Jump to content

Jaccus

Full members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Support punten

About Jaccus

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volgens mij is er sprake van een (zoveelste) vrijwillige overname. Zonder want het was veelbelovend gestart. Nu is het even afwachten.
 2. Inderdaad, sinds zaterdag geen nieuwe content meer bij Tigersplace behalve wat ebooks. Blijkbaar zijn er een paar posters gestopt want ik mis wat namen. De chat waarin wat vragen hierover gesteld zijn is gisterenavond ook gewist. Dus het is nu even wachten op nieuwe medewerkers. Zal wel in orde komen nmi.
 3. Ik zit op een aantal fora, heb geen enkele binding en ga dus geen reclame maken voor specifiek eentje. De site welke ik bedoel is al jaren een gerespecteerde nederlandse community, staat in het overzicht van Duken en is via een app installatie of web interface te bereiken (en nee, ik bedoel niet Spotnet). Hier moet je toch voldoende aan hebben.
 4. Yep. Tigersplace is weer online en volgens mij zijn ze hard bezig weer de nodige content beschikbaar te stellen. Goed dat ze terug zijn!! Ik ben er blij mee.
 5. Niet helemaal met je eens. Ik ken er nog wel eentje die wat mij betreft uiterst betrouwbaar is, een goed aanbod heeft enpraktisch nooit "down" gaat. Software daar vind ik een klasse apart.
 6. Dat ik weet is Tigersplace de 5de versie (voor korte tijd). Plus nog wat andere personeelsstrubbelingen. Zonde want de content was best goed. Van mij mogen ze weer terugkeren maar dan voor langere tijd.
 7. Zo te zien weer alles opgelost. Kan de db van de lokale versie weer updaten + nzb downloaden. Snelle jongens daar bij Newzbin. Top!
 8. Ook uiterst betrouwbare sites hebben wel eens probleempjes. De lokale versie geeft "not respnding" en bij de webvesie zijn er wat database problemen. Hen kennende zal dat weer spoedig opgelost zijn. Overigens weigert Chrome nzb downloads van de webversie als je standaard site security aan hebt staan. Met IE lukt het wel.
 9. Wat een kinderachtig gedoe, hier. Mensen die zich voordoen als iemand anders, mensen die op basis van indrukken oordelen en de moderator gaan uithangen.... het zou wat. Brothers of History heeft een "makeover" gekregen en de diversiteit in aanbod fors uitgebreid. Ik ben daar heel blij mee. Temeer omdat ook erkende personen in het wereldje daaraan meewerken.
 10. De administrators, moderatoren en erkende posters van zombination lopen al jarenlang rond in dit wereldje en zie je ook na een ter ziele gaan van een site steeds weer terugkeren. Het gebruik van een andere nickname verhult niet de ware identiteit van eerder site beheer. Dus Ayreon013 heeft een juiste conclusie getrokken. Note: Ben er wel blij mee dat ze teruggekeerd zijn. Vooral de bijdragen mbt Gen2 Windows OS stel ik zeer op prijs. En ook schijnen zwarte konijnen bij de site betrokken te zijn.😃
 11. Overnames zijn schering en inslag bij dit soort sites. Bovendien zitten dit soort sites vaak om deskundige medewerkers verlegen - zeker als het gaat om personen die hun oorspronkelijke site vaarwel gezegd hebbn - zodat ze hun aandachtsgebieden en daarmee de populariteit kunnen uitbreiden.
 12. Het is overduidelijk te zien waar de bemanning van de vernieuwde site Brothers of History vandaan komt. Alleen de nicknames zijn gewijzigd. Verwonderlijk? Nee, want in mijn beleving is dit nu de derde of vierde doorstart. Ben er niet ongelukkig mee.
 13. Er worden hier een paar voortreffelijke sites genoemd waar een donatie niet verplicht is en de enige verplichting voor download een "dank je" systeem, maar het kan nog simpeler. Bij "The New Generation" zijn ze er al enige tijd achter dat het hele "dank je" gedoe neerkomt op een troosteloos copy\paste gebeuren. Men heeft daarom het "openen" van een bewuste post nu vervangen door een "duimpje omhoog" zodat je niet een hopeloze serie "bedankt" pagina's moet doorworstelen om terug te keren naar de eerste pagina van een populaire post. En ook hier is een donatie niet verplicht. Dus wat mij
 14. Donatie? Kun je naar fluiten.. Het is sowieso oppassen met die NZB communities. Dat varieert van heel erg betrouwbaar tot uitgesproken louche. Er zijn site(s) die software aanbieden onder een te betalen VIP status die elders gewoon gratis en voor niets te downloaden is voor een gewoon lid. Helemaal onguur wordt het als gejatte unattendeds worden aangeboden waarvan de naam van de oorspronkelijke creator eruit gesloopt is (zoals ik onlangs proefondervindelijk heb mogen constateren). In principe ben ik niet tegen een donatie maar biedt dan een VIP lidmaatschap aan voor een aantrekke
×
×
 • Create New...