Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

sweet11

Full members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sweet11

 1. Probeer is Mkvtoolnix. Ik weet niet welk systeem je heb? Als je dit hebt gedaan meld je dan even dan laat ik dmv screenshots zien wat je moet doen. Lijkt ingewikkeld maar met screenshots is het plug and play.
 2. Velen vertonen na verloop van tijd exact hetzelfde gedrag en gaan weer de fout in. Het is jammer dat je het groter maakt dan het is. Het is maar een forum echt niets meer.😉
 3. Beste, luister nu is goed aub. Je bent gebanned en dat betekent einde verhaal, punt! We hebben enkele methoden voorgesteld maar zeg nu is eerlijk. Stel, je wordt weer lid van dat forum en je bent een groot fan van voetbalclublutjebroek. Elk mens heeft een bepaalde stijl van schrijven dit icm je liefde voor die club dan val je in no time door de mand. Met andere woorden heel veel mensen hebben door dat je onder een ander naam door ben gegaan en dat mag dus niet wat resulteert in wederom een ban. Kortom gewoon door ademen en niet meer achterom kijken. Welke club is het eigenlijk?⚽
 4. Dan registreer je met je telefoon bij een familielid waar je tijdelijk op zijn netwerk zit. Begrijpen doe ik het niet ban is ban dus wat heb je daar nog te zoeken?
 5. Registreer met je telefoon, ik mag veronderstellen dat je die heb?
 6. Ik ben meer op de hoogte van private torrent sites en ik kan je verzekeren dat er bij enkelen enorme bedragen in om gaan. Er zijn trackers die een "agressief" beleid hanteren in de vorm van maandelijks/kwartaal verplicht downloaden EN seeden icm Ratio regels. Voor enkelen ondoenlijk om dit te bewerkstelligen omdat ze de bandbreedte niet hebben of ergens in Verweggistan wonen.Je hebt te maken met hele grote jongens die mega seedboxen hebben en elkaar slim in een "loop" zetten waardoor je als leek met minimale snelheid daar gewoonweg niet tussen kom. Het gevolg is betalen of eraf te worden geknikkerd. Velen kiezen voor ca. 75 - 100 per jaar en hebben hierdoor vrij spel en kunnen alles downloaden wat ze willen. Het aanbod bij dit soort jongens is gigantisch, je kan het zo gek niet verzinnen of het is daar. Dit soort trackers harken echt enorme bedragen binnen. Hetzelfde zie je nu ook gebeuren bij private Nzb indexers. Even voor de duidelijkheid ik heb het over professionele Nzb indexers dus niet die Nederlandse die hier soms voorbij komen. Een tijd geleden kon je er simpel op komen. Later werd het enkel invite. Nu is het invite EN je kan de portemonnee trekken. Het zijn veelal luttele bedragen 10 dollar voor een heel jaar. Doe dat maal 2500 leden per jaar ( BC ) en het leven wordt een stuk gezelliger.🤪 En dan ben ik nog erg conservatief.
 7. Gebroken stenen om het nog meer mysterieus te maken. Het niveau van dit topic geeft precies aan wat er mis is met de Nederlandse Nzb forums. Amateuristisch dus en niets bijzonder. Next.
 8. Stel je is voor als Rutte gisteren Nederland volledig op lock down zou hebben gezet dan was de ramp niet te overzien.
 9. Ik vind de prijzen best wel meevallen. Ik ben is naar een techneut geweest omtrent modems en die had het toen ook over Bridge en die kwam aanzetten met modums van bijna 500 euro.
 10. Toen ik het filmpje zag dacht ik eerst dat het een start up betrof.😆 Op Tweakers kan je meer lezen. Interessant dit bedankt.
 11. Allereerst bedankt allen. 👍 De tip omtrent bridge en een andere modem zag ik hier en daar al voorbij komen. Maar welke? Ik ben totaal niet thuis in deze materie en je barst vd merken en reviews. Vandaag is modum A hot en morgen modem B.
 12. Duidelijk en bedankt voor de uitleg. 😀
 13. Ik wil van mijn Ziggo bedraad internet af maar mijn WiFi is op de 1e verdieping dramatisch slecht. Ik heb ze vandaag gebeld en zij kwamen met de volgende oplossing : Wifibooster via een internetkabel Wifi via 2,4 Ghz en 5 Ghz frequentie (dual band concurrent). Wifi-standaard 802.11g/n/ac. Met 4 aansluitpunten om extra apparatuur (zoals computers) via een internetkabel aan te sluiten. 2x2 voor 2,4GHz (2 ingebouwde antennes voor een betere verbinding). 3x3 voor 5GHz (3 ingebouwde antennes voor een betere verbinding). Werkt direct na aansluiting. Geschikt in combinatie met alle Ziggo modem/routers. Automatische software update voor nog betere wifi. Of Wifibooster via stopcontact Wifi via 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentie. Wifi-standaard 802.11g/n/ac. Maakt gebruik van de nieuwste technologie (G.hn2) waardoor de verbinding tussen de 2 powerline-adapters sneller en robuuster is dan oudere modellen. Geïntegreerd stopcontact op beide powerline-adapters. Met 1 aansluitpunt om extra apparatuur via een internetkabel aan te sluiten. 2x2 voor 2,4 GHz (2 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding). 2x2 voor 5 GHz (3 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding). Werkt direct na aansluiting. Geschikt in combinatie met alle Ziggo modems/routers. https://www.ziggo.nl/internet/wifibooster/ Heeft iemand ervaring met deze producten? Booster via internetkabel is geen optie want als ik een kabel naar boven had kunnen trekken dan had ik hem wel in mijn iMac gestopt. Dus dan blijft stopcontact over. Alleen had ik begrepen van een winkel waar ik was geweest dat dit niet zo goed werkt als er geen aarde draad is. Klopt dit?
 14. Huisregels lees ik oa. Ook zijn links / verwijzingen naar illegaal aangeboden content, NZB-bestanden, torrents en dergelijke zijn verboden!. Duidelijker kan het niet maar ik zie heel veel verwijzingen naar platforms waar illegale content wordt aangeboden. Mag dat wel? Voorbeeld dan maar https://www.film-paleis.me/nzbbrowse.php NZB en Torrent https://www.nzb-tortuga.com/ https://www.albumsindex.com/ update ? https://newz69.keagaming.com/ https://nzbgeek.info/ 14 day trial period https://lulunzb.com/ invited only https://simplynzbs.com/ invited only https://omgwtfnzbs.me /invited only https://abook.to/index.php /invited only https://www.miatrix.com/ only 2 grabs days https://nzb.cat/index.php 1 grab day https://nzbindex.in/ 1 grab day https://newztown.co.za/ under maintenance https://fastnzb.com/ Donate https://6box.me/ http://binzb.com/ https://newzleech.com/ http://nzbfriends.com/ http://nzbstars.com/ spotnet Dit zijn vnl NZB Indexers die illegale content verspreiden dmv nieuwsgroepen. Ik veronderstel dat dit dus mag want het staat ergens op dit forum. Wat mag dan niet?
 15. Misschien dat ik het verkeerd begrepen heb maar mag je hier illegale bronnen noemen?
 16. Misschien dat ik het verkeerd begrepen heb maar mag je hier illegale bronnen noemen?
 17. Oh nee zo bedoelde ik het niet, uiteraard is dit een leuk begin maar als leek komt het mij te vaak neer op, u bent welkom maar om iets te downloaden moet je even je knip trekken.
 18. Oh nee zo bedoelde ik het niet, uiteraard is dit een leuk begin maar als leek komt het mij te vaak neer op, u bent welkom maar om iets te downloaden moet je even je knip trekken.
 19. Vuurvogel en Guardian, helaas maar de echte private indexers staan daar niet tussen.Er staan een paar zogenaamde private indexers tussen zoals Alt of Dog maar zijn absoluut niet te vergelijken met een PI. Reddit kan een goede bron zijn maar je komt de namen weinig tegen omdat het verboden is om deze te noemen maar heel soms glipt er 1 tussendoor. PI hebben vrijwel geen last van DMCA en hebben een hele goede indexer die bijna alles vindt. Het is bijna hetzelfde verhaal als private trackers ( torrents dus ). Daar zitten heel veel zogenaamde private trackers tussen maar zijn gewoon toegankelijk. Voor nieuwkomers is het bijna onmogelijk geworden om lid te worden of je moet heel veel verstand hebben van deze materie en dan bedoel ik niet mijn geneuzel maar het echte werk zoals ; encoden, frame server programma's, demuxen etc etc. En je mag ook nog een examen afleggen waarvan dik 80 procent zakt.
 20. Vuurvogel en Guardian, helaas maar de echte private indexers staan daar niet tussen.Er staan een paar zogenaamde private indexers tussen zoals Alt of Dog maar zijn absoluut niet te vergelijken met een PI. Reddit kan een goede bron zijn maar je komt de namen weinig tegen omdat het verboden is om deze te noemen maar heel soms glipt er 1 tussendoor. PI hebben vrijwel geen last van DMCA en hebben een hele goede indexer die bijna alles vindt. Het is bijna hetzelfde verhaal als private trackers ( torrents dus ). Daar zitten heel veel zogenaamde private trackers tussen maar zijn gewoon toegankelijk. Voor nieuwkomers is het bijna onmogelijk geworden om lid te worden of je moet heel veel verstand hebben van deze materie en dan bedoel ik niet mijn geneuzel maar het echte werk zoals ; encoden, frame server programma's, demuxen etc etc. En je mag ook nog een examen afleggen waarvan dik 80 procent zakt.
 21. Nieuwsgroepen kun je het beste met een server/seedbox downloaden. Je hebt megasnelheden en je belast je eigen computer niet met uitpakken etc. Wat je echt nodig hebt is een goede ( private ) indexer. Voor de happy view die er een paar hebben is het een genot. Voor nieuwkomers is het ondoenlijk om daarop te komen, helaas.
 22. Nieuwsgroepen kun je het beste met een server/seedbox downloaden. Je hebt megasnelheden en je belast je eigen computer niet met uitpakken etc. Wat je echt nodig hebt is een goede ( private ) indexer. Voor de happy view die er een paar hebben is het een genot. Voor nieuwkomers is het ondoenlijk om daarop te komen, helaas.
 23. 10.000 mensen om de zes maanden? Welke beroepssukkel gaat zijn illegale praktijken doodleuk toegeven aan een wazige enquete? Apps installeren om je gedrag te monitoren, dan verdien je 3 weken hevige diaree en misschien wel 4 weken.
×
×
 • Create New...