Jump to content


Jaccus

Full members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Support punten

About Jaccus

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inderdaad nu weer online. Maar gisterenavond offline. En dit nieuwe thema is mij al een paar dagen bekend. De content is - zoals ik eerder heb gepost - veelbelovend maar de historie spreekt niet in hun voordeel wat betreft consistente uptime. We zullen ermee moeten leren leven.
 2. En weer eens offline... Dit wordt nu echt een gebed zonder einde.. jammer en bijzonder teleurstellend omdat de content veelbelovend was
 3. Enorm bedankt. Heb nog steeds geen antwoord gekregen maar dit is wel een logische verklaring. Nogmaals mijn dank.
 4. Wederom bedankt voor de suggestie. Had het toch echt over postings en niet over topics. Maar dit terzijde. Heb deze vraag al op die site gesteld in de chat. Antwoord is uitgebleven. Ga nu een PM sturen KYI
 5. Bedankt maar dat bedoel ik niet. Het gaat hier niet om het topic Applications met subtopic Windows, maar postings genaaamd "windows applications" van poster Worteltje. Dat zijn software packs van windows apps. Deze postings zijn plotseling verdwenen (behalve een paar uit 2018).
 6. Op de meer dan voortreffelijke en betrouwbare site Newzbin zijn plotseling in de topic databse alle postings van Windows Applications (packs met een verzameling windows programma's plotseling verdwenen. Iemand enig idee waarom?
 7. Volgens mij is er sprake van een (zoveelste) vrijwillige overname. Zonder want het was veelbelovend gestart. Nu is het even afwachten.
 8. Inderdaad, sinds zaterdag geen nieuwe content meer bij Tigersplace behalve wat ebooks. Blijkbaar zijn er een paar posters gestopt want ik mis wat namen. De chat waarin wat vragen hierover gesteld zijn is gisterenavond ook gewist. Dus het is nu even wachten op nieuwe medewerkers. Zal wel in orde komen nmi.
 9. Ik zit op een aantal fora, heb geen enkele binding en ga dus geen reclame maken voor specifiek eentje. De site welke ik bedoel is al jaren een gerespecteerde nederlandse community, staat in het overzicht van Duken en is via een app installatie of web interface te bereiken (en nee, ik bedoel niet Spotnet). Hier moet je toch voldoende aan hebben.
 10. Yep. Tigersplace is weer online en volgens mij zijn ze hard bezig weer de nodige content beschikbaar te stellen. Goed dat ze terug zijn!! Ik ben er blij mee.
 11. Niet helemaal met je eens. Ik ken er nog wel eentje die wat mij betreft uiterst betrouwbaar is, een goed aanbod heeft enpraktisch nooit "down" gaat. Software daar vind ik een klasse apart.
 12. Dat ik weet is Tigersplace de 5de versie (voor korte tijd). Plus nog wat andere personeelsstrubbelingen. Zonde want de content was best goed. Van mij mogen ze weer terugkeren maar dan voor langere tijd.
 13. Zo te zien weer alles opgelost. Kan de db van de lokale versie weer updaten + nzb downloaden. Snelle jongens daar bij Newzbin. Top!
 14. Ook uiterst betrouwbare sites hebben wel eens probleempjes. De lokale versie geeft "not respnding" en bij de webvesie zijn er wat database problemen. Hen kennende zal dat weer spoedig opgelost zijn. Overigens weigert Chrome nzb downloads van de webversie als je standaard site security aan hebt staan. Met IE lukt het wel.
×
×
 • Create New...