Jump to content

sweet11

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sweet11

 1. Ik probeer het nog netjes te houden met infantiel gedrag. Ook hier moet ik mij registreren dus het is echt overal. Met mijn inbreng kan een profiel worden aangemaakt en de eerste centjes zijn verdiend. Let op de knipoog aub. Wat ik bedoelde zijn die stakkerds die dag en nacht op social media rondhangen. Er komt een moment in ons leven dat een verzekeringstoko een klant weigert omdat die op FB zijn/haar ongezonde levensstijl heeft laten zien. Of geen hypotheek met een levensverzekering. Of geen aanvullende ziektekostenverzekering ( fysio ) voor de persoon die elke weekend trotst zijn/haar foto's laat zien van het voetballen en soms een blessure oploopt.
 2. Gratis bestaat niet en data is al jaren het nieuwe goud dus de makers van apps gaan letterlijk en figuurlijk over lijken. Geld is hun drijfveer en ze weten dat ze ermee weg komen. De boetes die worden uitgedeeld mits ze worden uitgedeeld ( ! ) zijn peanuts. Hoevaak is Facebook al zogenaamd bestraft terwijl de miljarden binnenstromen. Het leven is heel simpel, wil je dit alles niet ga dan niet rondhangen op social media apps zoals bovengenoemde toko's. Zelfs al weten de gebruikers dat dit gaande is dan blijven ze gewoon doorgaan met hun zogenaamde drukke bestaan op social media. Dus wie is nu eigenlijk de infantiel in dit verhaal? De consumentenbond moet je niet serieus nemen die brullen wat en vullen hun zakjes met dit soort onzin onderzoekjes. Als je in deze tijd nog steeds niet weet dat data poen is dan ben je echt dom. Schenden privacy regels daar werkt onze overheid ook graag aan mee. https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4206166/ministeries-schenden-massaal-de-nieuwe-privacywet-avg Ik ben het volmondig met je eens dat het schandalig is maar het is een andere tijd waarin wij leven. Het is allang bekend dat van bijna elke Nederlander al heel veel data bij elkaar is gegraaid en vele malen is doorverkocht.
 3. Wie had dat verwacht. Gisteren is er een groot onderzoek afgerond met de volgende resultaten : Water is nat. Gras is groen. Deze eindresultaten waar meer dan 30 ( ! ) jaar over is gedaan en waar vele onderzoekers en wetenschappers hebben meegedaan waren ook geschokt door de uitslag.
 4. Hersenloze film met een groot budget door een top producer gemaakt kortom genoten.
 5. PIA staat niet echt bekend als de snelste maar 4 Uur voor 3,5 Gb is echt te lang. Probeer een andere gateway/locatie. Schakel de router geheel uit en start opnieuw. Je kan als laatste op PIA een eigen speedtest uitvoeren met verschillende gateways/locaties. Werkt het dan nog niet goed neem contact op met de helpdesk dan kunnen ze je begeleiden met poorten en settings. Voor de duidelijkheid er bestaat geen tool of whatever om dit te tackelen voordat je iets gaat installeren! Werkt het nog niet correct neem dan Hide.me. Kost meer maar geloof mij je hebt echt full speed.
 6. Wat bedoel je met privacy welke wordt geschonden en misbruikt wordt voor commercieel gewin?
 7. Iedereen weet dat dit niet mag dus dan is het meer dan logisch dat de wetgever hier tegenop treedt. Ik durf te wedden dat 99,9 procent van dit forum nog nooit had gehoord van deze Peppi en Kokki sites. Het heeft niets met censuur te maken maar met wetgeving. Continue door het rood rijden is ook niet slim maar we doen het allemaal wel is een keer en worden boos als we worden betrapt, nietwaar? Veilig downloaden met VPN dmv een torrentclient op je eigen netwerk is een optie maar neem dan een VPN aanbieder buiten de EU. Wil je het echt veilig dan zet je de account op naam van ene Vladyslav of Li. Of neem een seedbox/server ( shared niet dedicated ) en zet die op naam van ene Vladyslav of Li. Harkt de meuk binnen met Filezilla ( encrypted ) en je bent 200 procent veilig.
 8. Niet helemaal waar. Bij enkele grote private trackers hebben ze wel is een onderzoekje gedaan naar de leeftijden en je zag een enorme toename van downloaders in de leeftijd van 20-30 jaar. Het ouderwetse downloaden bestaat nog steeds maar er is een fenomeen bijgekomen die de jongeren meer aanspreekt en dat zijn illegale streamingsdiensten. Als paddestoelen schieten die uit de grond. Vergis je niet in de illegale streamingsdiensten want je praat echt over miljoenen betalende leden ( ! ). Kortom het is big business en heeft voor de ouderwetse downloaders een heel groot voordeel. De focus van de opsporingsapparaten e/o Brein adepten liggen vnl. op de illegale streamingsdiensten. Je mag gerust concluderen dat downloaden op de ouderwetse manier dmv torrents en nieuwsgroepen volledig is ingehaald door de illegale streamingsdiensten. Neem Xtream codes deze had 50 miljoen betalende leden. 50 miljoen maal £ 10 per maand om maar een voorbeeldje te noemen. Private trackers met pak hem beet 20 - 25.000 leden is laaghangend fruit geworden. Onze Tim gaat het druk krijgen. Een beetje downloader neemt een server/seedbox en gebruikt Plex om te streamen. Niets meer gedoe met externe harde schijven of NAS gedoe.
 9. Deel 2 is niet eerder verschenen hij is vrijwel direct verschenen nadat Disney hem heeft uitzonden. Bron : https://www.comparitech.com/tv-streaming/disney-plus-mandalorian-pirating/ Neemt niet weg dat de 1e aflevering in no time werd afgeleverd in 4Kzelfs. Er lopen nog wel enkele issues zoals CDM ( content decryption module ) Het probleem is dat er bij elke aflevering een encrypted sleutel wordt meegegeven en om die te kraken moet je een apparaat open maken en een trustzone exploit uitvoeren. Met andere woorden je mag een apparaat opofferen. Ik ken mensen in mijn omgeving die zich te pletter ergeren aan al die streamingsdiensten en zijn teruggekeerd naar torrents of nieuwsgroepen. Er zijn teveel streamingsdiensten in een te korte tijd gekomen waardoor de consument wordt overspoeld met content welke geheel is versnipperd. De oorlog is begonnen en het zal voor de consument alleen maar erger worden want er komen nog meer streamingsdiensten aan. edit : met de oorlog bedoelde ik de streamingsdiensten die elkaar gaan beconcurreren met content die bakken met geld kosten.
 10. Deel 2 is niet eerder verschenen hij is vrijwel direct verschenen nadat Disney hem heeft uitzonden. Bron : https://www.comparitech.com/tv-streaming/disney-plus-mandalorian-pirating/ Neemt niet weg dat de 1e aflevering in no time werd afgeleverd in 4Kzelfs. Er lopen nog wel enkele issues zoals CDM ( content decryption module ) Het probleem is dat er bij elke aflevering een encrypted sleutel wordt meegegeven en om die te kraken moet je een apparaat open maken en een trustzone exploit uitvoeren. Met andere woorden je mag een apparaat opofferen. Ik ken mensen in mijn omgeving die zich te pletter ergeren aan al die streamingsdiensten en zijn teruggekeerd naar torrents of nieuwsgroepen. Er zijn teveel streamingsdiensten in een te korte tijd gekomen waardoor de consument wordt overspoeld met content welke geheel is versnipperd. De oorlog is begonnen en het zal voor de consument alleen maar erger worden want er komen nog meer streamingsdiensten aan.
 11. Ik zal mijn uiterste best doen.
 12. Ben gek op alles wat met torrents en nieuwsgroepen te maken heeft. Ben lid van veel private trackers en private indexers. Lees graag nieuwtjes en hoop leuke mensen te ontmoeten.
×
×
 • Create New...