Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Jaccus

Full members
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

Informatie

 • Download met
  Sabnzbd
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  Diversen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaccus's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • Helpful
 • Full member
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Best anwser

Recent Badges

31

Reputation

 1. Heeft o.a. al een heel mooie w11 bijdrage geleverd. Ben er blij mee.
 2. Bijzonder jammer maar in deze tijd wel begrijpelijk. Volgens mij ging daar best wel tijd in zitten en hopelijk heb je nu iets anders als tijdsbesteding. In ieder geval dank voor al die mooie bijdragen van je. Heb behoorlijk wat "Goenie Originals" verzameld. Het "vriendje van het neefje" is mij inmiddels - denk ik - bekend. Zelfde hobby?
 3. Op dit moment (8-5-22, 20.00 uur) Wiseguys niet te bereiken (geen response). Anderen dezelfde ervaring? Wellicht maintenance. EDIT: Check vlak voor aanvang F1: Wiseguys weer bereikbaar.... zal inderdaad wel wat maintenance geweest zijn. En dat hoort er gewoon bij.
 4. Ik denk dat ik je moet teleurstellen als ik het goed begrijp. Behoor zelf niet tot de crew van Wiseguys en ben gewoon een geregistreerd gebruiker. Heb dus geen toegang tot hun mailsysteem. Hopelijk zet men de registratie binnenkort weer open of ze nemen de posten van hun "contact us" inbox serieus.
 5. Bijzonder spijtig. Kan het zijn dat je een (lange) periode niet meer actief bent geweest op deze site? Sommige sites willen dan nog wel eens de registratie gegevens verwijderen. Waarmee ik niet wil zeggen dat dit ook de policy van Wiseguys is. Ik weet dat gewoon niet. Blijft alleen nog maar de mogelijkheid open via "contact us" op het login scherm. Succes verder.
 6. Probeer eens in te loggen met email adres waarmee je geregistreerd bent en het password (voor zover je dit al niet gedaan hebt)...
 7. KJopt. Dat was een hele discussie twee dagen geleden (2 mei) op Spotnet in het film topic nav een "ik-stop" bericht van twee posters. In de discussie stonden best wel een paar zinnige opmerkingen. Maar het verhaal is toch wel onwaarschijnlijk of er wordt door de betreffende persoon een uiterst inferieur VPN product gebruikt. En soms wordt de opsporing wel heel gemakkelijk gemaakt omdat zomaar NAW gegevens door de persoon zelf ooit zijn vrijgegeven.
 8. Fora die ik ken: 1. https://private-releases.life/ is de enige active nzb community zonder aanmeld restricties. Goede content die regelmatig ververst en up-to-date gehouden wordt. 2. https://board.nzb-wiseguys.com/ heeft eveneens een zeer aantrekkelijke content maar op dit moment is directe registratie - tijdelijk? - niet mogelijk. Voor de software adepten zijn de volgende sites zeer interessant: 3. https://softtrack.live/ met dagelijkse updates en registratie met of zonder VPN mogelijk. Sommige content valt onder speciale restricties. 4. Spotnet en dan met name de unattended juweeltjes van Freelance en de portables van Torbellino Minder interessant zijn de volgende sites: https://shadowsoflegends.com/ heeft sterk verouderde content die nauwelijks ververst wordt. Registratie alleen mogelijk via "invite". https://www.nzbchronicle.net/ heeft een nog meer verouderde content en registratie is op dit moment niet mogelijk. Ook komt het voor dat bestaande registratie gegevens - zonder opgaaf van redenen - zo maar ineens verwijderd worden. Wat hierboven staat is gebaseerd op puur persoonlijke ervaringen. Verder beveel ik de post van rdz83 hierboven van harte aan.
 9. Hier exact hetzelfde. Of ze zijn bij Nzbchronicle geheel of deels hun registratie gegevens kwijt of ze hebben daar zonder enige waarschuwing vooraf wat zitten opschonen. Een groot verlies is het niet. De content is sterk verouderd en wordt niet vernieuwd. Bovendien is dit imo een "copy"-site en geen "spotter"site. Niet erg betrouwbaar dus, vind ik.
 10. Wat NZBChronicle betreft hoef je allerminst rouwig te zijn. De content is daar overjarig en wordt nauwelijks of niet vernieuwd. Bovendien kan het gebeuren dat - zonder enige opgaaf van reden - je registratiegegevens zomaar ineens verwijderd worden. Zelfs in het geval wanneer je je nergens schuldig hebt gemaakt aan welke overtreding van welke regel dan ook. Wiseguys is een compleet ander verhaal. Hopelijk wordt daar de registratie weer 'n keer open gezet. Is een waardevolle nzb community. En natuurlijk is de nzb community Private Releases van harte aan te bevelen. Ik zou het advies van Mr. Audi hierboven maar snel opvolgen.
 11. Vandaag is plotseling mijn schermnaam c.q. het email adres niet meer bekend bij Nzbchronicle. Kan dus niet meer inloggen en de registratie is op non-actief gezet. Is dit iemand anders ook overkomen? Zo ja, dan is er op deze site een account opschoon actie of iets dergelijks geweest c.q. is hun ledenbestand plotseling verdwenen.
 12. En om MrAudi eens een compliment te geven mbt zijn site PR, zijn Songbird en ook Avatar aardig aan de weg aan het timmeren in dat genre.
 13. Ik ga jullie enorm missen. Een van de imo betere nzb communities. Vooral Goenie met zijn top unattendes. Hopelijk keert hij misschien terug onder een andere vlag....
 14. Sinds vandaag is Wiseguys weer terug. Was je al lid van deze community dan heb je een mail gekregen met het email adres waarmee je geregistreerd was. De sign-on procedure is nu ook met email-adres en wachtwoord (en dus niet de display-name, heb ik geconstateerd. Ben er zelf enorm blij mee omdat ik de content bijzonder aantrekkelijk vind.
 15. Als je het niet erg vind dan plaats ik een kleine kanttekening bij jouw reactie@Skeletor De laatste unattended Blackbunny bijdrage (Acronis) dateert van eind januari ( 29 -01-22). Dat hij nog regelmatig op de site te zien als geregistreerd "actieve gebruiker" in het overzicht " Gebruikers actief in de afgelopen 24 uur" is leuk maar imo weinig interessant voor de medeposters op deze site die zijn unattended bijdragen erg op prijs stellen (zie hierboven ).
×
×
 • Create New...