Jump to content

Freek87

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Freek87

 1. Ik vind edge ook een bijzondere browser. Mijn favorieten van chrome staan er spontaan in, ik heb nergens verteld dat edge deze mocht importeren. Staat vast ergens in de kleine regels na een upgrade maar ik blijf gewoon bij chrome. op google vond ik trouwens niks over jouw probleem. maar misschien wilt een windows update helpen?
 2. Dat zou een fijn bezoekje aan de tandarts zijn geweest. Een lekkende kroon is niet fijn sterkte monkie. Gelukkig zijn er tandartsen welke ons kunnen helpen. goedemorgen allemaal
 3. Ik weet niet wat CIA bestanden of decrypted roms zijn. Maar als ik google kom ik hier http://www.emuroms.ch/en daar kan je zoeken op pokemon heb je torrent bestanden. Op https://www.duken.nl/forums/links/category/4-torrent-zoekmachines/ staan allemaal zoekmachines waarmee je torrents kan zoeken en downloaden.
 4. Dit staat ook op de website Paswoord vergeten? Stuur een mail na Staff@film-paleis.me Vermeld uw usernaam email en nieuwe paswoord. Even mailen?
 5. Sterkte @Nobody. Fijn nieuws was er gelukkig wel. Tim... Ik hoor hem niet meer zo veel in het nieuws. Is dat goed 🙄
 6. Dit is gelukt. Upload is actief naar Drive! Topic mag dicht
 7. Van het Apple event ga ik morgen wel even de samenvatting lezen. Het zou leuk zijn als er een nieuw product komt. Zoals een Apple e-reader 🙌
 8. Google drive heb ik al dus ik ga dit vanmiddag proberen.met google drive kan ik ook de bestanden offline synchroniseren. ik laat het weten, dank je wel.
 9. Een site met veel MP3 downloads om te downloaden of te luisteren. Je kan de mappen doorbladeren en daarna downloaden. Met Winamp kan je de muziek in dit soort mappen ook gelijk afspelen.
 10. De website heeft geen muziek bestanden? Movie track is natuurlijk geen muziek track 👍 verder wel mooi en overzichtelijk. Alleen ik krijg soms Russische vertaling gevraagd van Google?
 11. Freek87

  Nieuw

  Ik ben Freek en hou van muziek. Ik heb geen Spotify maar dit nog op Winamp. Nu nog een mooie manier vinden om bestanden te delen tussen mijn telefoon en computer.
 12. Ik ben opzoek naar een programma of muziek dienst waar ik mijn MP3 bibliotheek kan uploaden. Mijn verzameling wil ik kunnen afspelen op de telefoon en laptop. Nu moet ik nog de bestanden heen en weer kopiëren. Is er een soort privé Spotify waar ik mijn eigen muziek kan plaatsen?
×
×
 • Create New...