Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

sweet11

Full members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Support punten

About sweet11

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stel je is voor als Rutte gisteren Nederland volledig op lock down zou hebben gezet dan was de ramp niet te overzien.
 2. Ik vind de prijzen best wel meevallen. Ik ben is naar een techneut geweest omtrent modems en die had het toen ook over Bridge en die kwam aanzetten met modums van bijna 500 euro.
 3. Toen ik het filmpje zag dacht ik eerst dat het een start up betrof. Op Tweakers kan je meer lezen. Interessant dit bedankt.
 4. Allereerst bedankt allen. De tip omtrent bridge en een andere modem zag ik hier en daar al voorbij komen. Maar welke? Ik ben totaal niet thuis in deze materie en je barst vd merken en reviews. Vandaag is modum A hot en morgen modem B.
 5. Duidelijk en bedankt voor de uitleg.
 6. Ik wil van mijn Ziggo bedraad internet af maar mijn WiFi is op de 1e verdieping dramatisch slecht. Ik heb ze vandaag gebeld en zij kwamen met de volgende oplossing : Wifibooster via een internetkabel Wifi via 2,4 Ghz en 5 Ghz frequentie (dual band concurrent). Wifi-standaard 802.11g/n/ac. Met 4 aansluitpunten om extra apparatuur (zoals computers) via een internetkabel aan te sluiten. 2x2 voor 2,4GHz (2 ingebouwde antennes voor een betere verbinding). 3x3 voor 5GHz (3 ingebouwde antennes voor een betere verbinding). Werkt direct na aansluiting. Geschikt in combinatie met alle Ziggo modem/routers. Automatische software update voor nog betere wifi. Of Wifibooster via stopcontact Wifi via 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentie. Wifi-standaard 802.11g/n/ac. Maakt gebruik van de nieuwste technologie (G.hn2) waardoor de verbinding tussen de 2 powerline-adapters sneller en robuuster is dan oudere modellen. Geïntegreerd stopcontact op beide powerline-adapters. Met 1 aansluitpunt om extra apparatuur via een internetkabel aan te sluiten. 2x2 voor 2,4 GHz (2 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding). 2x2 voor 5 GHz (3 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding). Werkt direct na aansluiting. Geschikt in combinatie met alle Ziggo modems/routers. https://www.ziggo.nl/internet/wifibooster/ Heeft iemand ervaring met deze producten? Booster via internetkabel is geen optie want als ik een kabel naar boven had kunnen trekken dan had ik hem wel in mijn iMac gestopt. Dus dan blijft stopcontact over. Alleen had ik begrepen van een winkel waar ik was geweest dat dit niet zo goed werkt als er geen aarde draad is. Klopt dit?
 7. Huisregels lees ik oa. Ook zijn links / verwijzingen naar illegaal aangeboden content, NZB-bestanden, torrents en dergelijke zijn verboden!. Duidelijker kan het niet maar ik zie heel veel verwijzingen naar platforms waar illegale content wordt aangeboden. Mag dat wel? Voorbeeld dan maar https://www.film-paleis.me/nzbbrowse.php NZB en Torrent https://www.nzb-tortuga.com/ https://www.albumsindex.com/ update ? https://newz69.keagaming.com/ https://nzbgeek.info/ 14 day trial period https://lulunzb.com/ invited only https://simplynzbs.com/ invited only https://omgwtfnzbs.me /invited only https://abook.to/index.php /invited only https://www.miatrix.com/ only 2 grabs days https://nzb.cat/index.php 1 grab day https://nzbindex.in/ 1 grab day https://newztown.co.za/ under maintenance https://fastnzb.com/ Donate https://6box.me/ http://binzb.com/ https://newzleech.com/ http://nzbfriends.com/ http://nzbstars.com/ spotnet Dit zijn vnl NZB Indexers die illegale content verspreiden dmv nieuwsgroepen. Ik veronderstel dat dit dus mag want het staat ergens op dit forum. Wat mag dan niet?
 8. Misschien dat ik het verkeerd begrepen heb maar mag je hier illegale bronnen noemen?
 9. Oh nee zo bedoelde ik het niet, uiteraard is dit een leuk begin maar als leek komt het mij te vaak neer op, u bent welkom maar om iets te downloaden moet je even je knip trekken.
 10. Vuurvogel en Guardian, helaas maar de echte private indexers staan daar niet tussen.Er staan een paar zogenaamde private indexers tussen zoals Alt of Dog maar zijn absoluut niet te vergelijken met een PI. Reddit kan een goede bron zijn maar je komt de namen weinig tegen omdat het verboden is om deze te noemen maar heel soms glipt er 1 tussendoor. PI hebben vrijwel geen last van DMCA en hebben een hele goede indexer die bijna alles vindt. Het is bijna hetzelfde verhaal als private trackers ( torrents dus ). Daar zitten heel veel zogenaamde private trackers tussen maar zijn gewoon toegankelijk. Voor nieuwkomers is het bijna onmogelijk geworden om lid te worden of je moet heel veel verstand hebben van deze materie en dan bedoel ik niet mijn geneuzel maar het echte werk zoals ; encoden, frame server programma's, demuxen etc etc. En je mag ook nog een examen afleggen waarvan dik 80 procent zakt.
 11. Nieuwsgroepen kun je het beste met een server/seedbox downloaden. Je hebt megasnelheden en je belast je eigen computer niet met uitpakken etc. Wat je echt nodig hebt is een goede ( private ) indexer. Voor de happy view die er een paar hebben is het een genot. Voor nieuwkomers is het ondoenlijk om daarop te komen, helaas.
 12. 10.000 mensen om de zes maanden? Welke beroepssukkel gaat zijn illegale praktijken doodleuk toegeven aan een wazige enquete? Apps installeren om je gedrag te monitoren, dan verdien je 3 weken hevige diaree en misschien wel 4 weken.
 13. Cijfers noemen die zijn gebaseerd op? Waar kan ik deze vinden?
 14. Ik probeer het nog netjes te houden met infantiel gedrag. Ook hier moet ik mij registreren dus het is echt overal. Met mijn inbreng kan een profiel worden aangemaakt en de eerste centjes zijn verdiend. Let op de knipoog aub. Wat ik bedoelde zijn die stakkerds die dag en nacht op social media rondhangen. Er komt een moment in ons leven dat een verzekeringstoko een klant weigert omdat die op FB zijn/haar ongezonde levensstijl heeft laten zien. Of geen hypotheek met een levensverzekering. Of geen aanvullende ziektekostenverzekering ( fysio ) voor de persoon die elke weekend trotst zijn/haar foto's laat zien van het voetballen en soms een blessure oploopt.
×
×
 • Create New...