Note: Ben er wel blij mee dat ze teruggekeerd zijn. Vooral de bijdragen mbt Gen2 Windows OS stel ik zeer op prijs. En ook schijnen zwarte konijnen bij de site betrokken te zijn.😃
 5. Overnames zijn schering en inslag bij dit soort sites. Bovendien zitten dit soort sites vaak om deskundige medewerkers verlegen - zeker als het gaat om personen die hun oorspronkelijke site vaarwel gezegd hebbn - zodat ze hun aandachtsgebieden en daarmee de populariteit kunnen uitbreiden.
 6. Het is overduidelijk te zien waar de bemanning van de vernieuwde site Brothers of History vandaan komt. Alleen de nicknames zijn gewijzigd. Verwonderlijk? Nee, want in mijn beleving is dit nu de derde of vierde doorstart. Ben er niet ongelukkig mee.
 7. Er worden hier een paar voortreffelijke sites genoemd waar een donatie niet verplicht is en de enige verplichting voor download een "dank je" systeem, maar het kan nog simpeler. Bij "The New Generation" zijn ze er al enige tijd achter dat het hele "dank je" gedoe neerkomt op een troosteloos copy\paste gebeuren. Men heeft daarom het "openen" van een bewuste post nu vervangen door een "duimpje omhoog" zodat je niet een hopeloze serie "bedankt" pagina's moet doorworstelen om terug te keren naar de eerste pagina van een populaire post. En ook hier is een donatie niet verplicht. Dus wat mij betreft een dikke 👍 ook voor deze site.
 8. Donatie? Kun je naar fluiten.. Het is sowieso oppassen met die NZB communities. Dat varieert van heel erg betrouwbaar tot uitgesproken louche. Er zijn site(s) die software aanbieden onder een te betalen VIP status die elders gewoon gratis en voor niets te downloaden is voor een gewoon lid. Helemaal onguur wordt het als gejatte unattendeds worden aangeboden waarvan de naam van de oorspronkelijke creator eruit gesloopt is (zoals ik onlangs proefondervindelijk heb mogen constateren). In principe ben ik niet tegen een donatie maar biedt dan een VIP lidmaatschap aan voor een aantrekkelijke 1 euro per maand of zoiets. Een NZB community met behoorlijk wat leden is dan minimaal kostendekkend en zelfs winstgevend,
 9. Mee eens. Die donaties zijn een doorn in het oog. Een van de nieuwste sites maakt het daarmee wel helemaal bont door alles wat maar enigszins interessant is voor gebruik, onder een (te betalen) VIP status te schuiven. En bovendien zie je nooit een financiele verantwoording in geinvesteerd materiaal. Niemand kan overigens een up-time van minstens een jaar garanderen. Dus weet waar je jouw euro'tjes aan besteedt.
 10. Ultimate-force (de veelbelovende opvolger van Zombienation) is nu in no-response status. Iemand enig idee waarom?
 11. Klopt. Dat waren ook praktisch de eersten die setups en installs erg gebruiksvriendelijk maakten met hun "unattended schil". Overigens ben ik van mening dat portable apps op den duur de unattendeds van software apps in populariteit voorbij zullen streven. Minder systeem verstoringen omdat er bij portables nauwelijks integratie is met het OS en makkelijk verwijderbaar zonder dat het sporen achterlaat.
 12. Als er intern afspraken over gemaakt zijn dan respecteer ik dat. En inderdaad dat siert je om het dan te laten voor wat het is. Wat betreft de 2de alinea zet ik er wat vraagtekens bij. Ik heb van nogal wat unattended builders diverse "maaksels" geinstalleerd en daar zitten wat verschillen tussen qua kwaliteit en duurzaamheid. Soms heel subtiel. In ieder geval ben ik door lange ervaring wijs geworden welke builds van welke persoon zonder enig risico geinstalleerd kunnen worden (o.a. ook van Spikesplace 👍)
 13. De staf heeft destijds wel degelijk een bericht verzonden aan de leden. Met name vraag ik alleen om een bevestiging door met nadruk te stellen dat details niet nodig zijn. Was alleen benieuwd of ik hem elders zal moeten opsporen. Bovendien is er nogal een verschil in kwaliteit tussen de diverse "unattended" makers.
 14. Mmm... het heeft alle schijn dat na een kortstondige terugkeer van Den Spike hij wederom verdwenen is. De aangepaste layout van de site geeft daarvoor de nodige aanleiding toe. Blijft jammer want Den Spike staat (stond) garant voor kwaliteit. Misschien dat de hier postende Sysop van die site enige toelichting wil of kan geven (details niet nodig).
 15. Blijkbaar is een vermoedelijke controverse tussen Den Spike en Spiksplace inmiddels weer opgelost. Den Spike staat weer expliciet vermeld op de homepaqe en levert ook weer unattendeds. Blijft toch een fenomeen, die Den Spike. Wat je ook mogen denken van zijn komen en gaan, ik ben er blij mee. Maak al jaren gebruik van zijn unattendeds. Goede kwaliteit zoals je die ook terugvindt op bijv. Newzbin.
×
×
 • Create New...